Alibi-Long Term-2020-2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Nyitok egy ilyen mindenki naplóját. Tippeket írok ide egy long term fogadásomhoz a következő szezonra, ha bárkinek van valami jó meglátása ne tartsa magába. Kb egy 30-40 körüli oddsot szeretnék összedobni, a tét 50k lesz, iroda a Bet365.

Még nem sok mindenre van odds. Elsőként a Celtic bajnoki címét nézegetem, jelenlegi odds: 1.44

PL. Leicester az első 6 ban végez. Jelenlegi odds 3.25. Igaz hogy az idény vége rosszul sült el nekik de így is 5. helyen végeztek, 4 pontra 4.-3. helytől. Ebben lehet érték figyelem a változást. A MU, Chelsea, Arsenal, Tottenham négyesből valamelyik úgyis elcseszi az idényét. Vajon befutnak?


Darts PDC VB.

Van Gerwent 2.75 ön lehet rakni. Utána nézek milyen formába vannak az ellenfelek.

Messi távozik, összeomlottak a bl-ben. Vajon rányomja a bélyegét a bajnokságra is vagy talpra állnak?

Francia bajnokság. Lehet hogy a Lyon meglepetést okoz, okozott a BL ben, de a tavalyi szereplése pocsék volt. Ahogy néztem az átigazolásokat nem nagyon erősödtek a bajnokság előtt. Szerintem az OM kiegyensúlyozottabb csapat jövőre oda fog érni a dobogóra. Van érték abban a 3 as szorzóban.

Szerintetek Timo Werner távozása mennyire fogja gyengíteni Lipcsét? Odds alapján benne lesz a 4 ben de...

Egy kis segítség kellene értelmezni ezt az opciót.. Ha megrakom a Leichestert ebben az opcióban akkor ha 7. helyen fut be és nem előzi meg a Wolves akkor nyert? Vagy ha megelőz a Leichester valakit a 6 ból de nem előzi meg a Wolves akkor is? Köszi.

Túlbonyolítod. Van a hat nagy, azokat kivették, akiket itt felsorolnak, azok közül ki lesz a legjobb. Magyarán a felsoroltak közül melyik végez legelőrébb a tabellán. Teljesen független, hogy pl. a Leicester megelőzi-e a Liverpoolt, vagy se, mintha a hat nagy nem is létezne, úgy tekints erre.


Idézetet írta: Alibi Dátum szeptember 14, 2020, 17:00:26
Egy kis segítség kellene értelmezni ezt az opciót.. Ha megrakom a Leichestert ebben az opcióban akkor ha 7. helyen fut be és nem előzi meg a Wolves akkor nyert? Vagy ha megelőz a Leichester valakit a 6 ból de nem előzi meg a Wolves akkor is? Köszi.
mindegy hanyadik a Leicester, csak az itt felsorolt csapatok kozul (a legjobb 6 nem jatszik) a legjobb legyen.

#11 november 05, 2020, 07:42:42, Alibi
Sziasztok!

Nos elkészült a szelvény. Nagyobb lett az odds, kisebb a tét, amolyan buli szelvény. Átgondoltam a hosszútávot és arra jutottam hogy a koronás miatt még nehezebb tippelni. Főleg egyéni sportokra, ezért csak Djokót mertem bevenni. Van néhány kimenetel pl a Celtic győzelme ahol akkorát nőtt az odds hogy nem tudtam kihagyni 😀. Hát akkor hajrá. Havonta írok valamit a helyzetről.


Valamiért nem tudom felrakni a fotót majd még próbálom.

#13 november 05, 2020, 08:07:44, Alibi
Na végre sikerült.

Sok sikert Alibi! Szurkolunk neked, hogy összejöjjön.  :beerchug: