US Open 2020

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 13, 2020, 23:48:37
úriosten Thiem mit játszik  :bash:

valaki érti egyébként a rendezőt? ebből a kameraállásból alig lehet látni vmit és végig ezt erőlteti
úgy tűnik erőre kapott :)A rendezőhöz nehéz mit hozzászólni..vakon van

na jo ez kemény volt, mind a ketten szétizgulták, de így összességében és az elmúlt két hetet látva jogos a thiem win

#152 szeptember 14, 2020, 02:35:53, MessiÁs
Szegyen volt ez a meccs, leszamitva a fordulatossagot. Ez a beszari jatek amit toltak.. Persze lehet mondani gs döntő meg nagy a nyomas. stb. De ez a beszarisag amit toltak..

Thiem. Ha visszavonul a nagy harmas/negyes szomoru idők varnak rank ilyen Thiem felekkel.

Tudom, nem lesz nepszeru a velemenyem, azt fogjatok mondani hogy Thiem inkabb olyan mint Medve ellen. De akkor is. Nalam mind a ketten elastak magukat ezzel a beszari jatekkal.

*mérges vagyok es mar normálisan irni se tudok. Amugy nem tettem semmit a meccsre, meg tippjatekban sem, szal nem emiatt vagyok merges. Hanem ez a jatek a dontohoz meltatlan volt.

**10perc utan kicsit lenyugodva, kicsit arnyaltabban látom mar.. A donto szar volt, de elismerem hogy ennel mindketten jobbak, es remelem ha legkozelebb jatszanak az nem ilyen lesz, ahol 70mphes szervat ut Zverev es Thiem nyeseget mert fel megjuzni a fonakot.

Egyértelmű hogy mind a ketten tudnak ettől jobban játszani,de óriási  esély és teher volt ez mindkettő számára.Zverev is és Thiem is adogatott a meccsért egyiköjüknek se sikerült hoznia.A legdurvább szerintem a tie breakben Zverev 110km/h 2.szervája majd Thiemnek sikerült elrontani ezt a labdát.Jól példázza mennyire izgultak.Thiem kevésbé izgult ennyit jelentett szerintem hogy ő már játszott GS döntőt nem sokat ért,de azt a nagyon picit pont ami a győzelemhez kellett.