Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


1,33 9,5 szöglet over La Spezia-ban.
Mindkettő csapat győzelemre játszik 1:1, de csöppet sem lábdabiztosak. Van más 5 szöglet még 1 óra hátra hosszabbìtásokkal.

cash out buktam a tét 2/3-át...

Sziasztok!

A tegnapról:
Azért az nem semmi, hogy az első fél órában 5 szöglet volt a
Spezia-Samp meccsen, utána több, mint egy óra alatt 1 darab!!! Ráadásul 1:1-nél ki-ki meccs volt, 2:1 után pedig jönnie kellett volna a genovaiaknak....
Ranieri rendesen rosszul/el meccselte a tagnapi találkozót. Már a szünetben cserélnie kellett volna, de az 50. perc után a vak is látta, hogy dominál a Spezia, nem tudja megtartani a labdákat a Samp. Ekkor kellett volna 1:1-nél overezni (nálam az x esetén ugrik az over...), mindenestere a hazai vezető gól (61. perc) után sem frissített! Csak a hajrára a 79-8. percben cserélt. Legyőzik az Intert, majd kikapnak az újonctól...

A mai:
19:00
Granada-Osasuna
1x – lsd guru


21:15
Wolves-Everton


Alapban 1x-nek gondolom. Lelök nézem írok, lehet, hogy szöglet over lesz belőle...

üdv, sound

Sziasztok

Tegnap nagyon korán game overre vágtam magam.
Granada meccsének örültem, jött a guru simán + sportingbullon is fogtam 1,30-ért, esélye sem volt az Osasunának...

A Wolves megvolt 1:1-ig, de elmentem a legkisebb fiamat altatni, s elaludtam én is...

Ma is tervezem a fogadást, Hollandiát!

18:45
PSV-AZ


Mi az overes meccs, ha nem ez? Így kezdés előtt is jól néz ki a 2,5 over, de persze majd élőben.

21:00
Feyenoord-Zwolle


Rossz rajt után felzárkóztak a rotterdamiak. Ahogy lekerült róluk az EL, nyertek 4-ből 3-at, s a ma esti is nekik áll papíron. A Zwollét ősszel láttam utoljára nem tettek rám mély benyomást. Kupameccsek helyett (német, olasz) inkább egy bajnoki – elve alapján választom ezt az összecsapást. Élőben hazait fognék jó szorzósítva, bár most 1,5 körül se rossz, de mivel nem láttam rég a Feyenoordot ezért inkább élőben.

Üdv, béke:
sound

Psv meccsén 1:2 3,5 over 25 perccel a vége előtt..
1,44

Szöglet over Feyenoord meccsén..
még 0:0-nál 14,5 over 1,33-ért 12 szögletnél...
Erre 1:0! Amint tudom kimentem a tétet!!

Sziasztok!

Jó kis piac ez a holland, mai is azt fogom követni. Eszelősen idegbajos napjaim vannak, ma reggel is a családi autó aksija feladta...volt egy csomó váratlan kaland...az ingatlan eladásunk, és vételünk is kimerítő.
De vissza a sportfogadáshoz, és a tegnaphoz:

PSV-AZ 1:3

Raktam a 3,5 over 1:2-nél pedig azt mondta a belső hang, hogy ne!!! Töketlen a PSV előre játéka, mindig egy jobb megoldásra törekedtek, 16-ról tiszta helyzetből nem lőttek tologatták, pedig lepattanhat, megpattanhat lehet szöglet, vagy lecsorgó és második szándékú lövőhelyzet. Szóval, mint kezdő buzik a gőzfürdőben...Ráadásul vártam, hogy a hazaiak több kockázatot vállalnak az egyenlítésért, védőket támadókra cserélik...mindez csak a 86. percben történt meg! Az alkmaariak kontrái elhaltak. Szerencsém volt, mert az utolsó fél óra egyetlen kontrájából – lejött a negyedik gól a 90. percben.

Feyenoord-Zwolle 1:0

Úgy tűnt, hogy csak erőlködnek a hazaiak és sorra rúgják a szögleteket. Beszálltam a piacba 0:0-nál, a következő akcióból megszerezték a rotterdamiak a vezetést. Na mondom amint lehet kiszállok! Szerencsére a Zwolle dominálni tudott, és gyorsan összehozott két sarokrúgást és pluszban kivettem a zsét, visszaszámolva 1,17-ért.
Más kérdés, hogy a 91. percben jött a 15......nem bántam, mert para lett volna a vége.

Koradélután írom a mai tervet!

üdv,
sound


Sziasztok!

Ma két holland összecsapásban látok potenciált:

20:00
Twente-Ajax


Alig egy hónapja fordított felállásban győzni tudott Amszterdamban a Twente (1:2). Az konkrét, hogy Ron Jans csapata idegenben hasít, hazai pályán viszont csetlik-botlik. Az Ajax győzelme 1,3 körül mozog, ami sejteti a sima vendégsikert, azaz visszavág a decemberi vereségért az éllovas. Láttam pár Twente meccset, így simán venném 2-esbe az összecsapást. A szorzó annyira nem tetszik: kivárok egy fél órát, s ha jobb az Ajax, lehet bepróbálom a győzelmét, ha áll még a 0:0, akkor 1,50 fölé kúszhat a szorzója.

21:00
Willem II – Groningen


Alapban x2-ben gondolkodtam, és robmiller guruja is ebbe az irányba mozdít el. Nézem, követem, s ha fogadom, írom!

üdv, béke:
sound

Levegőben lóg az Ajax  gól: 1,5 over 0:1-nél...
Nem bírtam otthagyni 1,19

Sziasztok!

Rettentő zsúfolt és stresszes a mai napom, így csak annyit írnék:

20:30
Union - Leverkusen


Nálam ez a meccs 1x! Remélem nézem, s nem robban szét az idegrendszerem addig...Ha élőben tudom fogadom, írom!

20:45
Lazio-Roma


Nálam itt a fix tipp a 1,5 over, 1,20..Nyilván nem fogadom meg meccs előtt, ha közben igen akkor írom. Lehet akár 3, 4 gól ebben a rangadóban!

Üdv mindenkinek, és rohanok tovább ezen az őrlt napon!
sound

1,35 1x az Unión meccsén.

Sziasztok!

Jó nagy adag stressz lehullott tagnap a vállamról. Sikerült eladnunk ingatlanunkat és vettünk egy egészen nagy házat. Idegrendszert felőrlő folyamat volt, aminek koránt sincs vége. A következő hetekben papírokkal rohangálunk, ügyeket intézünk remélem minden sima lesz és lépésről lépésre végig tudunk csinálni mindent úgy, hogy nem őrülök meg, s nem kapok se szívinfarktust se stroke-ot.
Aztán majd jön a költözés-felújítás időszaka, ami tutti lesz egy erős két év.
Fogadói szempontból most szerintem a kevés üzletkötés időszaka jön. Szerintem napi 0-2 meccs fog beleférni, azok is többnyire az esti időszakokban.

Visszatekintek az elmúlt két napra:

Twente-Ajax 1:3

Jó meccs volt. 0:1-nél szálltam be, tepert a vendég gárda a második dugóért. Rengeteg helyzet lehetőség volt az Ajax előtt az 50-65. perc között, ezért jó szar 1,19-es üzletet kötöttem. Aztán váratlanul megült a meccs, s egy jó negyedórára veszni láttam a tétet, de a Twente egy lecsorgóból egyenlített, öt perccel a vége előtt. Na ez a foci – gondoltam, majd a veterán Huntelaar (igen az, akivel Szalai küzdött anno a Schalkéban, most 37 éves) vágott kettőt a végjátékban.

Groningen – sajnáltam robmillert. 1:1-nél szálltam be a meccsbe és a Willem II, sokkal kezdeményezőbb volt. Gondoltam, hogy ezt a találkozt inkább hagyom, mert a benyomásaim alapján hazai győzelmet, vagy döntetlent raktam volna, de az előzmények alapján meg kettes volt a meccs. Az overen is rágódtam kicsit, de igazán csak a hazaiak voltak aktívak. A többi esemény ismert: 2:1, majd 2:3.

Union-Leverkusen 1:0

A meccs előtt itt az oldalon a 2,5 over volt a ,,nép tipp". Nem volt időm energiám írni, hogy miért 1x nálam a meccs. Csupán beírtam a naplóba. Nagyon jól védekezik az Union 5-3-2-es hadrend, de rendre veszélyes kontrákat képes végig vinni. A Dortmund és a Bayern is megégett, erőben a Leverkusen mögöttük van, leginkább támadójátékban. A meccstől azt kaptam, amit vártam, a második félidőben ült az élő.

Hagytam a Lazio-Roma rangadót, bele sem néztem. A 3:0 számomra meglepő, de az over megérzés (lsd napló) megállt.

Hamarosan írom a mait!
üdv,
sound

Sziasztok

Ma egy egészen különleges napom lesz 12-18:00 között, egy sosem csinált izgalmas elfoglaltságba csöppenek. Zeneiskolai Országos Gitárverseny videókat készítek a növendékeimmel, köztük a saját nagy fiammal is. Holnap is ez a műsor!!! Így ehhez igazítom a fogadásokat.

Van egy tutim, amit megrakok úgy, hogy nem fogom tudni nézni:

15:30
Dortmund-Mainz
2,5 over 1,36


Aki követ-ismer tudja, hogy ritkán csinálok ilyet (meccs előtti fogadás, úgy hogy az nem guru). Lehet guruznom kellett volna. Rendesen jó edzőváltás után a Dortmund, aki szerintem nagyon elverheti ma a Mainz-ot. Simán lehet egy 4:1, 5:1...

18:45
Sparta Rott-PSV


Meglepi 1x az alaptippem. Láttam a hét közepén a PSV vergődését, és ha abból indulok ki jöhet, de lehet, hogy 1:0-nál fogok egy könnyű overt. Benne van simán egy 0:3 is...mert a foci ilyen!

21:00
Leicester-Southampton


Meglepi x2-re gondolok itt is, a rókák harmatosak otthon, míg a vendégek képesek a bravúrra. Nézem, overezem!

+1
A Gladbach meccsére (18:30) nem merem bevállalni az overt látatlanban, pedig ott is lehet adok-kapok, lehet, hogy beáldozom a holland bajnokit, ha potyognak a gólok!

üdv,
sound

Stuttgartban beindul a gól gyár 3,5 over 1,39

Sziasztok!

A mai napom ugyanolyan lesz lesz mint a tegnapi, csak 10:30-17:00-ig így ehhez igazítom a fogadásokat is.
A tegnapról:
BVB-Mainz 1:1

Csalódás, bukó. Az utolsó negyedórát láttam: ordító vendég kapufa; kihagyott hazai 11-es...pech.

Sparta-PSV 3:5

Az alaptipp borult. Jó lett volna overezésre ez a meccs, de....1:0-nál feladtam: Hóesés, fehér pálya, világos mezben a hazaiak, s fehér labda!!! 3-4 perc után káprázott a szemem, azt kellett mondjam, hogy ezt így nem tudom nézni, mentem Stuttgartba.

Stuttgart-Gladbach 2:2

0:1 után ácsingóztam a 1,5 overt, de lekéstem, majd gyorsan vezettek újra a vendégek. Azonnal kötöttem a 3,5 overt, ami szerencsével a 95. percben befújt 11-essel jött!

A Southampton veresége némileg meglepett. Végig hullámzott a meccs, az embernek az volt az érzése, hogy bármikor lehet gól. Egy nagy rohangálás jellemezte a találkozót. 1:0 után tépelődtem az overen, mert minden adott volt hozzá. Eszembe jutott egy német foci fanatikus cimborám igazsága: jó ez az angol foci, hajtanak, van egy csomó helyzet, lőnek, mint a bolondok, de kaput nem találnak. Itt is 24 lövésből 8 találta el a kaput. Végül a hosszabbításban lett 2:0.

Fogadói szempontból nem volt jó a nap, de látnom kell, hogy most az időhiány miatt magamat is korlátozom főként a kiválasztás tekintetében.
[/i]

Ma két olasz mérkőzést választottam:

18:00
Atalanta-Genoa


A Griffek az új edzővel elkezdték gyűjteni a pontokat. Az Atalanta a Bl meccsek után magához tért és hétből 5-öt nyert, két döntetlennel, azaz 17 pontos futásban van! Jó kis meccs lesz, szerintem overezésre kiváló, alap a hazai győzelem de annyira lenn van (1,20), hogy ki kell várni egy fél órát: hátha felborul a pálya és 0:0, de a szorzó 1,50-ig kúszik.

20:45
Inter-Juve

Ki nem hagynám, de fogadói elképzelésem nincs. Conte ellen a Juve több, mint pikáns, s a tabellán is helyzet van! Talán eredményre egy 2:2-őt mondanék, amiben aztán forgatókönyv szerint sokfajta üzlet beleférhet. Nézem írom, ha valami van!

üdv, minden jót
sound


...éééés

Várda guruját lopva
Győz az Ajax tipp 1,40-ért megfogadva!