Ligue 1 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


augusztus 06, 2020, 16:31:32, SPF Admin
Ligue 1 2020/21

A bajnokság tervezett kezdési időpontja: 2020 augusztus 21. (Ol. Marseille - St. Etienne)

Ebben a témában lehet beszélgetni a francia Ligue 1 eseményeiről.  :topbet_125:

Érdemes lesz figyelni idén a Lille és Rennes duóra

Francia élcsapatok a BL-ben oktatnak, miközben kezdődik a bajnokság! Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Infó Dátum augusztus 05, 2020, 19:37:30
A bajnokság tervezett kezdési időpontja: 2020 augusztus 21. (Ol. Marseille - St. Etienne)
Úgy kezdődik, hogy elmarad.



Fogadni a PSG ellen, amíg lehet.

Neymar után Mbappé is koronavírusos lett

Kihagyja a horvátok elleni keddi Nemzetek Ligája-mérkőzést Kylian Mbappé, a PSG francia csatára ugyanis pozitív koronavírustesztet produkált.

Mbappé – aki részt vett a hétfő esti edzésen, mielőtt megtudta tesztjének eredményét – a hetedik PSG-játékos, aki megfertőződött a vírussal. De korábban három másik játékosról (Paul Pogba, Houssem Aouar, Steve Mandanda) is le kellett mondania válogatottnál.

Amint megkaptuk az eredményeket, elkülönítettük a többiektől – írta közleményében a francia csapatvezetés.

A csatár a Lens elleni csütörtöki, bajnoki idénynyitót kihagyja, csakúgy, mint többi fertőzött társa – többek között Neymar, Angel Di María és Leandro Paredes –, de nem lehet ott a vasárnapi, Marseille elleni meccsen sem.


24.hu

Szánalmas, milyen szöveget írt.  :lehany:

Neymar otthagyta leghűségesebb szponzorát

Neymar bejelentette, hogy új szponzori megállapodást kötött, de nem a 15 éve őt támogató Nike-val, hanem a Pumával.

Úgy nőttem fel, hogy legendás futballistákról néztem videókat. Ők voltak a pálya királyai. A sportágam királyai. Az volt az álmom, hogy egy nap én is ilyen leszek. A saját utamat akarom járni. Vissza akarom hozni azt az örökséget, amit ők a pályán hagytak. Azt akarom, hogy újra a király uralkodjon a pályán és generációkat motiváljon, ahogyan ők is motiválták az én generációmat. Ez lesz az én Puma-történelmem. A király visszatért! – mondta a bejelentésekor Neymar.

A Paris Saint-Germain sztárját 13 éves kora óta szponzorálta a Nike, a legutóbbi megállapodás szerint százmillió dollárt kapott 11 évre Neymar. Úgy fest a Puma ennél többet kínált.


24.hu

Idézetet írta: LosGabos Dátum szeptember 12, 2020, 21:16:08
Szánalmas, milyen szöveget írt.  :lehany:

Neymar otthagyta leghűségesebb szponzorát
Bizony lehetnek ám ott kőbe vésett, sziklaszilárd elvek.  ;D

#8 szeptember 13, 2020, 23:04:24, Pozzato
Így kell kezdeni a bajnokságot PSG  ;D Remélem tartják majd a formát. Borítékolható volt a végére, hogy lesz kiállítás, annyi sárga lap volt, tele feszültséggel az egész meccs.
Nizzában sem könnyű nyerni Tucheléknek, ha Vieira leparkolja a buszt. Az OM ellen már volt Neymar és Di María is, de így sem jött össze, ráadásul a több rivális viszonylag jól kezdett (Rennes, Lille, Monaco, Lyon és Marseille), talán idén nem a 12. fordulóban dől el a bajnokság. St. Etienne sem rossz, nem gondoltam volna, hogy Puel még képes feltámadni. Mondjuk mindkét siker papírformának nevezhető, de majd a csütörtöki OM elleni meccs beárazza őket, hol is tartanak. Ha Villas-Boas összekapja a védelmet, ahol nem lesz Amavi (...), akkor jöhet a győzelem, de szerintem Benedetto hiányozni fog. Azért mindent nem oldhat meg Thauvin.

PSG? Mindent elmond erről a csapatról, hogy a vesztes BL-döntő után egyből mentek Ibizára bulizni, majd a csapat bizonyos része vírusos lett, első meccsen hulladék a cserecsapat, amikor visszatérnek hisztisék, akkor meg három kiállítás és egy elbukott rangadó a részükről. Lesznek ott még gondok idén.



A franciáknál mi ez a piros lap hullám, tegnap is kettő villant. Lassan több a piros, mint a legvadabb dél-amerikai bajnokikon...

Első három meccsen rendre a PSG ellen fogadtam (Metz ellen az oddsmozgások miatt már meccs előtt profittal szálltam ki, mert úgy beestek a szorzók), de nem tudom, hogy érdemes-e még ütni a vasat Nizzában is? Patrick Vieira masszív védekezésre épít, mióta ő az edző, elvétve kaptak nagy zakót hazai pályán, de szerintem most már a bukik is érzik, hogy ez a PSG megindult a lejtőn. Újabb kiállítás, Mbappé távozik jövő nyáron, Neymar hulladék. Esetleg egy DNB 4.00-es oddsért a Nizzára, 2.40-ért nekem karcsú az újabb dupla esély. Mondjuk összességében nem volt vészes a párizsi védelem, csak elől gyengék. Az a gondom, hogy szerintem hétvégére újból keretben lesz Mbappé... Nem kéne telhetetlennek lenni, ez így volt szép bajnoki kezdés.



Villámrajtot vett a Stade Rennais

Julien Stéphan folytatná tovább a jó szériát.  Olvasd tovább