Bajnokok Ligája 2020-21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: oakland23 Dátum április 09, 2021, 13:40:38
Azért arra emlékszem, hogy a Barca is tudott nyomást helyezni a PSG-re, csak azok sem lőttek be semmit. Ez a Bayern meg fizikálisan bőven a Barca felett van

Így van, a Barca az 1. félidőben messze lefocizta a PSG-t; szinte egy félidő alatt meg is fordíthatta volna azt a párharcot.

#361 április 09, 2021, 15:16:54, RedMunchen
Idézetet írta: oakland23 Dátum április 09, 2021, 13:40:38
Én még megvárom a hétvégét, melyik csapatból ki fog kidőlni, de nem vagyok az ellen, hogy a Bayern tud fordítani. Azért arra emlékszem, hogy a Barca is tudott nyomást helyezni a PSG-re, csak azok sem lőttek be semmit. Ez a Bayern meg fizikálisan bőven a Barca felett van

Süle, Goretzka, Lewandowski, Tolisso, Gnabry, Costa, Davies*, Lucas Hernández*, Pavard* es Sané* nem jatszik a bajnokin. A harmadosztalybol meg Christopher Scott, Rémy Vita, Josip Stanisic es Dimitri Oberlin kerul fel.

A Bild vart kezdoje: Neuer – Sarr, Boateng, Nianzou, Alaba – Martínez, Kimmich – Coman, Müller, Musiala – Choupo-Moting

* tervben van a jatekuk a PSG ellen.
Szerk: frissites: Pavard es Sane kerettag.


Folytatódik a sorminta?

Klopp és Zidane csatája valószínűleg eldőlt, vagy mégse? Olvasd tovább


Bajnokok Ligája Speciális fogadások Paris SG - Bayern München (kedd, április 13., 21:00 CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Neymar gólt szerez: 1,5 gól felett 11.00

Neymar szerzi az első gólt  8.00

Kylian Mbappe szerzi az első gólt 7.00

Kylian Mbappé gólt szerez: 1,5 gól felett 9.50

Choupo-Moting szerzi az első gólt    7.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Bajnokok Ligája Speciális fogadások Chelsea - FC Porto (kedd, április 13., 21:00 CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten


Kai Havertz szerzi az első gólt  8.50

Timo Werner szerzi az első gólt    7.00

Mehdi Taremi szerzi az első gólt    9.00

Moussa Marega szerzi az első gólt    9.00

Mason Mount gólt szerez               4.50   

Mason Mount gólt szerez & gólpasszt ad     20.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

#366 április 13, 2021, 14:20:55, SPF Infó
Bajnokok Ligája Speciális fogadások Borussia Dortmund - Manchester City (szerda, április 14., 21:00 CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten


Erling Braut Haaland szerzi az elsõ gólt  7.00

Marco Reus szerzi az első gólt    13.50

Kevin de Bruyne szerzi az első gólt    8.50

Phil Foden szerzi az elsõ gólt    8.25

Erling Braut Haaland gólt szerez: 1,5 gól felett               11.00   

Kevin de Bruyne gólt szerez & gólpasszt ad     9.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Bajnokok Ligája Speciális fogadások Liverpool - Real Madrid (szerda, április 14., 21:00 CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten


Mohamed Salah szerzi az első gólt  5.00

Diogo Jota szerzi az elsõ gólt    7.00

Karim Benzema szerzi az elsõ gólt    7.25

Vinícius Júnior legalább 2 gólt szerez    13.00

Diogo Jota to gólt szerez: 1,5 gól felett               12.50   

Karim Benzema gólt szerez: 1,5 gól felett     13.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Arra azé' kíváncsi lennék, hogy aki ma BL-t néz, azok közül hányan nézik a Chelsea-Portót  :redchug:

Bayern kispad: Nübel, Sarr, Stanisic, Kouassi, Javi Martinez, Musiala, Zaiser. :o

Idézetet írta: BvB_09 Dátum április 13, 2021, 20:48:18
Bayern kispad: Nübel, Sarr, Stanisic, Kouassi, Javi Martinez, Musiala, Zaiser. :o

Elég gyengusz, ezt a kezdőnek kell megnyerni :) Szerintem sok gólos meccsen bayern siker.  2-4   (ezekután tuti 0-0  ;D)

@csatarid @oakland

Mit néztünk el tegnap ezen a Bayern meccsen? :D 4-en írtunk a guruba elemzést róla, és egyedül @Szigo tippje jött. Mind a hárman gólokat vártunk, viszont valamit nagyon nem vettünk számításba. Az első félidőben konkrétan nem sok ideig forgott "veszélyben" a 2 gól/GG tipp, mert nem sok köze volt a gólhoz egyik oldalnak sem. Túlzottan betömörült a PSG, vagy ennyi volt ebben a Bayern kezdőben? Esetleg azt vártuk, hogy bent hagyják az indigót és minden tökéletesen ugyanaz lesz? :D

Ahogy én látom:

A Bayern bal oldala tegnap kalap szar volt, Koman és Davies k**** gyenge volt. Főleg Davies, rá sem lehetett ismerni, csúszkált össze vissza, tényleg pocsék meccse volt. Sané a másik oldalon megcsinálta a cseleket, de amikor a lövés jött volna, vagy a passz, akkor rendre rossz döntést hozott, vagy ha lőtt, akkor pocsékul. Abban a meccsben Bayern szempontból 5 jó perc volt, az első félidő utolsó 5 perce, ahol volt 4 kaput eltaláló lövés, a maradék 85 percben egy! Már az csoda, hogy nyerni tudott. Magasan érkező beadások meg annyira pontatlanok voltak, hogy nem hittem a szememnek. A PSG-nek meg egyszerűen pechje volt, kapufák, Neymar előtt elcsusszanó labda, lőhetett volna vagy hármat a PSG megint.

Nem értem egyébként a Bayernt, kicsit olyan érzésem volt, mintha a Liverpoolt nézném. A 'pool szokott ilyen töketlen focit játszani, a Bayerntől ez meglepett, főleg azok után, hogy mit láttunk az első meccsen.

Olyat azért nem mondok, hogy ő lett volna a mérlegnyelve, de az biztos, hogy Paredes hatalmasat játszott. (Odavágót eltiltás miatt kihagyta) Neymar és Di Maria technikai skillje pedig újra és újra le tud nyűgözni.

Éb úgy látom, hogy Flick azzal próbálta a középpályát stabilizálni, hogy Alabát feltolta Goretzka helyére. Ez nem jött be, mert a PSG ugyanúgy átrohant rajtuk, mint az első meccsen. Alaba helyett odatette hátul középre Hernandezt, aki meg sokkal lassabb, mint Alaba. Hányszor megszívatta őt Neymar és Mbappe... Csoda, hogy nem kaptak gólt. A védekezés tehát egy kalap kaki volt újfent.

Előrejátékban nekem Sané egyszerűen rendszeridegen. Simogatja a labdát, úgy csinál, mintha technikás lenne, de sehol sincs Neymarhoz vagy Mbappéhoz képest. A passzai és lövései egyenesen vicc kategóriája, mivel nincs benne erő és nem is helyezi őket. Nem értem, miért kellett ő ide, szerintem Sarr már most jobb nála, ki merem ezt is jelenteni.

Müller pocsék formában van már egy ideje. Akar mint állat, de egyszerűen semmi nem működik nála. Coman meg volt zakkanva, de a legrosszabb Davis volt. Már az első félidőben csúszkált, vélhetően rossz stoplit választott, én Flick helyében szétszedtem volna a szünetben. Erre mi volt az első megmozdulása a második félidőben: újra elcsúszott. Kurva gyenge volt, Hernandezt kellett volna ott játszatni, szerintem Coman jobban tud vele együttmozogni.

Kurva nagy mákja volt a Bayernnek a győzelemmel, nem érdemelték meg. Az első meccsen ötöt kellett volna rúgniuk, és nem esnek ki. Nem volt bennük most erő és dinamika. Hogy ez miért volt, nem tudom, de a PSG szerintem semmi újat nem mutatott, játszotta a szokásos játékát. Ez van, maradt a bajnokság. Egyedül Lewát sajnálom, megérdemelte volna, hogy még játsszon pár meccset.