LaLiga 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Carrascóék edzésre mennek :D



Messi... Elfelejtette hogy van VAR. Idióta.

A focisták ilyen kicsinyes törleszései mindig nevetségessé teszi őket. Ütközik vele a baszk, erre két pillanattal később jön a Törpe, és tarkón küldi. Annyira azért nem fájhatott, mint ahogy előadta a baszk, de a tarkón ütés nagyon veszélyes és alattomos műfaj :( még ha ránézésre reflexből is csinálta.

https://twitter.com/i/status/1350934500172292098

Kár, hogy nincs közelebbi kamerával; de az biztos, hogy jól megküldte a csávót ez a kis Messi gyerek ;D

Akárhányszor nézem vissza, nálam ez feltartás. Szóval Barca-szabadrúgás, és sárga lap a Bilbao játékosának, de az előnyszabály is jó ítélet lett volna. Na ezért van gond a spanyol sporikkal (is).



Megsérült a hős, mi lesz a csapattal?

A Celta Vigo lefelé, Betis felfelé indulhat a táblázaton? Olvasd tovább


Az érdekel, hogy hány meccset kap érte. Ha a minimumot, az sok mindent elárul a szövetségről...

Idézetet írta: sunik29 Dátum január 18, 2021, 12:12:20
Ha ez nem er kialitast akkor semmi .
https://www.youtube.com/watch?v=aMJETgkssyg


Messi viszi csődbe a Barcelonát. Igen.  ;D
Kétségtelen, hogy rendkívül sokat keresett, de most őszintén: ilyen játékosoknak nem szotyiért játszanak. Ronaldo se ingyen játszik a Juvénál, ahogyan Neymar sem a PSG-nél.

Szánalmasnak tartom azt, ahogyan Bartóék vergődnek. Elveszítettek mindent, ezért rákenik az egészet Messire. Messi sem szent, elfogadhatott volna jóval alacsonyabb szerződést is (ha nem szereti a pénzt), de a többi infóról elfelejtkeznek az újságok. Bartóék nyilatkoztak úgy, hogy évente annyi pénzt generált a klub, hogy pluszban vannak bőven, minden év végén mutogatták a mérleget, hogy nagyon jó minden. Aztán most hirtelen azt mondják, hogy Messi évi 70-80 milliója felett még kifizettek neki kb. 200 milliót? És a többi szerződés? Ez így akkor hamisítás Bartóék részéről, mivel az elmúlt évek költségvetése nem tükrözte a valóságot.

Arról mindenki tudott, hogy a legrosszabb szerződések a Barcánál vannak (mármint a csapatra nézve). Nikola Mirotic az európai játékosok közül azt hiszem elsőként kapott olyan bért, amit NBA csapatok tudtak volna neki adni. Annyi sztár volt a kosárcsapatban, hogy azzal már ki kellett volna bérelni a következő 4-5 évben az Euroliga 1. helyét. Labdarúgásban is hasonló volt a helyzet, sok elkényelmesedett sztár, hatalmas pénzért. Hibáztak a játékosok? Messi is hibázott? Egyértelmű, aláírhattak volna kevesebbért is, de mikor azt mondják, hogy figyelj Jóska, ezért a munkáért kaphatsz havi 1 millát, de ha úgy érzed, akkor írj alá havi 300 ezerért, akkor Jóska vajon mit mondana?  ;D

Nekem inkább azért visszás ez az egész történet, mert az ilyen vezetők - mint Barto - képtelenek vállalni a felelősséget. Elhintik éveken át, hogy minden rendben, majd mikor rájön a nép, hogy csődben a csapat/ország, akkor nem én vagyok a hibás, hanem a többiek. Hiába hazudtak éveken át, többiek tehetnek róla.

Magam részéről örülök a Barcelona csődnek, mert legalább a sok kis divatdrukker elpártol (ha még vannak ilyenek). Számítottam rá, talán tavaly írtam is róla, hogy ez lesz. Legalább végre el lehet kezdeni elölről a projektet, fel lehet építeni egy csapatot, újra nagyobb szerepet kaphat az utánpótlás (végre). Ugyanakkor nagy csalódás is, mert jól szemlélteti, hogyan tudja egyetlen ember tönkretenni az egész rendszer és visszalökni azt a kőkorba, ha nincsen megfelelő kontroll. A Barcelona ennél több volt, de sikeresen leépítették.


*kikacsintás politikára
Remélem, hogy jó pár országban tanulnak a Barcelona hibájából és időben kapcsolnak, amíg nem jutnak olyan helyzetbe az adott országok, hogy már ne lehessen még egyet lépni a sakktáblán. Ebben a Barca káoszban minden benne volt az elmúlt években: korrupció, pénzmosás, felesleges építkezések, rosszul elköltött milliárdok, koncepció nélküli évek, szövevényes céghálók.


Hogyan újult meg Simeone Atléticója?

Emlékszel még az Atléticónál a 4-4-2-re és a védekezésre a végletekig? Felejtsd el, Simeone a világ legjobb csapatát építi! Olvasd tovább


Nagy nehezen fordított az Atletico avagy Suarez erre az utolsó percben egy ilyen védelmi hibát követnek el és buknak két pontot.. Nehogy ezen múljon a végén majd, még ha most magabiztosnak is tűnik az előnyük  :'(

Idézetet írta: csatarid Dátum február 08, 2021, 22:59:58
Nagy nehezen fordított az Atletico avagy Suarez erre az utolsó percben egy ilyen védelmi hibát követnek el és buknak két pontot.. Nehogy ezen múljon a végén majd, még ha most magabiztosnak is tűnik az előnyük  :'(
Azt hiszem nem olyan nagy meglepetés, igazi "néptipp" volt, azok meg többnyire elmennek... :D :D Azért úgy gondolom, a bajnoki címük nincs veszélyben.