Napi tipp - Június 19.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Június 19.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


jégkorong, Russian Division Comet (3x10min) 2020.06.19 05:50

Voiny Suomi - Goryachiye
tipp: rendes játékidő eredménye x
odds: 5.50
iroda: betclic

Ezeken a meccseken jellemzően sok gól van, néha bőven 10 felett, így nem túl gyakori a döntetlen, ennek megfelelő az odds is. Az indokom annyi hogy ez a két csapat meglepően sokszor ikszel egymással utóbbi időben, volt hogy egymást követő négy meccsen is, aztán újabban "egy sima, egy fordított", de az odds meg jó, legalábbis ide napiba illik  :)

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.19. (19:00)
Esemény: Foci Dán 1.osztály (Viborg - Fredericia)
Tipp: Több mint (3) gól a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Mindkét csapat gólt szerez a mérkőzésen - Igen
Több mint (9) szöglet a mérkőzésen mindkét csapatott együttvéve
Odds: 4.33
Iroda: bet365
Indoklás:

A második helyen álló Viborg fogadja a harmadik helyen álló Fredericia csapatát. Akár még a bajnoki címre is esélyes lehet mindkettő csapat hiszen ezen kívül van még nyolc forduló. Rendre több gólos mérkőzéseket játszottak egymással így úgy gondolom a gólokkal nem lesz gond mint azzal sem,hogy mindkettő csapat szerez gólt. A szögletek pedig az egymás elleni mérkőzéseiken rendre több volt.

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.19.  18:00
Esemény:  Zaglebie Lubin - LKS Lodz
Tipp: gólszám 6+
Odds: 7.75
Iroda : TippmixPro

A két csapatból alig van hiányzó. A Lubinból  Oko, egy védő hiányzik aki 13 mérkőzésen vett részt. Rajta kívül mindenki bevethető.  A Lodznál Wolski maródi, aki szintén védő poszton játszik, és alapembernek mondható , mivel 21 összecsapáson volt jelen.  Ebből látszik , hogy a védelemben van némi hiba. A Lodz kapta a legtöbb gólt a bajnokságban 30 meccs alatt 53-at, 26-ot rúgott ,és kieső helyen áll az osztályozó ágban.  Ugyanakkor a Lubin rúgta a legtöbben ezen az ágon, 49-et, ám 46-ot be is kapott. Az osztályozóból 7 forduló van vissza , és a Lodz 21 ponttal rendelkezik. Hárman esnek ki.  A szintén kieső helyen tanyázó Kielcének például harminc pontja van, a bennmaradó Krakownak 35. Összességében elmondható, hogy a Lodzon már csak a piócás ember segíthet. Egyértelműen csak egy agresszív támadójátékkal gyűjthetnének már pontokat. Ami a házigazda Lubin terepe is egyben.  Márciusi találkozójukat hazai pályán a Lodz nyerte 3:2-re. Akkor bevált a támadó játék, holott 4-4-2 volt a csapatok felállása. A hazai pályán rendkívül vérmes, és őrült kátékot játszó Zaglebie Lubin ismét kimutathatja a foga fehérjét, ugyanakkor jó szokása szerint pár gól be is kaphat. Ahogy tette ezt ezen mérkőzéseken is:Zaglebie Lubin-Lech Poznan 3:3 , valamint Zaglebie Lubin- Lechia Gdansk 4 : 4 . Most is egy igazán sokszínű találkozót várok extreme sok góllal.

Spanyol La liga
2020.06.19. 22:00
Sevilla - Barcelona
tipp: Barca nyer +  2,5 gól felett + Messi gólt szerezz
odds: 3,70
iroda: Unibet

Nagy harc van a Real-Barca között ismét a bajnoki címért, újraindítás óta mindkét csapat magabiztosan gyűjtögeti a pontokat, akár egyetlen botlás is valamelyik rész részéről a bajnoki címébe kerülhet. Ezt az összetett tippest az SPF Tippajánló podcast második része alapján állítottam össze, a srácok engem meggyőztek, s a podcastben elhangzott tippekből állítottam össze ezt a "hármaskötést". Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Belarusz "mennyei" liga 18:00
Slutsk-Neman
ht ft 1/1
5.50
bet365

A Neman picit jobb csapat, a Slutsk pedig kiváló kezdés után gyorsan visszazuhant a 10. helyig. De ő lesz hazai pályán, és ezeken a meccseken bármi megtörténhet, nyerhet a hazai csapat is simán, és a vendég is. A hazaiakra rá is férne már. Úgyhogy ez az oddsz (és a sima win is) elegendőnek tűnik.

Rabotnicki Nis – Bácska Topolya
Labdarúgás Szerbia
2020.06.19. 21:00

Tipp: over 4,5
Odds: 5.80
Iroda: unibet


Egy olyan Rabotnicki ellen kell győznie a Bácskának, akiknek már édesmindegy minden, se előre, se hátra nem mozoghatnak. Mivel a Cukaricki ellen kiestek a kupából is, nekik aztán tényleg nincs értelme nagyon küzdeni. Látszott is az utolsó két bajnoki meccsükön, dobálóztak a gólokkal rendesen. Kétszer is négy gólt lőttek, és 2-3 gólt kaptak. Az egyik legjobb támadókkal, legjobb formában lévő Bácska simán megrúghatja maga is a hármat, és ha négyesével rúgja a gólokat a Nis, akkor abból maradhat pár az utolsó meccsükre is. 5 gól ekkora szorzón? Ajándék! A bet365 csak 4.50-et ad ugyanezért.

19.06.2020   20.00
Labd.-rugás/Magyarország/NB1
Zalaegerszegi TE-Budapesti Honvéd FC
    Pontos eredmény
             3:3
    odss:41.00
      Unibet

2020. jún. 19. 21:15
Tottenham - Manchester United
Labdarúgás / Anglia / Premier Liga
Tipp:Gólok száma:Felett 3.5
Odds:3,40
Iroda:bet365
Mourinho beparkolna a busszal excsapata ellen,de most nem lenne értelme.A Unitednek van több esélye odaérni a negyedik helyre,de azért még Londonban sem mondtak le a bl-ről. Mindkét csapat csak a 3 pont begyűjtésével lenne előrébb,így már az elejétől támadófocit,és sok gólt várok a mérkőzésen.

19:00
Serbia Super Liga
Vojvodina - Partizan Belgrad
Tipp: Partizan
Odds: 2,00
TippmixPro

Labdarúgás, Spanyolország, Spanyol Premier Liga, 2020. 06. 19., 22:00

Sevilla - Barcelona
Tipp: Sevilla győz

Odds: 3,30
Iroda: Bet365

Indoklás: Hogy a Sevillaval komolyan számolni kell, az már az oddsból is látszik - a 3,30-as győzelmi szorzó egyáltalán nem látszik különösebben magasnak a Barca ellen - pláne, ha a hazai pálya előnyét jelentősen mérséklő,  üres lelátókat is figyelembe vesszük. És ez nem véletlen.

A Sevilla nagyon komoly szezont fut: a BL-t érő helyet már csak elrontani tudják, de egy nagyobb hajrát nyitva akár még a bajnoki cím is elérhető közelségbe kerülhet. Ekkor ugyanis 8 pontra csökkenne a különbség az élen álló katalánokhoz képest, ami, kis szerencsével, akár le is dolgozható a hátralévő hat forduló alatt...

Ennek persze kicsi a valószínűsége, elismerem. Annak viszont, hogy ma este nem fog diadalmaskodni a Barca, sokkal nagyobb. Egyrészt egy csomó hiányzójuk van, másrészt én - finoman szólva - nem éreztem az átütő erőt az előző meccsükön, a Levante ellen. Behúzták a kötelezőt, de ez egy jó formában lévő Sevilla ellen nem feltétlenül lesz elég.

Szoros, kevés gólos meccsen hazai sikert várok.

Labdarúgás, Portugália: Primeira Liga, 2020.06.19. 22:15
Famalicao - Braga
Tipp: Famalicao
Odds: 3.80
Iroda: bet365

A hosszú kényszerszünet után a Famalicao megnyerte mindkét meccsét, többek között a Portot is legyőzték hazai környezetben, tehát jó formában tértek vissza. Egy esetleges győzelemmel pontszámban beérnék a Bragát, akik mindkét meccsüket elbukták a visszatérést követően. A formák alapján tehát nyerhet ma is a Famalicao.

Ezen a napon nincs nyertes. Fel a fejjel, majd legközelebb.    ;D