Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Mit is lehet írni a tegnapról.
Néztem a Napoli meccsét, ahol teljesen kiegyenlített volt a küzdelem az első 20 percben.  A bíró tárgyilagos volt, vártam mi lesz. Pikk-pakk 2:0, kábé az volt bennem, hogy akkor ez ennyi volt, amikor ahogy a semmiből szerzett kettőt a hazai csapat, úgy jött a válasz 2:1 a szünet. Gondoltam is a 3,5 overt, mert az törvényszerű ennél az állásnál, de 1,16-ért árulták..Na mondom egy gyors zuhany és meglessük mennyit megy fel 10 perc alatt a piac. Mire jöttem 3:1 lett...

A Barcelona meccsének eredménye: 3:3 – megmosolyogtatott. Az van, hogy nem bírok meccset nézni este. Mióta családi házban vagyunk, este 10-re már olyan zombi vagyok, hogy csak na....és jön egy kis ráadás szombattól: életem első kutyája (kölykeim már most megőrülnek a fotók láttán), egy 8 hetes cukorfalat vizslakölyök...Azt mondják a kutyások, hogy jelzi éjjel a pisilést és alap a 4:30-as kelés, ha 4:50 pezsgőt bonthatok majd...
Magyarul újra egy életforma váltás – kutyás lesz a család!!!!

Próbálok mára épeszű időpontban piacot találni:

18:00
Schalke – Hertha


országos kettes – vagy inkább azt írom, hogy mindenki tolja. Tény, hogy egy győzelemmel Dárdaiék gyakorlatilag megmenekülnének! Azt is látni kell, hogy a riválisok ellen: Bielefeld, Mainz – ment a komoly éles harc, míg a Freiburg kedvesen odaadta a 3 pontot a berlinieknek. Nos a Schalke számára kalap-kabát, meg a bot, lehet menni az enbékettőbe. Kötelező ez a vendégeknek, de 1,40-ért nem tetszik...inkább fognék 1,3 körül egy x2-őt...

20:30
Salzburg – Rapid


ha ma nyernek a hazaiak, akkor 12 pont lesz négy meccsel a vége előtt az előnyük a második Rapiddal szemben. Tehát ez bizony bajnokavatás szagú – eddigi 4 idei csatájukból 3-at megnyert a Salzburg. A gólarány hazai oldalon +52; a bécsieknél +26 – szóval tényleg egy győzelem kell csak! 1,4-en kínálják meccs előtt. tetszik, akár az első 10 perc után is rakható – és az overt sem zárnám ki, mert ritka, hogy 3 alatt megálljanak a felek.

22:00
Atletico – Sociedad


Ziccer Simeone együttese számára! A két ,,nagy" hatalmas balfasz. Egy győzelemmel 4 pont lenne az előny két körrel a vége előtt! Most vagy soha meccs, s a vendégeknek eléggé tök mindegy ez a csata...1,57-en nagyon jó üzlet a hazai! Látni kell, hogy mostanság a LaLiga a fogadók szopatógépe, mert a kirakat csapatok bűn gyengék lettek – morálisan, mentálisan, szakmailag. Így nem lehet biztosra menni – nézni kell/kéne.

+1
20:10
Hajduk – Gorica


Későn ébredtek a splitiek, ez a szezon is kuka. A Gorica harmadik helyéhez kellene egy bravúrgyőzelem. Az x2 1,70 –s ez tetszik! Egyetlen bajom, hogy nem tudom, hogy lesz-e nyugodt módom nézni a meccset – szokásos esti standard ideje 3 gyerekkel...

Mostanság nem volt erőm üzletet csinálni, remélem, hogy majd ma, illetve ,,vágyakozom" egy jó guru megírására is...ki tudja, mikor lesz rá módom?

üdv, béke
sound


1,61-ért Tico győzelem

Sziasztok!

Tegnap végre üzletet kötöttem!
Az történt, hogy a Hertha meccsén 1:1-nél ültem oda. Persze nyomott a berlini csapat, de az x2 1,12-körül volt, a sima vendéghez meg nem voltam elég bátor...Hát simán kicsúszott a kezem közül a ,,néptipp". Ami végül jött, de 1:1-nél el tudtam képzelni, hogy marad a döntetlen....

Mentem a Salzburg – Rapid meccsre. Meglepő módon, jobbak voltak a bécsiek. Működött a letámadásuk, nehezen hozta ki a bajnok a labdát. Kivártam a hazai győzelemmel, mert nem mutatta a játék képe egyértelműen, hogy leesik. Aztán a semmiből egy szerencsésen megpattanó lasztival lett 1:0. Közben Splitben 3:0-ra vezetett a Hajduk, oda nem volt értelme sem átnyergelnem. Gondoltam, hogy a második félidő elején fogok egy könnyű overt a salzburgi meccsen. Nyomott is az osztrák meccs második szettjében a Salzburg, mentem volna a 1,5 overre, de lassan töltött be a telóm és gól...erről lecsúsztam.

Este viszont kedvezett minden oda tudtam ülni az Atletico-nak. Felforgatott Sociedad, és borzasztó harapós matracosok. Simeone csapata sorra dolgozta ki a helyzeteket. Ráugrottam a hazaira és pikk-pakk 2:0 lett. A vendégek vezettek egy-két veszélyes támadás, de Oblak jól zárt. Szünetben aztán elaludtam...éjjel riadtam, néztem a telóm 2:1 – zsír!

Napok óta nem volt jó üzletem, olyan, amiben kevés a kockázat, de érték van!

no de most!
Mára is van tervem, írom is hamarosan!

Üdv, sound


Sziasztok
írom a mait!

Az van, hogy kb 17:00-ig dolgozom, de Hollandiában éles az utolsó előtti forduló 14:30-al!!! Egyszerre 9 meccs vááá – nincs mit tenni, munkahelyen nézem, sajnálom, ilyen vagyok!

14:30
Groningen –AZ


Nyilván a PSV veri majd a Zwollét, de az AZ se mondana le a Bl-indulást érő 2. helyről, s az eindhoveniek jelenleg egy ponttal gyűjtöttek többet az alkmaariaknál. Nos, a gólerős vendég alakulat, szerintem nem fogja vissza majd magát és a hazaiak is helyezkednek a konferencia liga rájátszást érő helyekért. Szóval gólerős csörtét várok, a 2,5 over megért volna egy gurut – 1,65-ön nyit a piac! – ,a lényeg, hogy nézem!

19:00
Valladoid – Villareal


Vesszőparipám a brazil Ronaldo tulajdonában lévő hazai csapat. Most az van, hogy a Huesca beelőzött, így 2 pont előnye van a már kieső helyen álló Valladoiddal szemben. A Villarealnak is kellene a pont, de ők szerintem az EL-fináléban domborítanak majd nagyot! Meglepetés hazai győzelmet szimatolok 4.00-on, de az 1x is derekasan fizet!

22:00
Granada – real


Kicsit kajánkodnék a madridiakon. Pár hete a pokróc Granada a Barcát is leverte. Legszebb öröm a káröröm, s Perez vesztét kívánja szerintem az európai focikövetők döntő többsége. A Tico bajnoki címe itt a tét, s szerintem a hazaiak megakadnak Zidane csapatának torkán: x2 – 3,20!!! – ez cseppet sem reális szorzó ezért a kimenetelért!!! Normál esetben (nem a bajnoki hajrában) ez 2,10 körül állna meg – nyilván a piacon mindenki a Realt tolja....

+1
a német kupadöntő, szerintem a rutinosabb Dortmundnak áll majd, a bajnoki főpróba is ezt vetítette elő, az x2 1,48 - 20:45-kor lehet, hogy rá tudok egy kicsit menni!

üdv, sound


Valladoid 1x, 2,00.
Úgy látom, hogy semmit nem akar a Villareal.

Sziasztok

Rendesen rosszul jöttem ki a tegnapból. Egy egységnyi bukó tippel.
A Groningen játszott egy hatalmas 0:0-t, pedig ugrottam volna a 2,5 overre...
Este a Valladoid meccsén egy passzív Villarealt láttam az első félidőben, 0 kapura lövéssel. Mindig arra gondolok, hogy a lila-fehérek nem eshetnek ki...lehet, hogy mégis? Néztem, hogy a 2.00-ás fogadásból érdmes-e kiszállni, de nem igazán volt az, mert meddő volt a 2. negyvenöt perc eleje is. Technikai hibák, érthetetlen taccsok...- volt viszont kaput eltaláló lövés vendégoldalon, így gyakorta néztem a cash outra, megéri-e??? Aztán 0:1, na innen már bennhagytam 0:2....
A DFB kupadöntőjének odaültem, s próbáltam fürkészni, az x2 létjogosultságát, de az első ép-kéz-láb támadásából gólt szerzett a Dortmund. Hagytam.
...még belelestem a MU-Poolba 1:1-nél, motiváltabb volt Klopp csapata, de végül a ,,terven ne változtass, mert ráfaragsz" elv alapján lefeküdtem aludni, a Realt el is engedtem...

Mára pihenőnap – készülök a hétvégére, szombatra máris van 3 guru ötletem...
Este egyetlen tét nélküli angol csörte van , a City már a Bl-döntőre készül...ki tudja, hogyan áll bele....

Üdv, sound

Sziasztok!

Sokat töprengtem a tegnapi ,,szabad" nap alkalmával. A múlt héten hasítottam, a jelenlegiben 3 üzletem volt, abból kettő bukó. Mit csinálok másképp. Tök jó a naplózás, mert vissza tudom nézni!

A következőre jutottam: Két hete elkezdtem tolni a napi max 2 esemény elvét – nem vállaltam túl. S azon a két eseményen ott is voltam: információk begyűjtve, néztem-követtem a játékot, felkészült – rá fókuszált voltam. Nos ezt sajna eldobtam erre a hétre! Miért? Figyelmetlenség – fegyelmezetlenség. Hát vissza az elvekhez!

Ma:
15:30
Hertha – Köln

lsd: guru 1x

18:15
Chelsea – Leicester


FA – kupadöntő. Esélyesebb a londoni csapat, de egy döntőn bármi lehet. Kötve hiszem, hogy a rendes játékidőben lehozza a Chelsea (1.90), mert a rókák az utolsó 8 meccsükön csak 1-szer kaptak ki aktuális ellenfelüktől. Az 1x csak 1,25 – ez sem tetszik, úgy hogy Löw Zsolt együttesére dobott végső győzelem, azaz a kupagyőztes a Chelsea 1,50! Nos én erre teszem le meccs előtt a voksomat, nézem, s próbálok lecsapni.

+1
Austria Wien – St Pölten


A bécsieknek meg kell nyerniük a meccset, s a vendégek vélhetően ezzel ki is fognak esni. A lila-fehér fővárosi csapat rendre megcsapja a St. Pöltent, s 1,57-en nyit az 1-es!

üdv, sound

1,33 2,5 over Bécsben 1:1-nèl

jaaaj mekkora hiba..
A Chelsea FA győzelemre akartam tenni 1,5-ért
Alatta volt a kìnálatban a 1,5 over 1,5-ért azt tettem....utolag a Chelsea kupdiadala csak 1,44-en lett meg.l0

Sziasztok!

Tegnap jól elcsesztem a ROI-t - amit eddig felépítettem -, a Chelsea meccsel...kapitális mellényomós hiba, kapkodós eredeti tipp (mindkettő bukó...). Beba...ott a VAR! Így negatív a májusi mérleg: - 0,08 egység...gyakorlatilag lenulláztam a múlt heti profilom.

Pedig előtte jól ment minden:
A Hertha meccsén pont arra számítottam, amit kaptam. NB2-es színvonal – tényleg egy Puskás – Paks jobb meccs annál, amit a kecskések toltak...Hertha hozta a semmit, ami kellett a bennmaradáshoz, a Kölnben meg nem volt több...jó szar 0:0

Jókor voltam jó helyen az Austria Wien meccsén, sima volt a 1,5 over.

Megyek tovább, kezdem elölről a hónapot:
18:30
Atletico -Osasuna

Most vagy soha – kell a házi feladat a matracosoktól. Azt várom, hogy az eső pillanattól agresszív lesz a Tico, mint a Sociedad ellen. Az 1,20 nagyon nem tetszik, jó lenne 1,3 fölött fogni a hazait. Közben, ha a Bilbao megakad a Real torkán, s itt nyer Simeone csapata, akkor meg is lesz a bajnoki cím.

20:45
Milan – Cagliari
lsd: guru

Durva a mai kínálat, egy csomó esemény behúzná az embert: holland végjáték, az nb2 drámája, a Liverpool elkeseredett harca a bl-ért, küzdelem a horvát dobogóért. Nagyon nehéz ennyi eseményt elengedni, de talán még nehezebb lenne követni.
Tegnap pl épp a Hertha-Köln kapcsán gondolkodtam el, hogy nem igaz, hogy nem látja a DFB, hogy elég lenne a Bundesligában a 14 csapat: Schalke, Köln, Bielefeld, Hertha, Werder full gáz, de a Mainz és az Augsburg létjogosultsága (német első osztályú csapat titulus) szempontjából is rezeg a léc...kell ez a sok rossz meccs?

Üdv, sound

1,44 en fogtam az Atlético győzelemet

Sziasztok!

A tegnapi napról egy kis visszacsatolás. Nem éreztem az átütőerőt az Atletiben az első félidőben, és a győzelmére kínált szorzó is végig 1,30 alatt maradt. Aztán a második játékrészben nagyon beszorult az Osasuna. Rakni akartam a matracosokat 1,40 -en, de persze a belépéskor épp azonosítást indított a bet365...mire odaértem lefagyott az esemény 1:0...les vissza az egész, de akkor már 1,44-ért lett meg a Tico. Még egy lesgól, majd 0:1 és a szenzációs fordítás után a 2:1. Talán minden szerencsétlenkedése ellenére most jött el az Atleti ideje – az a csapat, akik kellő szenvedélyt visz a pályára, Kokén át Suarezig – most érzem először azt, hogy ők megérdemlik a bajnoki címet.

Nehezen találok jó szavakat a Milan esetére. A Cagliari bennmaradt, mert nem tudott győzni a Benevento. Mégis ők domináltak a San Síróban 70 percig, pedig a Milannak volt igazán veszíteni valója, hiszen a Napoli győzött Firenzében. Látszólag hú de fasza, hú de jó minden....nézzünk rá az utolsó kör sorsolására. A Hellas folyamat adja le a meccseit - Napoli behúzza, a Juve pedig a Bolognát kell verje (szerintem az is sima) Így a végén a Juve 78, a Napoli 79 ponttal zár, a jelenleg 76 pontos Milannak győznie kell a BL-ért Bergamóban. Az Atalantának ugyan mindegy, mert gólaránya nem lesz behozható a Juve számára. Mégis azért meredek, egy Atalanta elleni Milan siker lehetősége idegenben.

Mára:
20:45
Hellas – Bologna


Legyük őszinték: a veronaiak mindenkinek lefekszenek. A Bolognának is régóta tök mindegy a szezon, várja mindkét csapat a szünetet. Fociban a Juric féle őszi Verona sokkal jobb, mint a Bologna. Lesz-e foci? Ha igen akkor ez 1x, és legalább 3 gól, ha nem akkor meg egy dög unalmas 0:0.

Üdv, sound

Idézetet írta: Sound Dátum május 17, 2021, 12:17:40
Mára:
20:45
Hellas – Bologna


Legyük őszinték: a veronaiak mindenkinek lefekszenek. A Bolognának is régóta tök mindegy a szezon, várja mindkét csapat a szünetet. Fociban a Juric féle őszi Verona sokkal jobb, mint a Bologna. Lesz-e foci? Ha igen akkor ez 1x, és legalább 3 gól, ha nem akkor meg egy dög unalmas 0:0.

Üdv, sound

Helloka!

Tökre olyan meccset várok, mint a tegnapi Udinese-Sampdoria, tehát egy rém unalmas lötyögést. Én ilyeneken gondolkodtam:

bet365
Nem lesz gól 26:00 perc előtt 1.83
Verona nem lesz gól 45:00 előtt 1.83
Bologna nem lesz gól 51:00 előtt 1.83
00:00-09:59 nem lesz gól 1.22

betclic
00:00-15:00 Draw 1.35
81:00-Full time első gól időpontja 21.00 (ez szerintem überkirály odds, én ezt pakoltam)

Pont magam is erre húznék (ok).
Olyan csapat volt ez a Hellas, hogy szopatott mindenkit: Napoli, Atalanta, Lazio..Juve is csak egy ikszre volt jó, de az Inter is nyőgött. Aztán nagyon látványosan elkezdték ledobálni a pontokat mindenkinek akinek kellett. Most viszont egy olyan ellenfelet kapnak, akinek nem kell a pont. Nagyon szépen símulna az előzményekbe egy 0:0-s edzőmeccs....már-már gyanúsan törvényszerű lenne. Attól tartok, hogy antifoci helyet, tolnak brahiból egy 3:1-et. Horvát edző szerb ellen - alapban olyan keretek ahol a játékosok tudnak (tudnának) játszani.

meglátjuk! érdemes lesz belenézni, tanulságot biztosan ad.

Pont ilyenkor érzem azt, hogy itt olaszban is elég lenne a 14 csapat, s akkor ez például egy éles meccs lenne. Nagyon sok a lityi-lötyi, mert igazán tök mindegy a kimenetel.

3,5 over 1,33 Veronàban.