Női Kézilabda NB1 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nekem az MTK is tetszik 2.00-e4s oddson, csak mióta Mihálffy elment, nem merek az MTK-ra tenni  :D ÁÁÁ pöcsért kellett elmenni, ráadásul a világ végére, a süllyesztőbe, Kisvárdára... Max a zseton motiválhatta, mert onnen mindent lehet, csak előrelépni nem...

jaja, necces lesz nagyon, vagy nagyon meggyapják őket, vagy még nagyobb teher lesz azt nyernek 2-3 góllal, mondjuk most a csabát is szopatják, mksz lehet odabasz nekik a győri balhéért

nem nb1 ugyan, de érdekes lesz ez a szezon, ugyanis nb1b-ben sorra mondják le a meccseket, a legutóbbi ilyen

Orosházi Női Kézilabda Club
❌Elmarad a Göd elleni mérkőzés

Ma reggelre klubunk egyik tagja belázasodott, éppen ezért felelősen gondolkodva a jelenlegi körülmények között nem vállaljuk a kockázatot és nem utazunk el Gödre.


ha vki belázasodik bojkott az egész meccs, nagyon kemény, és még csak szeptember eleje van, mi lesz télen, vagy mi lesz a kézi eb-n, vki lázas lesz füst az egész torna?

Hajdunanason is lettek koronasak, lassan konnyebb lesz azt irni h hol nem, nekik is kovi ket meccs kuka

Elvileg akik tunetesek 6 hetig nem edzhetnek ugy azert nehez lesz lehozni a bajnoksagot

Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 11, 2020, 15:11:36
Na a debrecenieket egy hónapi bér levonásával sújtották, október 10-ig van haladék, ha addig úgy teljesítenek ahogy, akkor akár el is tekintenek tőle

holnap Békéscsaba, azokat nagyon meg kell gyapni
szept 16 Érd idegen, az is verhető
szept 19 Szombathely hazai, az is sima elv
szeot 23 Dunaúj idegenben necc
szept 27 hazai pályán siófok az kuka valszeg
okt  10 idegenben Boglár az is valszeg megvan

Felidoben tonkreverik a siofokot is, lehet itt motivalni a sportolokat   ;D


Vámos 13at dobott a Siónak, aztán adott egy olyan nyilatkozatot..Választékos, összeszedett, korrekt. Áhh, imádom ezt a csajt.  :smitten: :smitten:

Ha nem lesz ott az olimpiai selejtezőn.. :bash: :bash:

azt írja nso, hogy Ambros Martin visszatér Győrbe, Danyi meg megy Siófokra

Idézetet írta: hubika88 Dátum december 31, 2020, 14:00:09
azt írja nso, hogy Ambros Martin visszatér Győrbe, Danyi meg megy Siófokra

Danyi Gábor távozik a szezon végén Győrből.
Nem hosszabbította meg a klub vezetőedzőnk szezon végén lejáró megbízatását, így biztossá vált, hogy 2021 nyarán Danyi Gábor távozik a Győri Audi ETO KC-tól.

Alakulnak a dolgok... az az igazság, hogy szvsz Danyi nem egy ETO szintű edző... ezzel a kerettel valószínűleg én is lehoztam volna azt, amit ő.... de kb bárki... Viszont játékban sokszor elég nyögvenyelős volt vele a csapat... Nehéz elvitatni, mindent megnyert, amit lehet, de na... valahogy nem volt olyan kiélezett a verseny, ha belegondolunk (1-2, max 3 rivális...).
Érett már ez a váltás szerintem, ha az Ambros-os teória az igaz, akkor is, ha valaki más jön, akkor is...

Nyílt titok, hogy a legiosok keze van a dologban. De meg is ertem.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 06, 2021, 03:17:49
Nyílt titok, hogy a legiosok keze van a dologban. De meg is ertem.

midnenhol ez az infó, de sehol sem írták le, hogy kiknek és mivel volt baj? Valami olyasmit olvastam, hogy norvégoknak volt valami, de hogy mi senki sem írt konkrét okot

Mondjuk az is elég kellemetlen, hogy Danyi már nemtudom hány éve ígérgette, hogy megtanul normálisan angolul, de ez valahogy csak nem jött össze neki... A szakmai/emberi részét meg hagyjuk meg azoknak, akik részesei a történetnek... Engem nem lep meg a dolog egyáltalán, szerintem hamarabb kellett volna meglépni...

nemzetisport 300 hozzászólás átolvasása után:  ;D :D

"Kristiansen és a norvég barátnői plusz Hansen már tavaly is ki akarta rugatni Danyit api.csába, de akkor még nem járt le "Vikki" szerződése és nem volt zsarolási helyzetben, pluszban Bartha azt mondta, hogy az eredmények Danyit igazolják, ezért nehéz lenne megindokolni jancsifalu faék egyszerűségű népének Danyi távozását.
Aztán eljött Vikki szerződésének tárgyalása tavaly ősszel.
Kristiansen azt mondta, hogy csak akkor hosszabbít, ha Danyi kiba.sszák a picsába.
Az elnökség ülést tartott és 11-1arányban elutasították Danyi azonnali menesztését, viszont a júniusban lejáró szerződését már nem hosszabbítják meg.
Azt mondták hülyén nézne ki ha sikeredzővel azonnal szerződést bontanak, ezért "Vikki" és a spanjai bírja még ki ezt a szezont Danyival.
Kurtovic végül nem bírta ki, ezért maga kérte, hogy leléphessen amíg itt van Danyi.
Danyi tornatanárként tanult pedagógiát, de jól láthatóan mikor azt a való életben kellett volna alkalmazni már nem ment neki.
Vagyis nem kézilabdából, hanem pedagógiából bukott meg.
Nem tudta, hogyan kell bánni ezekkel a lányokkal, így hiába kínálgatta őket a felesége krumplilevesével, nem kellett nekik. Ők bálnazsírra vágytak, nem krumplilevesre."

"Hansen azért nem olyan nagy név. Ő örült, hogy hosszabbított.
Legközelebb nem hosszabbítanak vele, mert a helyére jön Reistad, aki most a kvótamagyar Háfra miatt kiszorult a csapatból, pedig az utolsó pillanatig nem hosszabbított a Viperssel.
Természetesen Kristiansen a góré, és vele tartott a két padra szorult játékos, Hansen és Kurtovic.
Persze nyilván Brattset és Ofi is Vikki mellé álltak.
Solberg új arc. Ő csak idén jött.
Ha 5-6 játékos összefog az edző ellen, ott mindig az edzőnek kell mennie.
Bár ha Messi egyedül mondja, hogy menjen az edző, akkor az edző menni fog."

"Az a hír járja, hogy a Fraditól távozó játékosok akik Győrbe mennek. Azok nem nagyon fognak sokat játszani a légiósok miatt, ezért kölcsönbe oda adják a Siófoknak. Így a Dányi is jól jár és a magyar játékosok többet fognak játszani."

"Csatlakoznék a ki tudja többször leírni ugyanazt össznépi társasjátékhoz. Ismételjünk. Danyi Gábor Martín távozása után 1+1 éves szerződést kötött. A +1 éves opciót 2019. májusában jelentették be, amikor a klub céljai már nagyjából realizálódtak. Oftedal, Brattset és Hansen 2019. szeptemberében hosszabbítottak hivatalosan, tehát 1 éve már Danyi vezetésével dolgoztak. Ekkor valószínűleg még nem utálhatták, vagy hárman sem voltak elég bátrak a zsaroláshoz. De ha időközben ki is ábrándultak belőle, 2020. év eleje tökéletes alkalom lett volna a kicsinálásához. Vereség a Siófoktól, majd x a Brest és szoros győzelem a Budu ellen, mindkétszer sok gólos hátrányból. Ha az utóbbi két meccsen véletlenül elfelejtenek visszajönni a lányok, el is van intézve minden. Ők visszahozták a meccseket, jutalmul megkapták Danyit még egy évre. De most Kristiansen, a zsaroló végre elintézte. Ha elméletek gyártunk, nem lenne egyszerűbb azzal előállni, hogy Bartha és Danyi akasztották össze a bajszukat a válogatott körüli hercehurca miatt? :) Érezhetően nem örült Bartha az edzőpáros (legalábbis az egyik felének) hosszabb távú szerepvállalásának.
Ami pedig az 1 éves szerződéseket illeti. Határozott idejű szerződés. A meghatározott időtartam lejártával a jogviszony megszűnik. Hosszabbításhoz a felek kölcsönös egybehangzó akaratnyilatkozata szükséges. Az akarat hiányán nincs mit indokolni. Szerintem teljesen jó az a megfogalmazás, hogy Danyi Gábor az idény végén távozik az ETO kispadjáról. Ehhez mindenki hozzáteheti a maga kis meséjét."

mondjuk én az ilyenekben NEM tudok hinni :D, idén jár le az 1+1ből a +1éve és azt mondták, bye bye
csak azt  remélem, hogy nem Martint hozzák vissza

Bar en is szoktam olvasni az nso hszeket, es jol ertesultek is az ottaniak, azonban az egyik legszanalmasabb csurhe ami ott van.

Van egy gyori szekcio es egy fradi. Egymast szidják minden aldott poszt alatt vegelathatatlanul es ugyanúgy. 😂

Van egy csavo, aki allandoan ujraregel kulonbozo orosz jatekosok neveivel, pl Mihajlicsenko volt meg az eb alatt, most mas neven mozog, gondolom letiltottak. Azzal menozik hogy o nevezte el pl Vamost Vamosznak, meg nehany jatekos becenevet is o adta. 😂 😂