Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Sound Dátum január 16, 2021, 09:48:44
Sziasztok!

Jó nagy adag stressz lehullott tagnap a vállamról. Sikerült eladnunk ingatlanunkat és vettünk egy egészen nagy házat. Idegrendszert felőrlő folyamat volt, aminek koránt sincs vége. A következő hetekben papírokkal rohangálunk, ügyeket intézünk remélem minden sima lesz és lépésről lépésre végig tudunk csinálni mindent úgy, hogy nem őrülök meg, s nem kapok se szívinfarktust se stroke-ot.
Ezt örömmel olvasom Barátom!  :beerchug:
Nyugi, én is túléltem és összességében csak az augusztusi gurura nyomta rá a bélyegét.  ;D ;D

Idézetet írta: Sound Dátum január 17, 2021, 09:54:33
...éééés

Várda guruját lopva
Győz az Ajax tipp 1,40-ért megfogadva!

Na, ez ide kevés Ricsikém!  ;D
Ezeket szét kell ütni, itt mese nincs! Különben bukik Várda papa tippje.  ;D ;D

Szerintem nem bírja ki Genoa...
Atalanta győzelem 1,80

Juve meccsén 1,5 over 1,26 1:0-nál

Sziasztok

Szuper volt a tegnapi nap – bár nem fogadói szempontból. Tök jó felvételeket tudtam csinálni...

Jött Várda Ajax tippje. Az igazság az, hogy nekem azért esett ki a szórásból mert az este 18:00 utáni eseményekben gondolkodtam. Mikor olvastam a gurut, nálam rögvest összeállt a kép, hiszen láttam az Ajax teljes meccsét a Twente ellen, és a Feyenoord hétközi 1:0-s szenvedését is néztem.  Fura azért ez az Ajax, mert vezetése birtokában most is visszább vett, így a végén a halvány rotterdamiak elleni is izgulni kellett. Volt pár tömegjelenet a hazai kapu előtt, de maradt az 1:0

Atalanta-Genoa 0:0

Végig bíztam a hazai győzelemben. A Griffeknek esélyük sem volt a második félidőben – igen beszédes a statisztikai adatlap, gyakorlatilag szinte kinullázták magukat a vendégek. Ennek ellenére bukó lett a tipp, széttörte a Genoa a meccset, nem voltam ideges, mert azért 1,60 feletti szorzóknál nem teljes egységnyi téttel támadok...-itt viszont úgy számolom el, mint veszteség.

,,Lehet, hogy a bankroll szisztémám is megérne pár posztot" – na majd ha szünet lesz, s nem lesz ennyi meccs és esemény az életemben...

Inter-Juve 2:0

Gyorsan döntöttem 1:0-nál. Úgy voltam a 48. percben, hogy most vagy soha. Éreztem a gólt, és azt gondoltam, hogy 1:1-el, vagy 2:0-al is le fog ülni a meccs. Gyorsan kötöttem üzletet, jött is, le is ült a meccs.

mára egy esemény:
20:45
Cagliari-Milan
lsd: guru


üdv.:
sound

Sziasztok

Röviden a tegnapról.
Jött a Milan győzelem, de korántsem volt sima. Lehetne mondani, hogy Ibra lehozta, az igazság, hogy kellett nagyon a védelem hozzá. Az első félidő vége a Cagliarié volt, s szerencsére megrúgta a másodikat is a svéd, mert emberhátrányban hozta le az utsó 20 percet a listavezető.

Ma nagyon jó meccsek lesznek.
Sajnos csak este 7 után érek haza, de beajánlok pár tippet:

16:00
Istra-Gorica
Tipp: 1,5 over 1,26


Meg kellett volna írnom guruban dnb2-ben...Jó a Gorica, egyben van idén a horvát élboly: Dinamo, Osijek, Gorica kiemelkedik a mezőnyből. A felek legutóbbi 3 meccsén 2:2 lett az eredmény. Most is overezhető 90 percet várok.

18:00
Dinamo-Rijeka


Fordított felállásban a tengerparti csapat rendre meglepi a Dinamót, aki szokatlanul kis előnnyel (gólarány) vezeti csak a bajnokságot mert két elmaradt meccse van, ez épp az egyik a 6. fordulóból. A hazaiak számára csak a győzelem az elfogadható itt: 1,57!!! Akár kezdés előtt is jó lehet!!! Remélem a 2. félidőre hazaérek.

18:30
Gladbach-Brema


Ez is egy orbitális 1-es az erőviszonyok alapján! Szintén 1,57 kezdés előtt. Oda kell ülni, s ha úgy van: már a labdakihozatal is gond a vendégeknek, és alig tudják megtartani a labdát, akkor lépni kell...szerintem!

20:30
Leverkusen-Dortmund


A múlt hétvégén mindenki hatalmasat szívott a meccseikkel, mert underesek lettek, s egyikük se nyert. Egymás ellen viszont megrázzák a pofonfát rendszerint a 2,5 over 1,5 felett van – megért volna ez is egy gurut!

hajrá, üdv,
sound



1,32 1,5 over a Leverkusen meccsén.
...és gól, beszarok míg beírtam gól....

Sziasztok

A tegnapról pár szó:
Este nyolc után értem oda, hogy egyáltalán nézzek bármit is, addig a nap kuka fogadói szempontból. Gorica tipp jött, de nem láttam.

Leverkusen-Dortmund 2:1

Teljesen törvényszerű volt 1:0-nál, hogy jönni fog az újabb gól a második félidőben. Tökéletes időben, szerintem a legmagasabb szorzón sikerült elkapni. 1,30-al klikkeltem, mire a tétet beírtam 1,32 lett és hadd szóljon – s rá fél percre se gól! Így kéne ezt mindig...

A máról!
Szerintem este hat után már alkalmas leszek a meccsnézésre, a tervet így bontottam.

19:00
Getafe-Huesca


A sereghajtó valódi pofozógép, s nyilván a fővárosiaknak áll a meccs. Edzőcsere volt a Huescánál, érdemes lesz követni az eseményeket.

20:00
Ftc-DVtk


Nézegetem napok óta a párosítást, de nem volt ötletem hozzá. A hazai győzelem 1,2 alatt van, de a vendégeknél meg minden átalakult egy erős hónap alatt. Tulajcsere, edzőcsere, játékosok jönnek-mennek – ez a debütálás, ki tudja mit hoz a meccs. Várda vendéggól tippje a főoldali guruban, szerintem több, mint jó, sőt pimasz!! Kötök is egy pofátlan üzletet: vendégcsapat góljai páratlanok 2,53! (azaz 1 db), ihlet egy Várkerti Vitéztől!

21:30
Villareal-Granada


Magam előtt látok egy véres csatát sok lappal és x2-vel! Ha nem esem össze és nézem, írom, ha üzletet kötök!

Üdv, béke:
sound



Sziasztok!

A tegnapról:
Getaféről lecsúsztam, nem tudtam nézni.
A Fradit néztem: pocsék igazi szezon eleji meccs volt, valódi kínlódás. Azt vártam, hogy két-három góllal vezet majd a Fradi, s egyet valahogy bekotornak a miskolciak. Hát bekotorták s győztek, így is jó...

Villareal-Granada 2:2

1:1-nél kezdtem felvenni a fonalat. Némiképp váratlan volt a sárga tengeralattjáró 11-ese. Olyan érzésem volt, hogy ilyet egy meccsen fél tucatot is találhatna a Var s, vissza fújva megadhatná...most miért pont ezt az esetet, és miért pont ezen a meccsen???? Mindegy 2:1-nél hezitáltam az overen, de inkább az volt benn a játékban, hogy a hazaiak rárúgják a harmadikat. Erre elsült a Kenedy lába 2:2, halott lett az esemény fogadásra. El is aludtam, s látom kiállítás, kihagyott-es még a végjátékban, beszarok...

Mára csak egy esemény mozdít meg, ha napközben találok mástól jó fülest megosztom.

21:30
Eibar-Atletico


Alapban kettesbe venném, de! Tavaly volt egy nagyobb hullámvölgye a matracosoknak, abban az időszakban amikor Koke sérült volt. Amikor visszatért a középpályára el kezdtek jönni a győzelmek is. Ő szerintem a csapat motorja, Simeone gondolata a pályán, s most eltiltás miatt nem játszik. Szinte napra pontosan egy éve 2:0-ra ugyanebben a felállásban győztek a hazaiak, Koke sérült volt! Az Eibar a maga pimasz mentalitásával bekavarhat ezen a meccsen! Nézem, írom, ha valami jó üzletet látok.

Üdv, béke:
sound



Idézetet írta: Sound Dátum január 20, 2021, 13:46:40
20:00
Ftc-DVtk


Nézegetem napok óta a párosítást, de nem volt ötletem hozzá. A hazai győzelem 1,2 alatt van, de a vendégeknél meg minden átalakult egy erős hónap alatt. Tulajcsere, edzőcsere, játékosok jönnek-mennek – ez a debütálás, ki tudja mit hoz a meccs. Várda vendéggól tippje a főoldali guruban, szerintem több, mint jó, sőt pimasz!! Kötök is egy pofátlan üzletet: vendégcsapat góljai páratlanok 2,53! (azaz 1 db), ihlet egy Várkerti Vitéztől!


Az érzés, hogy leírsz egy ilyen mondatot -"Láttam én már Blazic-ot vagy Dvalit belehibázni a védekezésbe."- és az említettek közül az egyik gólpasszt ad az ellenfélnek.... felbecsülhetetlen.  ;D ;D
Ettől már csak Suljic 5 perces szereplése volt nagyobb.

Sziasztok!

Az van, hogy gyakorlatilag házfelújítással kelünk és fekszünk, és ez még csak a tervezés mesteremberekkel, kivitelezőkkel való egyeztetés, és síkon vagyunk családilag...
Tegnap így hát néztem a két spanyol meccset, mint egy zombi, de nem tudtam koncentrálni.

Az Atletico meccsén 1:1-nél úgy voltam a 65. perc környékén, hogy inkább hagyom a francba, és lefeküdtem aludni...Így üzlet nélkül ment le a nap. Éjjel még felkeltem és nekiláttam írni egy 1,5 overes gurut a Levante ma esti meccsére, de a második mondat után csak ültem és gondolkodtam, vagy fél órát...majd kikapcsoltam gépet, s azt is hagytam a francba.

Ma is este nyolc után érek haza ...
kibicként ajánlom az Osijek győzelmét a Lokomotív Zagreb ellen (1,72), de én délután négykor még sehol sem leszek, nem ám meccs előtt. Aki nézi csapja le, ha úgy látja. Bjelica korábban a Dinamót vitte sikerre, s most alakult már ősszel is az eszéki csapat a kezei alatt. A téli leállás után szerintem padlógázzal indítanak! Persze nézni kell.

20:30
Gladbach-Dortmund


Tipikus sokgólos meccsre számítok, szerintem a 2,5 overben érték is van. Nézem, és írom, ha el tudom kapni.

21:00
Levante-Valladoid


Megyek a 1,5 overre nézem írom! Szerintem jönni is fog, mert mindkét csapat győzelemre tör majd, egyiknek sem jó az 1 pont!

Üdv,
sound

Alig 20 perc, 1:2 a Dortmund meccse...
4,5 over 1,36

Sziasztok!

Tegnap ismét későn és fáradtan kerültem a meccsek elé. Örültem, hogy az Eszék ilyen simán hozta, remélem volt, aki elkapta az üzletet, én nem...
A Dortmund meccsének elején azt gondoltam a játék képe alapján, hogy győz a Gladbach. A forgatókönyv elég erős és őrült volt, aki fogta a 2,5 overt az fél óra után hanyatt dőlhetett. Magam 1:2-nél hoztam egy gyors 4,5 overes döntést, pillanatok alatt 2:2 lett a vége 4:2, de a meccset elengedtem 3:2-nél az 50. percben.
A Levante találkozójáról a félidei 0:0-t követően lepattantam, illetve bekapcsoltam a tv-t és laptopról írtam a mai gurukat. Így fél szemmel és füllel követtem a kommentátor üvöltését. Megszórták a fiúk a második félidőt 1:0-nál nem volt erőm kiszállni a guruírásból, így lemaradtam a könnyű overről...

Örömteli, hogy mindhárom naplóbeajánlásom megállt tegnap, de az időm rossz beosztása miatt, csak egy üzletet kötöttem...béna vagyok.

Ma úgy kezdtem, hogy aludtam végre egy kurva nagyot (a hétköznap 5-6 óra naponta, most összejött 11) , így hamarosan írom a mai eseményeimet, melyből most direkt kihagyom a késő esti idősávot – kell a pihenés még!

Üdv, sound

Sziasztok!

Akkor a maiak:

14:30
Kisvárda-Mezőkövesd


Sok gondolkodás után Várda guruját ajánlom a témában, elemzéseivel csak nyerhet a fogadó! Magam az 1x, 0:0 felé hajlok. Ha az első negyedórában semmit sem mutat előre játékban a Mezőkövesd, akkor megpróbálok üzletet kötni. Ha nagyon gyenge lesz a meccs, akkor inkább elengedem a félidőben – most nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy a rossz focival fárasszam magam.

15:30
Augsburg-Union


Kellemetlen stílusával kivívta a megbecsülést Németországban az Union. A bukik, 2,05-ért kínálják a vendégsikert, a '21-es évet három vereséggel indító Augsburg ellen. Az x2 is jó (1,30), s ha adja magát a játék képe lehet, hogy élőben beszállok!

17:05
Gorica-Dinamo


Overes rangadó Horvátországból. Győzelmi kényszerben vannak a vendégek, akik hét közben kikaptak a Rijekától hazai pályán (0:2), és lecsúsztak a dobogó tetejéről! Azonban a Gorica sem a védekezéséről híres, legutóbbi összecsapásukkor Zágrábban 3:2-re kaptak ki. Kezdés előtt a 2,5 over 1,47.

18:00
Milan-Atalanta
Guru 1x


19:30
Ute-Vidi
Guru 2


Eseménydús nap, amely sok jó üzletet kínál szerintem. Ha valamelyik meccs csalódást okoz, könnyedén elengedem, s megyek át másik találkozóra.

Jókat mindenkinek, üdv:
sound

Unión meccsén x2 1,22

Sziasztok

A tegnapi napról:
Jól megszívatott a munkahelyem, pénteken hazahoztam egy kis online munkát. Kinyitottam tegnap koradélután, s összességében vagy 11 órányi meló...nekiestem, trükköztem, mára sikerült eltüntetnem a nagyját, így maradt egy laza 4 órányi munka. Így aztán a tegnapi meccseket csak fél szemmel tudtam nézni...

Kisvárda: 0:0 – megírtam, nem fogadtam. Amit láttam az első félidőből, az alapján benne volt a vendéggól, azért is hagytam élőben.
Augsburg – 2:1; bukó 1:1 után szálltam be x2-vel. Volt kihagyott berlini 11-es, meg pár ordító helyzet, ez benne van.
Dinamo 3:4-es győzelme, előre megírtam az overt, lemaradtam az egész meccsről, mert beáldoztam az online melónak az időt...
Milan – bukó! Írtam a guruban is, hogy Gasperini taktikai csellel operálhat, de nem látom az Atalantában az erőt. Nos a meccs elejétől fogva keményen tolta a presszinget a bergamói csapat, nem tudott kibontakozni a Milan. Párharcok megnyerésére alapozott Pioli, de azokat elbukta rendre a listavezető. Jellemző, hogy a 65. percben néztem a statot, akkor még nem talált kaput a Milan egyszer sem! A benéztem, bebuktam tipikus esete, nem ilyen meccsre számítottam 0:2-nél elengedtem.
Ami a Milannal bukott, azt a Vidi simán hozta, meccs előtt a guru megerősítése után (Várda) raktam sportingbullon 1.60-ért. Ezt is elengedtem 0:3-nál.

A jövő héten hétköznap nem lesz időm, holnap hajnalban indul a reggeltől – estig műszak, így az elmúlt hónap mérlegét is gyorsan számolom, december 25-től indulva:

Fogadás szám: 37
Vesztes fogadás: 8 és fél – volt egy esemény, ahol a cash outtal így jöttem ki.
Megnyert egységnyi tét: 3,12
Haszon: 8,4 %


Jó! Rosszabbra számítottam, bár egy kifizetésem megint volt az elmúlt hónapban. Soknak tartom a 37 üzletet, azt gondoltam, hogy kevesebb fogadást kötöttem az elmúlt 30 napban.

Új hónap indul, írom a mai eseményeket hamarost.