WTA Lexington, Prága

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Heti WTA tornák: Lexington, Prága

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornákról, ide jöhetnek a tippek, információk stb.  :topbet_125:

Siegemundot(1,36) még mindig lehet tenni így,hogy elhalasztották nagyjából ugyanolyan szorzón.Még mindig azt mondom,hogy megnyeri.
A mai tippekkel majd később jövök.

#2 augusztus 14, 2020, 13:24:34, Powell
Először a prágai tornáról írom a tippeket a tengerentúlit majd délután.
Tsurenko-Bogdan:a román lány csak ITF szinten vitézkedik salakon.Tsuernko meg úgy tűnik kezd magára találni hiszen 4 meccset már behúzott ezen a tornán ami azt mutatja elkapta a fonalat.Könnyű meccsre nem számítok,de ha nehezen is az ukrán lány nyeri a meccset.Tsurenko nyerNagyon bátraknak:2,5 szett felett vagy játék over kinek mi vérmérséklete szerint.


Giorgi-Mertens:A nap egyértelmű fő mérkőzése.Egy döntőnek is beillene.Giorgi jó formában van,de mennyi maradt még benne vajon?Szerintem,lassan elfogy az energia a gyönyörű olasz lányból.Mertens nehézkes győzelme borítékolható volt az előző körben,mert ő most kezdte a szezont még az ellenfele már játszott salakos meccseket a múlt héten.Egyértelmű a legjobb tipp erre a találkozóra a 19,5 over 1,55 oddson.Szinte kizártnak tartom,hogy az olasz lány aki nem a kiegyensúlyozottságáról híres és/vagy egy bemelegedő Mertens közül bármelyik nagyon simán hozza a meccset.


#3 augusztus 12, 2020, 12:29:31, alexthebest
Idézetet írta: Powell Dátum augusztus 12, 2020, 12:02:31
Először a prágai tornáról írom a tippeket a tengerentúlit majd délután.
Tsurenko-Bogdan:a magyar lány csak ITF szinten vitézkedik salakon.Tsuernko meg úgy tűnik kezd magára találni hiszen 4 meccset már behúzott ezen a tornán ami azt mutatja elkapta a fonalat.Könnyű meccsre nem számítok,de ha nehezen is az ukrán lány nyeri a meccset.Tsurenko nyerNagyon bátraknak:2,5 szett felett vagy játék over kinek mi vérmérséklete szerint.

Giorgi-Mertens:A nap egyértelmű fő mérkőzése.Egy döntőnek is beillene.Giorgi jó formában van,de mennyi maradt még benne vajon?Szerintem,lassan elfogy az energia a gyönyörű olasz lányból.Mertens nehézkes győzelme borítékolható volt az előző körben,mert ő most kezdte a szezont még az ellenfele már játszott salakos meccseket a múlt héten.Egyértelmű a legjobb tipp erre a találkozóra a 19,5 over 1,55 oddson.Szinte kizártnak tartom,hogy az olasz lány aki nem a kiegyensúlyozottságáról híres és/vagy egy bemelegedő Mertens közül bármelyik nagyon simán hozza a meccset.

Ana Bogdan roman, top 100-as, o jatszik itt. Akire te gondolsz, Bondar Anna lesz.
Mertens US Openre keszul, ruhelli a salakot, de a tipp tetszik, mert Giorgi kicsit faradhat mar.

Először is jó hogy látlak fórumon:)Másodszor igazad van:)
A nevét valóban összekevertem és rá is asszociáltam,de az eredményein nem változtat. :ok:

Tsurenko visszalépett így játék nélkül ment tovább Bogdan.

#6 augusztus 14, 2020, 13:24:54, Powell
Linette M.-Brady J.
Az amerikai lány rendesen beindult az amerikai bajnokságon sorra verte a neves ellenfeleket is.Valamint ezen a tornán is jól kezdett.Ráadásul elég sok meccset játszott ebben az igen nehéz időszakban.Míg Linette alig játszott meccset és azon sem brilírozott. Szerintem Brady ezt a formát egy darabig még tuti viszi magával a tornán.Elég erős tippnek érzem Brady győzelem 1,49
Blinkova A.-Bouzkova M.
Bouzkova úgy látszik átmentette a formáját februárról:)Simán verte Kontát.(mondjuk mostanság nem is biztos,hogy nagy dicsőség?:))Blinkova ellenfele előző körben megsérült,de az első szettet Ahn nyerte majd kényszerült feladni.(bár nem tudom mi volt az oka vagy mikor történt.)Ha nem sérül meg akkor lehet ki is kap Blinkova,mert egy Ahn-t azért illetve volna simán vernie.Bouzkova kemény pályás eredményei engem meggyőztek.Ez a borítás az erősség Bouzkovának 1,49 meglepdőnék ha nem ő nyerne

Jabeur - Govortsova

Országos egyes (1.44)

Giorgi-Mertens:Az első szettben sok nyerőt ütött az olasz,de rengeteg hibával játszott.Mertens jól védekezett az olasz támadásai alatt.A korai breaket azonnal vissza is bukta Giorgi.A második szettben már szétesett Giorgi.A tippemet szépen elintézte az olasz sejtettem,hogy nincs benne sok,de hogy ennyi..

#9 augusztus 14, 2020, 13:25:40, Powell
Siegemund L.-Sorribes Tormo S.:Ha valaki szereti a salakos teniszt,szerintem ezt a meccset érdemes megnéznie.Úgy vélem egy közönség szórakoztató mérkőzés vár ránk.Siegemund nagy küzdő és gyors labdákkal operál.A spanyol imádja viszont magasra pörgetni a labdákat és nagyon jó keze van.Nagy küzdő a spanyol is mellesleg.Az előző mérkőzésen is 3-0-ra ment az ellenfele és visszajött majd a szettért adogatva elbukta azt és a tie breaket pedig simán lehozta Sorribes Tormo.A fenn említett okok miatt nálam elég biztos tipp a 18,5 game felett 1,37 oddson.
Frech M.-Rus A.:
a holland lány Vekic elleni meccsét láttam jól mozgott,alapvetően de a labdákról lemaradt vagy leütötte Vekic.French úgy látom nincs rossz formába.Ráadásul szerencsés vesztesként van itt ami okán általában megújult erővel játszanak a teniszezők.Nem egy életbiztosítás,de nálam a lengyel lány nyer.

Begu, Irina-Camelia - Kung, Leonie:
Ez a meccs abszolút sötét ló,mert Begu ha elkapja a fonalat simán vernie kéne Kungot.Azonban szerintem simán (2-0) kikaphat.Abszolút felejtős meccs.

#10 augusztus 13, 2020, 12:55:08, Powell
Siegemund L.-Sorribes Tormo S.:már most látni hogy nem egy másfél órás meccs lesz ;DNagyon hosszúak a labdamenetek.Igazi salakos meccs


S.Williams – V.Williams:A meccs esélyese szerintem Venus,mert ha nem is jó formában érkezett a tornára,de az amerika bajnokságot vállalta és sok meccset játszott.Serena se fiatal már azt senki ne felejtse el és bizony a kondícióval voltak gondok nála az elmúlt időszakokban.Serena meg semmit nem játszott a koronavírus kitörése óta.Venus győzelmébe érték is van és abszolút reális nálam az idősebbik V.Williams győzelme.
Bellis C. - Pegula J.:A bukik szinte kétesélyes találkozónak veszik a meccset.Pegula végignyomta az amerikai bajnokságokat és sorra nyerte a találkozókat.Míg Bellis mindössze két bemelegítő találkozót játszott a torna előtt.Pegulának eddig is sokkal jobb eredményei voltak köszönhetően mondjuk annak hogy Bellis sérült is volt gondolom.Bellis formába kerülését szerintem a vírus tönkretette hiszen előtte nem játszott utána meg alig.
Lehozza a meccset szerintem Pegula 1,8

Ha csak szimplan a tehetseget nezzuk azert Pegula Bellis kozeleben sincs. Nyilvan Bellis kevesebb meccset jatszott az utobbi idoben, de kotve hiszem hogy ne edzett volna megfelelő mennyiségűt. Persze edzes es meccs nagyon nem ugyanaz.. A jozan eszem nekem is Pegulat mondana.


De, en annyira kedvelem Bellist, hogy nem tudok ellene tenni.. 😂
Szal en pont őt tettem.  Ha lesz időm meló kozben belenezek streamen a meccsbe.

De Powell ha esetleg te is belenezel, legyszi ird be milyen volt a meccs, mert nagyobb az eselye hogy nem latok belole semmit.

Mindenképpen írok ha belenézek:)Örülök,hogy írtál a topicba.:)
Bellis egy félév múlva lehet simán verné Pegulát,de én a forma miatt érzem Pegulát leginkább.Az újraindulás óta úgy veszem észre nagyon sokat jelent egyenlőre hogy ki játszott és ki nem.

#14 augusztus 13, 2020, 14:28:01, Powell
Siegemund L.-Sorribes Tormo S összefoglaló:2-4 állásnál break labdánál egy  labda a vonalra eset,de előzetesen a vonalbíró outot mondott a vezető bíró azonban felülbírálta pedig a német lány már leült,hogy megvan a break.Ekkor megtört egy kicsit én úgy láttam rajta ezután sok labdát elütött vagy bele a hálóba.
Összeszedte magát Laura 2.szettben többször volt jó esély,de váltani akart és rontott Laura(break lehetősgénél az első 3 game).Folyamatosan próbálja már rövidíteni a labdameneteket a német.A spanyol lubickol a hosszú labdamentekben.Próbált megnyugodni és koncentrálni ha ő jött adogatóként(Siegemund).1-3-nál úgy tűnt szétesett teljesen a német,de a gamen belül egyszer csak megfordult a dolog és szórta a nyerőket.(2-3állás).Ki nem kényszerített hibákkal sikerült is visszabukni a németnek az adogatását.Sok a ki nem kényszerített hiba a németnél, túl sok,dűlőre akarja vinni a pontokat,de csak elrontja.Ismét eljátszotta a német elkezdte szórni a nyerőket (3-4 az állás).Őrülten magasra teszi néha Tormo a labdákat,a hálóhoz pokoli gyorsan odaér. és el is bukja a német megint a szervát.nagyon jól játszott a spanyol igazi salak teniszt nyomott,minden labdát visszanyesett,okosan játszott.