Premier League 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Premier League: az első ötbe kerülés a cél az Evertonnál

Carlo Ancelotti, az Everton labdarúgócsapatának olasz menedzsere szerint csapata a 2020–2021-es idényben megcélozza az európai kuparészvételt érő helyeket.

A 61 éves szakember csütörtökön, a hétvégi bajnoki nyitányt megelőző sajtótájékoztatón kiemelte: miután jól sikerültek a nyári igazolásaik, és megszerezték mind a három játékost, akire leginkább vágytak, reális esélyük van tervük megvalósítására.

,,Szeretnénk harcban lenni a Premier League legjobb helyezéseiért, amelyek európai kuparészvételt jelentenek a következő idényre. A célunk teljesen világos. Megvan a vágyunk, a szükséges ambíciónk, és azt hiszem, képesek vagyunk ezt megvalósítani" – nyilatkozta az edző.

Az Everton az átigazolási időszakban megszerezte a kolumbiai James Rodríguezt a Real Madridtól, a brazil Allant a Napolitól és a francia Abdoulaye Doucourét a Watfordtól. Ancelotti hozzátette: szurkolóik izgatottak az új futballisták érkezése miatt, és olyan csapatban reménykednek, amely versenyképes a PL meghatározó alakulataival.

,,Azt hiszem, ennek a kívánságuknak eleget tudunk tenni, de legalábbis mindent megteszünk érte" – bizakodott az olasz tréner. Hozzátette: miután klubjuk egyben üzleti vállalkozás is, amelyben minden szinten nagyon sok profi szemléletű szakember tevékenykedik, a hosszú távú sikerességüket trófeák megnyerése jelentené.

,,Ez persze nem történik meg egyik napról a másikra, de látom azokat a pozitív jeleket, amelyekkel képesek vagyunk előrelépni. Több mint lehetőségnek érzem, hogy trófeákat nyerjünk" – mondta.

Az Everton a 12. helyen végzett az előző bajnoki idényben, az új PL-szezon első fordulójának vasárnapi játéknapján pedig a Tottenham Hotspur vendége lesz. Az angol bajnokságból az első négy helyezett a Bajnokok Ligájában, az ötödik és a hatodik pedig az Európa-ligában indulhat.
forrás:nso.hu

PL: újítások és szigorítások várhatók a VAR terén

Az angol labdarúgó első osztályban (Premier League) alkalmazott videóbírós rendszert (VAR) tovább fejlesztik az új idényben.

A játékvezetők a kapusokkal szemben még kevésbé lesznek toleránsak a tizenegyeseknél: ha a labda elrúgásának pillanata előtt hagyják el a vonalat, újrarúgatják azt. A szabály viszont azt is kimondja, hogy ha nem találja el a kaput a lövés (kapufa is beletartozik), akkor nem kell megismételni a büntetőt, hacsak a kapus nem vállalt fő szerepet abban, hogy a kísérlet célt tévesztett – ezt megítélni szubjektív döntésük lesz a bíróknak.



Újítás lesz az előttünk álló idényben, hogy a leshelyzetek visszajátszásánál az eddig megszokott piros és kék vonalak mellé bekerül a zöld: ha a támadó nem volt lesen, akkor zöld vonalat fogunk látni, míg ha lesen tartózkodott, pirosat.

Angliában a VAR-t tavaly kezdték el használni, és első évében rengeteg kritikát kapott. Egyértelmű helyzeteket néztek el a videoszobában ülő ,,videobírók", miközben több mint gyanús szituációk felett egész egyszerűen átsiklottak. Ezek ismeretében kíváncsian várjuk, mennyit fejlődik a VAR a 2020–2021-es kiírásra.
forrás:nso.hu


A Palace-nál tudják, hogy a labdabirtoklás nem számít csak a győzelem ;D (azért otthon a Sotonnal szemben kemény ez a 30-70 még a korai gól ellenére is)

Egy őrült tréner őrült csapata őrült meccset játszott Liverpoolban.

Jó meccs volt,a Leeds meccseit érdemes lesz nézni ha így játszanak. :ok:

Idézetet írta: Powell Dátum szeptember 12, 2020, 20:32:08
Jó meccs volt,a Leeds meccseit érdemes lesz nézni ha így játszanak. :ok:
Ez egyértelmű.
:beerchug:

Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 12, 2020, 20:25:45
Egy őrült tréner őrült csapata őrült meccset játszott Liverpoolban.

Nagyon jól mondod csabax. Reméljük sok ilyen gólos mérkőzés lesz még a Leeds és más csapatok mérkőzésein.

Idézetet írta: grof19 Dátum szeptember 12, 2020, 20:46:55
Nagyon jól mondod csabax. Reméljük sok ilyen gólos mérkőzés lesz még a Leeds és más csapatok mérkőzésein.

Ilyen nagyon gólban gazdag meccsre számítottam és egyáltalán nem csalódtam.



Southampton - Tottenham (vasárnap, szeptember 20., 13:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

A hazai csapat vezet a félidõben & megnyeri a mérkõzést 6.00

A hazai csapat nyer, és mindkét csapat gólt szerez 6.50

Hazai csapat 2 vagy több góllal nyer 7.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón


Bielsa csapata előtt már megint le a kalappal. Grat!

Csak ennyit akarok.

Manchester United ;D ;D ;D