Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Lesz még gól
3,5 over a magyar-oroszon 1,40
remélem szépítünk...vagy megkontráznak megen...

A Miami meccsén 205 overt sikerült fogni 1.31 -ért.
Matek szerint 210 körül lesz a vége! Rajt vagyok cash outon.

Sziasztok!
Jó sokat tudnék írni a tegnapról...
nem fárasztok vele senkit. a mai

Austria-Románia
Eslő szándékban 1,5 over 1,36
Második szándék: 1x 1,17

Holland-Lengyel
Első szándékú tipp: 1x 1.36

Üdv, béke:
sound

Sziasztok

Visszautalok az elmúlt két fogadási napomra. Tudom, hogy sokan megúsznák ezt...de nem kímélek senkit-nem hagyom ki a megéléseket.

Magyarország-Oroszország 2:3

Nem akarok sokat írni. Büszke vagyok a csapatunkra. Jól játszottunk, de kaptuk a gólokat, domináltuk a meccset, és 0:3 után sem adták fel a srácok az alapelveiket. Meg is overeztem simán jött, Sallai gólja előtti egyérintőt, minden szakmai portál elfelejti...Úgy gondolom, hogy a következő meccsen győzni fogunk!

Wales-Bulgária 1:0

Az utsó 20 percet láttam...hát nem tudom miben reménykedik/miért optimista a bolgárok edzője az októberi meccsünk előtt. Azt mondta, hogy összeállt a játékuk a pótselejtező előtt.

Szerbia-Törökország 0:0

Nem találok szavakat, gólzápor, és nyílt foci helyett első húsz perc alatt nem volt kapura lövés..

Miami-Milwaukee 115:118

Kiszálltam a harmadik harmad közepén 0 haszonnal...az első félidő elrettentett, 205, 5 overen voltam, jött volna.

hétfő:

Austria-Románia 2:3

Értetlenül állok az esemény előtt. Vendég oldalról volt kontra, pontrúgás, kapitális egyéni hiba utáni gól. Sokkal stabilabb szokott lenni az osztrák válogatott. Az összefoglaló után is azt gondolom, hogy Izland kiejti Romániát októberben.

Hollandia-Olaszország 0:1

Teljesen meglepő első félidőt hoztak az olaszok. Tetszett a játékuk. Benne volt a meccsben a második gól, de nem fogadtam szerencsére. A végén járt volna a holland erőlködésnek egy gól.

Rosszul indult a szeptember, várható volt, hogy előbb utóbb belefutok egy ilyesmi sorozatba. A Nemzetek Ligája most egy igen ingoványos terep, hála Istennek ma véget ér!

Üdv, béke:
sound



Drága Fogadótársak

Visszanéztem a szeptembert, amelyről oly negatívan gondolkodtam eddig (ez jó trükk). 5-4-1 az arány, ami így nem is hat olyan rosszul, igaz, hogy a saját fogadói stílusomban a 7-3-as aránytól kezdődik a profittermelés, azaz 70 %-os találati arány fölött.
A négy vesztes közt volt egy guru a másik 3 NL meccs volt!
Nem kell/kötelező fogadni, de ha az ember készül, akkor csak azért rakja bele az időt.

Tanulság: Visszatekintés a fogadásokra – önbizalom, új fogadás. Ne engedjük, hogy egy rosszabb széria után elmenjen az optimizmus, s félelemből menjünk bele az új fogadásba.

NL-zárás mára

18:00
Grúzia-Észak Macedónia
Első szándékú tipp: x2 – 1.50


Szerintem ebből a ,,C-ligás" csoportból kiemelkedik a vendégcsapat, Bardhi-val, Nestorowski-val, Pandev-el. S a magyaros különítményről nem is szólok: Ristevski, Nikolov, Musliu..

20:45
Franciaország-Horvátország
LSD GURU


Üdv, béke:
sound

Érik a 4. gól a francia-horvát

3,5 overt megkaptam 1.34 -ért

Sziasztok!

Azért ez a tegnapi járt már nekem. Ma és holnap nem fogadok – pihenőnap. Akkora őrült nem vagyok, hogy a Haifa.Zseljó meccsre streamet keressek.

A tegnapról:
Grúzia-Észak Macedónia 1:1

Meleg volt. Jobb csapat a macedón, mégis hátrányba került, de a kiállítás után is nyílt maradt a meccs, ugyanúgy győzhettek volna a vendégek. Továbbra is tartom, hogy a csoport favoritja Észak-Macedónia.

Franciaország – Horvátország 4:2

Teljesen a várakozásaim szerint alakult a mérkőzés. Jó volt nézni fogadni, kényelmes haszon realizálódott. Pont az ilyet szeretem. Nem kellett nagy szakértelem, 1:2-nél rámenni a 3,5 overre, de jó időben sikerült jó szorzón elkapni...azt most sem értem, hogy a bukik miért adták 1,5 over szorzóját erősen 1,30 fölött! Mindegy ilyen is van.
Érdekes, hogy a franciák vagy nyolc helyen is változtattak a svédek elleni kezdőn, és simán belefért!

Hétvégétől újra klubfoci – a péntek sokszor ad jó kimeneteleket, a szombat rizikós (sok válogatott játékos nem tud visszazökkenni) a vasárnapi meccseken lehet nyerni majd!

Minden esetre rákészülök.

Üdv:
sound

Sziasztok!

Ma első sorban a meccsnézés a fő feladat, illetve esély esetén kihasználni az élő pénzcsinálást. Van négy meccs, ami a programomban van, előre vázolom a tervet. Indul az osztrák bajnokság érdemes lesz idén is figyelni.

18:30
Rapid-Admira


A tavalyi második Rapid, már ment egy kört a Bl-ben, a rájátszásért a Gentet kellene kiütnie jövő kedden. Szerintem túl nagy feladat lesz. Mindenesetre a felvezető meccsen kötelező lenne a győzelem (1.50), de ez nem az én játékom az 1x alacsony, a 1,5 over valószínű, de csak 1.16...Nézem majd, de várhatóan csak a második félidőre érek oda.

20:00
FTC-Paks


Szanaszét esik a Paks, és nincs halasztás (butaság, mert a Fradinak vannak esélyei a nemzetközi kupában, s egy esetleges átfertőzés tönkreteheti kirakatcsapatunk szezonját). Nyilván leesett a hazaiak szorzója 1.14, nem tudom kitömik – e a Paksot, az over 1.16.

20:00
Slaven-Sibenik
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22


Szerintem itt meglepetés lehet. Láttam kétszer a kaproncaiakat és engem nem győztek meg, bár splitből el tudtak hozni egy pontot. Most viszont ők az esélyesek az újonc ellen. Nem rossz a Sibenik és a Slavennek támadnia kellene, az x2 2.20. Jobb fogadási esélyeket kínál ez a meccs, mint a Fradi-Paks.

20:30
LASK-Austria


Kipukkadt a pontlevonások után a linzi csapat tavaly, aki az El-ben is sokáig jutott! Végül nem lett meg a Bl-indulás sem, nemhogy a bajnoki cím, a nyitómeccsen az az Austria lesz a vendég, aki nem tudta kiharcolni az El-indulást a hartbergiek elleni rájátszásban. Overes meccset várok, akár 2,5 fölé is!


Üdv, béke:
sound


Sibenik meccsén x2 1.44 élőben most

Pörög a LASK
1,5 over most 1.57

Sziasztok!

A tegnapi napról:
Elég későn értem haza, így volt vagy negyed 10 mire le tudtam ülni foglalkozni a meccsekkel.

Slaven-Sibenik 0:0

Úgy a 60. perc környékén csatlakoztam. Azt láttam, hogy sokkal veszélyesebb a Sibenik, harapott az újonc. A Slaven a meccs utolsó perceiben szorította be ellenfelét, tipikus egy gólos meccs alakult akkorra már ki. Labrovic a vendégkapus nagyon megbízható teljesítményt mutatott, meg a hosszabbításban egy parádés védés. Jött a live, mentem a LASK meccsére.

LASK-Austria 1:0

Itt a 70. perc környékén kapcsolódtam be, és izzott a levegő a találkozó végéig. Az utolsó pillanatokig benne volt a meccsben az újabb gól, van ilyen nem jött...csak az ordító helyzetekig jutottak a felek.

Hamarosan jövök a mai tervekkel.

üdv:
sound

Drága Fogadótársak

Ma koradélután nekiindulok fellépni, de 17:00 körül szerintem visszaérek. A biztonság kedvéért, inkább csak esti meccsprogramot dobok be, viszonylag kevés konkrét tippel, mert a válogatott meccsek után rizikós a piac.

19:05
Hajduk-Dinamo


Megvan a kellő veszélye ennek a meccsnek, bár a Dinamo magasan kiemelkedik a horvát bajnokságból. A rizikónak több oka van: a Dinamo ügye van fertőzött/vagy nincs pontosan kik is ők; a Fradi elleni keret szerintem nem ugyanaz lesz, mint a Spitben fellépő; a válogatottaktól visszatérők is simán kimaradhatnak; ..ez mégiscsak a bajnokság legnagyobb rangadója! Alapban x2 lenne, most 1.30 – látni kell, hogy állnak fel a zágrábiak, s milyenek a pályán – tulajdonképp el is engedhetnék, hiszen annyira hosszú a bajnokság, hogy most beleférne egy vereség is.

19:30
Vidi-Puskás
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.30 (william hill)

Csak helyzetekig jut a Márton-féle Vidi, a lehetőségeiket igen rossz arányban használják ki, előbb utóbb áttörés lesz. A Puskás nálam egy nyílt focit játszó overes csapat, így ez a kimenetel-szorzó a nap főtippje.


Ma nyit a holland és angol élvonal is. Hollandia igencsak overes:
20:00 Zwolle-Feyenoord a 1,5 over 1.17
21:00 Twente-Sittard 1,5 over 1.22
21:00 West Ham-Newcastle
– nálam akkor is x2 (1.72), ha láthatólag sok a bizonytalanság a vendégoldalon. Nézni kell!

Valamelyikre rá fogok csatlakozni, ha a Vidi meccsén meglesz az over, és Splitben véget ér a meccs.

Ez az esti tervem, remélem tartható lesz!

Üdv.:
sound


A Zwolle teper az iksziért 0:1 - nél..
Lesz itt még gól 1,5 over 1.36

Sziasztok

Kimondottan jól sikerült a szombat. A főoldalon kommenteltem a 'Pool meccsére a 4,5 overt ami nagyon simán jött – ide hanyagságom véget sem írtam be, illetve azért mert nem volt biztos, hogy hazaérek, s követni tudom.
De lássuk a tegnapi tanulságokat:

Hajduk-Dinamo 1:2

Néztem 0:2-ig. Jobb volt a Dinamo, de ez korántsem a tavalyi csapat. Rendre megbontotta őket az első félidőben a Hajduk, aki uralni tudta ekkor a meccset, s igazából a semmiből szerzett vezetést Kastrati. Fordult a játék, a 2. félidőt leuralta a bajnok, Orsic lába elsült. Teljes csapattal volt a Dinamo, s azt gondolom, hogy a jelenlegi Fradinak komoly esélyei vannak ellene szerdán!

Vidi-Puskás 3:1

1:1-ig néztem a meccset, párhuzamosan a zágrábival. Jó volt a hazaiak lerohanós gólja, de a második félidőben meglepően dominált a Puskás! Knezevic gólja után nem követtem az eseményeket, de nem sok esélyt adtam volna arra, hogy a Vidi fel tud még egyszer pörögni. A 3:1 jó előjel a máltai meccs előtt, szerintem tovább tud jutni a következő El-körbe a fehérvári csapat.

Zwolle-Feyenoord 0:2

A félidőben 0:1-nél kezdtem nézni a meccset. A hazaiak egyre inkább átvették az irányítást, egyre veszélyesebbek lettek, s helyzeteik sűrűsödtek. Így szálltam be a fogadásba, a vendégek megkontrázták a Zwollét 11-es 0:2..ennyi volt.

Twente-Sittard 2:0

Ugyancsak a félidőben jöttem 1:0-nál. Rendesen jó a Twente, de olyan gyorsan jött a második góljuk, hogy nem tudtam értelmes fogadást tenni. Amikor 2:0-s állás van bejön nálam egy no fogadás reflex – a vezető csapat biztonságos előnye tudatában már nem feszül meg; a hátrányban lévő meg nem tud gólt elérni. Ezért többnyire hagyom is ilyenkor, s most is ezt tettem. lefeküdtem aludni...

hamarosan vázolom a mai taktikát/programot

Üdv.:
sound

Drága Fogadótársaim

Különleges nap lesz a mai. Kozármislenyben fesztivál van, s a Művelődési Háznál gyermekelőadást játszok. Tőlem kb. 200 méterre áll a stadion, a színpadról még át is látni, ahol 16:30-kor kezdődik a Szentőrinc nb2-es meccse, egy időben a mi fellépésünkkel, mi is 16:30-tól játszunk 😊 Ilyen még nem volt!
Napi program:

16:30
Szentlőrinc-Soroksár
Első szándékú tipp: 1x – 1.50


Csetlik-botlik a kis-fradi, nem véletlen, hogy eddig a két leggyengébbet (DEAC, Csákvár) tudta csak legyőzni a ligában. A Szentlőrint egy nagy család: küzdenek, kaparnak, hajtanak egymásért az utolsó leheletükig. A harcos hazaiak szerintem meglepik a Fradi-tarcsit.

17:30
MTK-ZTE
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22


Különös az oddsok alakulása. A hazai 2.00, az 1x 1.30 alatt..ilyet nem is láttam még. A foci alapján nálam behúzná az MTK ezt a csörtét, de a fura szorzók miatt kerülöm a háromesélyt. A gólok mindkét oldalon benne vannak a csapatokban!

19:05
Lokomotív-Gorica x2
LSD - GURU


20:00
Siófok – Vasas
Első szándékú tipp: x2 1,21

Pengeélen fog táncolni idén a Siófok. Szerintem lehetnek kiesési gondok a Balaton-partján. A Vasas az edzőcsere után (ami a hírek szerint nem kevés pénzbe fájt), minden meccsét meg akarja nyerni, Schindler szerintem meghajtja a fővárosiakat. Nálam ez a tipp a nap tippje, magasabb szorzón vártam...

üdv, béke:
sound