SPF Guru Prémium Selejtező

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#30 június 17, 2020, 19:06:00, fjazej
Labdarúgás,Angol Premier League
2020.06.17. 21:15
Manchester City - Arsenal
tipp:Manchester City -1 AH hendikepről nyer
odds:1.49
iroda:Unibet

Indoklás:A kényszerszünet után végre Angliában is folytatódik a bajnokság,méghozzá nem is egy rossz párosítással,ugyanis a Manchester City fogadja az Etihad stadionban az Arsenal-t, ez mindig egy nagyon jó meccset ígér.

Tudom,tudom..hosszú kihagyás után ki tudja milyen formában térnek vissza a csapatok, és így nehéz megtippelni bármit is,de annyival erősebb kerete van a hazaiaknak,hogy mégis úgy érzem,hogy ennek a tippnek jönnie kell.A City abból  szempontból még jól is járt a kényszerpihenővel,hogy visszatérhet a csapatba Laporte, és Sané is,utóbbi úgy volt,hogy az egész szezont kénytelen kihagyni,de volt ideje felépülni.Azt tudtuk eddig,hogy Laporte védekezésben mennyire fontos a Citynél, ugyanis amikor pályán volt, akkor csupán 3 gólt kaptak a kékek, és ez 7 mérkőzést jelent, ez azért nem rossz,főleg azt nézve,hogy nélküle 21 mérkőzésen 24 gólt kapott Guardiola csapata. Na de ennyit a védekezésről, a Citynél ugyanis,h valami nagyon működik,akkor az a támadójáték.A De Bruyne-Fernandinho-Silva-Rodri négyes nagyon erős középen,kérdés kinek szavaz bizalmat Guardiola mester,és elől is van miből válogatnia, bevethető ugyanis Aguero,aki küzd a gólkirályi címért(meglepne tehát,ha az argentín nem kezdene),de ott lehet még Gabriel Jesus,Sterling, és Mahrez is,utóbbi kettő ugye a két szélen,ez azért brutálisan erős névsor, ebből is látszik,hogy sokkal erősebb a keret,mint az ágyúsoké.Előrejátékban szét fogja szedni a City az Arsenal-t, ez nálam nem lehet kérdés.

Mikel Arteta csapata korántsem nevezhető annyira jónak,mint mai ellenfelük.Csupán a 9. helyen állnak a tabellán,ami az ágyúsoknál borzasztó eredménynek számít.Torreira bokatörés miatt nem lesz bevethető,ami nagy érvágás,mivel elég komoly szerepet töltött be az ágyúsoknál az ellenfelek támadásainak megszűrésében,rá ma hatalmas szükség lenne.Az Arsenal védelme lassú,ér körülményes,Luiz-ra, és Sokratis-ra alapoznak leginkább,de Ők már nem a régiek,finoman szólva sem.A támadójátékukról inkább nem is beszélnék,mert az számomra teljesen egysíkú,semmi kreativitás, pedig ahol ott van Özil,ott kellene lennie belőle bőven.Ha Lacazette,vagy Aubameyang nem tud valami extrát előhúzni a tarsolyból,akkor az Arsenal megvan lőve góllövés terén,tehát nem véletlenül vannak csupán a középmezőnyben.Annyi infó még tartozik a tipphez,hogy Torreira mellett Chambers sem bevethető az ágyúsoknál.

Kényszerpihenő ide,vagy oda, a hazai keret sokkalta erősebb,és ugyan a bajnoki cím elúszott, attól még a City mindent belefog adni a bajnokság hátralévő részében,és ennek ma a Arsenal látja a kárát. Tippem:3-0,esetleg 4-0.

2020.06.19.    21:15  Angol PL

Tottenham     -     Manchester United

Tipp:G/G

Odds:1,7

Iroda:bet365

Indoklás:Péntek esti meccsen Angliába rangadót rendeznek.
Se a Tottenham-nek ,se a Manchester Utd-nek nincs jó szezonja.
a hazaiak 4 pontra vannak az EL-től. nem nagy táv, de szerintem nem az EL volt a cél a bajnokság előtt.
a Utd. ha nyerne, akkor ideglesen megelőzné a 4. helyen álló Chelsea-t, viszont a Tottenham viszonylag messze kerülne Európától, mivel akkor 7 pontra lesznek az 5. helytől.
persze még 9 forduló van hátra a bajnokságból, de a 7 pont az mégis csak 3 meccs távolság lenne.
ezért azt gondolom, hogy mind a 2 csapat hajtani fog a győzelemre, és ezért egy sok gólos meccsre számítok, ahol mind a 2 csapat be fog találni.
a hazaiaknál hátrány hogy se D. Alli, se Parrott, és még Tanganga sem áll a rendelkezésükre. A Manchester-nél nem lesz hiányzó.
egy ilyen rangadón szerintem elvárt mind a 2 csapattól hogy mindenképpen a győzelem lebegjen a szemük előtt, és mindent meg is tegyenek érte.
a Tottenham már 3 meccs óta nem tudott nyerni, és egy ilyen rangadó esetleges megnyerése ujj lendületet hozhat a csapatnak.
Viszont nem lesz könnyű dolguk, hisz a Utd. utoljára januárban kapott ki.


Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.19.  18:00
Esemény:  Zaglebie Lubin - LKS Lodz
Tipp: gólszám 6+
Odds: 7.75
Iroda : TippmixPro

A két csapatból alig van hiányzó. A Lubinból  Oko, egy védő hiányzik aki 13 mérkőzésen vett részt. Rajta kívül mindenki bevethető.  A Lodznál Wolski maródi, aki szintén védő poszton játszik, és alapembernek mondható , mivel 21 összecsapáson volt jelen.  Ebből látszik , hogy a védelemben van némi hiba. A Lodz kapta a legtöbb gólt a bajnokságban 30 meccs alatt 53-at, 26-ot rúgott ,és kieső helyen áll az osztályozó ágban.  Ugyanakkor a Lubin rúgta a legtöbben ezen az ágon, 49-et, ám 46-ot be is kapott. Az osztályozóból 7 forduló van vissza , és a Lodz 21 ponttal rendelkezik. Hárman esnek ki.  A szintén kieső helyen tanyázó Kielcének például harminc pontja van, a bennmaradó Krakownak 35. Összességében elmondható, hogy a Lodzon már csak a piócás ember segíthet. Egyértelműen csak egy agresszív támadójátékkal gyűjthetnének már pontokat. Ami a házigazda Lubin terepe is egyben.  Márciusi találkozójukat hazai pályán a Lodz nyerte 3:2-re. Akkor bevált a támadó játék, holott 4-4-2 volt a csapatok felállása. A hazai pályán rendkívül vérmes, és őrült játékot játszó Zaglebie Lubin ismét kimutathatja a foga fehérjét, ugyanakkor jó szokása szerint pár gól be is kaphat. Ahogy tette ezt ezen mérkőzéseken is:Zaglebie Lubin-Lech Poznan 3:3 , valamint Zaglebie Lubin- Lechia Gdansk 4 : 4 . Most is egy igazán sokszínű találkozót várok extreme sok góllal.

2020.06.19. 19:00
U Craiova - Astra Giurgiu
tipp: hazai
odds: 1.67
iroda: Unibet
Indoklás:
Végre pályára léphet az U Craiova is, miután az első forduló előtt fertőzött került az edzői stábba, a következő eredmények után viszont már zöld utat kaptak az első meccsük lejátszására. Utolsó meccsük márciusban csúfos vereséggel ért véget, FCSB ellen belefutottak egy 4-1-es vereségbe, amivel mindenki azt hitte, hogy az idei bajnoki cím is a CFR és a FCSB között fog eldőlni. Mondhatni jól jött a Craiovának a szünet, volt idő rendbe tenni a fejeket, és egy héttel több időt készülhettek mint a riválisok. Mivel múlt vasárnap a CFR (a gyenge játéka ellenére is) győzni tudott a FCSB ellen, Craiova egy esetleges győzelemmel újra az első számú üldözővé léphet elé, és tekintve a kolozsváriak játékát, bőven fogunk még tőlük meglepő pontvesztéseket látni.
A tippem viszont nem a Craiova erényeire építeném, sokkal inkább az Astra múlt hétfői játékára, ami igencsak gyalázatosra sikeredett. Dobogós helyezésekre esélyes gyurgyevói csapat úgy játszott hétfőn a Gaz Metan ellen, mint akik már a szezon végét várnák, és csak nyűg neki minden maradék meccset lejátszani. A csapat két vezéregyénisége Budescu, és Alibec többet elvett a csapattól, mint amit hozzátett. Budescut le is cserélték már a 64. percben, nagyon hamar elfogyott az ereje, gondolom a szünet alatt nem nagyon tartotta be az előírt otthoni edzéseket, s még jó pár fordulónak el kell telnie, hogy valamennyire elérje a megfelelő erőnlétét. Alibec pedig sérüléssel bajlódik, Rapid elleni barátságos meccse után 6 napig nem is tudott edzeni, ennek ellenére az edző hétfőn mégis bedobta csereként már az első félidő hajrájában. Lehető legrosszabb döntés, ugyanis egész meccsen láthatatlan volt Alibec, és még a sérülésére is rásérült, este valószínűleg a keretbe se fogják tudni nevezni. Ez az Astra nem bír el két ekkora hiányzóval, előző meccsükön majd egy órán át emberelőnyben voltak, mégis értelmezhető helyzet nélkül sikerült lehozniuk a mérkőzést.
Egy motiváltabb, felkészültebb krajovai csapatot várok, szerintem otthon tudják tartani a három pontot.

2020. 06. 19., Portugál Primeira Liga
Famalicao – Braga
Tipp: HD
Odds: 1,83
Iroda: Unibet

A portugál bajnokság 5. és 4. helyezettje csap össze ezen a mérkőzésen. Mindössze három pont választja el egymástól a két csapatot, és mindketten a 3-4. hely egyikére hajtanak, ami Európa Ligás indulást jelentene. A fogadóirodák számomra kicsit meglepő módon a vendégeket favorizálják, ezért is látok jó lehetőséget a HD-ben.
A bajnokság újraindulása óta két forduló telt el, és úgy tűnik, hogy a hazaiaknak tett jobbat a "pihenő", ugyanis először 2-1-re legyőzték a bajnoki éllovas Portót, majd vendégként sikerült 3-1-re nyerniük a Gil Vicente pályáján.
A Braga ezzel szemben ugyanezt a jó kezdést nem mondhatja el magáról, hiszen az eddigi két forduló során először 3-2-re kikapott a nem túl acélos Santa Claratól, majd ezt követően hazai pályán gólt sem rúgva szenvedett 1-0-ás vereséget a Boavistától.
Mind a hazai pálya előnye, mind pedig a forma sokkal inkább a Famalicao felé billentené a mérleg nyelvét, még akkor is, ha a hazaiaknál biztosan hiányozni fog két nagyon fontos láncszem a csapatból, az ötgólos Pedro Goncalves, valamint a házi gólkirály, a kilencgólos Fabio Martins. Mindezek ellenére én legalább egy döntetlenre jónak tartom a Famalicaót.

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.19. (19:)
Esemény: Foci Dán 1.osztály (Viborg - Fredericia)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.60
Iroda: bet365
Indoklás:

Nagy harc folyik a bajnoki cím megszerzésének elérése céljából. Ezen a fordulón kívül még nyolc van hátra és a Vejle aki jelenleg első helyen áll nem vezet olyan arányban,hogy biztonságban legyen a mai kettő csapat ellenében.A Viborg ugyanis jelenleg második helyen áll és győzelmével nagy lépést tenne az első helyért való megszerzéscéljából. Fredericia sem adta még fel hiszen a harmadik helyen áll jelenleg és a győzelmével esélyt adna magának az első hely megszerzésére. Ez a küzdelem a cél érdekében igen parázs és több gólos lehet hiszen rendre több gólos mérkőzéseket játszottak egymással. Mindkettő csapatnál nagyon jó gólképes játékosok vannak a Viborgnál középpályás Frederik Brandhof (tíz) góllal áll a Fredericia csapatánál pedig Agon Mucolli (hét) góllal áll.
Mindkettő csapat igen sok gólt szerez de kap is és a motiváció a cél érdekében ma gólokban fog jelentkezni.
Érték van a tippben hiszen esik az odds.



Esport, CS:GO - BLAST Premier NA Finals
2020.06.19., 23:30

MiBR - Evil Geniuses
Tipp: Evil Geniuses 2-1-re nyer
Odds: 3.75
Iroda: bet365

Valószínű mindenki a FURIA és a Team Liquid-et várta a felső ágra, viszont mindkét mai csapat meglepetést tudott okozni.
A MiBR 2-0-ra verte a FURIA-t, amire szerintem még a legelvetemültebb MiBR szurkolók sem számítottak. Jól játszottak, viszont a FURIA véleményem szerint messze elmaradt a játéktudásától akkor.
Az Evil Geniuses a Team Liquid-et verte 2-1-re, miután az első mapon kikaptak. Az utolsó napon, Infernón nagyon komoly CT oldalt produkáltak, miközben néztem a meccset éreztem, hogy a Liquidnek esélye sincs. CeRq és Brehze nagyon jó formában van, a MiBR ellen is jó teljesítményt várok tőlük.
A brazilok szerintem a saját választásukat megynerik, ami valószínűleg Train lesz, hiába jelenleg Infernon a legerősebbek, az Evil Geniuses ellen én nem merném bepickelni, a tegnapi után.
Véleményem szerint a MiBR nem tudja megállítani az EG-t. 2-1-re nyernek CeRq-ék.

Törökország Super Lig - 28. forduló
19.06.2020 20:00
Ankaragücü - Basaksehir
Tipp: 2
Odds: 1.60
Bet365

Múlt héten a török szuperliga is zöld lámpát kapott és folytatódhattak a mérkőzések. Hét forduló van még hátra és bár a tavalyi szezont überelni nehéz lenne, hasonlóan izgalmas végjáték alakulhat ki hiszen a TOP4 hat ponton belül tobzódik. Okan Buruk vezette vendégcsapat ahogy azt várni lehetett könnyed kettő gólos győzelemmel folytatta jó sorozatát. A csapat továbbra is hihetetlen motivált, keményen készültek a folytatásra hiszen a tavalyi mondjuk ki elszúrt végjáték után ismét sanszuk lehet a bajnoki elsőségre amire a klub nem túl hosszú történelmében még nem volt példa. Számos neves játékosukkal az egyik legjobb keret az övék, pénz van dögivel, az elnök pedig nagyon bízik a játékosaiban és a bajnoki címben aminek nemrégiben hangot is adott a nagyközönség előtt. Sérülés, eltiltás jelen pillanatban úgy néz ki nem nehezíti a dolgukat, így a legjobb csapatával rohamozhat a török mester vélhetően elől Demba Ba - Visca - Crivelli trióval akik együtt már 30 gólnál járnak. Ennyit összesen nem szerzett a hazai csapat, akik bár jól kezdték a karantén utáni időszakot miután remiztek a Gazientevel, úgy gondolom nem ők lesznek akik megállítják a Basaksehiri hengert. Tőlük egyetlen ám annál fontosabb hiányzó lesz Kulusic személyében aki kisárgázta magát a védelem tengelyéből. A pontokra nekik is óriási szükségük lenne, ám ellentétes célok miatt hiszen a kiesés elkerülése lehet az idei cél. Nem egy fiatal csapat a Basaksehir, a nagy spílerek szinte mind 35 év körül mozognak, így a csapat lehetséges újjáépítése előtti utolsó esély lehet a 2019/2020-as bajnoki arany. Az öt cserelehetőséggel ahogy szinte mindenütt, itt is engedélyezett ami tovább segítheti őket. A 11.fordulóban ősszel hazai pályán is nyert a bajnoki ezüstérmes, szerintem ma ismét győzelmet ünnepelhetnek majd és ideiglenesen lépéselőnybe kerülnek a Trabzonsporral szembe. Tipp: 1-2

Labdarúgás, Lett Virsliga
2020.06.20. 15:00

Ventspils - Tukums 2000

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és Ventspils győzelem
Odds: 2.87
Iroda: Bet365

A két csapat eddig egy alkalommal találkozott, egy tavalyi kupa nyolcaddöntőn. Az akkor még másodosztályú Tukums hazai pályán megalázó, 4-1-es verést mért a Ventspils csapatára. Azóta feljutott a vendégegyüttes a legmagasabb osztályba és ott is összecsaphatnak egymással.
A hírek szerint egyik csapatnál sincsennek sérültek, egy hiányzó lesz csak, a ventspilsi védő, Andrij Sakhnevych, aki rögtön első mérkőzésén kiálítatta magát. A hazai együttes az első fordulóban kikapott 1-0-ra a kupagyőztes  Rigas Futbola Skola együttesétől, ma lehet javítani. A Tukums csapata az első fordulóban, a Ventspilsnél erősebb Liepaja ellen is végig partiban volt, a 84.percig vezetett a csapat, majd onnan fordított a Liepaja. Jó kis középcsapat lehet a Tukums, sok gólgazdag mérkőzést játszhatnak, ha a másodosztályban mutatott játékból mutatnak valamit.
Ma a Ventspils megszerezheti első győzelmét, de nem fogja könnyen adni magát az újonc csapat. A tippem, hogy mindkét csapat szerez ugyan gólt, de ez nem ér pontot az újoncnak.

2.tipp
2020.06. 20. 15:30
Labdarugás, Németország Bundesliga
RB Leipzig - Borussia Dortmund
Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,53
Bet365

Indoklás:
A német futball szerelmeseinek kétségtelen, hogy az egyik legjobban várt találkozóra kerül sor ezen a hétvégén.
Szombat délután a házigazda RB Leipzig, aki a jelenlegi harmadik helyezett fogadja a második helyezett Borussia Dortmund-ot. Mindkét klub számára nagyon fontos és egyben értékes a három pont megszerzése, mivel két fordulóval a vége előtt még négyen vannak versenyben a 2-4 helyezésért, ami BL indulást ér.

Az RB Leipzig-nek ismét nem sikerült  a Bundesligát megnyernie, mivel nem tudtak lépést tartani a Münchennel,akik az ősszel gyengélkedtek. Gulácsi nem rég tett nyilatkozatában is elmondta, emiatt némi hiányérzetük is lehet. Án ennek ellenére a Lipcse szilárd eredmények sorozatát állította össze a német élvonalban és a BL-ben. 14 meccs óta veretlen, kiejtette a Tottenham együttesét a BL-ben 4-0 aránnyal.

A gólok szépen jönnek, a 16 otthoni mérkőzésük közül 11-en három vagy több gólt is össze tudtak hozni.

A Dortmundon nagy a nyomás, hiszen biztossá vált hogy idén sem jött össze a bajnoki cím, és hétközben meglepő 2-0 vereséget szenvedett otthon a Mainz-tól. Most pedig védeni kell a második helyét, mivel mindössze 3 pontra van mögötte a Lipcsei gárda, mivel azonos a gólkülömbségük is, ezért egy Lipcsei győzelem esetén helyet is cserélnek a tabellán. .

Ennek ellenére a  Dortmund legutóbbi 11 mérkőzéséből kilencet hozott, illetve az utolsó 5 idegenbeli sikerrel hozta. Érdekesség, hogy a Dortmund rá nem jellemző a döntetlen, legutóbb pont a Lipcse ellen volt x a végeredmény a 16-ik fordulóban, egy csodálatos 3-3 eredmény született.

Dortmundban sem lehet panasz a gólokat illetően idegenben, mivel a  16 mérkőzésből 12 találkozón több mint 2,5 gólt szereztek, míg az egymáselleni utolsó 5 találkozó közül három találkozón szintén három vagy több gólt hoztak össze.
Mivel a második hely még mindig elérhető a Lipcse számára, ezért izgalmas találkozónak nézünk elébe, mindkét csapatban benne van a gól/gólok.

A vendégeknél továbbra is hiányzik Götze és Reus, illetve nem léphet pályára a védelemből Akanji és Hakimi, viszont ott lesz a 17 gólos Sancho és az ifjú norvég tehetség Haaland.
A hazaiaknál Laimer az egyetlen hiányzó az alapemberek közül.


Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.20.  16:00
Esemény:  ÍBV - Magni
Tipp: gólszám 6+
Odds: 5.75
Iroda : TippmixPro

5.75  hat  gólra Ez az a szorzó amit nem lehet otthagyni ezen a mérkőzésen. A TippmixPron, és az Unibetnél, most meglepően közeliek az oddsok a legalább hat gólra. 5.75 , és 5.80 az Unibet javára. Az IBV messze favoritnak számít. Győzelme 1.10 -es vonal alatt van az irodáknál. Ez nem is meglepő, hiszen ez az első meccsük a másodosztályban, ugyanis kiestek az élvonalból. A Magni pedig az előző szezonban a sor végén kullogott egyetlen pontra a kieséstől. A két együttes még nem találkozott egymással, de az elmúlt hetek kupamérkőzései alapján egyértelműen látszik a hazaiak elszántsága, és a vendégek gyengesége. Az IBV 5:1 -re nyomta le idegenben a Magninál jobb erőkből álló Grindavikot, és 5:0-ra a szintén erősebb Olafsvikot. A Magni pedig 5:0-ás vereséget szenvedett a szintén másodosztályú Keflaviktól. Amennyiben a hazaiak eltökéltsége végig kitart bemutatkozó meccsükön, akár egyedül is meglőhetik az elvárt hat gólt.

Hát ha nem tudom a sima Gurus oldalra feltölteni, akkor brahiból jön ide ebbe a selejtezősdibe :)

Foci, Dél-Korea K-League. 2020. 06. 21. 11:00
Jeonbuk Motors - Gwangju
Tipp: mindkét csapat lő gólt
Odds: 2.02
Iroda: Unibet

Vasárnap délelőtt a kétszeres címvédő Jeonbuk a döcögős rajt után komoly formajavuláson átesett Gwangju gárdáját fogadja a dél-korai élvonal 8. játéknapján!

Amit a favorit hazaiakról elsősorban tudnunk kell tömören, hogy jelenleg otthoni publikum előtt 100%-os teljesítménnyel rendelkeznek. Három meccsük mindegyikét behúzták úgy, hogy még csak gólt sem kaptak! Viszont a sikerek ellenére nem mondható lehengerlőnek a Jeonbuk játéka, hiszen három hazai meccsen szerzett négy dugójuk nem éppen azt mutatná, hogy Dél-Korea egyik "sztárcsapatával" lenne dolgunk! Példának okáért az eddig nyeretlen, kiesőjelölt Incheont mindössze egy büntetővel sikerült két vállra fektetniük (1:0)!
S ez a szerény performansz nem pusztán a hazai teljesítményre igaz, hanem az egész szezonra kitekintve is. Több alkalommal a manchesteriesen "Fergie-time"-ként elhíresült hosszabbításban tudták behúzni a kulcsfontosságú három pontokat, papíron jóval szerényebb játékerőt képviselő csapatok ellenében! Mindenesetre ezzel a nem túl acélos teljesítménnyel is ott vannak a tabella 2. helyén lemaradva egyetlen egységgel úgy, hogy a fő rivális Ulsan már lejátszotta aktuális párharcát!

Hozzájuk vendégségbe ezúttal a tabella 7. pozíciójában található Gwangju érkezik! A csapatról azt kell tudnunk, hogy a Busan mellett az újonca az élvonalnak, s igen megilletődötten kezdték a szezont a legjobbak között! Az első három fordulóban gyorsan összeszedtek három zakót úgy, hogy még csak találatot sem szereztek. Aztán a negyedik fordulóban jött az Ulsan elleni hazai döntetlen (1:1), ami óriási bravúrként volt elkönyvelhető! Magyar viszonylatban talán Kaposvár-Ferencváros összecsapással tudnám párhuzamba állítani! Ez a siker aztán mentálisan alaposan átlendítette a kiscsapatot, hiszen azóta sorozatban három győzelmet szállítottak, s az áldozatok mindegyike a Busan, a Suwon, valamint az Incheon személyében olyan közvetlen riválisok, akik ellen sokat érhetnek ezek a győzelmek a későbbiekben!
Ami feltűnő, hogy a koreai másodosztályban tavaly gólkirály, brazil Felipe meglelte a góllövő cipőjét, ugyanis a győztes meccsek mindegyikén kivette a részét 1-1 dugóval, így személye komoly fenyegetést jelenthet a Jeonbuk védelmére. Valamint egyes értesülések szerint felépült sérüléséből a csapat másik kulcsfontosságú játékosa, a jobb szélen robotoló Eom Won-Sang is.

Természetesen, ha ránézünk a tabellára, illetve a múltbeli egymás elleni eredményekre, még annak ellenére is komoly favorit a Jeonbuk, hogy formában az utóbbi fordulók alapján felveszi velük a versenyt a Gwangju. Ámbátor azért ezt a 7.00-lás vendégoddsot kicsit túlzásnak érzem, amikor az Ulsan bicskája is beletört az újoncba. Mindenesetre én egységnyi téten nem a kimenetelt céloznám ennél a meccsnél, hanem a gólok piacát. A Jeonbuk 4:0-lás hazai gólkülönbsége szerintem nem tükrözi a valóságot. Illett volna már korábban kapniuk legalább egy dugót. Véleményem szerint ez a hazai "cleen sheet"-cunami most akár meg is törhet, ha a Gwangju nem illetődik meg, és folytatja az elmúlt négy fordulóban bemutatott pazar menetelését. Felipe játékán sok múlhat, remélem tartja jó formáját a brazil.

2020.06.21.     21:05      Magyar bajnoki

Debreceni VSC     -     Diósgyőri VTK

Tipp:hazai

Odds:1,95

Iroda:bet365

Indoklás:Ez a meccs a Diósgyőrnek már tét nélküli. Hiszen kiesni már nem tudnak, és a 3. hely is elérhetetlen.
A Debrecennek viszont ez a meccs élet halál harc lesz. A ma esti meccsen mindenképpen nyerni kell nekik, mert máskülönben kieshetnek.
ugyan is ha a Kisvárda ma megveri a Kaposvárt, és a Debrecen is kikap, akkor 6 pont lesz a különbség a 2 csapat között, és már csak 2 forduló van hátra.
Persze a 2 forduló alatt a 6 pont ledolgozható, de a Debrecen a következő fordulóban azzal a Mezőkövesd-el játszik, ráadásul idegenben, akik a 3. helyért vannak versenybe, ami EL indulást ér.
A 2 csapat múltja a Debrecen felé billenti a mérleg nyelvét, és biztos hogy mindent meg fognak tenni, hogy ne essenek ki.
Így hogy a DVTK már tét nélkül játszik, számomra mindenképpen a hazaiak a meccs esélyesei.

OTP Bank Liga - 31. forduló
21.06.2020 19:00
Kaposvár - Kisvárda
2
1.50
bet365

A hazai gárda kiesett, így már csak a tisztes helytállás lehet a cél. Egy hete a Diósgyőrt megverték 3-0-ra ami szép eredmény annak ellenére hogy a Miskolci csapat gyengélkedik mostanában. Szerdán viszont fordítva sült el az eredmény, ugyanis Pakson kaptak ki ugyanilyen arányban ami papírforma eredménynek számít hiszen a Paks is ádász küzdelmet vív a bentmaradás érdekében. Hasonló mérkőzést várok ma is. A Kisvárda három ponttal előzi meg a jelenleg kieső helyen lévő Debrecent, így minden megszerezhető pontra szüksége van a csapatnak ha biztosítani akarják tagságukat az első osztályban. Kedden a Zalaegerszeget fogadták ahol 1-0-ás vereséget szenvedtek, ezzel a ZTE biztosan bentmaradt, viszont nem volt ez olyan egyértelmű mérkőzés hiszen a 83. percen tudták megszerezni a győztes gólt büntetőből és a labdabirtoklás illetve kapura lövés terén is jobban szerepelt a Kisvárda. Összességében kötelező feladat elött áll a Várda ,ami kulcsfontosságú három pont lehet a végelszámolásnál.

Ötödik, ezáltal utolsó tippem a selejtezők folyamán:
Román első osztály, alsóház
Dinamo - Sepsi OSK
tipp: x2
odds: 1,66
iroda: Unibet
Érdekesen alakul a román első osztály alsóháza, a vendég szentgyörgyi csapatnál szezon közbe senki sem foglalkozott a kiesés gondolatával, mert végig vonal felett voltak bőven, de mivel nem sikerült kiharcolni az alapszakasz végén az első hat hely valamelyikét, újra a kiesés elkerülésért lépnek pályára. A bajnokság újraindulása nem alakult a legjobban a vendégek számára, ugyanis a megszerezhető 6 pontból mindössze 1-et sikerült megszerezniük, és ezzel már csak három pontra vannak a kieső és osztályozó helyektől.
Ennél rosszabb már csak a Dinamo esete, náluk ugyanis pályán kívül és belül is gondok vannak. Román sajtó szerint még mindig nem kapták kézbe az elmaradt fizetéseiket, illetve a klub eladása körüli herce-hurca sem akar véget érni. Ezek mellett a csapatorvosuk pozitív koronatesztje miatt, a csoportos edzéseket újból csak szerdán kezdhették el, s egészen az utolsó pillanatig kérdés volt, hogy egyáltalán lesz-e mérkőzés, és ha lesz szombat vagy vasárnap kerül megrendezésre. Ezt zokon is vette a Sepsi OSK vezetője, Leo Grozavu, hogy végül szombat helyett csak vasárnap kerül megrendezésre ez a mérkőzés, ugyanis jövő szerdán a klub történelmének legnagyobb sikerét érheti el, ha sikeren aposztrofálja a szintén rossz formában lévő Poli Iasi elleni kupa elődöntőt. 
Sepsi OSK eredményeit nem tükrözi a pályán mutatott játékuk, és ahhoz hogy ne kerüljenek nagyobb bajba, több kínos vereség nem fér bele. Játékosok nyilatkozatai alapján nem foglalkoznak még a kupa elődöntővel, a hétvégi meccsre fókuszálnak teljesen, hogy ponttal/pontokkal térjenek haza a fővárosból, és úgy gondolom erre minden esélyük meg lesz egy több sebből vérző Dinamo ellen!