Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 27.)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 27.)

Van egy tipped erre a meccsnapra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (5000 Forint/meccsnap) részesülhet!


Lokomotív Moszkva - Bayern München Vendég csapat nyer és 4,5-nél több gól

21:00
Liverpool-Mydtjilland
félidő 0-0
5.00
bet365

Szerintem a vendégcsapat be fog állni bekkelni, legalábbis ezt láttuk tavaly egy szintén angol csapat ellen. Ha kihagy a Pool néhány helyzetet, vagy nem lesz aktív az első félidőben, vagy a vendégeknek is lesznek helyzeteik, és nem lesz egyoldalú a játék, akkor 0-0-lal zárhatnak a játékrészben. Vagy ez, vagy 1-0, esetleg 2-0.

Mönchengladbach-Real Madrid
Tipp:Hendikep (2:0) V
Odds:6,00

Az előző fordulóban elszenvedett vereség után ezúttal muszáj nyernie a Realnak,és fölényesen le is győzik a németeket.

Sziasztok!

Időpont: 2020.10.27. (21:00)
Esemény: Foci Bajnokok ligája (Atletico Madrid - Salzburg)
Tipp: Több mint (2) gól a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Több mint (7) szöglet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Több mint (3) lap a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Mindkét csapat gólt szerez a mérkőzésen - Igen
Odds: 4.75
Iroda: bet365
Indoklás:

Atletico Madrid feledtetni akarja a Bayern ellen elszenvedett vereséget. Salzburg pedig már szinte egy nyerő mérkőzést engedett el és ezt ők is helyre akarják hozni. Ebben a nagy küzdelemben minden előfordulhat. Jó esély van ezekre az eseményekre.

Shakhtar Donetsk - Inter

2020. okt. 27. 18:55
Inter legalább 3 gólt rúg, melyből legalább egyet Lukaku szerez
3.90
Unibet

Legutóbb a tavalyi Európa Liga elődöntőben futottak össze a csapatok, meggyőző fölénnyel 5-0-ra nyert az olasz csapat. Most a második fordulót rendezik a BL-ben, és az Internek nagyobb szüksége van a győzelemre, mivel csak döntetlent értek el odahaza a Münchengladbach-hal Lukaku két góljával. A belga csatár augusztusban is 2 gólt szerzett a találkozón, most is jó eséllyel feliratkozik a góllövők közé.

Lokomotiv - Bayern 2020.10.27 18:55

tipp: Tolisso gólt szerez
odds: 4.50
iroda: betclic

Nem az elsőszámú gólfelelőse a Bayernek, sőt, az sem biztos, hogy kezd, többek között ezért is ilyen odds és nem olyan mint mondjuk Lewa:-)
Utóbbi időben igen jó formában van a francia, sok gólt nem lő, de azért most viszonylag rövid időn belül lőtt a Dortmundnak, a válogatottban az ukránoknak, és legutóbb az Atleticónak is a BL-ben. Nyilván ez jót tett az önbizalmának, a Frankfurt elleni bajnokit kihagyta eltiltás miatt így most logikus lenne játszatni mert pihent ember és jól is megy neki mostanság.
A Lokomotiv szinte biztosan beáll 10 emberrel védekezni, a Bayernnek ész nélkül nekimenni ostobaság is lenne, akkor lehet 6-7 gólt is kapnának. A védekezést elég magas szinten űzik az oroszok, így lehet előtérbe kerül, hogy párszor megpróbálkozik a Bayern távoli lövéssel is, abban meg Tolisso elég jó, az Atleticónak is így lőtt gólt, vagy érkezhet egy kifejelt labdára a 16-os előterében. Figurát nyilván nem rá fognak kijátszani, hanem Lewára vagy Müllerre elsősorban, de hátha elsül a lába Moszkvában is.

10.27 21:00
Atalanta - Ajax,
tipp:   Ajax   
odds:3.70
tippmixpro

Mindenképp szoros és sokgólos meccsre számítok. A csoportban a liverpool továbbjutása azt hiszem nem kérdés, és ha a hollandok csatlakozni szeretnének hozzájuk, meg kell verniük  az olasz csapatot. A hétvégi 13-0-ás idegenbeli győzelem sztem jó előjel lehet... ;)

Időpont: 2020.10.27. (21:00)
Esemény: Foci Bajnokok ligája
Atletico Madrid - Salzburg
Tipp: Lapok száma 1,5 felett + Atletico szögleteinek száma 4,5 felett + HT/FT 1/1
Odds: 4.75
Bet365

A spanyolok könnyed győzelmét várom már félidei vezetéssel, Suarez góllal és néhány büntetőlappal. Az osztrákok nehezen fogják viselni az újabb blamát így lesz egy kis rugdosódás is.

Atalanta – Ajax
Labdarúgás Bajnokok Ligája
2020.10.27. 21:00

Tipp: 0:00-15:00 perc eredmény: Ajax
Odds: 5.75
Iroda: betclic

Az Ajax a hétvégén 13-0-ra verte a Venlot, ráadásul idegenben. Múltkor kifejtettem, hogy szerintem az Ajax nagyon erős támadópotenciállal rendelkezik, Dusan Tadic, Anthony és Quincy Promes nagyon jó hármast alkot. A Liverpool ellen abszolút nem érdemeltek vereséget, végig partiban voltak, rúgtak kapufát, a pool-kapus is védett pár nagyot. Azt várom, hogy a két csapat egymásnak fog esni. Itt csak a győzelem elfogadható az Atalantának, ők menni fognak előre. Muriel hétvégén pihent, Zapata is alig játszott, ott lesz a dinamika bennük. Viszont az Ajax első 15 perces letámadása félelmetes, hétvégén is rúgtak egyet a 12. percben. Megint megpróbálom az Ajax korai gólját, mert látható, hogy ez célt fog érni.

Atletico Madrid - Salzburg

döntetlen
3.90
bet365

Szoboszlaiék meglepik a hazaiakat, a vége 1:1 vagy 2:2 lesz.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 2020. 10. 27., 18:55

Shakhtar Donetsk - Inter
Tipp: Shakhtar Donetsk által szerzett összes gól - felett 1.5


Odds: 3,15
Iroda: Unibet

Indoklás: Óriási meglepetésre győzelemmel kezdtek Madridban az ukránok. Ma, hazai pályán, egy papíron könnyebb ellenfelet fogadnak - ha a Realnak tudtak hármat rúgni, legalább kétszer be kéne köszönni az Internek is...


Mérkőzés:Liverpool - FC Midtjylland
Tipp:Mané, Sadio
Az elsõ gól szerzõje
Odds:4,50
Iroda:unibet
Indoklás Itt az esély a Liverpoolnak h eléggé el érje a dán csapatot és Mané itt villoghat salahval együtt de reménykedem abba hogy Sane rúgja az első gólt

10.27 21:00
Porto - Olympiakosz
1X2 + Gólszám 1,5
Tipo: Hazai és több
Odds: 2.20
Tippmixpro

Indoklás
A Porto az első körben kikapott 3-1 re a Citytől Angliában, a vezetés náluk már a meccs elején. A görög együttes pedig hazai pályán győzedelmeskedett 1-0 ra a francia Marseille ellen.
Ha a portugál csapat szeretne valamit elérni, akkor a mai találkozót megkell nyerniük, különben a továbbjutás esélyei jelentősen lecsökkennek. Úgy gondolom hogy ma este ez összejön nekik 2-0 vagy 2-1 es eredményre számítok.

Atalanta - Ajax
tipp: 4.5 gól felett
odds: 3,05
iroda: Unibet
Indoklás: Előző BL fordulóban is hasonló tippet játszottam meg az Atalanta csoportmérkőzésére, akkor sajnos 4 gólnál megálltak, ami miatt vesztes lett a tipp, de akkor azon a mérkőzésen egyedüli csapat amelyik gólt szerzett az az Atalanta volt. Most gólt/gólokat várok a vendég csapattól is, hisz egy hete a Pool ellen igencsak biztatóan szerepeltek, kissé szerencsés volt az angol csapat, hogy azt a meccset lehozták kapott gól nélkül. Hétvégi fordulós mérkőzése is ezt bizonyítja hisz 13 gólt vágtak idegenben, és 45 kapuralővéssel probálkoztak, eszméletlen számok. Ajax van győzelmi kényszerben, ez jót tehet a mérkőzésnek, és szerintem ma zöldülni fog a 4.5 feletti tippem.