Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Az van, hogy jó szarul tudom most menedzselni a fogadásra szánt időmet. Egész nap a házon dolgoztunk, már tegnap is fél napot.

Tegnap megírtam két gurut:
A Hertha hozta az 1x-et , ember és gólelőnyben 2:2...hát így ez azért gyengus.
Néztem ma a Goricát is 0:0!!! Ez baj mert atom biztos voltam abban, hogy kitömik a Varazdint – ez így -7-es indítás, ami kábé azt jelenti, hogy egész hónapban a pozitív mérlegért kell küzdjek.

Tegnap néztem a Vasas női röpimeccsét, s annyira szorosak voltak a játszmák, hogy nagy hazárdjáték lett volna beszállni bármivel is.
Az elmúlt napok okos és sikeres fogadásai után beleszaladtam a Vitesse meccsébe, egy magabiztos 1,5 overrel és hát simán 0:0 lett nem tudta legyőzni a sereghajtót a dobogós holland élcsapat...

Benne van ez egészben egy realitás vesztés is. A Covid után teljesen kifáradok a legváratlanabb pillanatokban, s közben még a költözés, ház rendrakás/vásárlás is van + 3 gyerek. Csoda, ha odaülök és nem látom???

Azért mára van egyetlen tervem...na jó 3!
Most is tolja Sibenikben a Rijeka szünetben 0:0, az edzőváltás után jó a Rijeka, szerintem győzhetnek rámegyek nézem!

21:00
Real – Barca


Nálam Koeman leírta magát a múltkori 1:0-s szenvedéssel...szerintem most nem tudnak majd győzni! Az 1x 1,62-őn nyit

Zwolle – Twente

Alapban favorizálom idegenben a Twentét, főleg közép és kiscsapatok ellen. Az x2 1,38-al indul – igazából guruzni is akartam, de nem volt időm megírni.

Na van egy parám is:
Minden eszközömön szarakodik akadozik az eredmenyek.com – lassabban jutok infóhoz...

na jó van még egy parám: ha nem alszanak be időben a kölykök az esti meccsek elkapására esélyem se lesz!

Üdv, jókat:
Sound


Vezet a Zwolle 1,36-on lett még a 1,5 over

Így 2:1 -el a Real meccsén is törvènyszerű a 3,5 over
1,35

Sziasztok
Tegnap jól betett a két esti overezés...
Amit eddig felépítettem áprilisban ment a levesbe, minimálisan de mínuszba vágtam magam, ebben a hónapban. Nyilvánvalóan nem bírom ezt a terhelést most, ami rajtam van, s a fogadásokra megy rá.

Pedig ma is menő események jönnek. Ezért szerintem változtatok a stílusomon erre az időszakra. Ez annyit tesz, hogy eddig élőben próbáltam minimalizálni a kockázatot, de most nincs esélyem odaülni az eseményekhez, s ha odaülök akkor sem tudok figyelni.
Azonban sokszor jól térképezem fel a dolgokat – tegnap este is az alaptippek: Rijeka győzelem (2.00 fölött), Real 1x ült volna, Twente lett volna csak bukó -, így ma, mára felrúgom a szabályaimat és kötök egy csomó üzletet események előtt. Azaz hagyományos játék következik!

12:30
Inter – Cagliari


Hasít az Inter, hát hadd szóljon a hazai 1,30-on

14:30
Dió – Paks


Hazainak élet halál, Paks örömből focizhat. 1,5 over 1,22

16:30

Szentlőrinc – Békéscsaba

Hazaiaknak élet/halál, Preisingerrel meg jó szar a Csaba 1x – 1,44

16:30
Szekszárd – Carolo


Cél az EuroCup bronzérem. A francia bajnokság 10. helyezettjétt szerintem elkapják Studer Ágiék 1,33.


17:05
Istra – Hajduk


Lendületben vannak a splitiek, nem fognak kikapni Pulában x2 – 1,25


Este ketttőt live-ozok:
19:30
Falco – DEAC


Szerintem a szombathelyiek nemzetközi rutinja szállítja a Magyar Kupa győzelmet 1,43-on nyit a piac!


21:00
Betis – Atletico


Vezet a Reál – szégyenszemre lehet, hogy Zidane megint bajnok lesz, Az x2 1,34, nézem, s ha valami intuíció lesz fogom, írom!

Üdv:
sound
UI: a vasárnap nekem mindig klasszisokkal jobb, mint a szombat! Legyen így most is!




ennyi ba...meg. Az ember csak taktikázik, meg óvatoskodik, miközben egy csomószor jól lövi be az erőviszonyokat.....
A hagyományos meccs előtti fogadásokkal:
5/5 !
Egyből kinéz valahogy az áprilisi exel, pedig nem játszottam nagy szorzókkal.

A lényeg: tök jó hogy volt valami ötletem/válaszom az elmúlt két nap balfaszkodására, a négy elbaltázott fogadás (3 élő, egy guru közül a 3 élőnél egyértelműen magam hibáztatom, míg a gurunál a tétválasztást) után tudtam reagálni változtatni.

Ez az ba...meg!
Nem is tudom estére odaüljek-e, vagy rakjam-e előre a Falco kupagyőzelmét...

Azt hiszem inkább maradok az eredeti tervnél.

üdv, sound

Gratula!
Ez bizony 100% így van ahogy írtad!
Előre ott vannak a tuti meglátások mégis élőben elviszi az embert a hülyeség! :bash:
A mai nap nálam is jó példa volt erre... pl. várom az Augsburg gólt 1,3-ért meg a Lazió 1,5-t, holott ott volt a sok góllal kecsegtető rengeteg mérkőzés!
További sikeres tippeket!

...és lemaradtam a Falcóról. 9:2-vel kezdett a meccs utánna mit foghatsz...
Az Atleti meg korán vezet, itt is értéket veszìtettem.

Sziasztok

Az van, hogy ült a tegnap szépen, a Falco és az Atletico előzetes tippjéről lemaradtam...
Simeone együttese korán vezetett, de a Betis egyenlített. Ekkor az x2 1,25 volt, meccs előtt 1,34. Nem volt hozzá kedvem, és gólt sem éreztem egyik félben sem.

Ma is eddig minden az ügyintézésről/on-line melóról szólt, s most meg hamarosan húzunk a házhoz melózni. Van a mai napra is tervem kettő:

18:00
Kaposvár – Vasas


Női röpi bronzmeccs 3. találkozó a párharc állása 1:1. A Vasas nagyon szoros meccsen verte a Diamant-lányokat. Minden szett emlékeim szerint két ponton múlott. Most a bukik megint biztosak a kaposvári sikerben (1,50), érdekes, hogy eddig a párharc során mindig ennyiért kínálták meccs előtt a Somogy megyeieket! Az első találkozónál úgy emlékszem 1,4 körül fogtam a hazai győzelmet, mert a Vasas könnyelmű hibákkal sorra nyelte be a lasztikat, de aztán a 2. játszma végén feltámadtak és kiszálltam az üzletből. Sajnos átgondolva – 16:00 körül megyünk a házhoz – tuti melózunk 3-4 órát, így mivel nők (és nem top nemzetközi meccsről van szó), nem vállalom be esemény előtt a fogadást...

21:00
Celta – Sevilla


Szemezek az eseménnyel tegnap késő este óta. Ma is többször néztem, gondolkodtam egy 1,5 overes gurun, 1,38-ért. Végül lebeszéltem magam. A Sevilla fix top4 és már nem az a fix overes brigád. A vígóiaknak meg tök mindegy, a tabellán már se előrre, se hátra....Szóval játszhatnak egy felszabadult jó meccset is akár, meg telibe is foshassák az egíszetet!

no, erről ennyit, de a spanyol bajnokiba tutkeráj belenézek este, hátha ad valami könnyű fogadási lehetőséget.

Üdv, sound

Sziasztok

összegzem a tegnapot.

Kaposvár – Vasas 1:3

Mikor hazaértem este rácsatlakoztam: 0:2-vel ment a Vasas. Hát ez innen szopó a Diamantnak gondoltam, de felálltak Tálas Zsuzsáék a padlóról és 24-re hozták a 3. szettet. Nagyon szembetűnő volt, hogy mennyire hosszúak a labdamenetek. Annyira fáradt volt mindkét csapat, hogy nem volt erő befejezni a pontokat, egyik oldalon se. Nem volt meg szerintem se a rugó, se az ütőerő, se a pontosság, se a koncentráltság. Így azon múlott a dolog, hogy ki tud védekezésben nagyobbakat menteni, és/vagy a blokkokról mikor merre pattannak le az ütések (ez azért a szerencse kérdése is). Talán mentálisan erősebb volt a 4. szettben a Vasas és behúzta. Ilyen stádiumban már nagyon hullámzik a nők teljesítménye, így nem volt értelme üzletet kötni.

Celta – Sevilla 3:4

A legnagyobb baj, hogy dög fáradt voltam már erre az összecsapásra. Meg kellet volna írnom azt a gurut....nagyon hamar meg volt a két gól...A második félidőben 3:2-es hazai vezetésnél, csak küppedtem, és csodálkoztam is, hogyan lehet, hogy az 5,5 over 1,46?? Ment a Sevilla is a Celta is az újabb gólért, de sajnos lassú voltam, Rakitic bevágta és azt mondtam 3:3-nál, hogy na kérem itt a vége a napnak.

Szóval így nem kötöttem üzletet tegnap...
de mára is van tervem. hamarosan kidobom

Üdv, sound

Sziasztok
Azért az egy nagy tanulság, ahogy sokszor nem kötök üzletet...Lehet csinálok egy statot arról, amikor ide kiírtam, hogy mi lesz szerintem egy eseményen és nem tettem meg. Elég kíváncsi vagyok mi történt: érdemes óvatoskodni, vagy beszari fasz vagyok és be kellene vállalni. Ezt a számok simán kiadják! Ha lesz valamikor időm le matematikázom....

Nézzük a mai menűt:

17:30
Kaposvár – Pénzügyőr


Férfi bajnoki döntő röplabdában. Ugye a Kaposvár miatt követem ezeket az eseményeket ...kaposvári gyerek vagyok, bár nem ott élek. S a női vonalon megy a bronzmeccs. Ott érdekes mód az első meccs első két szettje majdnem tükör volt a Kaposvárnak (most a nőkről írok). Itt volt egy érdekes fordulat, azt hiszem, hogy 23:12 vagy valami ilyesmi volt a Diamantnak a második szett vége, és nem tudta lezárni! Csak jött a Vasas csak jött, végül két hibából meglett a 25 – és ekkor ki is vettem a zsét! A harmadik szett valahogy átlendült és behúzták a kaposvári lányok. Utána viszont mind a fővárosi, mind az újabb kaposvári meccset megnyerte a Vasas....
miért írtam ezt? Az van, hogy a Fino 3 és fél éve nem tudta legyőzni a Pénzügyőrt. A döntőben két 3:0-s meccsel mosta a Kaposvárt a fővárosi csapat, és már bajnokavatásra készült. Vezetett is a harmadik találkozón 1:0-ra (összesítésben 7:0 szettarány!!!). S ekkor a semmiből nyert 3 szettet a Fino. Bajnokavatás elnapolva s itt ez az újabb kaposvári meccs. Most a Pénzügyőrt 1,25-ért árulják, míg a Fino 3,20! Adja az m4, de tutti nem leszek otthon, mert megyek a házhoz, talán fél 7-re hazaérek. Nagyon benne van a levegőben, hogy a fordulatot tovább viszi a hazai csapat és lesz ötödik meccs – nézni kell fogni kell, ha úgy van!

21:00
PSG-Bayern
8,0 szöglet felett 1,33

Sokat agyaltam ezen a meccsen, főként azért, mert nyasztat a bet365 az 5 eurós élő ajánlatával.... Az is benne volt, hogy írok a guruban rá egy jó kis 1x-et, mert 3,0 felett volt a hazai győzelem! Aztán láttam, hogy van 4 guru + egy főoldali cikk...elolvastam, s úgy döntöttem, hogy mégsem írom meg a cuccot. Végül a következőkre jutottam. A Bayern nem fogja feladni, ez nyilvánvaló. Szerintem Pochettino ami területet le tud zárni azt megteszi és bízik Mbappé gyorsaságában, s a kontrákban. Viszont kevés szó esik arról, hogy bizony a Bayern az első meccsen két fejesgóllal jött vissza 0:2 után, azt hiszem...minden esetre rúgott 15 db szögletet a bajor csapat! Mellé egyet a párizsi. Na most a 9,0 over 1,57 – ez szerintem több mint jó, de a 8,0 is 1,33 s nekem a biztonságosság igen tetsző dolog.

Üdv, sziasztok
Sound

4,33-on felhasználtam az ingyen fogadásom:
Psg-Bayern x

Sziasztok

A tegnapi napra egy kis visszacsatolás:
Amikor hazaértem épp az első meccslabdáját próbálta értékesíteni a Pénzügyőr. Az még nem sikerült, de bajnok lett – nem fogadtam semmit jobb is volt így.

Este a PSG meccsén simán jött a szöglet over a 2. félidő elején hurrá! Nem mondom, hogy a fél ház rajta volt, de nem is kevés...A kapott ajándék fogadást a realitás talaján maradva, minél nagyobb szorzón akartam használni. Végül benne lett volna az x a lábakban...Neymart sosem fogom megkedvelni, és erre a tegnapi faszságai: vagy 3 kihagyott ziccer, önzősködés; csak rátettek egy lapáttal. Pochettinóval kapcsolatosan kalaplengetés a főoldali cikk írójának, aki bedobta az under gondolatát – visszautalva arra, hogy a Hotspur anno a második meccsein mindig 1:0-ákat játszott, mikor a döntőig menetelt. A lényeg a profit, a többi meg le van szarva..

mára is van program/terv, hamarosan kifejtem.
Üdv, sound

Sziasztok

Megint az van, lesz, hogy nyomom itt az on-line melót, de 16:00 után irány a ház, meg még este ügyvéd...jó lesz ha hazaérek este 20:00-ra....
Azért beírom a mai gondolatokat, hátha mások meg tudják lovagolni!

17:00
Istra- Rijeka – horvát kupa
Továbbjut a Rijeka: 1,28


Az van itt, hogy az edzőcseréje után hasít a Rijeka. A pulai csapat a bennmaradásért kepeszt, épp csak 4 ponttal van az Istra a vonal felett. Ez már a kupa elődöntője, és a vendég győzelmet 1,50 felett adják. A másik ágon a Dinamo tutkeráj bejut, és szerintem a bajnok is lesz, így Konferencia ligát ér ez a meccs. Élőben szívesebben kötném a vendéget, de azt mondom meccs előtt, hogy a Rijeka megy itt tovább!

17:30
Kisvárda – Újpest


Nálam ez a kupaelődöntő x2. Oenning benntartja a lilákat, akik kb. hasonló játékerőt képviselnek, mint a Kisvárda. A hazaiak ősszel nagyot mentek a bajnokságban, tavasszal a 15 pont 13 meccsen elég ahhoz, hogy ne csúszanak bele a veszélyes zónába. A kupadöntő mindkét csapatnak nagy lehetőség lenne a nemzetközi kupaindulás miatt, most két azonos képességű csapat közül bármelyik továbbmehet. A ,,klub rutin" nyilván az Újpest mellett szól, nem lepődnék meg egy hosszabbításon, ahol aztán már bármi lehet. Kár, hogy ezt a meccset tutti nem fogom látni...élőben könnyebben lehete üzletet kötni, meccs előtt most nem merek. Mindenesetre, ha valaki olvassa ne feledtje meccsnézés közben, ez az esemény Soundnál x2!

18:00
Tatabánya – Budakalász


Kötelező hazai győzelem kategória a kézilabda nb1-ben. Mondhatnám aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli....Lesz rá stream, 1,22-őn nyit a Tatabánya. Nézni kellene, hátha kezdéskor 10 perc után lesz egy 1:3...s akkor 1,3 fölött lehetne kötni!

21:00
Liverpool-Real


Itten most kérem szórakozni ülök oda! El tudok képzelni egy 2:0-s hazai győzelmet is, hiszen Ramos és Varane se lesz. ...és ugye nem egy balfasz Barcelona az ellenfél, hanem az angol ligában égő Pool, aki nem titkoltan a Bl-ben akar nagyot alkotni (csak ott tud már) az idén. Zidane a szarból épít várat...már ahhoz képest, hogy egy Bayern, PSG, City, vagy akár a Barcelona milyen sztárokkal kalkulálhat. Szóval a Real: bennük van a bravúr, mind a BL-ben , mind a spanyol bajnokságban – bár utóbbit az Atletico veszíti éppen el... Klopp rá van kényszerítve arra, hogy kockáztasson, s lehet, hogy egy szöglet over hozza meg itt az üzleti hasznot...

Üdv, sound

Sziasztok

Tegnap felszálltam a szopóágra – azért kijárt már mert sorra jók jöttek az elmúlt napokon a tippek. Érdekes megfigyelés, hogy általában szerda-szombat közt rendre rossz üzleteket kötök, megeszem a hasznot 2-3 rossz fogadással! Na most ezt kell elkerülni!

Szóval a tegnap:
Várda – UTE 0:1

Nem láttam, még csak összefoglalókat sem. Olvastam a tudósításokat utólag, meg a Várda Pisti kommentjét Supka Attilának címezve, melynek lényege: nem kell már a duma, úgy ahogy van szar a csapat előre játéka. Se pontrúgás, se átlövés, se beadások, se semmi...Kár, hogy esélyem se volt nézni, bár jó gyenge meccs volt az elmondottak szerint, erős széllel.

Istra – Rijeka 3:2

Na ez hogy? Az első félidőben már 3:0 volt a hazaiaknak!

Este a Liverpool meccsén megint előjött az a Covid utáni küppedés. Csak nézek ki a fejemből és semmi gondolat nem jut eszembe a meccs kapcsán. A félidőben erősen matekoztam a szöglet overt. Talán 6 volt és a 10 feletti adott normál 1,33-as hasznot. Nem vállaltam be – igaz közben két fiam is nyomta a vakert a fejembe, meg a csajom is; hiába izgalomban van a család a költözés miatt! Mindenféle kölyökkutyákat mutogattak a házhoz, a csajom meg székeket az ebélőbe... na nem könnyű így, főként, hogy már reggel óta nyomtam...

a mai napom se könnyű...de van tervem, hamarost írom

Üdv: sound