US Open 2020

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


US Open 2020
Időpont: Augusztus 31. és szeptember 13.

Itt lehet beszélgetni az idei US Open mérkőzéseiről.  :topbet_125:

#1 június 25, 2021, 09:57:47, Chan
US Open: Megrendezik, de nézők nélkül

Játékosok azért lesznek. Szorzók!

Tornagyőztes

Novak Djokovic - 2.25
Rafael Nadal - 4.00
Daniil Medvedev - 8.00
Dominic Thiem - 10.00
Stefanos Tsitsipas - 12.00
Alexander Zverev - 18.00

Nadal most jelentette be, hogy nem indul. Valahol érthető. Összeütögetett már annyit, hogy az egészsége legyen az első.

Köszi az infót,de mondjuk a Garrost tuti nem hagyja ki ha megrendezik.

Idézetet írta: LosGabos Dátum augusztus 04, 2020, 22:44:55
Nadal most jelentette be, hogy nem indul. Valahol érthető. Összeütögetett már annyit, hogy az egészsége legyen az első.

De milyen egeszseget komolyan veszelyezteto korulmeny miatt nem indul? :D Korona? Jó vicc...
Nem tudom, hogy ezeken a sokak altal kovetett jatekosokon van-e egyfajta megfelelesi kenyszer, vagy miert mennek ennyire csukott szemmel bizonyos dolgok utan.. Nem akarok belemenni ebbe a virus temaba annyira (lehet nem is kellett volna ide irnom), de aki nyitott szemmel jar es probalja szelesiteni a latokoret, az tudja mi a helyzet. Most Rafatol elvonatkoztatva, de pont egy elsportolo fel egy virustol? Dybalan kivul volt egyaltalan olyan jatekos, akinek ket nap tusszentes-kohogesen kivul lett volna barmi baja? MLB-NBA is lassan leall, mert kijon egy ket pozitiv teszt es mindenki eldobja a jozan eszet..

Véleményem szerint nem feltétlenül a vírustól fél, hanem az egész mizériától ami ezzel a járvánnyal jár.  ;)

Nadal tényleg nem a vírus miatt fél szerintem,sokkal inkább a közvéleménytől,és a "népharagtól".Emlékezhetünk rá hogy Djokovicékra mekkora harag zúdult amiatt a bemutatótorna miatt.Nadal nem fogja egy torna miatt(amit jó eséllyel amúgy is Djoko nyerne meg) megkockáztatni,hogy rajongókat veszítsen/magára haragítson.És ezzel vissza is jutottunk oda hogy a pánik és az emberek hülyesége sokkal de sokkal pusztítóbb ennél a valaminél, ami jól láthatóan nem túl veszélyes,és nem fogja elhozni a "világvégét".

Djokovic mondjuk rájátszott keményen, hogy ezt kiérdemelje.  :D

Újabb 2 lemondás a nőknél:

A női világranglistán ötödik helyen álló ukrán Jelina Szvitolina, valamint a hetedik helyezett holland Kiki Bertens sem vállalja a szereplést az amerikai nyílt teniszbajnokságon, írta az MTI.

A tavalyi US Openen elődöntős Szvitolina közösségi oldalán kifejtette: elismeri és tiszteli a szervezők erőfeszítéseit, amit a torna biztonságos megrendezése érdekében tesznek, de ami a saját és a csapatához tartozó személyek egészségi állapotát illeti, még így sem tud teljes biztonsággal elutazni az Egyesült Államokba.

A tíz WTA-tornagyőzelemmel rendelkező Bertens szintén a koronavírus-járvány miatt kialakult bizonytalan helyzettel indokolta döntését.

A két teniszezőt megelőzően korábban többek között a férfi címvédő spanyol Rafael Nadal, a női világelső Ashleigh Barty és a szintén ausztrál Nick Kyrgios is közölte, hogy nem utazik el a New York-i Grand Slam-versenyre, amely augusztus 31-én rajtol zárt kapuk mögött.


24.hu


US Open: Djokovic ellenállás nélkül?

Ki állíthatja meg a világelsőt? Rafael Nadal és Roger Federer nem vesznek részt a tornán. Olvasd tovább


US Open - Balázs Attila kazah, Fucsovics bolíviai, Babos amerikai ellenféllel kezd

Balázs Attila kazah, Fucsovics Márton bolíviai, Babos Tímea pedig amerikai ellenféllel kezd a hétfőn rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságon.


   
A US Open honlapja szerint a csütörtöki sorsoláson eldőlt, hogy a főtábla első körében Balázs Attila (76. a világranglistán) ellenfele a kazah Mihail Kukuskin (90.) lesz, Fucsovics Márton (84.) a bolíviai Hugo Delliennel (93.) találkozik, Babos Tímea (101.) pedig a hetedik kiemelt Madison Keys (13.) ellen játszik.
   
A két magyar férfijátékos még nem találkozott aktuális riválisával, Babos és Madison Keys viszont már ötödik alkalommal mérkőzik meg egymással. Eddig egyszer a magyar, háromszor az amerikai teniszező győzött.

forrás: MTI


Idézetet írta: hubika88 Dátum augusztus 30, 2020, 15:29:19
Paire koronás lett
Legalább nem lesz idén melege a bundában....

Davidovich Fokina A -Novak D.:Novak idén már többször mutatott jó eredményeket kemény pályán.Fokina salak játéko és ott se megy neki.Meglepő lenne ha nem Novak nyerne 1,5