Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Drága Sportfogadók!

Nagyon sok a meló, például ez is!!! Két éve dolgozok barátaimmal azon, hogy ilyen kiadványokat tudjunk készíteni! Itt az első mérkőzésújságunk!

NBII 1. forduló
Siófok – Soroksár

https://issuu.com/klapetta/docs/szotyit_kir_g_gumi_si_fok_soroks_r?fbclid=IwAR3jR5Wqw09gOyh85Mza4qZGOiYewoOXqGpdumUeMSikZdYqv9ZGOCtDohA
Mivel sokatokkal jóban vagyok, hálás lennék az építő jellegű kritikákért, persze csak attól, aki elolvassa, megnézi!

Köszönettel,
sound

Hello. Szeretnék segítséget kérni... kombinációs fogadásának kapcsolatban...tudnál segíteni..vagy vaku?

Szia

Magam kizàrólag single játszom.
az akkor vaku?

Sziasztok

Gyenge volt a Július!
+1,5 % volt a ROi.
A gurumat megölte a tegnapi Fradi meccs, pluszban zárhattam volna, ez egy kissé bosszant.

Az van, hogy ma négy eseményt figyelek majd, holnaptól viszont lesz egy mini 5 napos nyaralásunk a sok munka közepén, s akkor a jövő szombatot végig melózom majd. Sebaj nyaralás közben azért próbálok kicsit a fogadósra is figyelni. Tehát a mai:

19:00
Siófok – Soroksár


1x-et várok, a másik kiadványos melóm miatt is figyelem a meccset.

20:00
UTE – Puskás


A vártnál jobbat ment az UTE, égett a Puskás..- nagyon. Oenning tud valamit nagy kalaplengetés előtte. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a párharcból, az 1,5 over alap! Tolom is az SpfLigában

21:00
Dinamo – Rijeka és Osijek – Slaven


Kupacsapatok nyomják párhuzamban. Jól rajtolt a Rijeka, a Dinamo kicsit égett a nyitányon. Mindkét csapat áll a kupákban. A Nicosiát végül legyűrte a Dinamo, s szerdán a Legia jön a BL-ben, ebben a körben a továbbjutás biztos EL-csoportkört ér. Szerintem a lengyelek gyengébbek, mint a ciprusiak voltak! A Rijeka Skóciába megy a Hirbernian ellen kb egyenlő erők küzdelme lesz. Nehezen hiszem, hogy a nemzetközi meccsek közben 100 %-ot nyújt majd a két együttes, szerintem underes meccs lesz. Érdekesség, hogy a Dinamo a jövő heti bajnokiját halasztja!!! Azért ilyen nem szokott lenni a horvát ligában.

Tőlem Eszék kb 100 km se...Olyan fülledt esős az idő, hogy tragédia...most is van kinn vagy 35 fok, de közben beborulva csöpörög. Ülök a légkondiba 22 fokban egy száll gatyában, s ha kimegyek 10 perc alatt leizzadok 2 litert...Így lesz a meccs. Hazaiak az esélyesek, a kaproncaiakat láttam, ahogy beverték a Dinamót a rajton. Láttam Kleini gólját és magát a meccset is, ahogy a lengyel Pogont búcsúztatta az Eszék – küzdelmes meccs volt, buktam a 1,5 overt. A CSZKA Szófia ellen idegenben csütörtökön játszik az Osijek, szerintem ott is lesz sansz, viszont Bjelica nem tudom mennyire enged a gyeplőn a rossz körülmények (időjárás) miatt.


üdv, sound
Ui.: ma még tolok egy mély elemzős napot...részletek később!

Sziasztok

hazatértem a kis nyaralásról. Aktivizálom magam! Az elemzéseket, folyamatában végzem, elég nagy meló. Arról szól, hogy az org 2014-től vezeti a népszerű tippek rovatát. Ha 5 fő bejátszik egy kimenetelt, akkor az már bekerül a listára. A lényeg a szempontrendszer. Alapvetően ész nélkül pakolni a népszerű tippeket nincs értelme, néptipp=bukó hosszútávon. Ezt vezettem most egy jó ideje, az exel nem hazudik!

Jelenleg kritériumrendszeren dolgozom, pl.:
1,50 alatti szorzók 10 fő feletti tippszámmal – 3x téttel stb...

Az van, hogy bármelyik szegmenst változtatjuk: szorzó, tippszám, tét változnak a kimenetelek. A fenti határszámok, csak példák, ilyeneket variálok, s hiszem, hogy a számokban van ,,titok", ,,megoldás, ami tartós évi roi-t termel! csak épp, még nincsenek meg a pontos határok, illetve, ha meglesznek, lehet, nem teszem közzé, mert baromi sok meló (részeredményeim vannak – tűpontos állításaim alakulnak, amik lehetnek elvek később élesben!)....- illetve, lehet, hogy nem is működik a dolog tartós évi profittal sehol sem. A lényeg, hogy dolgozom rajt!

A mai program:

14:00
Olimpiai döntő – foci, nők
Svéd-Kanada
Svédeké a trófea: 1,36

Szerintem a tornán kiegyensúlyozottabbak voltak a svéd csajok, nagy győzelmekkel. Nyerik a tornát!

20:00
Kisvárda – Gyirmót

Alap az első forduló után a 1,5 over – 1,32. A két csapat rivális lesz a bennmaradásért folytatott harcban. Nem gondolom, hogy a Várda a Fradi elkapása után a dobogóért fog majd menni egész szezonban...Magyarul nincs mit taktikázni, értékes pontok szerezhetők a riválistól! Ha lesz az SPFLigában, tolom all in!

Üdv, sound

Sziasztok

Tegnap a svédeknek a lábában volt többször is...
A Várda simán lehozta a 1,5 overt, bírtam...

A mai:

nyitom a havi gurut!

18:00
Sion – Young Boys
2


18.55
Slaven – Sibenik
1,5 over


21:00
Gorica – Hajduk


Nálam 1x ez a meccs! 1,58 – írom, nézem, ha úgy van!

üdv,
sound
ui: mtk-Honvéd és Kavics-Zete is 1,5 overes simán...1,22 valamelyikre rátolom az SPFLigát...

Sziasztok

Sajnos tegnap megint oda jutottam, hogy nem lehet egy fontos dolgot kikerülni, ha fogadással foglalkozik az ember, és profitot akar termelni:
Meccseket kell nézni! Baromi sokat!

Szakadt az eső Sionban kikapott a Young Boys...
Nehezen jött Kaproncán az over!
A Honvéd 10 emberrel nem tudott egyenlíteni...elbuktam megint korán az SPFLigát.

Itt a mai nap:
Egyetlen meccs van, amit nézni tudok este:

20:00
Puskás – Paks


Sokan sokféleképp beidézik az overt, joggal. Nézni kell, s lecsapni, ha adja – sztem adni fogja élőben is.

Aki, úgy van délután, hogy van ideje és talál stream-et, annak ajánlom 17:30-tól a Budaörs – Szolnokot (1x). Sajnos én benne leszek a melóban ezerrel...

üdv, sound

Sziasztok!

Most ezzel az új Guru – heti dologgal, kiélhetem magam teljesen....
Tegnap dühítő volt, hogy az Omonia nem tudta kihúzni a tallinni meccset...2:1 (az 1:1 ült volna).
A kazahokban megint nem csalódtam!

Közben eszelősen haladok az adatgyűjtéssel/feldolgozással, s egyre több dolgot ki tudok zárni (2014-2021 közötti orgos ,,népszerű" tippek feldolgozása), a profitot termelő határok felállításához: tippek száma/szorzó határok/sportágak/ligák ---nagyon nagy munka ez....

A mairól:
Chelsea-Villareal


Nem tudom elképzelni egygólosnak  ezt a döntőt!!! Az 1,5 over jól mutat, 1,45!!!

üdv, sound

Ó
Eljutottam az adatfeldolgozásban 2018 április 1-ig és korábbról nincs részletes napi tipp adat...
KÁR - főzök azzal, ami van!

Üdv, sound

Sziasztok

Jó szarul alakulnak a guruk...
Tegnap a konferencia liga és az el dömping teljesen odatett/rengeteg volt az info, s volt vagy 40 meccs...
Most próbálok regenerálódni, és remélek könnyű élőzéseket.

20:00
Dinamo – Gorica

Továbbjutott a Legia ellen a Dinamo, így a Bl-ért játszhat. A múlt hétvégi bajnokiját elhalasztotta a bajnok, most viszont nincs megállás. A Gorica az edzőváltás után is maradt ugyanaz az overes csapat. A szokásos 1,5 lent van 1,2 alatt, s játszottak ők már egymás ellen 1:0-s meccset is...magyarul nézni kell, mert a Dinamo a keddi lengyel csörtéje után tartalékolhat, a jövő heti moldáv kaland sem lesz egyszerű.

20:30
Gladbach-Bayern

Kiváló meccsel nyit a Bundesliga, szerintem nem lesz tartalékolás. Nagelsmann első éles meccse, sa felkészülési találkozók nem ültek a bajoroknál: pl Napoli elleni 0:3...Ez utóbbi miatt vagyok óvatos, és nem írok egy 2,5-es gurut a meccsre. Simán el tudok képzelni itt egy 2:4-es végerdményt és hektikusságot!

Van ma még két meccs:
Valencia-Getafe – alapban x2-be venném a tavalyi szezon folytatásaként, azonban az edzőváltások miatt már nem ugyanazok a csapatok: Bordalas a Getafe csapatától szerződött a Denevérekhez, meg aztán jöttek mentek bőséggel a játékosok is – figyelni kell!

másikra, írtam gurut:
mtk-kisvárda x2!


üdv, sound

Raktam a kisvàrdai gólt is 1,35-ért!

1,3
2,5 over
1:0-nàl Bayern meccsén

Sziasztok!

Az elmúlt évek számai (és a jelen is) azt mutatja, hogy a fogadásaim három időszakban baromira sikertelenek:
1. Szezon első pár fordulója
2. Január-februári átigazolási időszakban (ezt már elég jól kezelem)
3. nagy tornál idején vb, eb (ebben egyébként az oldal fogadói egészében őrült nagy bukókat csinálnak!)

Most a szezon elejét nyögöm, s ez egybe ér az EB-vel....képzelhetitek milyen a fogadói hangulatom. Tegnap a Bayern meccsen a Gladbach  két 11-est nem kapott meg a meccs utolsó 10 percében, a 2,5 over megégett.
Az ihletett Kisvárda nem hagyott azonban cserben, így lett némi kozmetika! Jellemző, hogy összesen öt üzletet csináltam eddig augusztusban!!! Kettő vesztes, így minimális a mínuszom. Óvakodom is a fogadások kötésétől rendesen, illetve próbálok meccseket nézni, vagy tippeket átvenni!

Ma nagyon dobja az oldal, a Fradi győzelmét!
Szkeptikus vagyok, mert a nemzetközi kupában áll az alapcsapat, s a Kisvárda odavert, majd egyet halasztott a Fradi. A Mezőkövesd jól rajtolt, nálam ez nem egyértelmű!

Most épp a paksi meccset követem, s nem hiszem el az újabb overt – úgy voltam meccs előtt, hogy a dög melegben meghal ez a meccs, hát nem 3:3!

Nézem, hogy mihez tudok kapcsolódni a mai nap során:
18:15
Fradi-'Kavics


csak megnézem, hátha jó egy overre!

18:30
BVB – Frankfurt


Jó sok a hazai hiányzó!!!  Mégis 1,4 az 1-es! Hmm – nézem, ha rossz lesz a Fradi meccs!

22:00
Alaves – Rea
l

nehogy már ne nézzem  meg, a Madridot!!! Gyáva vagyok kettesbe venni kezdés előtt!!

üdv, sound



1,76 a Real győzelemre ment!

Sziasztok!

Nehéz kezdés után húzta be a Fradi – jött, amit jelzett az oldalon a barométer.
Parádés meccset vívott a Dortmund – utólag kézenfekvő lett volna az over. Persze 4:1 után gyakorta előfordul, hogy minden marad és megáll egy meccs, hát nem így lett..
Jó volt a Real a szünet előtt fogtam, mert volt egy hazai periódus, amikor hibát-hibára halmozott az Alaves: elpasszolások labdakihozatal problémái. Nálam, már ekkor levegőben lógott a vendég gól. Nem szoktam a szakkomentátorokat hallgatni, nézni. Most belefutottam a spíleren...bakker a szünetben az Alavest dicsőítették, és azt hozták ki, hogy akár győzelmi esélye is lehet. Aztán gyorsan jött három Madrid gól..

A máról:
Két gurum van benn, mindkettőben hiszek:
Hertha x2
Osijek meccsén 1,5 over


Van azonban pár meccs, amit nézni szeretnék:

15:30
Mainz – Leipzig


Itt is kileng az inga! Gyakorlatilag minden a vendégek győzelmét vetíti előre! Na majd élőben, mert az 1,33 nem húz be.

17:30
Celta – Atletico

Sokan várják a bajnok vígói győzelmét! A bukik 2,07-en nyitják a napot – ha lesz erőm, belenézek.

Este a Barca és a Sevilla meccse is jó programot ígér, sok függ az eszéki meccstől, ha korán lesz over (remélem) akkor átnyergelek!