US Open 2020 - Maradj Talpon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Admin Dátum szeptember 08, 2020, 18:02:57
Utólagos elnézést kérek az alábbi szabálypontért:

"1. Minden meccsnapra kell tippet leadnod (1 nap = 1 tipp/tippsor). A napok magyar idő szerint számítanak (0-24). A játék augusztus 31. - szeptember 13. között zajlik."

A hangsúly a meccsnapon van, és nem a magyar (0-24-en). Tehát a meccsnap a lényeg!
Nálam a következő a helyzet a fogadásoknál.

Jelenleg nem Magyarországon tartózkodok, hanem Erdélyben vagyok vendégségben a rokonoknál. Mivel Magyarország és Románia között időzónabeli óraeltérés van, pluszban pedig én mindkét nyelvet eléggé jól beszélem (a magyart anyanyelvi szinten, a románt pedig felsőfokon), ezért megszoktam, hogy éppen azon a nyelven olvasom el az engem érdeklő híreket, amely nyelveken ezek elém kerülnek. Fogadásügyileg is számos problémát okozott és okoz továbbra (is) nekem az időzónabeli dolog. Hiába, na, nem tudok hozzászokni ahhoz, hogy nem Magyarországon, hanem Erdélyben vagyok. És zavar, hogy mindig számolnom kell(ene), hogy itt hány óra van és ez milyen ottani időnek felel meg.

Rendszereznem kellett, hogy ne zavarjanak meg. Ezért aztán ezt úgy oldottam meg a Sportfogadas.org portál játékainál, hogy kizárólag csak az Unibetet használom és lehetőleg már az adott eseményt megelőző napon tippelek-fogadok. Ez jól is működik, viszont most a tenisznél problémát jelenthet, hogy egyik napról másik napra tesznek át mérkőzéseket. Így aztán viszonylag gyakran vannak olyan teniszmeccsek, amelyek még a fogadást-tippelést követő napra vannak-voltak jelezve az Unibeten, amikor fogadtam, majd pedig ezután órákkal később átpakolták őket a következő napra.
Például: 2020. szeptember 6-án az Unibet által 2020. szeptember 7-re jelzett XY mérkőzésre fogadok, én hiszek az Unibet fogadóiroda weblapján ajánlottaknak, fogadok arra a következő napra jelzett XY teniszeseményre, majd pedig néhány órával később azt veszem észre, hogy az Unibeten az eredeti 2020. szeptember 7. helyett már 2020. szeptember 8. az esemény kezdési időpontja.

Ilyenkor nekem már csak egyetlen dolog marad: elkönyvelni az Unibet döntését.

11.

J Brady - N Osaka
18.5 jatek felett
1,34
Unibet

11. tipp

Esemény: Brady, Jennifer - Osaka, Naomi
Tipp: Osaka, Naomi
Odds: 1.46
Iroda: Unibet

Idézetet írta: csabax Dátum szeptember 09, 2020, 22:47:32
11. tipp

Esemény: Brady, Jennifer - Osaka, Naomi
Tipp: Osaka, Naomi
Odds: 1.46
Iroda: Unibet

Tárgytalan.
Gratulálok!
:beerchug:




Gratulálunk @peshark ! Nyereményed 20 000 forint Skrillen keresztül.  :beerchug: