Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Alapban nonszensz, hogy este 20:45-kor kezd meccselni szerdán este 36 válogatott Európában...na most mindezt még lekövetni is: ki vírusos, kit hová miért rendeltek vissza, ki fog kiesni, meg akarja nyerni a csoportját stb... szerintem lehetetlen.

Alapban arra gondoltam, hogy elkapok két magyar kosármeccset inkább: Győz a Kaposvár, és a Szeged, de még nincsen szorzók a találkozókra, melyek 18:00 indulnak.

Nézzük a 20:45-ös meccseket.

Horvátország-Franciaország
Tipp: 1,5 over 1.30


Szabály, hogy nem indítok üzletet válogatott meccs előtt, de ezt most felrúgom. Két overes csapat egy hónapja játszott egy 4:2-őt. A bennmaradás fontos a hazaiaknak, és a svédekkel állnak harcban ezért. Meghát a vb-döntő...overes lesz ez!

Románia-Ausztria
Tipp: 1,5 over 1.36


Teljesen megsemmisült Románia! Kiesett Izland ellen, nem lesz a jövő évi EB-n az egyik társrendező! Norvégia átment rajtuk. Az osztrákokat nagy meglepetésre leverték Bécsben egy hónapja 3:2...na ez sem volt egy underes lötyögés. Ausztria versenyt fut az A – csoport megnyeréséért Norvégiával, kell nekik a három pont. Szerintem Szabics Imiék nem hibáznak ma! A meccset tuti nem fogom nézni, mert az orosz-magyarra koncentrálok.

Orosz-Magyar

Hát kérem mit lehet az elmúlt hónap eseményei után írni/mondani. Lehet itt már bármi, a realitás a zakó, de a pályán szerintem egy jó mentalitású csapatnak örülhetünk a mi részünkről.

Óvatosan a mai nappal fogadótársak! A tegnapi favoritok: németek, spanyolok is megszopattak mindenkit, kaszáltak az irodák!

Sziasztok, üdv:
sound


Sziasztok

20:00
Kisvárda-FTC
Tipp: over 1,5 1.30


Nyerni akar a Fradi, de a válogatott meccsek miatt és Barcelona előtt tartalékolni kell Rebrovnak. Úgy gondolom, hogy Supka eddig sem a kiváló védekezéssel gyűjtögette pontjait, és most ahogy Várda írja guruban, jó lesz a hazai csapat egy gólra. Tippem: 1:2, a 1,5 over simának tűnik. 

Üdv:
sound

Sziasztok!

Hosszú időszak után megint van egy eseménydús nap. Végre szabad a szombat délutánom, ezért pihenés és meccsnézés a mai menü. Nagyon sok mérkőzés lesz, és a kiválasztási elveim szerint ez Első számú piacok lefedik az egész napot. Tíz találkozó bennmaradt a rostán, különösen a koradélután lesz eseménydús. Amikor kiírom, a konkrét tippet, azt meg is fogadom.

13:00
Granada-Sevilla


Itt indokolatlanul magasnak érzem a 1,5 over szorzóját 1,40-ről indul. Odaülök nézem, tudom, hogy koradélután, de a Sevilla mégiscsak a Sevilla, bármennyire is bekkelős a Granada.

14:45
Budafok-Diósgyőr
Tipp: 1,5 over 1.22


Két overes csapat, aki a tabella szerint riválisa egymásnak a kiesés elleni harcban.

..és innentől sűrű a délután. Szelektálok, kapcsolgatok a közvetítések között majd.

15:00
Napoli – Atalanta


Az alapgondolatom az 1x volt, mert szerintem a hazaiak ebben az évben jó támadófocival kezdtek, s a 3:0-s ítélet után visszakaphatnak valamit a ,,sorstól". De overezni is lehet a meccsen, Szigo a 2,5 felettre megy rá. A bajom, hogy simán el tudok képzelni itt agy 1:1-et, meg egy 5:3-at is, nézni kell

15:30
Freiburg-Werder


Az alaptippem az 1x. A bennmaradás után idén sokkal jobb a brémai csapat, de a Freiburg otthon mindig extrát pakol ki a pályára. Bele kell nézni (nápolyi meccs szünetétől, vagy ha ott csalódás az első félóra elejétől)!

15:30
Hertha-Stuttgart


Az alaptippem az 1x. Labbadia őrült berlini csapatot épít, de az újoncnál is alakul valami. Ha bedobják a lovak közé a gyeplőt, akkor lehet egy extra overes meccs, azt meg ugye el kéne kapni..

18:00
Inter-Milan
Tipp: 1,5 over 1.22


A koraeste főmeccse, s nálam a nap főtippje. Bármi lehet a rangadón, normál békebeli időkben ezt most 1x-re megguruznám..

19:30
Puskás-MTK


A leállás alatt szerintem rendezte magát a vendégcsapat, és a két overes gárda simán hozza majd a 1,5 overt, nem tetszik viszont a szorzó 1,19. Nálam ez ingerküszöb alatti, ezért élőben kellene elkapni.

20:00
Az-Venlo


Két extra overes csapat, a 2,5 1.44-ről indul. Itt elszabadulhat megint a labda, pl egy félidei 2:1 után biztos érdemes lesz rámenni a második 45 percben egy 4,5 overre...

20:45
Crotone-Juve


Lemegy a csizma talpára az Öreg Hölgy. Jó sok hiányzója van a vendégeknek a hét elején, még 1,61 volt a Juve, most 1,44. Lehet, hogy lőnek a Zebrák egyet az első 10 perceben, s 0:1-el lelötyög a meccs, de lehet, hogy szenvedni fog a stream is...

21:00
Willem II-Twente


A nap végén egy igazi aranybánya lehet ez a meccs. Gyengén-botladozva kezdett a hazai csapat, a bukik mégis őket tarták esélyesebbnek, a veretlen Twente x2-ben 1,68. Nem is értem, ráadásul a 1,5 over is 1.22-ről indul. Szerintem adja magát a fogadás élőben...
Ez a mai programom, a live-okat írom majd!

üdv:
sound

Azt gondolom az első negyedóra után, hogy a Sevilláé ez a meccs!
x2 - 1,23

Itt még ki tuttam szállni cash outtal a meccs 70. perce körül, a tét 1/3-át elbuktam...
Szerintem elfújták ezt a meccset, totál megvolt a Sevillának, aztán a Granada elkezdett alattomosan durvulni 30. perc környékétől, a játékvezető engedte, majd egy feldühödött vendégjátékost szórt ki az első félidő végén...Tulajdonképpen azt nem értem, hogy lehet, hogy a Granadától senkit sem állítottak ki..Aztán emberelőnyben bedarálták a Sevillát...szerintem para volt a játékvezetés.

Hertha-Stuttgart 0:1-nèl
2,5 over 1,57

1,22-ért lett meg a 3,5 over Milánóban - igen pörög a meccs, remélem adja már a live...

Sziasztok!

Tegnap tragikusak voltak az élőzéseim. Háromból semmi, illetve egyet sikerült cash outolni részben...Néztem egy csomó meccset, és alapban tragikusak voltak a játékvezetők. Kiállítás a Sevillánál, szintén kiállítás AZ meccsén 2:0-nál, a vége 2:2. Mindkét eset döntően befolyásolta a mérkőzéseket, a Granada túlkapásainak elnézése, egészem felháborító volt.

Mindemellett két nagy hibám a Hertha és az Inter overezése is benne volt a tegnapi napban. A szörnyű, hogy most is úgy gondolom, hogy mindkét tipp jó volt, és most is tenném...A Hertha gólerősen jól rohamozott, még 0:2 után is..., míg az Inter 1:2-nél over fogadása alap. Hát most mindkettő égett. De nem csak ezek a biztonsági tippek borultak elég csak a Juve, Real, Barca meccseire gondolni.

A többi fogadás esetében: Freiburg 1:0 után nem volt értelme az 1x-nek, A Napoli pillanatok alatt hármat vert az Atalantának, ott is jó volt a meccs előtti terv, de élőben használhatatlan volt, szintúgy, mint a Twente tipp, 3. percben már 0:1 volt, a vége 0:3 – itt bántam, hogy nem guruztam tegnap meg őket..

Tanulság: A szombati napokon, mindig túlkínálat van! Nem szabad engedni a csábításnak...reggel 13:00-tól 22:45-ig nem lehet intenzíven, jelen lenni. Így hibázok, mert nézem, de nem látom a meccseket. Új szabály: max napi 6 meccs, átfedéssel max egyszerre kettő (de inkább ne legyen átfedés!).

Új nap új esélyek, hamarosan jön a mai program!

Üdv.:
sound

Sziasztok!

Egy különleges napot csinálok. Kiviszem a két srácomat a Szentlőrinc-Kazincbarcika nb2-es meccsre..lehet, hogy a találkozón majd élőzök! Izgi lesz, mert az egyik fiam 10, a másik 4 éves, utóbbival nem, biztos, hogy fogunk bírni, ez lesz az első ilyen kalandja.
De a program:

14:30
Szentlőrinc-Kazinc(Barcelona)


Két küzdős, rakkolós csapat fizikai egymásnak feszülésére számítok, kevés góllal. Szerintem x2 így meccs előtt, de a szív nagy a hazaiaknál, a meccs Kozármislenyben lesz.

14:30
PAKS-ZTE
Tipp: 1,5 over 1,25


Bognár György vezetésével szárnyakat kapott a Paks, míg a ZTE egy üde színfolt az nb1-ben. Bízom a gólokban, két overes csapat meccsén!

15:30
Köln-Frankfurt
lsd: Guru x2 1,36


A második félidőre hazaérünk!

17:00
Vasas-DEAC


Néptipp, és országos 1-es a találkozó, s van, ahol már 1,45 a hazai! Kezdés előtt nem kötök fogadást, nézem youtube streamen. valahogy-valamiért még nem tudok bízni a vasasban – lehet, hogy most pedig már kellene...

20:45
Roma-Benevento


Sokan leteszik még mindig az újoncot! Az x2 3.00-as, a vendég 8.00-án fogadható. A roma egyre jobban néz ki, de szerintem Bl-re nem tud majd idén sem kvalifikálni. Nem tudni, hogy  a hazaiakat mennyire vette le a válogatott meccsek miatti terhelés, de az tutti, hogy a boszorkányok harapnak majd Inzaghival. Az 1,50-es 2,5 over szerintem több, mint jó odds, élőben meglátom este.

Üdv:
sound

1,5 over 1,30 Szentlõrinc!

Kimondottan rosszul megy az élőzés...
A Vasasròl is lemaradtam...
Nem terveztem a Rákóczi meccs nézését, de Gyirmóton igazán jól játszik a csapatom. Pogacsics kiváló x2 1,67

Nyomtam egy 4,5 overt 1,40-ért
Roma-Benevento 2:1-nél

Idézetet írta: Sound Dátum október 18, 2020, 11:27:04

Tanulság: A szombati napokon, mindig túlkínálat van! Nem szabad engedni a csábításnak...reggel 13:00-tól 22:45-ig nem lehet intenzíven, jelen lenni.

Pont ezen agyaltam tegnap, hogy a túlkínálat legalább olyan veszélyes tud lenni egy fogadó számára, mint amikor pangás van. És ott a sok rangadó, amikor pedig előjön az az érzet, hogy nincs semmi jó tippje az embernek a meccsre, de ha már úgy is nézi tesz valamit. Ez is hiba tud lenni.

Sziasztok!

Végre egy sikeres nap.
Már nagyon rég volt olyan, hogy több fogadásom is ült és a nap végén profitom lett. Nem mondom, volt azért egy-egy olyan nap, ami egy tippel pluszban zárt, de azért ez az igazi. A válságos szombatot csak azért nem éreztem meg, mert hét számlán fialtatom a tőkét, így elosztva mindenhol (ahol bukó volt) egy egységnyi téttel kerültem csak hátrébb. Szerintem ez egy jó működési mód, javaslom mindenkinek!
A tegnapról:

Szentlőrinc-Kazincbarcika 0:1

Kimentünk a fiúkkal. Jó hidegre készültünk, jól felöltöztünk, aztán a 20. perc környékén kisülött a nap, és győztük levenni a sok ruhát. A kicsi a 35. percben elkezdte a dumát: - hogy akkor most menjünk haza. Végül a szünetben mentünk játszóterezni...
A meccsről. Kábé erre számítottam. Fizikális meccs, amelyen a vendégek dominálnak, már az elején megvolt az egyetlen gól a 4. percben. A tudósítások ellen kell írjak, mert mindenféle felállást olvastam. A hazaiak döntően 3-4-1-2-őt, míg a vendégek 4-3-3-at toltak. Nagyon para volt, hogy a Szentlőrinc két szélső védője sosem zárt vissza a három belső védő mellé, s közben pedig az elöl lévő hármas, nagyon messze volt a középpályától, saccra sokszor 20-30 méterre. Így a középpályán az összes párharcot a barcikaiak nyerték. Aztán az első félidő végén beszorultak a vendégek. Úgy éreztem, hogy egy félidő alatt vagy begyötör egyet a szentlőrinci csapat, vagy lesz egy épkézlább vendég kontra. Ráadásul a nagyobb fiam is nyasztatott: lesz még gól apa fogadj! Behúzott az 1,30 – buktam is 😊

Köln-Frankfurt 1:1

Hazaértünk, néztem. Nagyon szétszakadt a pálya, bármelyik csapat győzhetett volna, óriási helyzetek maradtak ki mindkét oldalon. A lefújásig teljesen nyílt volt a csata. Jött az x2..

Gyirmót-Kaposvár 0:0

Adta az élő x2! Szervezett Várhidivel a Rákóczi, a Gyirmót meg egy töketlenkedő, pontatlan csapat benyomását tette rám.

Roma-Benevento 5:2

Imádtam! Sima volt a 4,5 over!

Ma új nap, hamarosan írom!
Üdv.:
sound

Sziasztok

a maiak:
20:00
Haladás-Győr


Alapban 1x-nek tartom a meccset, ami elég gyenge szorzót dob: 1.20. Nézem, élőzöm ha valami kimenetel adja, írom.

20:45
Verona – Genoa


Ez is 1x – 1.22. Az van, hogy a Griffek szerintem most alap csapatukkal is gyengébbek, mint a Hellas, és ugye vírus miatt a primavera tölti fel a keretet. Senkit ne tévesszen meg a Roma elleni veronai 3:0. Az a zöld asztalnál született, a pályán 0:0 lett a vége, de a csapat Ivan Juric vezetésével rendben van! Apropó Juric – korábbi Genoa focista, és edző...nálam ez már egy ok az x-re – 3,45! Lehet, hogy a 60. perc környékén megfogom 2.00-ért, ha valóban úgy van...

üdv.:
sound

Csak megfogadtam Veronában az x-et 1,83 -ért...