Bundesliga 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Haaland két éven belül megkapja az Aranylabdát, erre talán megérné fogadni. A Golden boy után az lesz a következő lépés...

Idézetet írta: TiB Dátum november 21, 2020, 23:08:18
Haaland lecsapott megint :beerchug:

Meccs végén pályára lépett a 16 éves Moukoko.

Idézetet írta: NFCKR Dátum november 22, 2020, 19:32:30
Haaland két éven belül megkapja az Aranylabdát, erre talán megérné fogadni. A Golden boy után az lesz a következő lépés...
ehhez neki előbb el kéne igazolnia, Dortmundból aranylabdára kb esélytelen

Mennyire gáz a Neuer. Kisírta, hogy szabálytalankodtak vele, de simán látszik, hogy alig ért hozzá a csávó, mégis érvénytelenítették a Stuttgart gólját.

Nem tudom, nem ugyanazt neztuk? De siman visszahuzta a kezet. Sima fault. Hogy ha akar labon marad? Nyilvan. De attol meg ez szabalytalan.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 28, 2020, 16:21:08
Nem tudom, nem ugyanazt neztuk? De siman visszahuzta a kezet. Sima fault. Hogy ha akar labon marad? Nyilvan. De attol meg ez szabalytalan.

Elcsúszott, de nem a kéz "meg fogás" miatt. Szinte simogatás volt.

Simogatásnak indult, de volt benne egy rántómozdulat is; majdnem ráfázott Neuer, de ez nálam is fault.

Idézetet írta: Szigo Dátum november 28, 2020, 16:34:07
Elcsúszott, de nem a kéz "meg fogás" miatt. Szinte simogatás volt.

Meg volt a kontakt, megfogta es meghúzta a kezet. Teljesen mindegy hogy mekkora erővel. Ez rutin, érezte a minimális visszahúzást és elesett egy kiélezett szituációban. Ugyanúgy elesett ahogy a támadók a minimális visszahúzásnál a 16oson belül.


Idézetet írta: BvB_09 Dátum november 03, 2020, 18:13:49
Kicsit kutatgattam az Unibetnél a speciális fogadások között és megakadt a szemem a Bundesliga következő kirúgott edzője nevén. Az 1.FC Köln edzője, Gisdol messze a legesélyesebb, rá 2.00-ás szorzót kínálnak, míg az őt követő jelöltek már 10-es szorzósak. 9-7-14-es mérleggel áll a Kölnnél és oké, hogy gyengécske, de szerintem ennyire nem egyértelmű a helyzete.
Azt lenne jó tudni, hogy mennyi pénze van a Schalkénak (oké, anyagi gondokkal küszködik), de pont a minap nyilatkozta Pocchetino, hogy már szeretne edzősködni. Manuel Baum nem tudja motiválni a játékosait, 287 napja nyeretlenek a Bundesligában, kell egy tökös edző ide. Mert a klub 3-20-as gólaránnya messze a legrosszabb a Bundesligában.
Lényeg a lényeg, hogy 10-es szorzón bepróbálom Baumot, mert ha még pár fordulón keresztül is ilyen lesz a mutatott játék, akkor könnyen elmehet a szezon. Muszáj a zsebükbe nyúlni most már a csapatnál, mert egy esetleges kudarcos szereplés súlyosabb milliókat venne ki a kasszából, mint egy jó edző fizetése.

Leváltották Manuel Baumot, helyét Huub Stevens veszi át. Sajnos Favre miatt bukó lett, várhatott volna még egy hetet...

Tudja esetleg valaki, hogy mostanában melyik csatornán mennek a Bundesliga meccsek? port.hu-n sport2 van írva folyton de hétköznap sem volt semmi, most meg darts megy.

Idézetet írta: LanMaffia Dátum december 20, 2020, 17:13:54
Tudja esetleg valaki, hogy mostanában melyik csatornán mennek a Bundesliga meccsek? port.hu-n sport2 van írva folyton de hétköznap sem volt semmi, most meg darts megy.

Igen, övék a közvetítési jog, de most a dars és a női kézi EB miatt a mai meccsek csak felvételről lesznek láthatóak. A kézi torna végével helyre állna a világ rendje, de az őszi szezon kifújt, így már csak jövőre lesz német élvonalbeli bajnoki. Alapjáraton: Péntek este, szombat 15:30, 18:30 és a vasárnapi meccseket szokták adni, megfűszerezve a BuLi 2-es meccsekkel, onnan is legtöbbször Nürnberg, Hannover, Hamburg.

Nyer a Schalke, a rekord marad a Tasmaniáé ;D

"Nemcsak saját szurkolóit keseríti el gyenge szereplésével a Schalke 04 labdarúgócsapata, hanem a német Bundesliga nyeretlenségi rekordját tartó Tasmania Berlin szimpatizánsait is.

A sereghajtó gelsenkircheniek 3-0-ra kikaptak a Hertha BSC vendégeként a bajnokság 14. fordulójában, így a nyeretlenségük immár 30 találkozó óta tart, s már csak egyetlen kudarc választja el őket a negatív rekord beállításától. A Bundesliga-csúcsot a Tasmania Berlin tartja az 1965/66-os szezon óta.

Utóbbi csapat mintegy tucatnyi szurkolója szombaton is demonstrált a Olimpiai Stadion előtt, illetve drukkolt a Schalkének. "Mentsétek meg a TAS rekordját" – állt a szimpatizánsok tábláin. Ők azért szeretnék, ha a jelenleg ötödosztályú Tasmania megtarthatná a csúcsot, még ha az negatív is, mert így időről időre nagy figyelmet kap a klubjuk országszerte."

Folytatódik a sorozat a Gulácsiék meccsén?

Még mindig nem mutatkozhat be Szoboszlai az új csapatában.  Olvasd tovább


Sok sikert neki! :great:

"Ahogy arra az elmúlt másfél nap hírei alapján számítani lehetett, Dárdai Pál veszi át a Bruno Labbadia menesztése után vezetőedző nélkül maradó, a Bundesligában jelenleg 14. helyen álló Hertha BSC labdarúgócsapatának irányítását – jelentette be a berlini klub hétfő délután a hivatalos honlapján. A magyar szakember 2022 nyaráig szóló szerződést írt alá, és a stábjában kapusedzőként Petry Zsolt is helyet kapott."