Női Kézilabda BL 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Janurik megint mit művel a kapuban  :D :D :D 15 perc alatt kifogta a norvégok szemét is

Ezek a norvegok latszik hogy megszenvedik hogy nehany kulcsember hianyzik. Es mivel Morkek sem villognak es a tobbi egyaltalan nem jobb jatekos a fradistaknal igy szamomra nem meglepo a vezetes. Remelem nem esnek szet a lanyok.

Igen, eddig Mörknek sem megy, kérdés a szünetben össze e tudta kaparni őket az edző. Janurik ha a második félidőt is 1-2 védéssel kezdni ez a meccs meglesz  :beerchug:

Azt hittem, hogy az első meccsen mondjuk úgy valamennyire véletlen volt az, hogy felborult a pálya ítéletek terén... meg mondhattuk, hogy hazai pálya stb... De , hogy csóri norvégokat ma is taknyosra szopatják a sporik...  ;D Amúgy valószínűleg nem teljesen véletlen ez, ugye ők elég komolyan összeakadtak az EHF-fel, hogy most itt néhány nap alatt kell lejátszaniuk 6 BL-meccset (mindet idegenben!)... Van ebben egy ilyen, akkor nesze nektek...  :)

Mörk betöréseit aki figyelte... 3 olyan szitu is volt, hogy fél méterrel belül álltak az őt faultoló védők, mindet ki tudták hozni a szerbek 9 méterre, és max sárgát adtak...  ;D Mörk már magán kívül van, és még a norvég edzőt figyelmeztették ráadásul... Másik oldalon meg az ellentámadásból ugyanaz a fault Kovacsics ellen, hetes + 2perc... Ami teljesen jogos, csak durva, hogy mennyire nem egyenlő a mérce.

Viszont ezeket figyelembe véve a fáradó Viperst a jobb csapatokkal lehet majd veretni... ugyanis ők majd szépen utaznak tovább és játszanak a Fradinál komolyabb csapatokkal idegenben... Ha hasonló szellemiségben fújnak ellenük továbbra is, sok sanszuk nem lesz... Az oddsokra kiváncsi leszek...

Mindenesetre én bízom, hogy azért kozmetikáznak a sporik egy keveset legalább a fújásokon, 1 db kiállítást kapott a Fradi az első játékrészben... megeszem a kalapom, hogy ha nem kapnak kettőt a másodikban... 2.5 Fradi kiállításokat pedig 1.66-ért lehet most tenni.... Sárgák már nem hiszem, hogy lesznek, itt ami olyan, az 2 perc lesz... Szerintem ez egy erős bet most.

Nem akarok vitat kezdemenyezni de allandoan ez a birozas.. Nem a birok miatt vezet 6tal a fradi, hanem mert a ket kulcsjatekosuk nem tudja minden meccsen a hatan cipelni a csapatot. Csapatkent jobb a fradi, es ezt en mondom aki NEM fradi drukker.

Lunde meg minek áll a kapuban, minden Fradi lövés gól, cseréljék már le ... Szégyen nem szégyen de a norvégokra tettem  :noway:

Tudtok mondani olyan jatekost ebbol a jelenlegi Vipersbol, termeszetesen Morkon es Reistadon kivul, aki kiszoritana az azonos poszton levo jatekost a Fradibol? En egyet se.

Bocs , tévedtem... nem vitát szítva... azóta eltelt 18 perc...

Ebben a 18 percben nem kozmetikáztak semmit a statisztikán, sőt...

Ferencvárosi 7méteresek: 4 db
Ferencvárosi 2percek: 0 db

Vipers 7méteresek: 0 db
Vipers 2percek: 2 db

Tudom tudom, nem faultol a Fradi...  ;D
Aki nem látja, hogy itt most bizony nem egyenlő a mérce, az vagy nem ismeri a kézilabda szabályait, vagy szimplán nem akarja látni. Sajnos mióta elvégeztem a játékvezetőit, kétszer olyan éles szemmel figyelem a ténykedésüket... ma sajnos különösen kirívó esetek vannak.

Najóóó.... Ebben a percben Mörk betörés, mindkét blokkolo a 6oson belül állva vágta magát hanyatt, de belemenést fújtak... Nem vitát szítva, de megvédem a véleményemet.  :)  Annyira egyszerű dolgok ezek, mint az 1x1.... nem kétes szitukat mondok, mert abból van sok egy kézi meccsen... de ez, és az ehhez hasonló ítéletek fekete vagy fehér... ha pozícióban vannak, kint... akkor belemenés, ha belül van ez a pozíció, akkor 7méteres...

És tényleg nem akarok vitát szítani, de na... legyünk objektívek, attól, mert magyar csapat játszik.  :)

Az szamomra nem mervado adat hogy osszehasonlitva hany hany ketpercet es hetest osztottak ki a birok. E logika szerint a Bud meccsein az ellenfeleket annyiszor kellene kiallitani mint a podgoricaiaikat?
Vagy ugyanannyi hetest kell itelni mindket csapatnak mert ugy igazsagos?

Nem azt mondom hogy nem voltak teves iteletek amik a Fradit segitettek. En csak azt allitom hogy erre nem ildomos rafogni a gyenge norveg jatekot. Raadasul nem is jobb csapat. Van ket klasszisuk (itt) es kesz, a tobbiek a Fradiba padoznanak.

Ez a Norvég támadó gépezet, ma egy rakás nulla volt (egy zsák belemenéssel)... Én is a norvégokra fogadtam  :noway: :noway: :noway: :redchug: :redchug: :redchug:

A női kézilabda kiszámíthatatlan. Kivéve a Győr - ők sosem kapnak ki  :D

hu ez az arntzen ma is gecigyenge volt  ;D mörk is nulla, janurik meg extra kétszer egymás után, nem lenne am rossz ez a fradi

voltak téves ítéletek ja, de asszem ezek fújták a szeged-psg-t is, oha jol emlékszek ott is benéztek pár ilyet, a legnagyobb fail az malestein vagy vmelyik jobb szélső ziccerét elengedték hetes 2perc helyett  ;D

Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 08, 2021, 18:56:17
Az szamomra nem mervado adat hogy osszehasonlitva hany hany ketpercet es hetest osztottak ki a birok. E logika szerint a Bud meccsein az ellenfeleket annyiszor kellene kiallitani mint a podgoricaiaikat?
Vagy ugyanannyi hetest kell itelni mindket csapatnak mert ugy igazsagos?

Nem azt mondom hogy nem voltak teves iteletek amik a Fradit segitettek. En csak azt allitom hogy erre nem ildomos rafogni a gyenge norveg jatekot. Raadasul nem is jobb csapat. Van ket klasszisuk (itt) es kesz, a tobbiek a Fradiba padoznanak.

Épp ezért mondom, hogy alapjáraton, ha nézte az ember a meccset, nem azt látta, hogy milyen durva ez a Vipers, és hogy mennyire nem faultol a Fradi... mert bizony volt bőven olyan fault amire hetest illett volna fújni... és 2perc is bőven benne volt a pakliban... Épp ezért irreális ez a stat. És most nem a kétes dolgokra gondolok, mert tudjuk, hogy azok elég szubjektív dolgok... elég ha csak a belülvédekezéseket nézzük, vagy amikor Mörköt két kézzel lökik oldalról ziccerben... Mert ezek a "fekete-fehér" szituk... Sajnálom, hogy itt tart a játékvezetés jelenleg nemzetközi szinten, mert elrontja sokszor a kézi élményt...

Valóban Győr meccset kell nézni, ott legtöbbször akkora a különbség, hogy nem bosszantja fel magát az ember azon, ha bakik vannak, mert közétesznek 10-et...  ;D

minden csapat továbbjut a bl-ben

húú de érdekes volt a vipers-rostov, mörk elsírta magát h az utolsó támadásuknál nem tették fel a pályára, azt mondják h védekezés miatt, h ne kelljen cserélni, de arntzen elbaszta (  :-X :-X ) és ki is kaptak  ;D

A Kristiansand teljesítménye meglepett kicsit, amilyen jól kezdték a csoportkört (Metzet is verték idegenben), most annyira nem jön nekik össze semmi. Persze ebből szerencsére a Fradi profitált, meglátjuk mire lesznek képesek a kieséses szakaszban. A következő meccsek fontosak lesznek (és könnyebbek is).


/Mörk és Lunde miatt szurkolok nekik/