Hitelek, kölcsönök

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A kormány bevezette a Babaváró hiteleket, ami egy házaspároknak létrehozott hitel. A maximum adható hitelösszeg 10 000 000 Ft, aminek törlesztőrészlete maximum 50 000 Ft lehet, 20 évre. Nálunk most jön a második Gyerkőc, ezért arra gondoltunk, hogy szeretnénk majd lakást venni. Az asszony intézte nálunk, talált valakit a facebookon, akinek az a munkája, hogy mindent összeszed, intézkedik és van egy intézet, aki fogadja az Ő ügyfeleit. Egyszóval Ő egy közvetítő, aki felméri a helyzetet, satöbbi. Nem kér érte pénzt, a bank fizet neki jutalékot, ha kapunk hitelt. Hosszúra sikerült a bevezetés, bocsánat.
A bejegyzés lényege az lenne, hogy foglalkozom sportfogadással én is, mint itt sokan. Használom a számlám, fizetek itt-ott. Már csak a skrillt használom be- illetve ki, de nem csak a Skrill kártyát. Felmérték a helyzetet, megnézték az oldalt, hát nem voltak elragadtatva a főoldaltól.  :) Megkérdezték, hogy nem fogadok ugye? Mondtam, hogy nem, stratégiai játékhoz kell, prémium hozzáférést ad, nem akarom oda megadni ezt a bankkártya adatot satöbbi. Féltünk, mert azt az infot kaptuk, hogy kicsi az esélye, hogy a skrill miatt nem kapunk hitelt. Igen ám, de itt még nem volt vége a felmérésnek, mert a Szerencsejáték Zrt.-hez is volt pár 900 Ft-os befizetés, a vírus miatt néha itthonról adtunk fel pár ötöslottó szelvényt (nem minden héten). Ez sem szabad, emiatt el is utasítottak valakit mostanában.  Szuper, ennyit arról hogy fizess kényelmesen. A közvetlen sportfogadó oldalra befizetés automatikus elutasítás.
Maradt a paysafe a befizetésekhez, meg az apró trükkök a Skrillre való kifizetéshez (ki is merült az éves keretem :D). Volt tiszta hónap, ezért irány a bank (Erste Bank az Oktogonon). Beadtunk mindent, mondták, hogy majd értesítenek 10 munkanapon belül. Nem hívtak, de ma látom, hogy megadták a teljes összeget. Szó, mi szó be voltam tojva, hogy miattam nem kapjuk meg...
A leírás lényege természetesen nem a felvágás lenne, hanem szeretném, ha nem izgulna annyira a sok hasonló fogadótárs. Van esély a teljes hitelösszegre, de félre kell tenni a bankkártya és bankszámla használatot három hónapra, vagy továbbha kell még valamilyen hitel.
Ha már egy embernek segítettem a leírással, nekem megérte. Remélem maradhat a téma, tényleg csak a megnyugtatás a leírás lényege.

10 millió Ft-nál alig 600 ezer a kamat.

Ez komoly lehet, biztos ki van adva központilag hogy figyeljék a skrilt,
Most hétvégén rámhívtak a bankból, kártyás fizetés történt valami krillnek... :D
Én voltam e...?
Modtam neki: én vótam  :beerchug:
Erre van nekik idejük, ráadásul hétvégén..?  :crazy: