Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

A tegnapról:

Szentlőrinc-Soroksár 1:2

Végül esélyem se volt felnézni a második félidőre. A beszámolók szerint jól küzdött a hazai csapat és rászolgált volna az egy pontra.

MTK-ZTE 0:3

Mire mindent elintéztem, hazaértem 0:1 volt, de inkább a horvát Goricára voltam kíváncsi, s miközben arra koncentráltam, jött a hír, hogy 0:2 – pipa.

Lok. Zagreb – Gorica 1:2

Nagyon jó meccs volt! Önbizalommal telve nyomott a hazai csapat, de a vendég támadásokban sokkal több veszély volt. Kiderült, hogy a Gorica kapusa, Kahlina is rendben van, egy sarokra tartó fejest úgy fogott meg, hogy leesett az állam. Három szabadrúgásgól esett a meccsen, szerencsés volt az első (Lovric), és onnantól nem volt kérdés a kimenetel – nem kapnak ki Mudrinskiék.

Siófok – Vasas 2:0

A második félidőt láttam. Fájt! Ezt a Vasast még sokáig nem szabad ,,nyeretni", ellene fogadni pedig szintén veszélyes (ki tudja mikor áll össze a gárda).

A hónap hátralévő részében a Guru élvez priorítást. Szeretném végre pluszban tudni az egyenleget, de tartom magam a koncepciómhoz: nem vállalok drasztikus tétemelést, s vadászom a kétesélyes kimeneteleket, illetve a jószorzós 1,5 overeket. Kevés a nekem tetsző mérkőzés.

Üdv.:
sound

Sziasztok

Nem igazán tetsző a mai kínálat.
A két angol meccsen túl, talán a Dortmund DFB kupameccsét érdemes figyelni. Előre semmit sem fogadok meg, élőben meglátom lesz-e valami lehetőség. A mai program:

19:00
Sheffield-Wolves


Nem biztos, hogy tudom nézni a meccset. A tavalyi idény alapján nálam itt az x2 a ,,tutti" – 1,36 -, dehát első meccs, ki az a hülye, aki erre előre bármit is rárak.

20:45
Duisburg-Dortmund


Elsőre azt mondanám, hogy 2,5 over – 1,25. De hát egy sima 0:2-vel lerendezheti ezt a vendégcsapat, szerintem érdemes lehet odaülni nézni, esély esetén fogadni.

21:15
Brighton-Chelsea


Egy hete játszottak egymással egy barátságos meccsen 1:1-et. Mindkét edző lecserélte a teljes kezdőjét. Az x2 értéktelen, a fix 2-es kockázatos, a 1,5 over – 1,25-ért pedig nem húz be. Ha csalódást keltő a Dortmund meccse, akkor megnézem mit csinálnak Lampardék.

üdv, barátsággal:
sound

Sziasztok

Visszacsatolok a tegnapi napra. kicsit korábban tudtam leülni meccseket nézni.

Essen-Bielefeld 1:0

Leültem nézni és beleragadtam, mert erőtlen volt a frissen Bundes1-be feljutott Bielefeld (érdemes lesz ellenük fogadni a hétvégén). A félidei 1:0 után, gondoltam, hogy majd feljavul a vendégcsapat és jól meg overezem a 60. perc körül a meccset. Közben a Wolves gyorsan megszerezte a vezetést az angol bajnokságban így oda nem kerestem streamet (x2-re mentem volna rá). A második félidő nagyon langyos volt, és bevillant egy szabály: nem készültél rá előre, ne fogadj. ..és így tettem, jól tettem.

Duisburg-Dortmund 0:5

Domináltak Sancho-ék, de igazán nagy helyzetük még nem volt, mikor 11-eshez jutottak. Teljesen értéktelenné vált a 2,5 over, többet meg nem akartam bevállalni. Mentem át Londonba.

Brighton-Chelsea 1:3

Rendesen jó volt a hazai csapat, s agresszív focijuk meglepte a Chelsea-t. Hiába a sok támadó, és a bevásárlás, épkézláb támadásépítést nem tudtak megvalósítani Wernerék, viszont a 4-4-2-es felállásban hat játékossal támadtak le. Így egy Brighton labdakihozatalt lefüleltek, s egy passzból jött össze a 11-es. Nagyon összeszedett, támadó felfogású lett Potter mester alakulata a második játékrészre, már betöltöttem a telómba a 1,5 overt 1,28-ért, mikor lezárt a piac, bombagól1 – 1:1. Épp csak felocsúdtam, hogy akkor most nézzük mit ad a 2,5 over – egyeltalán, hogy változik a játék képe, mikor jött a bomba2 – 1:2 (két perc volt a kettő között). na itt mondtam, hogy akkor megyek aludni.

Érdekes, hogy az alaptippek: Wolves x2; Dortmund 2,5 over, Chelsea 1,5 ültek volna.

Üdv.:
sound

Sziasztok

A mai nap elég jó kínálatot dob szerintem. Sajnos időparában vagyok ezért nem tudok gurut írni pedig...
Gyorsan beírom a programot:

19:00
Kijev-AZ
Nincs tipp

Meglepetést szagolok, x2-re jók lehetnek a hollandok. Elvileg a Dinamo lenne az esélyes, de ez már inkább a fiatal ukránokra épülő csapat (vigyázat ott is van fizikai erő, tudás, motiváció), talán profibb most az Alkmaar.

20:00
Paok-Benfica
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.30


Láttam a görögöket a Besiktas kiejtése alkalmával. Jók! Portugál edzőjük: Ferreira nagyon becsületes munkát végez. Persze a Benfica elötük jár klub építés szintjén, a nemzetközi kupa valamelyik csoportköre alapelvárás a vendégeknél – továbbjutásuk a Bl-ben 1.44. Két overes csapatot be kellett volna írnom a guruba 1.30-ért...

20:30
Gent-Rapid
Nincs tipp


Bölönit kirúgták, a Rapid lendületből jön, lehet itt is egy over 1,5.

Remélem időben hazaérek – terveim szerint valamikor este 8 körül, és tudok egy kis pénzt csinálni.

Üdv, béke:
sound

Most, hogy vezet a Paok, rögtön beszállok 1,5 over 1.30

Sziasztok!

A tegnapról. Kicsit ziláltan (munkahelyi hülyeségektől szétküldött aggyal), és későn értem haza. a Dinamo meccsének utolsó 20 percéhez lövésem sem volt – arra emlékszem, hogy igen rossz játékot láttam.

PAOK-Benfica 2:1

Itt már észnél voltam. Nagyon jók idén a görögök, és nagy fegyvertény a Benfica kiejtése. Egyértelmű volt 1:0-nál, hogy azonnal lépni kell, sima lett az overezés, ezért érdemes fogadni.

Gent-Rapid 2:1

Meglepően jó volt a Gent, edzőváltás után nagyon stabil csapat benyomását tette rám. A Rapid igazából távoli lövésekkel veszélyeztetett, a szépítés is így esett a 93. perceben...a Rapid még nem Bl-szint.

Tanulság:
1. jó dolog a napi terv, csak tartani kell, s egyből pozitív a mérleg.
2. Az egymeccses Bl-csaták ritkán állnak meg egy gólnál – nyilván senki sem akar kiesni, s hátrányban bátran kockáztatnak a csapatok.


Üdv.:
sound


Drága Fogadótársaim

Kicsit mérges vagyok a mai programra, mert az nb2, számomra egy fontos, jól profitáló terep. Viszont a Ferencváros meccse annyira leköti az energiáimat, hogy nem vagyok képes ráhangolódni a fordulóra.
Kicsit dühít is, hogy egy Pécs-Budaörs, Vasas-Szolnok, Győr-Csaba meccset simán tudnám nézni/kimenni – de hát pont akkor játszik a Fradi.

Remélem időben hazaérek, és legalább a Rákóczi-DVSC második félidejére rá tudok menni, itt azt gondolom meglepetés is lehet az 1x – 1,61. Írom, ha nézem, s ha liveozok!

a nap tippje, meccse lehetne, ha nincs bl!

16:00
Soroksár-Haladás
Első szándékú tipp: x2 – 1,34


Lipcsei Fradi kettője, győzni tudott Kozármislenyben, de a Haladás, a fanatikus Mátyus Janival egy másik kávéház! Megért volna ez a meccs egy gurus írást!

19:00
Fradi-Dinamo
LSD: Guru
Szokásos 1,5 over



Gondolat, matek:
Nagyon hasonló forgatókönyv szerint zajlanak az egymeccses Bl-csaták. Senki sem akar 0:0-ra játszani, s egy gólos hátrányban, mindenki mindent bekockáztat – nem akar kiesni, nagy a tét, sok a pénz.
Kigyűjtöttem hát a mai 1,5 over szorzókat:
Nicosia-Zvezda 1,5
Fradi-Dinamo 1,4
Maccabi-Brest 1,28
Qarabag-Molde 1,30
Midtjylland-Young Boys 1,28

Eredő: 4,47

Szerintem megfogadom most picike téten, csak úgy az örömömre.

Üdv.:
sound


Sziasztok

Szerintem érdemes 1.30 -on beszállni a nyíregyházi győzelembe...a Csákvár alig van meg, kiáll a meccsre.

Sziasztok

Az igazság az, hogy borzasztóan elment a vérnyomásom, ezért pár hete, próbálják beállítani...így kb két napja úgy érzem magam, mintha épp most ébrednék fel egy átmulatott éccaka után – képzeljetek el egy 04-ig tartó pörgést, ami után kidőltök, de 9:00-kor fel lennél keltve, és így kell végig csinálnod kávé nélkül!
Szóval a lényeg, hogy este 8 után be-be alszom kóvájgok...
így a tegnapi:

Rákóczi-DVSC 1:3

Benne voltam néztem, épp gondoltam 0:1-nél, hogy lesz még gól, elhagyta Várhidi a mágnestáblát. Mondom rakom...erre felhívtak egy fontos ügyben 25 perc duma (kimentem az udvarra), mire visszaülök 1:3..

Haladás veresége bosszantó volt...

FTC-Dinamo 2:1


Egész nap ezen járt az agyam, aztán...1:1 után elaludtam a ge...be. Második félidő elején magamhoz tértem, s aggódni kezdtem, hogy nagyon sok labdát elad a Fradi a pálya középső harmadában para lesz. Erre ugyanezt tette a Dinamo, egyszer!; s eldőlt a meccs. Ezért gondolom, hogy Rebrov nagy!

Kísérletet tettem a Young Boys meccsének nézésére...kudarcot vallottam, a csajom vette ki a telót a kezemből fingom sincs mi történt.
Lényeges, hogy a guru pozitívba fordult – most próbálok minimális tőkét képezni!

A mai nap arról szól, hogy próbálom visszakövetni a tegnapot, illetve a mai El-meccsekhez főként a Honvéd, Vidi – próbálok csatlakozni...

Egyetlen tippem:
20:30
Osijek-Basel
x2 – lsd Guru


Üdv, béke
sound


Lesz még egy Vidi gól
1,5 over
1.50

Sziasztok

Kezdek rendbe jönni, s lassan nem csak nézem, hanem látom is a meccseket. Írom a tegnapiakat.

Hibs-Vidi 0:1

Mérges vagyok Petrjakra. Legalább 3-4 alkalommal elment a bal szélen, s mindig önző/rossz döntéseket hozott. Pedig benne volt a Vidiben a második gól, de így a végén a keresztlécnek köszönhették a mieink, hogy nem lett hosszabbítás,. Bukó lett az élőzésem. Ami feltűnt, az a fehérvári letámadások bénázása: hárman megindították a presszinget, a mögöttük lévő vonal meg rendre lemaradt 25 méterrel – ez így semmire sem jó. Ne legyenek illúzióink, ez a teljesítmény a következő körben kiesést fog jelenteni.

Osijek-Basel 1:2

Minden az előzetes elképzelésem szerint alakult, simán jött az x2. Stocker két parádés megmozdulása eldöntötte a továbbjutást az első félidőben, a második szerintem egy tudatos figura eredménye volt. Erőlködött az eszéki gárda, de csak a hajrában szépített. Szerintem egyébként Bjelicával október végére egy nagyon jó kis csapat lesz az Osijek, és tavasszal majd sok fogadói örömünk lehet benne! A Basel egyenlőre még stílustalan, őket megfricskázhatják simán a bajnokság elején ellenlábasaik, náluk hétvégén indul a szezon. Nagyon tetszett kapusuk Nikolic, aki mezőnyjátékosokat megszégyenítve ad pontos passzokat akár 30-40 méterre is, igazi labdarúgó!

Honvéd-Malmő 0:2

Az első félidő megvolt. Igazságos volt a 0:1, bár a gól les helyzetben született. Pozitívum a Baráth-Batik páros és a 18 éves Bocskay mélyvízbe dobása. Jó lesz a szerintem a szezonban Balogh Norbi is kár, hogy Ugrai olyan ,,alibista", sztem még nem szóltak neki, hogy feldobni magát a 16-oson belül már ciki – var; több kamerás visszanézések, ha befújják utána kap hideget-meleget – egyszerűen: nem éri meg! De a lényeg: visszajöttem nézni az eszéki meccs után elaludtam rajta, éjfél körül felriadva láttam, hogy 0:2...

Tanulság: a visszatekintéseket azért (is) írom, mert a jövőbeli fogadásaim alapjait képező benyomásokat tartalmazzák! Használni kell őket!

Üdv, barátsággal:
sound

Drága fogadótársaim

Írom a mai programot. sajnos, kb. fél kilenc/kilenc körül érek haza, ezért ugyan nem fair, de írok egy 18:00-s kezdésű meccsről is, a többibe próbálok kapcsolódni élőben.

18:00
Sibenik-Lokomotív Zagreb


Úgy gondolom, hogy túl van értékelve a tavalyi második helye után a Lokomotív, és rendre bizonyítja a pályán, hogy nincs jó úton. Az újonc Sibenik végre megszerezte első pontját a Slaven ellen, és a gödörben lévő ellenfele miatt szerintem nem esélytelen. Nézni kell a mérkőzést, mert könnyen lehet, hogy 1x -irányba mozdulnak el az események. A bukik lenézik az újoncot, van ahol 5,50 a győzelmükre kínált kezdőszorzó! Ha nézném, és érdemes lenne, rámennék...

20:00
Venlo-Utrecht


Overoznék, de a 1,5 csak 1,18-ról indul. Úgy gondolom, hogy itt is aránytalan a háromesély 4,5 a hazai, pedig az első fordulóban 5:3-ra legyőzték idegenben az Emment – igaz akkor is 4,50-et ért a bőrük! Szóval oda kellene ülni, hátha lesz megint egy adok-kapok!

20:30
Bayern-Schalke


Indul a Bundesliga. A friss Bl-győztestől mindenki sima győzelmet vár (1.10), jellemző, hogy a 2,5 over is használhatatlan meccs előtt 1.20. Oda kell ülni, hogy lássuk elég-e a bajoroknak a 2:0-is, vagy inkább 6:1-ig nem állnak meg – s persze lesz egy ellenfél is a pályán, szóval előre/látatlanban lutri – talán egy félidei 1,5 overben lehet érték.

Üdv, béke
sound

Ciao
Tyűű! tegnap este tíz után értem haza, akkor láttam mik történtek. Hát mindhárom meccsen a várakozásaim szerint alakultak a forgatókönyvek, sajnálom, hogy nem tudtam jelen lenni...
Sajnálom a mai napot is, mert ha nem lenne fellépésem koradélután jó kis Magyar Kupa meccsekre lehetne menni, gyönyörű napsütéses időben – három esemény is adná de a Kozármisleny-Tatabánya tök jó lenne..

ma kb este fél 6-ra érek haza, így most rámegyek azokra az eseményekre amikre reális esélyem van kapcsolódni – részletek hamarosan!

üdv, sound

Sziasztok!

A mai menetrend:

17:00
Gorica-Istra
Első szándékú tipp: 1,5 over – 1.30
Második szándékú tipp: 1 – 1.50


Hasítanak a hazaiak, legutóbb a Lokomotív Zagrebot leckéztették meg, egyértelmű cél a nemzetközi kupaporond. Az Istra négy vereséggel utolsó, nem szeretem az egyesélyes fogadást, de nálam ez a meccs az. Gurut érdemelt volna!

19:00
Lugano-Luzern
Első szándékú tipp: 1,5 over – 1,28


Indul a svájci piac is! A Lugano Holenderrel igencsak overes csapat, a tavalyi szezonban 3:3-at játszottak a felek, két hónappal ezelőtt!

19:05
Dinamo-Slaven
Nincs tipp


Ha nagyon gáz a luganói meccs, akkor szerintem nézem a Dinamót. Nálam a Slaven egy alibizős csapat, aki céljaiért (bennmaradás) mindent beáldoz. Most lehet, hogy egy dühös zágrábi csapatot fog kapni, aki meg sem áll négy gólig – ha érdemes, akkor rá kell kapcsolódni.

20:45
Verona-Roma
Nincs tipp

Beindul az olasz foci is. Gyengült a Roma, s a tavaly kiegyensúlyozottan teljesítő Hellas meglepetést okozhat a nyitányon! Az 1x 1.98, nézni kell mert lehet, hogy érdekes lesz a forgatókönyve a meccsnek: meglepő hazai vezetés után egy hullámzó meccs alakulhat ki. A másfélover se indul rosszul 1,22

21:00
Arsenal-West Ham
Első szándékú tipp: 1 – 1,56


Tutti, hogy nem fogom nézni a meccset (ezért nem írok rá gurut), mert egyrész be leszek fáradva, másrészt a veronai események szerintem lekötnek majd, továbbá lusta leszek streamet vadászni. Mégis azt gondolom, hogy az ágyúsok top 4-es csapat idén – elég csak a két kupadöntőt felhozni: City, Pool megégett! Mit nekik akkor a West Ham!

Tanács: a szombati nap mindig nagyon sűrű az eseményekben! Készítsük el előrre a saját menetrendünket, s ne térjünk le az eltervezett útról, hanem csak próbáljuk meg teljesíteni pozitív mérleggel azt.
Üdv, béke:
sound



Dinamó meccsén 5,5 over 1,57 most