Koronavírus, 2. hullám: újra megáll a sportélet?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Koronavírus 2.0: Leáll újra a sportélet?

Igen, sajnos.
12 (24.5%)
Nem, ez teljesen kizárt.
30 (61.2%)
Nincs vírus! Csak kamu az egész! Amúgy sem szoktam fogadni.
7 (14.3%)

Összes szavazó: 47

Szavazás lezárva: október 23, 2020, 18:24:55

Láthatjuk, hogy Európa szerte napi szinten növekedik a fertőzöttek száma, mellesleg a hideg beálltával itt a már "megszokott" influenza időszak is.

Számos focicsapat fontos kulcsjátékost (Ronaldo) veszített el mostanság, és van aki már visszatért (pl. Zlatan Ibrahimovic).

Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre. Következik egy újabb zár? Újra megáll a sportélet? Jöhetnek a téli pókerpartik?  :D

Szavazzatok, s osszátok meg véleményeiteket.


Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 13, 2020, 18:26:19
Ronaldo koronás lett, reagáltak a Fradi-kommentelők
Jelenleg - tudomásom szerint - az a szabály van Olaszországban, hogy 10 nap az elkülönítési időszak. Azaz CR várhatóan fog játszani a Barcelona ellen.

Szerintem nem állnak le . A zártkapus játékok már bejöttek , és müködnek . Nézők nélküĺ is megy a dolog . Nem lehet annyira örült ez a világ ,hogy Párizsban ne Rafa nyerjen . Ezt a díj átadón mondták , amikor a kezébe adták a kupát .:)

Nem tartom kizártnak, hogy ilyesmit mondtak, de ez valahol természetes, hisz 13.(!) alkalommal nyerte meg. Nincs ellenfele.

Idézetet írta: csabax Dátum október 13, 2020, 18:39:17
Jelenleg - tudomásom szerint - az a szabály van Olaszországban, hogy 10 nap az elkülönítési időszak. Azaz CR várhatóan fog játszani a Barcelona ellen.

Pontosan így van ahogy csabax is írja. Most olvastam róla és itt lesz a Fradi ellen úgy nyilatkoztak.

Nincs értelme a virus nem válogat.Sajnos ezzel még évekig együtt kell élni.

Nem hiszem leállnának, viszont gyarapodni fognak az elhalasztott mérkőzések, érdekes egy pillantást vetni a magyar hokibajnokságra (Erste Liga). Két hete kezdődőtt a bajnokság, de a mérkőzések nagy százalékát kellett már elhalasztani sajnos, csak itt míg lesz elegendő idő az elmaradt meccseket bepótolni, a top foci bajnokságok az erőltetett menet miatt sokkal nehezebben fogják tudni megoldani. Angliában tudtommal mindőssze 2 vagy 3 időszakot jelöltek meg elmaradt mérkőzéseket pótolni, amiből a MU és City az európai kupa menetelés miatt már az egyik foglalt.

Szerintem nem fognak leállni. Egyre több lesz majd a zöld asztalnál eldőlt mérkőzés, mert senkinek sem lesz jó semmilyen időpont. Úgy gondolom, hogy új rendszert kell kitalálni a jelen időszakra. Ha nem akarják megterhelni a játékosokat, illetve nincs idő a pótlásra, akkor legyen A-csoport, 9-9 és 10-10 csapattal, majd ezután legyen playoff. Kevesebb lesz ugyan a meccs, de nem kell attól tartani, hogy sorra jönnek majd a 3-0-ás eredmények.


Mondjuk pont most függesztették fel a csehek az első és másodosztály küzdelmeit.

Igazán azt nem értem, hogy a különböző nemzetek szövetségei, verseny kiírói miért nem szervezték át a kiírásokat. Drasztikus létszám csökkentések alacsonyabb meccs számok. Nyilván recesszió, de jobb a teljes bizonytalan helyzet. pl nb1 - 22 fordulót tutti le lehetne játszani biztonságosabban lázán. Mi lenne, ha a topligák csak 14 csapattal 26 fordulót játszanának, az tervezhetően lemenne...mi történne; nem heti 15 millió forint lenne az átlagos bér, hanem csak 8...mindenki kevesebbet keresne; csökkennének a kiadások-bevételek, de mindenki tudná, hogy augusztus-május közt lemegy a 26 meccs/csapat...

Felesleges azon gondolkodni, hogy kevesebb meccset rendeznek majd meg, ezt biztosan nem fogja meglépni senki. A nézőket már elvesztették, a TV-s közvetítések szükségesek 38 fordulón keresztül, hogy legyen bevét.


sztem sem fog megállni, mint ahogy a gazdaság sem, mármint őgy, mint tavasszal, legtöbben szabadságon voltak, vagy felvették a 3 havi segélyt, még egy ilyen intézkedés és a vendéglátósok mind éhenhalnak, és akk húzzák magukkal a taxisokat is


Mostmár tudják "kezelni" a dolgokat, tavasszal hirtelen zárt minden, fejetlenség volt az egész, sok csapatot hátrányosan érintett a bajnokság lezárás, pl. Lyon. Ezt mégeszer nem fogják meglépni. Ha más nem, akkor zárt kapusan is, de letolják a szezont.