Bajnokok Ligája Tippjáték (Nyeremény: 20 000 forint)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mindkét csapat lő büntetőt @ 19.00 (betclic)

indok: Orsato a Serie A-ban 0,50 feletti átlaggal bír, amivel még nincs is a toppon, brutál tizit hoztak össze az olasz sporik. Bízom benne, hogy most is mutogatja majd a meszes pontot, ördöngősen cselező támadók, meg elég nehézkes védők, szerintem egy tizi szinte biztos, de egy kis mákkal talán ítél egyet-egyet testvériesen. Nem mondom, hogy tuti tipp, de akár jöhet is. Egy ezrest pont megér.

Tipp:  PSG pontosan 2 góllal nyer

Odds: 8,50
Iroda: Bet365

Indoklás: Megvallom, meglepett, hogy a franciák ilyen simán lépték át a Lipcsét. Épp az ellenkezőjét jósoltam, és most nem csak az eredmény, de a mutatott játék miatt is önkritikusnak kell lennem. A PSG egyértelműen felnőtt a feladatához, egy pillanatig nem forgott veszélyben a továbbjutásuk. Ha ezt a formát át tudják menteni a döntőre (amire előtt egy nappal többet pihenhettek, mint a bajorok), akkor abszolút partiban lehetnek. Úgy képzelem, hogy a hajrára PSG vezetéssel fordulnak rá a csapatok, majd a kitámadó németeket lekontrázva, Neymar az utolsó másodpercekben viszi be a kegyelemdöfést.

Mindenesetre, nagyot nőne a szememben, ha megcsinálná. 

PSG - Bayern Münich
tipp: Mindkét csapat 1,5 lap felett kap + Mindkét félidőben mindkét csapat lő gólt + Bayern nyeri a kupát
odds: 26
iroda: Bet365

Félelmetes támadósorok, mindkét csapattól gólokat várok. Lapokból sem lesz hiány, az elődöntőben a Bayern erre még nagyon figyelt hogy a döntőben mindenki ott tudjon lenni, de most már minden eszközt be kell vetni a győzelem érdekében. A németeket hajszállal erősebbnek érzem így a kupát szerintem ők nyerik.

PSG - Bayern
Tipp: Bayern nyer 3-1-re
Odds: 13,00
Iroda: Bet365


Correct score-t nehéz indokolni, de az elmúlt hetek alapján teljesen reális lehetne egy ilyen eredmény. Viszonylag sima vendég győzelmet várok, már félidei vezetéssel. PSG jó egy gólra, de ez várhatóan kevés lesz.

Tippem: többszörös eredmény: 2-0, 0-2, 2-1, 1-2.
odds: 4,00
Unibet
Indoklás: A többséggel ellentétben nem várok nagy gólparádét, a tét hatalmas, egyik csapat
sem szeretne hátrányba kerülni. Szoros mérkőzést várok, szerintem inkább a PSG kerül ki győztesen, A Bayern nem fogja tudni lehengerelni őket.

tipp:Döntetlen
odds:4.33
bet365

Nem az lesz a forgatókönyv mint az elődöntő és a negyedontó mérkőzéseken ahol potyogtak a gólok. Itt most óvatos módban játszanak a csapatok . Tehát nem a támadójáték fog dominálni sokkal inkább a védekezés lesz porondon. Ezáltal döntést nem is várok a rendes játékidőben .

PSG - Bayern München
Tipp: pontos eredmény: 0-4
Odds: 40,00
Tippmixpro

Indoklás:
Megálmodtam ezt az eredményt, melyet meg is kellene valahogy magyarázni. Nos, 17-ben találkozott a két csapat először 3-0 PSG győzelem, majd 3-1 Müncheni siker. A PSG hozta a meccseit ugyan, de nem látom azt az erőt ami a németeknél van. Ebben a szezonban taroltak. Hozták a bajnokságot, a német kupát, és most jöhet a BL is.
10 meccsen 42 gólt rúgtak. Ha akarják a 4 gól/meccs átlagot, akkor minimum 2 gól kell, de ha már kettő megvan, akkor még kettő. Eddig szabadrugásból nem született gól, annak is lenni kell, illetve a Lewa gól sem maradhat el. Jöhet a 4 gólos müncheni siker.

PSG - Bayern München
Tipp: PSG értékesít egy büntetőt
Odds: 6.50
Iroda: bet365

Ahol Neymar vagy Mbappe képességű támadók játszanak, ott bármelyik meccsen összejöhet egy 11-es. Bőven benne lehet ez ma is a pakliban, amit adott esetben már "csak" értékesíteniük kellene.

PSG - Bayern München
Tipp: Pontos gólszám 2-2
Odds: 11.00
Iroda: unibet

A Bayern védelmén elég könnyedén túl tudott jutni a Lyon csatársora minumum 2 gólt érdemeltek volna de a helyzetek megbosszulták magukat és sima 3-0 nyert a Bayern. PSG csatársora halálosan veszélyes tud lenni és ma biztosan betalálnak. A bayern pontosan azt nem tudja csinálni ami nekik az ellenszerük a busz beparkolása.

Fogadáskészítő 126,00
23/08/2020
PSG v Bayern München
1.000,00 Ft Fogadáskészítő @ 126,00
Tét 1.000,00 Ft
Fogadás részletei
Presnel Kimpembe büntetőlapot kap
Büntetőlapot kap
Alcantara Thiago büntetőlapot kap
Büntetőlapot kap
Juan Bernat büntetőlapot kap
Büntetőlapot kap
Jerome Boateng büntetőlapot kap
Büntetőlapot kap      Az indoklásom egyszerű ezeket a játékosokat gondolom sanszosnak a lapot szerezni hátha sikerül mindegyiknek egy fogadáskészítőben odds 126

PSG v Bayern Munich - Hosszabbításban nyer

Bayern Munich @ 11.00

iroda : Williamhill

Én azt várom, hogy nagyon kiegyenlített lesz a meccs, több gólt is remélek, hogy láthatunk. 90 perc kevés lesz eldönteni, ki legyen a győztes. Mint ahogy a papírforma a Bayern mellett szól, én is azt várom, igaz csak hosszabbításban fog nyerni.

PSG - Bayern München
Tipp: Juan Bernat lapot kap
Odds: 3,75
Iroda: Bet365

Indoklás: Bayern szenzációs formában sorra nyerik a fontos találkozókat, akár több góllal is. A PSG csapata és szurkolói várják már az átütő sikert, ami ma eljöhet számukra. Lapok terén értéket találtam Bernal kapcsolatban, hiszen Gnabryval szemben lép fel és a BL mérkőzések során már összejött neki egy-egy sárga lap. M este is be fog sárgulni.

PSG - Bayern München

tipp: a Bayern nyer tizenegyespárbajban
odds: 16.75
iroda: betclic

Itt már óvatoskodás is lesz ( jó lehet nem, ismerve a jelenlegi Bayernt, de valamit írnom kell :) Adok-kapok, izgalom, kihagyott helyzetek stb. aztán 1-1 vagy 2-2 rendes játékidőben.
Hosszabbításban már vigyáznak ne kapjanak gólt, jönnek a tizik, azt meg ki más nyerné mint a németek, ott már ők fejben jobbak szoktak lenni mindenkinél. Lásd 1982-es vb elődöntő, a Platini-féle francia válogatottat kiütötték ( azóta utálom a német válogatottat meg a Bayernt, de megtanultam elismerni őket, a jelenlegi Bayernt tényleg jó nézni is ahogy játszik ).

PSG - Bayern München

Tipp: T. Müller szerzi az 1. gólt
Odds: 9.5
Iroda: bet365

Nem szeretnék túl sokáig izgulni a tippemért és a magas odds is csábító. (ez utóbbi miatt végül nem a "ki végzi el a kezdőrúgást opciót" választottam)
Müllertől láttunk már fontos meccsen gólokat, a Barca ellen is ő kezdte a gólgyártást, Lewandowski mögött ma is jó eséllyel kapirgálhat.
Persze a Bayernből szinte bárki betalálhat, de "ár/érték" arányban ez tetszik.

Idézetet írta: olics Dátum augusztus 22, 2020, 12:08:29
Gólok száma 3,5 alatt
@1.80
bet365

Szembemegyek a várakozásokkal, szerintem nem fognak fejjel a falnak menni a csapatok és még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy kivárásra fognak játszani a csapatok az első félidőben. Az elődöntöben nem kaptak gólt a csapatok, igaz se a Lyon se az Atalanta nem a legjobb napját fogta ki. Undert várok viszont az is lehet hogy a 7,5 overt kéne megjátszani 21-es oddsért.
Nyertes