Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Teljesen fogalmatlannak látom a Rómát..
1x most 1.61rámentem

Sziasztok

Visszacsatolok a tegnapra, ami nem indult jól, de mégis jól végződött:

Gorica-Istra 2:2

A 1,5 over sima lett, de a Gorica nem tudta kihasználni a helyzeteit a megfelelő időben. Részleteiben láttam csak a meccset, 0:1 után nagy erőket mozgósítottak a hazaiak, és egyenlítettek, sőt fordíthattak is volna, de a VAR beleszólt - számomra egyébként hihetetlen, hogy Horvátországban meg tudják csinálni a VAR-t, mi meg nem...Szünet után kiállítás, 11-es 1:2, innen mentett pontot gól és emberhátrányban a Gorica.

Tanulság: mindig érdemes fogadóként belekapaszkodni egy csapatba, ha állandó tendenciát mutat. Számítani kell rá, hogy a tendencia meg fog törni, azaz ledob a csapat – ettől a 2:2-től még, simán lehet overezni a Goricát!


Lugano-Luzern 2:1

Mire odaültem volna nézni 2:0 volt, azaz az alaptipp ült. Mivel a Dinamo meccse 2:2-re állt, odamentem, mert lehetőséget kínált a pénzcsinálásra.

Dinamo-Slaven 3:3

Botlott a Gorica, és vele együtt a zágrábi csapat is. Hát bizony a Fradi elleni találkozó benne volt a hazaiakban rendesen, s a liga egyik leggyengébb csapata rúgott egy hármast nekik! 3:2 után úgy gondoltam, hogy lezárja a meccset a Dinamo (ezért overeztem), erre jött az egyenlítés (a live tipp így is ült), szerintem Mamic alatt elkezdett inogni a kispad!

Verona-Roma 0:0

Sejtésem szerint alakult. A második félidő első negyedórájáig teljesen kiegyenlített volt a meccs, úgy a 60. perctől szorult be a Hellas – előtte raktam az 1x-et. Kicsit betojtam a 70-ik perc környékén, mindkét oldalon volt egy-egy kapufa, tipikus egygólos találkozónak tűnt ekkor a kimenetel. Végül kibekkelte a Verona. A Farkasok a jelenlegi állapotukban szerintem úgy a 7-9. helyre lesznek jók csupán. Előrébb tart az Inter, a Juve, a Milan, a Lazio, az Atalanta és a Napoli is náluk, így érdemes szervezni a fogadásokat!

Arsenal győzelmét nem néztem, de fogadtam és örömmel láttam, hogy behúzta.

Most utilaput kötök a talpam alá, el kell vinnem kirándulni a családot, kora délutánra visszaérek, s akkor állítom össze a mai programot!

Üdv, barátsággal:
sound

Sziasztok Fogadótársaim

Nagyon sűrű a mai nap, ezért fogadást nem is javaslok jó szívvel. Szerettem volna gurut is írni, de akkora a kínálat, hogy szétfolyik a sok info az agyamban. Rámegyek a délutántól-késő estig tartó meccsnézésre, infó/benyomás gyűjtésre.

16:00
Lausanne-Servette
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22


Kiestek a genfiek az El-ből, pont a fehérváriaknak jutó Reims verte őket. A hazaiak most debütálnak újoncként. Egyébként két overes csapat meccse, rá fogok menni.

17:00
Austria Wien-Ried


Minimális vereséggel rajtolt a Linz ellen az Austria, volt karaktere a csapatnak, éles harcban állt a pontért. Az újonc Ried, legyőzte a nyitányon a Tirolt 3:2, szerintem lesz benne kraft, akár meglepetés (x2), akár overezés tekintetében.

18:00
Wolfsburg-Leverkusen
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22


Két overes csapat nyitómeccse, gyengülő vendégekkel (Havertz nélkül először).

18:30
Betis-Valladolid


Érdemes lett volna (talán) guruzni a 1,5 overt (1,40). Megnézem a sevillai zöld-fehéreket, hogy áll most a csapat az új idényben.

19:05
Varazdin-Osijek


Tetszett az eszékiek küzdő szelleme a Basel elleni kiesés alkalmával. A hazaiaknak mindig van tartása, nagyon kíváncsi vagyok mire mennek egymással, a 1,5 over itt is 1,30-ról indul.

20:45
Juve-Samp
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.28

Ki nem hagynám a torinóiak bemutatkozó meccsét az új szezonban Pirlóval!

21:00
Sociedad-Real Madrid
Első szándékú tipp: 1,5 over 1,28

Bemutatkozik a 20/21-es Zidane-legénység is! Őket is követni kell!!

Ez hét meccs górcső alatt – sok! ...és még így is ki kellett hagynom az étlapról!
Fő cél: végig csinálni a programot ezekkel a meccsekkel, nem elkalandozni, ha esély/meglátás van lecsapni, publikálni!

Üdv, béke:
sound




Harap a Ried Bécsben 1:0 - nál.
1,5 over 1,27

még 1.58-ért megvolt az Osijek; mire beírom 0:1...

Cash out 1,41-en
Varazdin-Osijek 0:1; beállt Klenheisler beszorultak a vendégek...

Fogtam egy szöglet overt a Real meccsén 11,5 fölé 1.72-ért. Félidő 0:0 7 szögletnél tartunk.

Eszelősen letámad a Samp, a Juvénak kell még egy gól a 3 ponthoz, 1,5 over 1,25

Sziasztok!

Egészen kivételesen jó volt a tegnapi napom. Jó dolog a tartalmas kirándulás, kitisztult a fejem, kidőlnek a gyerekek, hallom a saját gondolataimat. a részletek:

Lausanne-Servette 2:1

1:0-nál tudtam beszállni a meccsnézésbe. Kíváncsi voltam a svájci másodosztályú bajnok debütálására, illetve arra, hogy milyen az idei Servette. Nos, ha a genfieket csak 1:0-ra verte a Reims, akkor van esélye fehérváron a Vidinek! Erőtlen, fásult volt a tavalyi negyedik, az újonc lefocizta a pályáról őket. Contini a hazaiak olasz/svájci edzője megkavarja rendesen a felállást, mert alapban három védővel áll fel, de olykor 3-4-1-2, olykor 3-1-4-2 a hadrend, és a genfiek 4-4-2-jét ez teljesen széttrancsírozta, gyakorlatilag alig lehetett ebben a formációban látni a genfieket a meccs során, azaz alkalmazkodásra kényszerülve elveszítették saját játékukat.

Austria Wiean-Ried 2:1

Azt gondolom, hogy a bécsi lila-fehérek felsőházi csapat lesznek idén. Az első félidőben esélye sem volt az újoncnak ellenük, igaz, hogy a két ékjük és a középpálya közt szétszakadt a csapat, így könnyen szereztek labdákat a hazaiak. Jobb volt a Ried a második félidőben nagyjából 30-35 méteren belül tudott mozogni mélységében a csapat, be is szorították az Austriát, de a második 11-es lezárta a meccset. Már a LASK ellen is partiban volt Stöger mester legénysége, szerintem idén az első hatban végeznek majd!

Wolfsburg-Leverkusen 0:0

Az eredmény ellenére jó meccs volt. A hazaiaknak el kellett volna dönteniük a találkozót az első játékrészben, de mindent kihagytak. A gyógyszergyáriaknak problémáik lesznek a szezonban, szerintem nem tudnak majd a hatodik hely fölé kerülni így.

Betis-Valladoid 2:0

Gyakorlatilag olyan gyorsan megvolt a két gól, hogy nem láttam értelmét annak, hogy nézzem a meccset. Ez az a tipikus állapot, ahol azt kell kimondani, hogy no bet: a vendégek nem tudnak többet, a hazaiak meg nem kell több.

Varazdin-Osijek 0:1

Elképesztően nagyot mentek a meccs elején az eszékiek. Néztem folyamat a szorzójukat 1.66-ról indult, da már a harmadik percig volt vagy három ordító helyzetük. Mintha rúgófalról jött volna vissza minden varazsdi labda, a megzavarodott hazaiak hibát-hibára halmoztak, a vendég győzelem szorzója esni kezdett! Még elcsíptem, de mire beírtam 0:1-is lett. Utána kiegyenlítődött a meccs, s a 70. perc környékén kezdett beszorulni az Eszék, ekkor vártam egy jó cash out lehetőséget..Lacink rúgott egy lesgólt, mindegy, nem kellett izgulnom a végén. Jó a Varazdin is benne volt az egyenlítés. Bjelica szerintem frankó munkát csinál az Osijekkel, de kevés az igazán pengés focista a csapatban, s így nehéz lesz a Dinamo szintjét elérni. Ha állandósítani tudják agresszív játékukat, akkor a Goricával, s a Hajdukkal küzdhetnek idén a dobogóért.

Juve-Samp 3:0

Jó volt újra olasz focit nézni. 1:0 után kapcsolódtam, a második félidő közepén jött a hullámzása a meccsnek, ekkor éreztem, hogy nem csak egy gól lesz, végül egy szerencsés kipattanót bevágott Bonucci, s CR is meglőtte a szokásosat.

Sociedad-Real 0:0

Végig azon gondolkodtam, hogyan nyerhetett ezzel a csapattal bajnoki címet Zidane. Minta felkészülési meccs lett volna. A félidei hét szögletről az jutott eszembe, hogy marad a 0:0 ezek csak pontrúgások után jutnak ma lehetőséghez. Végül a 11 szöglet a 70. percben megvolt, még egy kellett. Gondoltam cash out...de mondom ne már, 20 perc alatt csak lesz még egy, a 93. percben lett – már lemondtam róla. S a Madridról: igazolni kell! Kell egy sztár: Mbappe; kellene egy motor: pl Kante; kellene egy dinamikus fiatal osztogató: pl Szoboszlai – IGEN ebbe a tegnapi Realba simán beférne, sőt kiemelkedne. Nagyon szürke volt a tegnapi csapat, még a top4 se kategória!

Hosszú volt az összegzés! Hosszú volt a tegnapi nap, a mai egyszerűbb velősebb lesz!

Üdv, barátsággal.:
sound

Drága Fogadótársaim

A mai egy egyszerű menü, könnyű lesz végig enni...a program

19:00
Aston Villa-Sheffield
Első szándékú tipp: 1,5 over 1,36


A tavalyi idény újonca, meglepetéscsapata elől és hátul is gólképes. Sokat gondolkodtam, hogy rámegyek a meccsre egy gurus írással, de mára a Milan jutott.

20:45
Milan-Bologna
LSD.: GURU – Milan győzelem


21:15
Wolves-M. City
Első szándékú tipp: 1x 2,75


Nem akarom duplikálni magam, bővebb indoklás Boti Gurus elemzésénél itt:
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/410547

Üdv, barátsággal:
sound

Sziasztok

Visszacsatolás a tegnapra:

Aston-Willa-Sheffield 1:0

A vendég kiállítás, majd 11-es kihagyásáig félszemmel néztem, pörgött épp a hétköznap esti családi élet. Kb. a 11-es elrontásánál gondoltam, hogy ennyit a 1,5 overről. Ember hátrányban de 0:1-el jó esélyem lett volna.

Milan-Bologna 2:0

A főmeccs. Elejétől rajt voltam, be is tojtam, mert bekezdett a Bologna. Alig jött ki a saját térfeléről a Milan, az első 5 perceben. Aztán kiegyenlítődött fordult a találkozó. Ibra hozta a meccset, és a 70. percig macska –egér játéknak tűnt az egész. Ekkor Pioli elkezdte lecserélni drasztikusan a csapatot, volt egy-két könnyelmű elpasszolás, és veszélyes támadásokat vezetett a vendégcsapat. Donnarumma hozta le bravúrjaival a meccs hajráját, a kapufa is a hazaiakkal volt.

Wolves-City 1:3

0:2-nél a 70. perc környékén kezdtem nézni. Nagyon szép volt a farkasok szépítő gólja, azt hittem, hogy elnagyképűsködi a City. Az, amikor 3 perccel a vége előtt a 16-oson belül kilép de Bruyne és elindul a labdával a szögletzászló felé...

a mairól, nem tudok dönteni, írom liveban, ha lesz..

Üdv, béke:
Sound



Úgy látom, hogy a Slavia nem tudja megnyerni az odavágót. x2 -1.33

Sziasztok!

Az igazat megvalva nem tudok mit kezdeni a Bl-rájátszással. Az eddigi egymeccses szisztéma után van ez az oda-visszavágós kavarás, és az El meg marad egyenes kiesésben, de közben ott van a bajnokságok ügye is...- mindegyik más-más típusú gondolkodást igénylő versenysorozat, kissé nehéz váltanom. Belenéztem mindegyik tegnapi meccsbe.
A PAOK ledobott, eddig ugye bravúrt bravúrra halmozva ment tovább, most meg a Krasznodar égeti szét őket.
A Salzburg fordítása benne volt a levegőben, de a második félidő elején olyan gyorsan történt, hogy értelmes fogadást, jó szorzón nem tudtam elindítani – az is lehet, hogy bealudtam (lassan reagáltam).
A Midtjylland körül alapban van a fejemben egy gondolat: máshonnan indítanak, máshogy gondolkodnak, még a bedobásokat is megtervezik, algoritmusok szerint szervezik a csapatmozgásokat stb. olyan misztérikus, de hatékony. Nos kínlódott velük a Slavia, s végül a dánoknak voltak meccslabdáik. Először 1,41 körül akartam beszállni az x2-be, végül 1,33 lett.

A mai terv, amelyről igazán nincs mit gondolkodni:

21:00
Molde-Fradi
Első szándékú tipp: Fradi gólok 0,5 fölött 1,45 (winmasters)


Adott egy elég erős optimista hangulat most a Ferencváros körül – van egy két nyilatkozat/elszólás, amiből azt gondolhatnánk, hogy arcoskodnak a mieink. Nem szeretem az ilyet, de azt gondolom, hogy az elemzők előrevetítését érdemes követni, s lövünk egy gólt.

Gent-Dinamo Kijev
LSD: GURU, szokásos 1,5 over


Üdv, béke:
sound


Nagy esély a Dinamónak 1:1- emberelőnyben, tovább lehet jutni Belgiumban!
Lesz még gól 2,5 over 1.40

Sziasztok!

A tegnapi egy tökéletes nap volt 3/3. Mégis van bennem szomorúság, mert szerintem elvesztettem a személyiségemből ,,a szurkolót"...

Molde-FTC 3:3

Minden szépen és jól alakult. 2:0 után sajnos elhitték a játékosok, hogy megvan a bl. Szakmai dologok: A Botka, Blazic, Frimpong, Civic hátvédsor labdabirtokláskor rendre úgy állt fel, hogy Botkának lehetőséget adott arra, hogy egy sorral feljebb játsszon. Ekkor három védős volt a Fradi. Botka két gólt érő centerezése is ennek volt köszönhető. A baj akkor kezdődött amikor Civic is megindult felfelé ekkor Haratin váltott vissza, hogy meglegyen a három védő a félpályán. Igen ám de Civic mögé gyakran belőtték a lasztit a norvégok és, hogy mennyire nem bírta a tempót a szerb látható volt a végén: combgörcs/húzódás?. A második Molde gól is ebből volt, az ő oldalán tudta megbontani a Fradi védelmét a Molde. ...és hát a pontrúgások. Korábban írtam, hogy ez Rebrov gyengéje, ezen a téren kellene fejlődjön a ferencvárosi csapat (talán a Dinamo ellen írtam).
Viszont a meccs nézése közben jött az érzés, hogy különösebben nem izgulok. Elvesztem, mint szurkoló, képes voltam nem őrjöngve örülni a góloknak, és inkább a tendenciákat/folyamatokat néztem, pl 0:2 után simán otthagytam a meccset és néztem a Kijevet. Az igazság az, hogy a '95-ös csapatban a mieink játszottak. A ferencvárosi srácok! Lisztes kiugratásai, kulcspasszai, Simon labdaszerzései, Vincze Otto cselei, Telek eleganciája, Zava pimasz fiatalsága...rájuk néztem, és azt éreztem, hogy bassza meg ezek közülünk való srácok. Hát persze, hogy végig izgultam a meccseiket. Most Boli és Tokmac vérprofi helyzetkihasználásai, Haratin, Zubkov rezzenéstelen arcú belépői, ütközései és még sorolhatnám...egyszerűen nem hoznak lázba. Egy profi Bl-re érett csapatot épített Rebrov-Hajnal-Orosz, de egy Varga Roland nem tud beférni a keretbe, valahogy identitását vesztette a klub foci szakosztálya. Lehet, hogy ez az ára a Bl-nek, s persze örülök, de a felhőtlen boldogság helyett (amit egy szurkoló érez), egyszerűen tudomást veszek a zajló folyamatról, és ha fogadni kell, hát befektetem a pénzt, had fialjon.
Valamit elveszítettem!!!

Gent-Kijev 1:2

Szépen nyugiban lejött a 1,5 over alakul a guru. Amikor emberelőnybe kerültek az ukránok, úgy éreztem, hogy most rá kell dobni a 2,5 overre – most vagy soha lehetőség volt a Dinamónak, jött is – Rodriguez lecserélésén csodálkoztam.

Hamarosan írom a mai programot.

üdv, boldogság:
sound