SPF Guru Prémium Selejtező

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 27, 2022, 15:14:54, Admin
SPF Guru Prémium Selejtező

Itt a lehetőség igen tisztelt még nem Prémium tagok. E hónap folyamán egy selejtezőt bonyolítunk le, mely által van lehetőségetek bekerülni az SPF Guru Prémium játékba.

Miről szól az SPF Guru Prémium?

A játék zártkörű, meghívásos alapú, ahol a játékosok jutalmazása két módon történik: fix jutalék, illetve eredmény függvénye alapján történő jutalmazás.

Pl. az aktuális versenynél a játékosok 50 000 forinton osztóznak, illetve 3000 forint fix jutalék jár azoknak akik teljesítik a havi feltételeket. Ezen kívül zajlik egy éves verseny is, ahol a nyereményalap 200 000 forint.

Többen érdeklődtetek, hogy hogyan lehet bekerülni ide? Hát pl. egy selejtező által, amit itt fogunk lebonyolítani a fórumon.

Mit kell tenned?

Június 12-28. között tippelj bármilyen sporteseményre, és indokold is meg (minél meggyőzőbb, annál jobb). Maximum 5 indokolt tippet küldhetsz be.

A lényeg, hogy az indoklás saját szerzemény legyen!

A hónap végén átnézzük a beérkező indokolt tippeket, és akár te is azok közé tartozhatsz akik bekerülnek az SPF Guru Prémium játékba.

A döntést (hogy ki kerül be a Prémium SPF Guruba), a játék szervezői hozzák meg, s ez nem vita tárgya.

Kedves olvasó. Részt vennél, de még nincs fórumtagságod? Regisztrálj (ingyenes)!

Itt a lehetőség, hajrá!  :topbet_125:

Még egy fontos dolog: SfGuru Prémium Szabályzat!

Erről sosem túl korai tájékozódni.  :cya:

A tippeket ebbe a fórumtémába kell írni!  :cya:

OTP Bank Liga
12 Jun 2020, 20:00
Mezokovesd-Zsory - Honved
Over (O/U 2.5)
@2.30
William Hill

A 29. forduló nyitómérkőzése a kupadöntő visszavágója lesz, ahol a gólokban látok értéket. A  Kövesdieknek rosszul jött a kényszerszünet, hat meccs óta nyeretlenek és a bajnokságban komoly mélyrepülésben vannak, viszont az előző fordulóban döntetlent (1-1) tudtak játszani a Kisvárdán ami bizakodásra adhat okot a csapat stabilizálását tekintve. Kuttor Attila fiai még mindig harcban vannak az EL-t érő harmadik helyért, ami komoly motiváció lehet a csapatnak és ha élni tudnak a lehetőséggel az komoly eredmény lenne a Borsodi klubb életében. Pisont Istvánék már biztosították helyüket az Európaliga selejtezőben és a bajnokságban is stabil közép csapatnak számítanak. Ennek ellenére nem hiszem hogy félvállról vennék a mérközéseket, hiszen kedden a Vidi ellen több kapuralövésük volt és a labdabirtoklási statisztikát tekintve is csak alig maradtak alul. A hazaiak győzelmi kényszerben vannak, a vendégek pedig felszabadultan játszhatnak, így kialakulhat egy adok-kapok találkozó.

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.12. (18:55)
Esemény: Foci Horvátország bajnokság (Varazdin - Rijeka)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.72
Iroda: bet365
Indoklás:

Folytatódik a Horvátországban is a bajnokság hiszen már egy mérkőzésen túl vannak a csapatok a szüneteltetés óta (2020.06.06 és 07.) játszottak először mérkőzést a csapatok. A (Varazdin - Rijeka) mérkőzést szeretném a figyelembe ajánlani. Nem indult jól a Varazdin első mérkőzése hiszen hazai pályán vereséget szenvedett Dinamo Zagrab csapatától. Így továbbra is (9) osztályozós helyen áll a csapat és azonos ponttal mint a (10) kieső helyen álló Zapresic. Hazai pályán sem sikeresen teljesít hiszen  (2-4-7) eredménnyel (8:21) gólaránnyal áll.
Rijeka remekül kezdet hiszen idegenben mutatta meg a csapat mire képes (Istra 1:3 Rijeka) győzelemmel kezdet. Ma amennyiben nyeri a mérkőzést akkor a második helyre jön fel ami BL (selejtezőt) jelent a csapat számára.
Igen jó esélye van erre hiszen idegenben (7-1-5) eredménnyel (22:17) gólaránnyal áll és ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak. Mindkettő csapatnak igen nagy a motivációja a győzelemre és ez előtérbe helyezi a gólokat. Azért ajánlom az (over 2.5) gólos eredményt mivel a Varazdin nem hinném,hogy feladta a bent  maradást és a Rijeka pedig ontja  a gólokat.


Sziasztok!
Juve-Milan  Juve nyer 1.60 odds

Minden a hazaiak győzelme mellett szól, jobb keretük van és otthon játszanak ,valamint a napokban hatalmas veszekedés tört ki az edzésen Ibra és Ivan Gazidis ügyvezető között. A probléma oka az volt hogy a korona vírus miatt csökkentették a bérüket,de az edzésen megjelent fehér galléros barátunk el kezdte sorolni milyen fejlesztésekre költik a bérükből elvont összeget erre Ibránál felment a pumpa és hatalmas vita lett belőle. Romagnoli a csapatkapitánya is a svéd klasszis pártját fogat és mellé állt a vezetéssel szemben ,tehát áll a bál házon belül,Zlatan nem is játszik a mai nap se Duarte és Mussachio.
A hazaiaknál Higuain nem lép pályára ,de a favoritnak alapból is az öreghölgy számít ezzel a balhéval még biztosabbá vált a Juve sikere,és mindenkinek ajánlom hogy minél hamarabb tegye a mérkőzésre a fogadást mert a szorzó rohamos esése várható lesz.

2020.06.14.   16:00    Ukrán bajnokság

Kolos Kovalivka     -     Sahtar Donyeck

Tipp:3,5 gól felett

Odds:2,1

Iroda:bet365

Indoklás:Ezen a mérkőzésen egy nagy arányú Sahtar győzelemre számítok. A hazaiak épp hogy becsúsztak a Play Off-ba, míg a Donyeck fölényesen nyerte az alapszakaszt.
A Donyeck játékosa Junior Moraes vezeti a góllövő listát 18 találattal, és még 2 csapat társa ott van az első 5-ben.
A Kolos Kovalivka játékosai nem büszkélkedhetnek ilyen jó mutatókkal, hisz az ő házi gólkirályuk, a 22. helyen tanyázik, mindössze 5 góllal.
De az az igazság, hogy ha a Play off-ot nézzük akkor amíg a Sahtar lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban (65), addig a Kolos mindösszesen csak 27 gólig jutott, ami persze a leggyengébb mutató.
és a kapott gólokat tekintve is az a helyzet, hogy a Kolos kapta a legtöbbet, a Sahtar viszont a legkevesebbet.
az alapszakaszban lejátszott 2 meccsen 10:3 a gólkülönbség a Donyeck javára, és szerintem ezen a meccsen sem fognak megállni 4 gól alatt.

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.13.  13:00
Esemény:  Kiel - Wehen
Tipp: gólok száma 4.5 felett
Odds: 4.80
Iroda : Unibet

A vendégcsapat Wehen  a 17. biztos kiesést jelentő helyen tanyázik négy fordulóval a Bundesliga 2 vége előtt. Az utóbbi mérkőzéseken jól látszik, hogy a támadó focit helyezték előtérbe a bennmaradás reményében. A Hamburgtól idegenben, a Drezdától pedig otthon kaptak ki egyaránt 3:2-es eredménnyel. Felállásuk 3-3-3-1  rendszerben történt mindkét esetben. Nagyon valószínű, hogy  a Kiel ellen is ebben a pozícióban lépnek pályára. A házigazda Kiel magabiztosan tartózkodik a 11. helyen 39 pontjával, és biztos bennmaradónak titulálható. Ők a 4-5-1 rendszert preferálják. Így játszottak Hamburgban egy szép 3:3-at az előző fordulóban. Az odavágó ilyen felállással novemberben a Wehen pályáján 6:3-as Kiel sikerrel ért véget. Az akkor a pályán lévő támadók közül mindenki bevethető. Ha ez így lesz, és a jelek szerint igen. Egy pörgős, sokgólos meccsnek nézünk elébe.

Sportág, időpont: Labdarúgás,  13.06.2020 15:30
Düsseldorf - Dortmund
Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

A kényszerpihenő igazából nem jött jól a Düsseldorf számára. Jött egy-két előre be nem kalkulált bravúrpont, de az újra kezdés óta főként alsóházi csapatok ellen kiharcolt remik a tetemes hátrány miatt, még mindig csak az ideiglenes lélegzet vételt jelentik. Továbbra is csupán osztályozós helyen állnak és a végjáték rohamosan közeledik. Próbálják elvinni az irányt a támadóbb foci felé, ami sikeresnek is nevezhető hiszen megugrott a lőtt gólok száma. Más kérdés viszont hogy ez nem teljesen kompenzálja a védelmük hiányosságait és itt nem csak a Bayern elleni ötösről van szó. A gólokért továbbra is Hennings felel, szinte rajta áll vagy bukik a buli, ha ő jó formában van akkor lehet esélyük a meccseken és szerencsére ez jelenleg adott, igaz ma nem egy Schalke hanem a Bayern üldözője a Dortmund az ellenfél. A vendégek formájára semmi panasz nem lehet, látványos ás eredményes támadófocit tolnak. A Lewáék elleni vereség valószínűleg a bajnoki cím végleges elvesztését jelentette, de az ezüst is szépen csilloghat. Ehhez nyerni kell, amihez minden adott. Elől újra összeállhat a félelmetes támadógépezet, Haaland vezérletével aki kisebb sérülése után ismét bevethető és vélhetően gólra éhes. Akár hasonló meccs is lehet ebből mint a München- D'dorf (5:0) mérkőzés, a hazai pálya a zárt kapuk miatt közel sem számít annyit jelenleg, ami az ilyen kis csapatokat átsegíthetné a holtponton az óriások ellen. Ellenben a Düsseldorg utóbbi időben mutatott focija arra enged következtetni hogy tudják ők jól, a pontszerzés csak akkor jöhet össze ha ma is vernek kettőt minimum, bátor focit kell játszani ami minimum három gólt eredményezhet. Tipp: 1-3


Labdarúgás, Német Bundesliga
2020.06.14. 18:00

Schalke - Bayer Leverkusen

Tipp: Leverkusen nyer
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

Vasárnap késő déután rendezik a Schalke - Leverkusen összecsapást. Nem tudom mi történik a hazai csapat háza táján, a legutóbbi 12 mérkőzésen öt döntetlen mellett hét vereség a csapat mérlege. A kényszerpihenő után sem javult a helyzet, négy vereség zsinórban, a legutóbbi fordulóban döntetlen az Union Berlin ellen. A csapat önbizalma a béka feneke alatt van, ebben biztosak lehetünk és az sem segít valószínűleg,hogy nyolc hiányzója van a gelschenkircheni együttesnek (a hírek szerint valószínűleg Stambouli is hiányozni fog a keretből). A kék-fehérek a középmezőnyben helyezkednek el, hála a pocsék formának lemondhatnak a nemzetközi porondról. Innentől kezdve egy cél lebeghet a játékosok szeme előtt, hogy meggyőzzék a szakmai stábot a folytatásról.
A gyógyszergyári együttesnek sikerült hétközben legyőznie a kupában a negyedosztályú csodacsapatot, ezzel pedig bejutott  a Német Kupa döntőjébe. Csak előre kell a csapatnak tekintenie a bajnokságban, ugyanis négy fordulóval a vége előtt tizenegy pont az előny az hatodik Wolfsburggal szemben. Nagy versenyfutás kezdődik az utolsó BL helyért, ahol előny jelenthet a Bayernek, hogy a szintén 56 pontos Mönchengladbach a Bayern München ellen lép pályára egy nappal korábban. Két hiányzója van a Leverkusennek, két alapember (Bellarabi és Lars Bender), kérdéses az egyik legnagyobb ígéret, Kai Havertz játéka is, ő a hírek szerint még nem tudja vállalni a játékot. A vendégek egész jó formában játszanak, bár becsúszott két vereség az újraindulás óta, a szokásos Bayern ellenin kívül a Wolfsburg is legyőzte őket.
Minden a Leverkusen győzelme mellett szól (hiányzók, önbizalom- és motiváció különbség), a tippem, hogy többgólos győzelmet aratnak a Schalke együttese ellen.

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.13. (14:00)
Esemény: Foci Dán bajnokság (Fredericia - F. Amager)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.57
Iroda: bet365
Indoklás:

Igen kiélezett küzdelem van a Dán 1.osztályban hiszen tíz bajnoki forduló van hátra a maival együtt. Fredericia jó hajrával és nyertes mérkőzések alakulásával az előtte lévők eredményei is számítanak akár még a bajnoki címet is megszerezheti. jelenleg ugyanis a harmadik helyen áll a bajnokágban. Amager nincs még biztonságban kiesés szempontjából ezért kellenek a pontok és ez győzelemmel illetve gólokkal jár. Mindkettő csapat igen sok gólos mérkőzéseket játszik a Fredericia hazai pályán (over 2.5) gól (81.82%) (9/11) az Amager pedig idegenben (over 2.5) gól (63.64%) (7/11) ebből gondolva és bizakodva ma is több gólos mérkőzés várható hiszen az egymással játszott mérkőzéseken igen sokszor megvolt ez az eredmény vagy több gólos is. A tét hármas erősségnek tartom.

Labdarúgás, Spanyolország: LaLiga2
2020.06.13., 21:30

Zaragoza - Alcorcon
Tipp: Zaragoza nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 4.33
Iroda: bet365

A Zaragoza már a hetedik évét tapossa a másodosztályban, pedig nem is olyan rég még KEK-et nyertek az Arsenal ellen. Jelenleg a második, feljutást erő helyen állnak, viszont még jópár mérkőzés hátra van a szezonból. Tegnap az első számú üldözőjük a Huesca nyerni tudott, így már csak 2 pontos az előnyük, szóval ma csak a győzelem elfogadható.
Az őszi mérkőzést idegenben is hozta a Zaragoza, viszont az Alcorcon meglepő módon idegenben teljesít sokkal jobban. Annyira jól megy az Alcorconnak idegenben, hogy még csak vereséget sem szenvedtek 15 mérkőzés alatt. Gyönyörű teljesítmény, viszont egyszer minden sorozat megszakad, és szerintem ma jött el ennek az ideje.
Két gólerős együttesről van szó, így nálam a gólváltás elég erős tipp, csakúgy, mint a Zaragoza győzelem. A két opció kombinálva szép oddson játszható, így nem is áll módomban kihagyni. Tippem: 2-1, 3-1.

Labdarúgás, NB1
Ferencváros - Kisvárda
tipp: Ah -1,5 vendég
odds: 1,86
Öt fordulóval a megnyugtató 9 pontos előnyben a Ferencváros a második Vidivel szemben, lényegében már zsebben az újabb bajnoki cím, ennek ellenére Rebrov koránt sem lehet nyugodt. Az újraindítás óta a fradisták lábaiba egy, akár két meccsel is több lehet mint a soron következő ellenfeleiknek, köszönhetően a két pótolt mérkőzésüknek. Meg is jegyezte a hétközi meccs utáni interjújába, hogy nem érti miért érdemli ezt a Ferencváros, hogy egyedüli csapatként sorozatban mindössze két pihenő nap jut a játékosainak. Tekintettel arra, hogy jövőre megint a nemzetközi porond a cél, és a BL selejtezőkbe, nagyon hamar be kell majd szállnia a Fradinak sok idejük pihenésre sem fog jutni a két szezon között. Egyedüli jó hosszútávú megoldás a következő szezonra nézve ha idejében rótálni kezdi a játékosait, mielőtt még egy-két kulcsjátékos le nem sérül annyira, hogy arra rámenjen az egész előszezon, ezzel együtt akár egy BL/EL csoportkörös szereplés is.
Kisvárda tavalyi kiesőjelöltből egy masszív középcsapat lett, akik bárkinek képesek borsot törni az orra alá. Egymás elleni eredményeik a Fradi ellen biztatóak, utóbbi időben mindig megszorongatták őket. Erre ma is nagy esélyt látok, tekintve hogy egy nappal többet pihenhettek, illetve egy erősen felforgatott hazai kezdőt várok.

Sportág, időpont: Labdarúgás, Fehérorosz bajnokság, 2020. 06. 13.
Esemény: Torpedo Zhodino – Dinamo Brest
Tipp: mindkét csapat lő gólt
Odds: 1,83
Iroda: Bet365
Indoklás:
A 3. helyezet fogadja az 5. helyen állót, mégis a fogadóirodák egyértelműen a vendégeket tartják esélyesebbnek (1,66). Pedig igazából a hazaiak sem játszanak rosszul, hiszen az utolsó 9 mérkőzésükből mindössze egyszer kaptak ki. Amiért sokan mégis a vendégeket részesítik előnyben, az amiatt lehet, mert a Brest az utolsó két fordulóban olyan szinten táltosodott meg, hogy először 4-1-re, majd 6-1-re verte az éppen aktuális ellenfelét. Mindezt úgy, hogy előtte zsinórban négyszer kaptak ki (talán megcsípte őket az a bizonyos radioaktív méhecske). Vagyis ebből is látszik, hogy két jó formában levő csapat összecsapása lesz ez a mai. És éppen ezért is inkább a gólokra fogadnék, mert minden amellett szól (ráadásul elég jó szorzóért), hogy ezúttal mindkét csapat legalább egyszer betalál.
A hazaiak az utolsó 6 meccsükből 5-ször fejezték be úgy, hogy rúgtak is és kaptak is gólt, és ugyanez a statisztika a vendégeknél is. Vagyis a győzelmeiket nem a kiváló védelmüknek köszönhetik, hanem annak a támadófelfogásnak, miszerint rúgjunk több gólt, mint az ellenfél, és abból nem lehet baj.
Egy harmadik helyezett csapattól nem tudom elképzelni, hogy hazai pályán legalább egyszer ne találjon be, a vendégek utolsó két meccsen rúgott 10 gólja pedig megint csak azt mondatja velem, hogy legalább egyet ezúttal is szerezniük kell.

Románia, Liga 1
CFR Cluj - FCSB
tipp: 2,5 gól alatt
odds: 1,52
iroda: Unibet

Öt találkozót játszanak le ezen a hétvégén a harmadik fordulóban, kettőt pedig biztosan nem rendeznek meg, a felsőházban az Universitatea Craiova–FC Botoșani, az alsóházban a Bukaresti Dinamo–Chindia Târgoviște mérkőzést egy későbbi időpontra halasztották, miután csütörtökön kiderült, hogy a moldvai klub csapatorvosának, illetve a fővárosi együttes szertárosának pozitív lett a koronavírus-tesztje. Ennek ellenére a bajnokság végkimenetelét igencsak befolyásoló találkozóval indul újra a szezon. Köszönhetően az alapszakaszbeli jó teljesítményének biztosnak tűnő 4 pontos előnnyel vág neki az utolsó 8 fordulónak a kolozsvári CFR. Két felkészülési mérkőzést játszott le a hazai együttes, és egész jó eredményeket ért el, annak ellenére hogy házon belül nincs minden rendben (másodedző nélkül és június 30. lejáró szerződések igencsak  megkeverheti a lapokat a bajnoki címért folyó harcban). Dan Petrescut és az ő taktikáját a román labdarúgást ismerő körében nem nagyon kell bemutatni. Finoman szólva sem a szép játék híve, sokkal inkább eredmény orientált focit játszat a csapatával. Ennek is volt köszönhető, hogy ősszel Európa Ligába vezette a csapatát, ahol szépen helytállt és a legjobb 32 között búcsúztatta a Sevilla. Mai mérkőzésen sem az ő csapata lesz eredménykényszerben, neki bőven elég lehet egy egál, vagy akár egy vékony egy gólos győzelem, hogy biztos előny tudatában vezethessék a tabellát, s mivel hosszú kihagyás után még a játékosok sem fognak pörögni a legnagyobb hőfokon, egy óvatos meccsre számítok. Sepsi OSK vezetőedzője szerint is, legalább 3-4 fordulónak el kell telnie, hogy visszanyerjék a régi formájukat az élvonalbeli játékosoknak.
Már csak ezek tudatában is jó tippnek tűnhet a kevés gól megjátszása, viszont hozzátéve hogy négy évet kell visszamenni az időben, hogy az egymás elleni találkozójukon 3 gól essen, az ezalatt lejátszott 13 mérkőzésükből mind a 13-an maximum 2 gól esett, úgy gondolom nem ma fog megszakadni ez a hosszú sorozat, kevés gól fog esni (már ha fog esni) ezen a mérkőzésen.