Coutinho tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Olaszország:Serie A
21:45

Napoli - AC Milan
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.60

Komoly hajrát indított mindkét csapat, amire szükségük is van, mivel csak a 6. illetve a 7.helyen állnak.
Az utolsó 5 meccset nézve a Milan a legjobb formában levő csapat Olaszországban, míg a Napoli a negyedik. Az AC két nagy skalpot gyűjtött egymás után, elősször a tabella második helyén álló Laziot verték 0-3-ra, majd pedig múlt fordulóban az első Juventust 4-2-re. A Juve éllen már 0-2-es hátrányban voltak, majd pedig fel óra alatt vágtak 4-et Ibrahimovicék.
Lendületben van mindkét csapat, szóval nálam a gólváltás adott. Tippem: 2-2

Svájc: Super League
16:00

Servette - St.Gallen
Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.42

Ez nálam a nap tippje.
Mindkét együttes motivált, mivel a Servette szeretné megtartani a 4. helyét, míg a St. Gallen az első helyre pályázik. Nagyon gólerős mindkét csapat, de ritka, hogy kapott gól nélkül megúsznák a meccseiket. A St. Gallen konkrétan 63:43-as gólkülönbséggel rendelkezik 29 meccsen, ami jól prezentálja amit előbb említettem.
A Servette nagyon erős otthon ezért nem merem behúzni a St.Gallen győzelmet, inkább arra fogadok, hogy lesz minimum 3 gól a meccsen. Szerintem már az első félidőben összejöhet ez a határ. Tippem: 2-3

Anglia:Championship
15:00

Swansea - Leeds
Tipp: Leeds nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 3.60

A Leeds kiemelkedik a Championship mezőnyéből, szinte minden meccsen dominálni tudnak. Az első helyen állnak és minden bizonnyal ezt szeretnék megtartani. A Swansea a 6.helyre pályázik ami rájátszást érne a Premier Leaguebe jutásért, szóval hazai oldalon sem tét nélküli a találkozó.
Nem fogja magát könnyen adni a walesi csapat, de valószínűleg a Leeds sorozatos támadásai ellen nem sokat tudnak majd tenni. Egy gólt várok a Swanseatól, pontosabban Andre Ayewtól, aki 14 góllal házi gólkirály.
Tippem: 1-2

C-Osaka - Nagoya  GG (1.75)
Servette - St.Gallen  2.5 over (1.45)
Swansea - Leeds  GG 2 (3.60)
Napoli - AC Milan  GG (1.60)
-----------------------------------------
C-Osaka 0-2 Nagoya
Servette 1-1 St.Gallen
Swansea 0-1 Leeds

Napoli 2-2 AC Milan

SOLO tippek: 33/23

Anglia: Premier League

Chelsea - Norwich
Tipp: Chelsea - 1.5AH
Odds: 1.425

A hazaiak számára nagyon meleg a helyzet, mivel a Chelsea - Manchester United - Leicester hármas között csak 1 pont van, szóval még nagyon nyitott a helyzet a BL indulást erő helyekért. Az ilyen meccseket könnyedén kell hoznia a Chelseanak, főleg, hogy a Norwich jövőre már biztosan a Championshipben folytatja. A vendégek nem hiszem, hogy komoly ellenállást tanusítanának, pár napja hazai pályán kaptak ki 0-4-re a West Hamtól.
Több gólos Chelsea győzelet várok.

Olaszország: Serie A

Atalanta - Brescia
Tipp: Atalanta - 1.5 AH
Odds: 1.40

Hasonló a helyzett itt is, mint a Chelsea-Norwich meccsen, a vendégek szinte biztosan kiesők, míg az Atalanta harcban áll a második helyért.
Az Atalanta a Juventus otthonában dominálni tudott Ronaldóék ellen ami nem kis teljesítmény, mindössze két büntetőből tudott a Juve remire menteni.
A liga leggőlerősebb csapata a liga egyik leggyengébb védelme ellen, nálam egyértelmű a nyertes. A gólkülönbség csak a kérdés, minimum 2 lesz köztük.

Chelsea - Norwich  1 - 1.5AH (1.425)
Atalanta - Brescia  1 - 1.5AH (1.40)
-------------------------------------------------------------
Chelsea 1-0 Norwich
Atalanta 6-2 Brescia

SOLO tippek: 35/24

Ukrajna: Premier League
18:00

Desna - Oleksandriya
Tipp: 1
Odds: 1.60

2 forduló van hátra az ukrán bajnokság rájátszásából, de még vannak kiadó helyek. A vendég Oleksandriya számára már se előre se hátrafelé nincs esély mozogni, viszont a hazai Desna akár a 2.helyen is végezhet. Jelenleg a 4. helyen állnak, de hátrányuk mindössze 2 pont a második helyezett Zorya Luhansk mögött, akikkel az utolsó meccsen találkoznak.
Hatalmas lehetőség kapujában a kiscsapat, de ehhez a mai meccset mindenféleképpen hozniuk kell. 1 hónapja meccselt a két csapat fordított felállásban, és a Desna idegenben is győzni tudott (nem is akar hogyan). 1-5-re verték az Oleksandriya csapatát, ebben a szezonban pedig 3-ból 3 az arányuk ellenük (10-1-es gólkülönbséggel összesen). Remélhetőleg az Oleksandriya most sem fog túl nagy ellenállást tanúsítani.
Tippem: 2-0

Svájc: Super League
20:30

St.Gallen - Luzern
Tipl: 1
Odds: 1.65

A St.Gallen oda-vissza cserélkezik az első helyen a Young Boys csapatával, most két idegenbeli reminek köszönhetően a második helyen állnak. Ha ma nyernek újra az elsők, mivel a Young Boys tegnap már lejátszotta azve fordulós meccsét.
A hazaiak számára ha kijön a lépést akár meg is szórhatják a Luzernt, a Demirovic - Itten - Quintilla hármas ellen nem igazán találják a csapatok az ellenszert.
Az idei meccseiken mindig a St.Gallen dominált, most is meggyőző játékot várok tőlük.
Tippem: 3-1

Desna - Oleksandriya 1 (1.60)
St.Gallen - Luzern 1 (1.65)
-------------------------------------
Desna 1-5 Oleksandriya
St.Gallen 4-1 Luzern

SOLO tippek: 37/25

Anglia: Premier League
21:00

West Ham - Watford
Tipp: 1
Odds: 2.40

Komoly rangadót rendeznek ma este, hiszen mindkét csapat a kiesés szélén áll. Egy West Ham kaliberű csapat nem engedheti meg magának a kiesést, főleg ilyen kerettel nem. Ha nem is az élmezőnybe kellene tartozniuk, de a 10. hely környékére várná őket az ember. Két hete megmutatták, hogy azért nem teljesen reménytelenek, 3:2-re verték a Chelseat, a múlt hétvégén pedig a Norwichot 0:4-re Michail Antonio 4 góljával.
A West Ham egyébként nem rossz csapat, inkább csak peches. Rengeteg pontot szórakoztak el, ami miatt most ott tartanak, hogy a kiesés veszélyezteti őket. Ma szerintem odateszik magukat rendesen és hazai pályán behúzzák a meccset ahogy illik.

West Ham - Watford  1 (2.40)
---------------------------------------------------
West Ham 3-1 Watford

SOLO tippek: 38/26

Svájc: Super League
16:00

Servette - Basel
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.55

Nem szeretném túlragozni, két gólerős együttes találkozik, egy gólváltásra alkalmas felállásban.
A Servette hazai pályán jól teljesít, a Baselnek pedig nagyjából mindegy, hogy hol játszik. Mindkét csapat híres a gólgazdag meccseiről, nagyon ritka hogy ne rúgnának legalább egy gólt meccsenként.
A végeredménye nem mernék tippelni, de a gólváltában szinte biztos vagyok.

Servette - Basel  GG (1.55)
----------------------------------
Servette 2-2 Basel

SOLO tippek: 39/27

Svájc: Challenge League
20:30

Grasshoppers - Schaffhausen
Tipp: Grasshoppers -1.5AH
Odds: 1.65

A hazai Grasshoppers a feljutásért küzd, amihez megkellene tartaniuk a 2.helyet. Már nincs sok hátra, ezért az ilyen "könnyű" találkozókat hozniuk kell. A vendég Schaffhausen az utolsó helyen áll, nem veszélyezteti őket a kiesés, szóval nincs nagyon miért összetörni magukat. Nem is teszik, utolsó 10 meccsükön összesen 7 pontot szereztek. A Schaffhausen egyébként magasan a legkevesebb gólt szerezte az idén során, 32 meccsen mindössze 26 találat áll a nevük melett, aminél az utolsó (összesen 18 pontot gyűjtő) Chiasso is 11 góllal többet szerzett.
A Grasshoppers a legjobb formában lévő csapat, az újraindulás óta pazarul játszanak. Utolsó 10 meccsükből 7-szer nyertek, 1 remi és 2 vereség mellett, mindezt 25:8-as gólkülönbséggel.
Sima többgólos hazai győzelmet várok. Tippem: 3-0