Bajnokok Ligája 2020-2021 Selejtezők

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Jönnek a svédek a Groupamába

Szerdán kora este megkezdi idei nemzetközi szereplését a Ferencváros csapata! Podcasttel fűszerezett tippajánlót olvashattok! Olvasd tovább


Dinamo Breszt (Blr)-FC Asztana (Kaz):
Az Asztana idegenbeli győzelme mennyire reális szerintetek?Rendszeresen jók idegenben a BL ezen szakaszában meg pláne.

BL-selejtező - Egy órával korábban kezdődik a Ferencváros mérkőzése

A tervezetthez képest egy órával korábban, szerdán 19 órától fogadja a Ferencváros a svéd Djurgardent a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában.
   

Erről a magyar bajnok hivatalos honlapja számolt be hétfőn.
   
Ha a zöld-fehérek megnyerik az egy mérkőzéses zárt kapus párharcot, egy héttel később a skót Celtic Glasgow és az izlandi KR Reykjavík párharcának továbbjutójával találkoznak idegenben.

forrás: MTI

Valakinek van ötlete hogy a Zvezda - Europa meccs miért maradt ki az Unibet ajánlatából?

Holnap a CFR Máltán fog selejtezni a BL-re, de lesz egy nagy hiányzójuk, Damjan Djokovic, az együttes leggólerősebb támadója, pozitív tesztre hivatkozva nem utazott el a kerettel, tett is ma fel egy képet az instagramjára mennyire gyötrődik a betegségtől a szegény csatár  ;D ;D ;D

De gyanítom, hogy ez nem mai kép!  ;)  Egyrészt, bűncselekmény lenne COVID-pozitívként kimenni strandolni, bárhol is készült a fotó (bár ha jól tudom, Romániában zárva is vannak a strandok). Másrészt Ő sem olyan hülye, hogy kirúgassa magát a klub-tól.  ;D Szerintem a nyaralásból maradt még a fotó... aztán ki tudja...  ::)

Idézetet írta: zsivany20 Dátum augusztus 18, 2020, 15:20:55
De gyanítom, hogy ez nem mai kép!  ;)  Egyrészt, bűncselekmény lenne COVID-pozitívként kimenni strandolni, bárhol is készült a fotó (bár ha jól tudom, Romániában zárva is vannak a strandok). Másrészt Ő sem olyan hülye, hogy kirúgassa magát a klub-tól.  ;D Szerintem a nyaralásból maradt még a fotó... aztán ki tudja...  ::)

romániában nincsenek zárva a strandok. Nem is lenne értelme, főleg ezek mellett (román tengerpart):


Fradi meccsén ma lehetnek nézők? És ha igen teljes stadionban, vagy csak korlátozott számban engednek be nézőket?

@LFCfanBoti Zart kapus az elso selejtezokor osszes meccse.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum augusztus 19, 2020, 11:33:30
@LFCfanBoti Zart kapus az elso selejtezokor osszes meccse.
köszönöm, hazai ultrák nélkül így méginkább az x2 fele hajlok

BL-selejtező - Elmarad szerdán a Slovan Bratislava feröeri vendégjátéka

A Slovan Bratislava küldöttségének egyik tagja megfertőződött koronavírussal, ezért a csapat nem léphet pályára a feröeri KÍ Klaksvík otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai játéknapján.


Az aktuality.sk beszámolója szerint hétfőn, az elutazás előtt Vladimír Weiss vírustesztje pozitív eredményt hozott, ezért ő Pozsonyban maradt. A megérkezés után elvégzett újabb teszt a küldöttség egyik tagjánál - a helyi média szerint a csapat gyógytornászánál - szintén fertőzést mutatott ki, ezért az egészségügyi hatóságok közölték, mindenkinek kéthetes karanténba kell vonulnia a szigetországban, vagy pedig a küldöttségnek azonnal vissza kell térnie Szlovákiába.

A feröeri bajnok KÍ Klaksvík honlapja szerint az európai szövetség (UEFA) illetékesei közölték a pozsonyiakkal, hogy lejátszhatják a mérkőzést pénteken, ha visszatérnek annak helyszínére olyan kerettel, amelynek egyik tagja sem vett részt az első utazáson.
   
A szlovák bajnoki címvédő két nap múlva a tartalékcsapatával állhat ki, amely három vereséggel kezdte a másodosztály új idényét. A keretben helyet kaphat a magyar válogatott Holman Dávid, valamint a marokkói Mohammed Rarsalla Kadfi, ők ugyanis nem tartottak az együttessel hétfőn.

forrás: MTI

A Djurgarden még milyen boldog volt,hogy a Fradit kapta ;D Ilyen örömet bárkinek szívesen szerzünk hasonló eredmény mellett.Viccet félretéve ez a svéd csapat elég vérszegény volt.Hiányzott a dinamizmus a Djurgardenből,veszélyes akcióik se nagyon voltak.


A Celtic Parkban már bravúr kell a Fradinak

A skandináv ellenfelek után egymással mérkőznek meg a zöld-fehér együttesek. Olvasd tovább


Kiesett a BL-ből a Slovan, miután a múlthéten egyik alkalommal sem tudták lejátszani a Klaksvik elleni mérkőzést.