Mennyei kettő 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kondástól úgy fest megválnak Debrecenben. Az tény, hogy ebben az évben eddig messze nem muzsikál jól a Loki.

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/dvsc-a-huszti-szabolcs-toldi-gabor-paros-valthatja-kondas-elemert-ns-info-2810591

Ez se gyenge. NB2-ben az eddigi 7 lejátszott meccsen 9 gól össz-vissz. A vendég csapatok közül pedig egy sem talált dugót. Durva...

Vasárnap jön a mennyei El Classico

A másodosztály abszolút slágermeccsén a listavezető Loki a Vasas gárdáját fogadja! Olvasd tovább


Budaörs - Ajka meccset nézi valaki? Mi van ott? :O

Sajnos nem tudom nézni de az eredményt látom és (0:5) után (1:5) már rövid időn belül (1:6) az eredmény. Tényleg mi van itt!?

A vendégeknek minden összejött, van ilyen. Félidőre 0-10 volt a szöglet arány, majd a második félidőben a Budaörs is hozott 10-et. Állítólag pocsék volt az első félidőben a hazai együttes, egy idő után gondolom elment a kedvük is.

Valóban elkezdett rezegni az a Debrecen bajnoki cím. Ez a félidőn belüli fordítás szép volt, a Vasastól, mikor már lemondtam a gólokról a meccsen.
Hamarosan trónfosztás lesz , és a Gyirmót is közeledik. Reálisan nézve az összeszedettség alapján csak a Gyirmót versenghet kettejükkel.
Pécs elég hektikus alakulat , sok pontot szórnak el.

Pengeélen táncol a Loki

Egyre forróbb a talaj a feljutást illetően Debrecenben! Olvasd tovább


Kettős rangadóra virrad vasárnap

Vasárnap a szó szoros értelmében kettős rangadót rendeznek a másodosztályban! Olvasd tovább


#99 március 14, 2021, 23:01:54, TiB
Halomba rúgta a gólokat Halmai, vezetett is 4:1-re a Budaörs, viszont Derekas helytállása után tiszta eredményből volt a böjt, jött is a Ramadan, 5:4-re nyert a becserélt Szerető Soroksára.

 ;D Frappáns összefoglaló

És végre nem kiáltott bundát mindenki, jó magyar szokás szerint. Mindenesetre aki valaha játszott, az tudja, hogy egy ilyen fordítás benne van.

Idézetet írta: TiB Dátum március 14, 2021, 22:59:24
Halomba rúgta a gólokat Halmai, vezetett is 4:1-re a Budaörs, viszont Derekas helytállása után tiszta eredményből volt a böjt, jött is a Ramadan, 5:4-re nyert a becserélt Szerető Soroksára.

Jaaaaj, már megint kezdődik!!!

Várhidi Péter nyilatkozata a szolnoki meccs előtt:

– Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, tudjuk, hogy már bravúrt kell bemutatnunk egy-két helyen – mondta Várhidi Péter, csapatunk vezetőedzője. – Erre fejben minden játékos készen áll, így ezt már csak a pályára kell kivinni. A feladatunkkal tisztában vagyunk, tudjuk, hogy mit kell játszanunk, s azt is, hogy a Szolnok milyen játékerőt képvisel. Viccesen fogalmazva: táblánál már megnyertük a mérkőzést. Ezt azonban nagyban befolyásolja majd, hogy ki milyen formából várja a találkozót. A futball nagyon sok apróságokon múlik, nem véletlenül az egyik legösszetettebb sportág. A győzelemhez vezető utat ismerjük, már csak végig kell járnunk.

na lehet, hogy ez az a pont amikor be kell húzni a fix 1-est...


Folytatná jó szériáját a Szeged

Vasárnap délután a jó formába kerülő Szeged a gólképtelen Soroksár együttesét látja vendégül. Olvasd tovább


Én még mindig nem mernék szotyipénzt se feltenni a Loki feljutására. Egyedül vagyok vele?