Mennyei kettő 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Merkantil Bank Liga 2020/21

Itt lehet beszélgetni a magyar második liga eseményeiről.  :topbet_125:

Máris válogatott játékosokkal erősít a Loki. Problémás lehet a másodosztály?  :o

Indul a magyar másodosztály!

Az előttünk álló hétvégén az utóbbi évek egyik legjobban várt  pontvadászata indul a magyar másodosztályban! Olvasd tovább


Mivel "statisztikus" a titulusom, itt a statisztika a nyitányról.

Össznézőszám: 21.940

Átlag:  2.194

Nem néztem utána, de piszkosul régen lehetett ennyi.

Top:

Debrecen     5124
Szeged        4500
Pécs            3500
Ajka            2500
Fáy utca      2416

Minusz:

Győr-Gyirmót   350

Idézetet írta: LosGabos Dátum augusztus 02, 2020, 22:59:30
Mivel "statisztikus" a titulusom, itt a statisztika a nyitányról.

Össznézőszám: 21.940

Átlag:  2.194

Nem néztem utána, de piszkosul régen lehetett ennyi.

Top:

Debrecen     5124
Szeged        4500
Pécs            3500
Ajka            2500
Fáy utca      2416

Minusz:

Győr-Gyirmót   350

Nem semmi számok, látszik mindenki kivan éhezve a focira.

Az a pécsi 4es nem semmi volt. Előre az aranyé'

Idézetet írta: csatarid Dátum augusztus 02, 2020, 23:26:45
Nem semmi számok, látszik mindenki kivan éhezve a focira.

Illetve ezeknek a csapatoknak megvan a masszívabb bázisa...mondtam én kommentben a főoldalon, hogy érdemes lenne majd év végén összehasonlítani az NB1-gyel az átlagnézőszámokat....ami megmentheti az élvonalat ezen a téren Fradi, DVTK, UTE, Vidi négyes, illetve a ZTE a 12 csapatból. Szerintem...de nem baj, majd M4-en adják a Budafok-Felcsútot stb. nem is sorolom. Tragikomédia.

Ennyire bajban vannak az irodák!? Másfél nap múlva teljes forduló, de még csak a tippmixen vannak szorzók...  ??? ;D

Idézetet írta: zsivany20 Dátum augusztus 03, 2020, 22:10:43
Ennyire bajban vannak az irodák!? Másfél nap múlva teljes forduló, de még csak a tippmixen vannak szorzók...  ??? ;D

Nincsenek feltétlenül bajban, csak óvatosak (mondjuk jogosan). Egyik sem akar túlságosan kockáztatni.  ;)

Így van, az irodák még a mondjuk 5 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is nagyon kockázatkerülők lettek. Az NB2 meg az ő szempontjukból különösen kockázatos terep, régebben jobb volt a helyzet sokkal, de most már a tpro jön ki elsőnek az odsszokkal és látható hogy a külföldi irodák megvárják őket és meg is nézik mivel jöttek ki.
Régebben pl. egy bet365 simán kijött volna már ma reggel a szerdai oddsszokkal és lehet kitesz a Lokira a DEAC ellen egy 1.50-öt így "idegenben" mert ők nemigen figyeltek volna arra, hogy csak névlegesen lesz otthon a DEAC, na meg a két csapat közötti kapcsolatra sem.
A tpro viszont pontosan tudta mi a dörgés.

Nyilván, ezt a részét értem... de pl sok helyen már jó előre kint vannak ilyen litván 2., meg Tádzsik utánpótlás meccsek... egy NB2 meg lassan 1 nappal a kezdés előtt sincsen... A Tprón meg már egy napja kint van... persze hármas kötéssel...


Akartam irni guruba is NB2-t, de basszus, úgy látom nem lesz odds időben Unibetéknél...

Óvatos tippel jövünk az NB2 hétközi fordulójára

Szerda délután az újonc Szolnok az első fordulóban kiütéses győzelmet arató Haladás otthonába látogat. Olvasd tovább


Szolnok - Haladást hasonlóan gondolom mint főoldali elemzésben, én konkrétan láttam is a Szolnokot edzőmeccsen, meg múlt szezonban több NB2-es meccsét is.

Haladás - Szolnok 1 1.80 bet365

Ezt ennyiért muszáj megpróbálni.
Mátyussal nagyon megy a Haladás, egymásra találtak edző és játékosok. Mióta ott van Mátyus nagyon egységes, harcos csapat lett a Haladás. első fordulóban kellő önbizalmat szereztek, ötöt rúgtak a Siófoknak. A Szolnoknak nem szokott senki annyit rúgni, egy nagyon kellemetlen, rakkolós, harcos focit játszó csapat. Csábi az egyetlen célravezető taktikát játszatja velük amire a rendelkezésre álló keret alkalmas. Folyamatos, kombinatív játékra alkalmatlanok az ott lévő játékosok. Egyetlen komolyabb játékosuk Novák Csanád aki egy jó befejezőember NB2-es szinten, hétvégén is az ő góljával verték otthon a frissen feljutott Szentlőrincet. A másik ilyen játékos talán Vólent Szolnokon, mármint aki el tud dönteni egy meccset, de ő megsérült egy edzőmeccsen másfél hete amin pont ott voltam, bokaszalag szakadása lett. Igazából azon fog múlni hogy a Hali fel tudja-e törni első félidőben a szolnoki védelmet, ha nem akkor ahogy telik az idő bajban lehetnek. A Szolnok idén is várhatóan a kiesés ellen fog küzdeni, a Haladás szerintem ott lehet a top5-ben.

DEAC - DVSC HT HT/FT 2 1.80 bet365, -2 asian 1.97 tpro

Itt nem sok mondanivaló van, aki ismeri a helyzetet tudja hogy óriási favorit a Loki. Hátha nem görcsölnek be ettől. Mivel a városban prioritás a Loki feljutása, és ezt még a DEAC vezetés is megemlítette pár hete, így ha nagyon nem megy valószínűleg "segít" holnap a DEAC. Igazából a Loki lesz otthon mert a Nagyerdeiben játsszák le a meccset. Nagy a difi a két játékosállomány között, a DEAC-ban több Loki kölcsönjátékos is van. A Loki remélem nem hagy ki mindent és hamar vezetést szerez, a Budaörs ellen is könnyebb lehetett volna a meccs ha nem hagy ki Sós Bence annyi helyzetet az első félidőben. Edzőmeccsen vagy két hete 5-1 lett egyébként Pallagon ez a párosítás.