Bajnokok Ligája 2020-21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem beszari a Fradi, kicsin múlt a lesgól, aztán vezetnének.

kicsit olyan, mintha eleve úgy mennének oda, hogy tudják h esélytelenek, előbb volt egy futóverseny, a felénél feladta, mondjuk ha a paks ellen mennének akk sztem utóléri, dibusz a 11-esnél is úgy dőlt el, hogyha kicsit is elhiszi akk megfogja

Idézetet írta: hubika88 Dátum október 20, 2020, 21:33:34
dibusz a 11-esnél is úgy dőlt el, hogyha kicsit is elhiszi akk megfogja

Ha visszanézed, akkor látható, hogy Dénes bizonytalan, hogy merre dőljön. Egy sarkot kellett volna választani, vagy összejön, vagy nem. :D

Fati golorome spontan volt vagy mar 17 evesen apa lesz?

Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 20, 2020, 21:37:00
Ha visszanézed, akkor látható, hogy Dénes bizonytalan, hogy merre dőljön. Egy sarkot kellett volna választani, vagy összejön, vagy nem. :D

hát ezaz  ;D

amúgy a sportingbull 1,001-et adott a barca winre, miközben mindenhol máshol 1,10 volt még a tizi előtt  ;D

OFF!

Miért van az, hogy a honfitársaink ennyire keserűen állnak hozzá egy ilyen csodálatos eseményhez? Nem mindennapos történet, amit most követhetünk. Erre mit látok amióta bejutott a Fradi a BL-be? Egy csomó károgás (minek kell ezeket pénzelni? nem magyarok! "építsünk még stadionokat" stb.).
Az az érzésem, hogy egy csomó embernek manapság már nincs élete. Minden a politika körül forog náluk, azzal kelnek, azzal fekszenek, nincs más!

Emberek! Gondok vannak mindenhol, mindig is voltak, mindig is lesznek. Viszont tegyétek félre 90 percig a frusztrációt. Legalább kilencven percig, és örvendjetek, hogy átélhettek hasonló pillanatokat. Egyesek 25 évet vártak erre! Volt aki meg sem érte.

ÉLJETEK!

OFF VÉGE!  :cya:

Az első 20 perc után, ha van egy kis szerencse, akkor 0-2 az állás, okosan jöttünk ki a meccsre, utána meg mintha befáradtak volna a fiúk, de hajrá, lehet ez még 2-2  :D :beerchug:

A holnapi Bayern v Atletico meccshez: Gnabry tesztje pozitiv lett, igy holnap ujratesztelik az egesz csapatot, remelem mindenkie negativ lesz.

A Bild cikke alapjan a bajorok nem tartanak attol, hogy a meccs elmarad + az UEFA is eloirja, hogy kotelezo a meccs lejatszasa, ha van 13 hadra foghato jatekos (kozte egy kapussal).

Ma csak egy pozitiv teszt lett, a tobbieke negativ, igy en se gondolom, hogy ez holnap 8-10-12 jatekosnal megvaltozik.

Feluletesen olvastam, de a lipcseieknel is volt egy eset, de ok mar most toljak a meccsuket, ugyhogy egyelore minden az eredeti menetrend szerint megy.

Nekem eddig tetszik a Fradi játéka, az elején kétszer-háromszor is olyan fejetlenség volt a Barcánál hátul, hogy élmény volt nézni.

Egyetértek Milannal, ezt szimplán élvezni kell szurkolóként, a politikát, frusztrációt el kell engedni.

GÓÓÓÓÓL!!! Karantén!!!  :redchug: :redchug: :redchug:


Szerintem teljesen rendben van a Fradi.Az első 20.percben jobbak is voltunk szerintem.Ami tőlük telik megtesznek.Hátul is higgadtan kihozzák sokszor a labdát.Nem kakálják össze magukat a Barcától,játsszák amire képesek és talán ez a legfontosabb.(Erre a Barca védelemre teljes vérfrissítés kellene már.)

A legjobban az tetszett, hogy az elol levok osztogattak egymasnak a labdat, nem az volt, hogy ellovoldoztek egymas elol azert, h egy gol eseten valamelyikuk hos legyen, csapatmunka volt a javabol. Tavaly EL-ben a Fradi meccsen Isael ellott mindent, most csak Mak nem passzolt, de az o ket lovese, onnan, teljesen rendben volt.

Hetvegen derbi, aztan jovo heten mar itthon folytatodik az alom.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum október 20, 2020, 21:48:32
Fati golorome spontan volt vagy mar 17 evesen apa lesz?

A testvérének született gyereke, de én azt a szimbólumot látom a dologba, hogy dajkálja a Barcát :)

Én néztem a Kijev-Juvét, hát a Kijev úgy 75 percig annyira gyámoltalan volt, hogy abban a párharcban én nem írnám le a Fradit. Tökmag jól nyomta, szerintem ő top ligákban is játszhatna, az viszont elég gáz volt, hogy Civicet nem vette le Rebrov, Trincao előröl-hátulról rakosgatta be neki  ;D

Viszont ott a Pique-féle szabálytalanságnál mondta a kommentátor, hogy mivel kézzel szabálytalankodott, így piros jár érte. Kérdem én, ha simán felrúgja, akkor csak sárga?