Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


United megnyeri a trófeàt 1,53

Sziasztok

A minimalista gurus tipp jött, nem mondom, hogy könnyedén, de a 1,5 overért nem kellett izgulni.
Úgy láttam a 2. félidőben, hogy van annyi erő az angolokban, hogy megnyerik akár a rendes játékidőben is a meccset, alig volt mozzanata a Villarealnak. Emery elcserélte magát még a rendes játékidőben, míg az United ilyen téren tartalékolt. Mégis a Villareal volt frissebb a hosszabbításban, ami annyira izgalmas volt, hogy elaludtam...
Éjjel arra ébredtem, hogy Spanyolország sárga.

Ma két meccset nézek! Célom mindkettővel az, hogy infót gyűjtsek, felkészüljek egy esetleges gurura még hó végére. Lesznek ugyanis visszavágók!

19:00
Austria Wien – Wolfsberg

Alapban a vendégeket tartom jobb csapatnak/klubnak. Szerintem ők jutnak majd a konferencia ligába. Szóval alaptipp az x2

20:30
Thun – Sion

Thun csodaszép város, volt szerencsém 2001-ben eltölteni ott 3-4 napot. Azt gondolom, hogy a svájci osztályozó a Sionnak áll. Aki a Baselt hazai pályán 4:0-ra le tud győzni a bennmaradásért...vagy megbugázott meccs volt. Itt ez nagyon keményen ki fog ütközni.

üdv, sound




1,75 a 1,5 over a bl döntőn

Sziasztok

Jól bemínuszoltam a májust is, -2,5 egységnyi tét...
Nyilvánvaló, hogy szopok(lész) antigonéjáról van itt szó.
A tegnapi guruból, mindkettő nagy bukta lett, ha az egyik jött volna: City győzelem vagy nem kap ki a Kiel – plusszos hónapot zártam volna...- a meccsek alakulása alapján egyikre sem volt reális esélyem.

Most jött el egy nagyobb szünet ideje, úgy érzem! Az EB-ig amúgy is uborkaszezon van. Hosszú volt a szezon, szinte összeér egy éve. Kb ilyentájt kezdődött 2020-ban újra a fociélet, és egy éve folyamat megy a darálás!

Nem tagadom, most azt érzem, hogy elfáradtam. Nincsenek nagy veszteségeim, de VANNAK! Ez alapban nem volt jellemző rám (már hogy a havi zárásaim negatívak, meg a guru is!) Ezért most úgy döntöttem no bet az EB-ig! Jegelem kicsit a naplót is.

Remélhetőleg új impulzusokkal, új lendülettel, kipihenten jövök 2 hét múlva!

Addig is álljon a bréé, aludjatok, igyatok, szexeljetek sokat!!! – ja és Hállózatok jókat!

üdv: sound
ui: közben azért csandesen elemezgetek a háttérben, meg figyelek!

Sziasztok

Lassan visszafolyok a hétköznapokba.
Itt ez a magyar-ciprusi meccs.

Nagyon mondja Rossi, hogy a győzelem kell a torna előtt az önbizalomhoz, és a vendégek meg elég foghíjas kerettel jöttek. Varga, Sigér, Sallai vagy Szalai kikapar egy gólt, hátul Wiliék lehozzák.
Várok szerkezeti variálást is, nem lepne meg az 5-4-1, vagy a 4-1-4-1 sem. Ilyesmit játszatunk úgyis az EB-n a favoritok ellen.
Szerintem lehozzuk egy minimális győzelemmel a mai meccset, bele fogok nézni, és írom, ha élőzök.

üdv, sound

Sziasztok
Ma este, talán fogadok, hosszú idő után először!
Érdemesnek találom a programot arra, hogy odaüljek és nézzem/belenézzek!

18:00
angol-román


Fix hazainak tűnik ez a meccs, amit 1,22-ért nem érdemes előre megkötni. Nézni kell, mennyire borul fel a pálya, de veszélyt is rejteget egy esetleges hazai 1:0! Ha sort cserél Anglia simán blama 1:1 lehet, jó lenne egy félidei 3:0, s a 20. perc környékén 0:0-nál kellene a hazai 1,40 körül. Ahhoz viszont erős angol kezdés is kellene – ezért mondom, hogy nézni kell.

19:15
Finnország – Kanada


Hoki döntő Rigából! Ezeket a meccseket a finnek be szokták húzni. Tegnap is ácsingóztam a győzelmükért a németek ellen, de lassú voltam, s nem fogtam meg jó szorzón a könnyűnek tetsző kimenetelt: 2:1 – ami végül szoros/izgulós lett. Szerintem Finnország lesz a világbajnok!

20:45
belga-horvát


Ha ez a meccs nem lesz könnyen overezhető (akkor is, ha bari), akkor melyik?
Üdv, sound 

Dominál a német u21
Szerintem övèk lesz a trófea 1,61

belga-horvát 1:0-nál 1,5 over 1,35

 Sziasztok

Most már gyúrom magam az EB-re! Elkezdtem a felvezetést.

A tegnapról:
A finn vb-címet jósoltam, nem jött be. 2:1-es vezetésüknél szemeztem a 3,5 overrel 1,55-ön, de végig az volt bennem, hogy a eggyel rendre tud nyerni ez a csapat..a tények ismertek, Kanada az új világbajnok.
Anglia megszenvedett – belenéztem és nem láttam értelmét semminek 0:0-nál.
Elkaptam az u21-es eb-döntő első félidejének második felét – szinte csak a portugál térfélen pattogott a labda, fogtam az überek trófeáját jött is.
Beszálltam a belga-horvátba vesztemre, hogy egy ilyen meccsen nincs két gól papám... Brekalo a 93. percben majdnem egalizált tét az ablakban,

A mai
18:00

Ukrajna simán le fogja gyűrni Ciprust – rohadtul nem éri meg 1,30-on az üzlet, de lehet, hogy már a 10. percben 2:0 lesz...

20:45
német-lett


Szerintem égni fog az eb-n Joachim...ez a meccs is gyenge lesz, de a lettek kikapnak nyilván. Ha elaltatja magát a nationalelf akkor lesz egy kényelmes 3:0, s ezzel azt is hihetik, hogy minden OK. Nincs fogadási tervem erre a mecsre.

üdv, sound

Sziasztok!

Szerintem akkora under ez a mai magyar-ír, hogy beszarás...szerintem 0:0 lesz!

Sziasztok!

Nem tagadom szét vagyok esve, mint az állat...azért is vagyok kevesebbet itt...hajnaltól késő estig tevékenységben vagyok, s kivesz...

Azért itt az eb, magam erősen idényeleji formában érzem így a torna elején. A tegnapi tükörsima olasz meccs után, a lét lesz a tét a svájciak meccsén.

Szerintem behúzza Petkovic mester csapata, mert ők kiegyensúlyozottak, míg Wales válságban érkezett az EB-re.
Tippem: Svájci győzelem
amit játszok, az SPF ligában az a 1,5 over – szerintem ezt a szorzót benézik a bukik: 1,57

a dán-finn igencsak ikszes szagú, bár Pukkiban mindig benne van a gól. Ezt a meccset talán nézni is tudom majd!!! Tippem az x2, de élőben fogom, ha fogom!

A belga-orosz meccs, csak a helyszín miatt kétesélyes. Belgium szorzója 1,9-en nyit...embőőőr! No ezt is majd meglátjuk!

üdv sound

Sziasztok

Egyenlőre nem tudom felvenni az Eb ritmusát...Tegnap is a finn meccs drámájára értem haza, előtte sima volt az overem a svájciak meccsén.
Nem lehetett jót fogadni élőben a belga-oroszra sem, sima volt nagyon...Azért beszédes, hogy eddig a 4 meccsből, csak egy alkalommal tudott mindkét csapat gólt szerezni, alapban nagy a különbség a csapatok között. Megint azt tudom írni, hogy faszság a 24 csapatos bonyolítás.

A mairól:
Az első meccset az angol-horvátot sajna ki kell hagyjam, melózás...

18:00

Tulajdonképp egy komplett Bundesliga csapata van Ausztriának, míg Észak-Macedónia, a ,,leggyengébb" ágon selejtezett be az EB-re. Nálam alaptipp a 1,5 over, a sógorok most alapozhatják meg a továbbjutásukat, míg Pandevék talán most játszhatják leginkább a kontrát.
Igazából erre akartam gurut írni...de csak most értem gép elé, hát raktam spfligában 1,40 felett.

21:00

Itt is jól nézett ki a 1,5 over...az van, hogy tegnap még 1,30 fölött volt. Gondoltam, ha az osztrákról lecsúsztam, akkor ezt most jól megírom...hát csak 1,29. Raktam winmasters-en 1,32-ért.

Üdv, sound

Sziasztok

Ahhoz képest, hogy mennyire nem tudok jelen lenni az EB meccseken, fejben és fizikálisan szépen indult a torna. Sima volt a tegnapi over is, és ma volt lehetőségen gurut is írni:

18:00
lengyel-szlovák
1,5 over lsd guru

A délutáni Skócia-Csehország találkozó nézésére esélyem sincs...

21:00
spanyol-svéd

Itt is akartam menni a 1,5 overre, tegnap még 1,30 felett volt, ma a legtöbb helyen 1,28.
Jól megtalálta Fortuna ezt a két csapatot: azonos eb-kvalifikációs csoport; azonos vb-selejtező csoport; és itt az EB-n is egymás ellen kell játszanak...
Meccseiken azért alap a 1,5 over úgy gondolom, hogy ma is megcsinálják a felek. Winmasters 1,32

üdv, ciao:
sound

Sziasztok
Nem akarom túl reagálni a tegnapot. A lengyel over simán adta 0:1 után meg is nyugodtam.
A spanyolok nem lesznek tényezők ezen a világversenyen, bukó volt a 1,5 over.

Ma:
A mieink meccsére inkább semmit se teszek, se fogadok!
Szurkolok a csapatnak, s ennyi.

Francia-Német

Szerintem sima gall siker, de a guruban 1x-ben ajánlottam, jó szorzón!

Üdv.:sound

Sziasztok!

Tegnap nem kellett izgulnom az 1x miatt. Úgy vélem, hogy a németek ellen lesz keresnivalója a magyar válogatottnak is, a franciák ellen azonban nincs esélyünk...

A mai programról az jutott elsőre eszembe, hogy rangon aluli...egy finn-orosz; török-wales meccs nem sejtet EB szintet. Tényleg elég lenne 12-16 csapat...

15:00
Finn-Orosz
Guruban az 1x

A koraesti szenvedéshez hozzá sem tudok szólni, még este szerintem Svájc nem lesz annyira könnyű, mint Törökország volt az olaszoknak.

üdv, sound