US Open 2020

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


a nagy adogatókra lehet fogadni az első körben (IS) :

Fritz, Isner, Opelka szett

Schwartzman győzelemnek is ülnie kellene a többire alszom  :cya:

Idézetet írta: gerry Dátum augusztus 30, 2020, 23:11:31
a nagy adogatókra lehet fogadni az első körben (IS) :

Fritz, Isner, Opelka szett

Schwartzman győzelemnek is ülnie kellene a többire alszom  :cya:
Opelka térd sérülés mennyire komoly nem tudom,de több meccsen is gondja volt vele a héten.

Krajinovic - M. Ymer

Krajinovic főpróbája elég jól sikerült, nagyon komoly teniszt tolt az ATP Cincinnati meccsein... szerintem egyébként is egészen más szint, mint Ymer... nem hiszem, hogy a svéd itt egynél több szettet tudna nyerni... Krajinovic -1.5 szett: 1.35

#18 augusztus 31, 2020, 01:43:29, zsivany20
Gauff - Sevastova: Az amerikai tinicsoda újabb rekordokat szeretne megdönteni, ennek megfelelően fejlődik is a játéka... noha két vereségből érkezik, egyik sem a szégyellni való kategória... Úgy érzem, jobban meccsben van, mint mai ellenfele, ez is mellette szól... bár nálam nulla meccsel is neki állna ez a párosítás. Szerintem ez a kislány jelenleg bárkit elkaphat ha kijön neki a lépés... És erre sajnos a bukik is rájöttek... Gauff win 1.55

Harris G.-Cecchinato M.:az olaszt láttam a két héttel ezelőtti Challenger tornán,de ott se alkotott nagyot finom szólva.Tudjuk,hogy ráadásul salak játékos.A dél-afrikai srác sokat lépett előre szerintem,ráadásul nincs rossz formában.Harris G. 1,36

Johnson S.-Isner J.:Isner nincs rossz formában,nála inkább kondícionális problémák vannak,de Johnson nem jelenthet akadályt.Honfitársa csak keresi önmagát édesapja halála óta.Martineztől is kikapott múlt héten pedig jó eély lett volna számára a pontszerzésre legalább.Isner 1,44

Az Emil Ruusuvuori - Aljaz Bedene meccsre egy Bedene győzelmet érdemes bepróbálni szerintetek? Elég csábító az az 1.80, amit kínálnak a szlovénra.

Martinez P.-Struff J-L.:a német nagyon jól csengő neveket vert meg a múlt héten simán.Martineznek én nem sok sanszot adok.Jól adogat a német,ráadásul a spanyol salak játékos.Itt lehet hendivel is próbálkozni ki mennyit mer kockáztatni.Struff 1,16   Struff -1,5 set 1,32  Struff -2,5 set 1,83


Idézetet írta: BvB_09 Dátum augusztus 31, 2020, 10:15:06
Az Emil Ruusuvuori - Aljaz Bedene meccsre egy Bedene győzelmet érdemes bepróbálni szerintetek? Elég csábító az az 1.80, amit kínálnak a szlovénra.
Szerintem nyer Bedene,de elég sötét ló a finn,mert fiatal feltörekvő játékos.Veszélyes ellenfél,mert akár meglepheti a szlovént.

Tippelj minden nap a US Open mérkőzéseire, s légy te a legsikeresebb! Az nyer aki a leghosszabb ideig játékban marad. Ha tévedtél, akkor kiestél a játékból!



Bizonyítsd be, hogy te vagy az idei US Open legnagyobb tippmestere és pénznyereményben részesülhetsz! Sőt, a második, illetve a harmadik helyezett is jól jár, de akár az is megtörténhet, hogy mind a három helyezésért járó pénzdíjat megszerezheted!



#26 szeptember 01, 2020, 11:53:51, Powell
Novak-Fokina:Az első másfél szettben minden jól alakult kitünően adogatott Novak jó % nyerte a pontokat aztán mint egy villámcsapás teljesen megfordult a játék.Novak nem tudott első szervákat adni ideges lett sokat magyarázott.Fokina meg nagyon feljavult.

Isner-Johnson:
Sok váratlan esemény itt nem történt azon kívűl,hogy Isner az adogatásokon és egy két gamen kívűl nem játszott jól nem csoda hogy kikapott.

Martinez P.-Struff J-L.:ahogy néztem a meccset a 2.szettől szinte minden játék arról szólt hogy odateszi e magát a német avagy nem.Ha figyelt és fókuszált akár minden játékotmeg is nyert a német.Sokat szervaröptézett egyébként.Martinez nem egy kutyaütő,de szerintem nem elég atletikus.

Balázs-Kukushkin:nagyon verhető lett volna a kazah akinek ahogy néztem sikerült még pocakot is eresztenie ;D.Rengeteg ki nem kényszerített hibát vétett Attila a mérkőzés első részében,mert végig nem láttam azért is írom.

Kerber A.-Tomljanovic A.:szerintem kifejezetten élvezetes látványos labdamenetekkel tarkított meccs volt,de nagyon sok volt a hiba.A német mire lesz később a későbbiekben jó kérdés,mert Tomljanovic ha nem üti villágá a labdákat nyerhetett is volna simán.

Sharma A.-Yastremska D.:az ukrán lánynak ha több esze van már rég befejezhette volna a meccset,de rendszeresen agresszívan támadta az adogatásait Sharmának aminek eredménye háló és out volt.Rengeteg 20-30 ilyen ütést csinált csak amit én láttam.Értem én hogy agresszív tenisz,de aki kicsit is jobb játékos lett volna valószínű megveri az ukránt.Ennyi labdát büntetlenül elszórni ritkán lehet.