Premier League 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum január 28, 2021, 10:54:16
csak a szerencseMix következő számából idézte a hét nyertes szelvényét  ;D

Pontosan.  ;D


Hopsz, idáig lehetett hallani, ahogy egy jó nagy kő leesett Klopp szívéről ;D

Amikor azt hinnéd már nem láthatsz újat, akkor jön szembe egy ilyen twitter-oldal: https://twitter.com/MaguirePointing?s=09




Delle Alli lehet végre elhagyja a Tottenham csapatát!

A Spurs sztárjára jelenleg 3.25-ös szorzón fogadhatunk az Unibetnél arra, hogy lecseréli londoni csapatát a PSG-re, még a mai határidő lejárta előtt.
Ha ez megtörténik, felszabadul egy hely José Mourinho csapatában. Arra, hogy Christian Eriksen visszatér a Tottenhamhoz, 10.00-ás odds található az Unibetnél.
Eddig csendesen zajlottak az átigazolások, de minden esélye megvan annak, hogy a Spurs csapatától több játékos is elmegy és újak jönnek helyettük, mindez a következő pár órában.




Jankewitz és a hőkamera:



És megint pont 9-et kapnak, mint a Leicestertől :D Múltkor egész jól felálltak utána, meglátjuk most mi lesz.

Kár, hogy a másik büntetőgyanús szitunál csak szabadrúgás lett az ítélet, amikor a vonalon csúsztak Cavanira, azzal talán meg is lett volna a 10-0.

Nézve a meccset rögtön beugrott, hogy a következő meccsen behúzzam a BtTS-t. Ugye a Southamptonból most még ketten kiestek még két védekező játékos, szóval lassan tényleg az u19-ből kell védőt felhívni... Ok, hogy nem egy gólgyár a Newcastle, de azért nem is annyira pocsék, miközben azért a Sotonnak is megvoltak a maga ziccerei tegnap. Eleve kaparni fognak egy ilyen saller után, amiben benne lehet egy adok-kapok.