Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

A tegnapi nap során estére valami gigantikus fáradtság és levertég (halálváró állapot) lett rajtam úrrá, úgyhogy szerencsére nem fogadtam élőben!
Pedig rajt remegett az ujjam kétszer is:
Atalanta meccsén 1,5 over
Milan meccsén 3,5 over


Hála isten sikerült magamban tartani. A bergamói találkozót egyáltalán nem tudtam olvasni, csak néztem, de gőzöm sem volt, hogy miről szól a meccs...csalódás volt Gasperini kiállítása után a hazai gárda, lehet, hogy Ilicic hiánya ennyit számít?

A GURUS elemzés gyakorlatilag teljesen megállt. Azt kaptam a Milántól és a Sassuolótól is, amit vártam. Sokkal jobb most Rossoneri. Ibra gyakorlatilag megnyerte a meccset, az első gól (labdaszerzés – figura indítás a svédtől, majd rá lejátszva gól) lenyűgözött. De a második előtti forgatókönyv: talált 11-es (1:1), gyors Ibra gól + hazai kiállítás – mindez kilenc percen belül! -, megint a foci igazságát adta: a meccsek többsége 3-10 perces periódusokban dől el!
A 2. félidőre semmi sem mutatta, hogy lesz még gól. Bennacer lecserélése előtt (79. perc) felpörgött még egyszer a Milan, na itt remegett a léc, hogy overozok – nem tettem, jól tettem..

Üdv, béke – mindjárást jövök a maival!
Sound

Kedves Fogadótársak

Sűrű és kemény lesz a mai nap. Nem szeretem, amikor sok és bizonytalan kinézetű meccs van egy időben, mert könnyen belemegy a fogadó a kapkodásba – mindenhol ott akar lenni, de sehol sincs jelen és veszít...
Próbálom racionalizálni a mai programot!

20:30
Lugano-Zürich
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.20


Elvileg a karanténidőszak után a teljes egész (első számú) csapat lesz a vendégeknél. Bénáskodott a Servette és nem tudta kihasználni ezt a két fordulót, csupán négy pont az előnye a genfieknek, a zürichiekkel szemben, akiknek, még elmaradt meccsük is van! Előrhetó még a negyedik hely és az El-indulás. A hazaiak Hollander-el és a vendégek is overesek. A Lugano pályája, viszont nem szélvédett! egyszer egy orkánba fulladó meccsükön (0:0 lett) jól beszívtam az overezést!

20:30
St. Gallen-Basel


lsd.: GURU  :great:

21:45
Inter-Fiorentina
Első számú tipp: 1x 1.16-ról indul


Ki nem hagynám Conte csapatát, nagyon jól lehet keresni velük élőben!!!
Mi lesz a mai műsor? Ismét egy jó 2/1 – félidő/végeredmény??


Összeraktam a veszélyes meccseket: Manchester United – West Ham, Liverpool-Chelsea: győzelmi kényszerben lévő csapatok találkozóján bármit el tudok képzelni!!! Tutti nem nézem, mert beszívat – de az eredmények alakulásán rajta tartom a szemem.
Hetek óta egyre gyengébb szerintem a Napoli – Kupagyőzelem megvolt, a rangadókra (Inter, Lazio) a végére összerakja Gattuso a játékot. A Parma meg szabira ment: utolsó hét meccs 1 pont! Belenézek, hátha fogok valamit...de nem tudom mit (horgásznyelven: belógatom, de nem tudom mire megyek harcsára, pontyra, keszegre?)

Hajrá, üdv, béke:
Sound

Inter meccsén hamarosan jön a gól
0,5 1.23

Sziasztok!

Visszacsatokot a tegnapi naphoz!

Mióta naplózom most fájt először...konkrétan az Inter meccsén történő liveról beszélek. Felbosszantottam magam...ritkán szoktam. Conte mindenkit becserélt. akiben támadó szellem volt, de nem jött be most (eddig sorozatban szépen termelt nekem a Nerazzurri! egyszer minden ló ledob, hát most jött el az idő..). Kicsit szétfújta a játékvezető a meccset, amikor elkapta volna a fonalat a hazai gárda mindig befújt, engedte a Fio tördelését, kis időhúzását. Segíthetett volna rajtam a Viola, mert a végén Conte kockáztatott, és hátul feladta a létszámfölényt Brozovic becserélésével...meg kell állapítanom, hogy talán a firenzeiek bosszantottak fel leginkább: kétszer volt, hogy 6/4-ben, egyszer pedig 4/3-ban vezették rá a hazai kapura a labdát a 16-os vonaláig!!! Egyszer sem lett belőle kapura lövés!!!! Balf...ok!

Viszont büszke voltam a Gurura:
St. Gallen-Basel 0:5


Végig tükörsima volt – az x2-őt ajánlottam 1.50 feletti szorzón, a vendég 3.00 felett jött! Na ezek azok a tippek amiért érdemes fogadni, kár, hogy talán havi 1-2 alkalommal látom ennyire tisztán a lehetőséget...de legalább meg-meg látom.

A másik svájci meccsről lemaradtam élőben:
Lugano-Zürich 1:0


Nem tudom mi történt nem tudtam nézni...Lehet, hogy mégsem akarja az El-t a Zürich?

Üdv:
Sound



Drága Fogadótársaim

Ma két tippről írok, de nem ajánlok itt külön semmit sem...

19:30
Udinese-Juventus


Megnyerheti ma este a scudettót – Alalantával szemben 9 pont lehet az előny, és az egymás elleni eredmények a Juvénak kedveznek. Az elmúlt hetek legkönnyebb ellenfele vár az Öreg Hölgyre, szerintem országos kettes a találkozó, amit 1.57-ért adnak! Leülök élőben nézem, s ha esély lesz profitot csinálni, megteszem/dokumentálom!

20:30
Neuchatel-Young Boys
LSD: GURU


Valamennyire figyelem majd az esti Lazio-Cagliarit is, de azt látni kell, hogy a fél világ ott akar majd pénzt csinálni...vélhetőleg ma este focimeccs helyett valami filmet nézek majd!
Üdv, barátság:
Sound

Sziasztok!

Röviden a tegnapi napról:
Hihetetlen, hogy a Juventus egy Udinese ellen nem tudja megcsinálni az alapjátékát. Hétfőn a Lazio ellen közel 60-70 percig tudott dominálni az Öregy Hölgy (első félidő vége sem az övék volt). Most Udinében az egész második félidő kuka volt...

Örültem a Young Boys győzelmének – megint jött a Guru.
Talán az újra indulás óta ez volt a legrosszabb mérkőzés, amit láttam!!! NB1 alatti volt a színvonal! Ez a Xamax...pocsék, esélyük sem volt gólt szerezni. Nem értettem, hogy a berniek miért nem rúgják rá a másodikat, Nsame számára legalább 4-5 alkalommal ajtó-ablak passzt adhattak volna a társak, többnyire kapura se lőttek...

Összegezve a történteket egy jó fogadói nap volt a Guru siker miatt, és azért mert nem csináltam unalmamban valami hülyeséggel veszteséget.

Üdvözlet, béke:
sound

Drága Fogadótársaim

Túl sok minden nem fog történni ma, de azért három meccsel érdemes lehet foglalkozni!

21:45
Milan – Atalanta
Első szándékú tipp: 1x – 1.61


Vélhetőleg a nap slágermeccse, a bergamóiak mindenki szívébe belopták már magukat! A tények: Ilicic nélkül döcögnek a befejezések: két meccs, két gól..-na ne már. Gasperinit kiállították legutóbb, és nem meccselt jól nélküle az Atalanta! Pioli vérveszteségeket szenvedett: Romagnoli szezonjának kampó, besárgult Bennacer, s ő az egyik mozgatórugója a Milan támadójátékának. Mindezek ellenére érdemes bízni az Ibra faktorben, s talán Biglia megoldja a középpályát, s Laxalt is megoldja Hernandez bal oldalán (ő is besárgult)

Kérdés:
Mindenki öldöklő Milan/Napoli párharcról irkál/beszél az Európa liga indulásért. A Napoli megnyerte az olasz kupát – szerintem automatikus El résztvevő! NEM ÍGY VAN??? Azaz ,,értéktelen" olvasatomban a hatodik hely...

Más kérdés, hogy a csoportkörtől is csupán két pontra van már a Rossoneri!

Két találkozót érdemes talán figyelni még ma:

Dinamo – Varasdin 18:55 – tét nélküli meccs a horvát ligából. Nagyot ment nyáron a vendégcsapat, többek közt legyőzte a Hajdukot, és az eszékieket is, kíváncsi leszek a bajnok hozzáállására, mindenesetre a hazaira feldobott induló odds 1.90 elgondolkodtatóan magas!!!

PSG-St. Etienne 21:10 – kupadöntő. A párizsiak 3. idei trófeája lehet 1.12-ről indul a rendes játékidőben elért győzelmük. Nincs a ,,követett" ligák között nálam a francia, de egy döntőben lehet talán csípni valamit..fél óra figyelmet szentelek majd neki!

Üdv:
barátság:
sound



Psg meccsén lesz még két gól
2,5 over 1.83 most

Sziasztok

Szokás szerint a tegnapról:

Jól megszopattam magam...konkrétan a PSG meccsén. A második félidő elején emberelőnyben játszottak a párizsiak 1:0-nál tulajdonképpen akkor kerültek gólhelyzetbe amikor akartak. Logikusan azt gondoltam, hogy a fáradó ellenfelüket kitömik az utolsó húsz percben...Nem tudom hány ziccert hagytak ki, ötig számoltam.
Elszórakozták: NEYMAR ismét bizonyította, hogy egy POCSÉK játékos...

Tanulság: Én vagyok a hibás! ,,Francia meccsre nem fogadok" elvemet megszegtem, büntetett is a Fortuna!

Milan-Atalanta 1:1

Minden a várakozásomnak megfelelően alakult. Gasperini nélkül rosszul kezdtek Gomezék, uralta a meccset a Rossoneri. Megint bevált a 4-1-4-1-es felállás, Kessie igen hasznosan játszott. Egy szerencsés lecsorgóból egyenlített Zapata, és onnantól egész meccsen dominált az Atalanta. Mégis úgy éreztem, hogy a vendég fölény ellenére Pioli akarata érvényesül a pályán, ellentámadásaikban benne volt a gól – aztán a végjáték baráti lett, nagyokat nevetgéltek egymás között a játékosok...

Bosszant, amikor hülyegyerek formán viselkedek...

Üdv:
Sound

Drága Sportfogadók

Úgy érzem, hogy kezdek fáradni, kellene 1-2 pihenőnap, mert baromságokat kezdek csinálni. Mégis itt ez a mai nap, s kezdeni kellene vele valamit, mert jó esélyek vannak a pénzcsinálásra.

19:30
Genoa-Inter
nincs tipp

Conte arról, beszélt, hogy a második hely nem igazán boldogítja, ő első akar lenni. Most harmadik az Inter, de egy győzelemmel beelőzné az Atalantát. Nem tudom, hogy elég motivált lesz-e az amúgy jó erőkkel rendelkező gárda, az tény, hogy a Griffeknek kell még a pont! A vendég 1.55-ről indul – nézni kell, hogy alakul a meccs!

20:30
Zürich- St.Gallen
Első szándékú tipp: 2,5 over 1.30


Mindkét gárda overes! A vendégek nagyon megégtek a Basel ellen (0:5), így az elsőség szerintem elúszott, de a második pozíció is veszélybe került! A Zürich, simán odaérhet a negyedik helyre, mert a Servette is kikapott hétközben. Ezen a meccsen eldől, hogy a hazaiak akarják-e egyáltalán a nemzetközi szereplést – elvileg mindkét csapatnak mennie kellene, mint a mérgezett egereknek...

21:05
Osijek – Lok. Zagreb
Első szándékú tipp: 3,5 under 1.40!!


Meg akartam írni a guruban, de jött a fék – ez nem az én játékom (a könnyű 1,5 overeket vadászom). Tulajdonképpen ez a meccs az stílusom fordítottja. Az iksz igazán egyik félnek sem jó (vendégeknek nagyon nem, mert akkor ez eszékiek előttük maradnak), mert ha győz a Rijeka (vélhetőleg fog!), akkor ők mennek a Bl-selejtezőbe! Tehát ebben az esetben talán az 12 – kétesély lenne a jó gondolat...Mindenesetre mindkét csapat nagyon underes, s szerintem majd folyamat kapják az ívet Rijekából is! Kivárós meccs, lesz, s végül a második félidőben győz szerintem az Osijek 1:0-ra – és ünnep...Azt sem zárom kizártnak, hogy ,,M" – az a titokzatos megveszi!!!

21:45
Napoli-Sassuolo
Első szándékú tipp: x2 2.48


Ez egy merész meglátás! A Sasu jól, motiváltan játszik, a Napoli pedig úgy érzem (Parma meccs előtt is írtam), hogy ereszt...nézni fogom, s remélem elcsípek valamit jó ütemben!

Ennyi mára

Üdv, béke:
sound


Az Eszék meccsre ugyanezt érzem, én 3.0 under-t játszottam!  :beerchug:

Megjöttek a cserék a Internél.
Rá kell rúgni mégegyet Genovában 1,5 over 1.54
Most!

Nagy a zsizsegés Zürichben!!
Jelenleg 1:2, az over 3,5 is meglesz!
1.25 most!

Győznek az eszékiek 1.97!
0:0 nál

Sziasztok!

Most tudatosult bennem, hogy ma melózom...déltől elhúzok, így jó, ha este 10-re hazaérek!
Így hát ez lesz a pihenőnapom 😊
..bár a Juve meccsére hazaérek, s szerintem nézem is!

21:45
Juve-Sampdoria
Nincs tipp


Most már szerintem bajnok lesz a Juve, s ennek tükrében kell nézni a meccset s menni az overozásra a második negyvenöt percben.

Figyelmetekbe ajánlom még a Gurut
17:00
Leicester – Manchester United
Nálam 2x

Írnék a tegnapról is, de time problémáim vannak. A két overes tipp már nagyon járt nekem 😊...az eszékiek nagyot mentek a második játékrészben, volt vagy 8-10 vaskos ziccerük, nem kaptak meg VAR által három 11-est – azért véleményesek voltak.
A Napoli meccsére annyira befáradtam, hogy nem is néztem...de láttam, hogy itt is háromszor érvénytelenített les miatt a VAR egalizáló gólokat 1:0-nál.

Üdv, béke:
sound
vagy íccaka liveban, vagy holnap írok ismét