Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 28.)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 28.)

Van egy tipped erre a meccsnapra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (5000 Forint/meccsnap) részesülhet!


21:00
Man. United-Leipzig
2/2 ht ft
5.00
bet365

A Leipzig megpróbál jól zárni hátul, ha a MU ezúttal a gyengébbik formáját hozza, könnyen kikaphat nálánál jobb ellenfelénél. A Lipcsében a támadószekció nagyon gólerős ráadásul. Ha jól zárnak hátul, és megszerzik a vezetést, akkor megnyerhetik a meccset. Lehet, hogy kapott gól nélkül zárnak. A kapusuk világklasszis. De ehhez az is kell, hogy a MU rossz napot fogjon ki, ne úgy, mint Párizsban.

Manchester Utd. - RB Leipzig
2020.10.28. 21:00   
tipp:Döntetlen   
odds:3,55
tippmixpro
Mindkét csapat 3-3 ponttal áll a csoport első-második helyén. Nagyjából hasonló erőt képviselnek, talán a MU egy kicsit esélyesebb, de zártkapus meccs lesz, oda a hazai pálya előnye. Úgy gondolom a pontosztozkodás egyik csapatnak se lenne rossz, maradnának az 1-2 helyen.

2020. 10. 28., 21:00

Ferencváros - Dynamo Kyiv
Tipp: Mindkét csapat gólt szerez és döntetlen


Odds: 4,40
Iroda: Unibet

Indoklás: Mikor, ha nem most? Gyakorlatilag ez az egyetlen meccse a Fradinak a csoportkörben, ahol reális esélye van a pontszerzésre. Nem mintha egyszerű lenne. A Barca ellen már elég jól látszott, hogy azért ez már egy másik kávéház, mint a Zagreb vagy a Molde volt. Nem hinném, hogy nyerni tudnának a zöld-fehérek, de talán kis szerencsével egy küzdelmes 1-1 meglehet.

Sziasztok!

Időpont: 2020.10.28. (18:55)
Esemény: Foci Bajnokok ligája (Basaksehir - PSG)
Tipp: Több mint (2) gól a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Több mint (nyolc) szöglet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Több mint (3) lap a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Mérkőzés eredménye PSG lesz
Odds: 3.60
Iroda: bet365
Indoklás:

A csoportjukban mindkettő csapat pont nélkül áll. Ma ez ellen tenni kell mindkettő csapatnak valamit mondjuk nyerni. Egy ilyen mérkőzésen simán jöhetnek a tippben leírtak és én PSG győzelmet várok.

2020.10.28. 21:00
FC Bruges - Lazio
2. félidő - Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2,93
Tippmixpro

Indoklás
Mindkét csapat győzelemmel kezdett az első fordulóban. A Bruges 2-1, míg a Lazio 3-1 re nyert. Az olaszok, meglepetésre hármat is rúgtak a Dortmundnak.
Az első félidőben nem sok gólra számítok, puhatolózás lesz, majd a pihenő után egy gyors gólváltásra számítok. Mindkét csapat termeli a gólokat a bajnokságokban. Ma is bízom bennük.

2020. 10. 28. 21:00
Ferencváros - Dynamo Kyiv
Tipp: Blazic kaput eltaláló lövései 0,5 felett @ 7.50 (unibet)

Blazic a jól fejelő védők közé tartozik, pontrúgásoknál ott ólálkodik az ellenfél kapuja környékén, és bizony jópár gólt fejelt már, vagy szerzett lecsorgókból. Én 7,50-en teszek egy próbát, hogy lesz minimum egy kaput eltaláló lövése, ami inkább fejes, lényeg a lényeg, találjon kaput, aztán ha még gólt is szerez, hmm..

(Egyébként érdemes ezeket a kaput eltaláló lövések száma opciót nézegetni, mert nagyon value szorzók vannak sokszor. Tegnap Casemiro 6,50 volt, holott tudjuk róla, hogy jól fejel, meg távolról is mindig lő kapura, tegnap 4 kísérlete volt, uyge gólt is lőtt, szóval így nézzük a 6.50-et, de Valverdére is volt 4.00, más kérdés, hogy az most nem jött, de sokszor lehet fogni value szorzókat)

Club Brugge - Lazio

döntetlen
3.60
bet365

A vendégeknél sok a hiányzó, de egy X-re így is jók lesznek.

Club Brugge - Lazio
Labdarúgás Bajnokok Ligája
2020.10.28. 21:00

Tipp: Sergej Milinkovic-Savic gólt szerez
Odds: 4.50
Iroda: unibet

A sok koronavírusos miatt három játékost tartok esélyesnek gólt lőni: Caicedo, Milinkovic-Savic és Correát. Caicedo gyenge formában van, Correa nem túl gólerős, Milinkovic-Savic ellenben kiváló formában játszik, gólt szerzett az Inter ellen, a két válogatott mérkőzésén is. A Bologna ellen pihent, mert kapott egy ütést korábban, és nem kockáztattak, így most tuti, hogy nagyon pörögni fog. Ha valaki, ő szerezhet gólt a Sasoktól!

Manchester United - Leipzig
tipp: vendég
odds: 3,25
iroda: Unibet
Indoklás: Megéri ránézni a két csapat bajnokságban lejátszott mérkőzéseire, míg a Leipzig magabiztosan gyüjtögeti a pontokat, 4 győzelem és 1 döntetlennel pedig vezetik is a bajnokságot, addig a MU-nál akadozik egy cseppet a gépezet, hisz 5 meccs alatt mindössze 7 pontot tudtak összegyüjteni. Első fordulós meglepetés eredménye eléggé felforgatja így ezt a csoportot, hogy sikerült idegenben verniük a PSG-t, így még bármi lehet. De úgy gondolom az egy egyszeri alkalom volt, és én tartom magam a csoportkör elötti elgondolásomhoz, hogy ebből a négyesből a Leipzig, PSG megy tovább a nyolcaddöntőbe, míg a MU-nak maradhat az EL-ben való vitézkedés. Bár két keret összehasonlítása után a MU kerete inkább minőségibb, és mélyebb mint a Leipzig-é a két edző személye szerint mégis a vendég csapatot tartom az esélyesebbnek. MUnál Solksjear sose tud annyira rossz lenni, hogy megelégeljék a teljesítményét, és még tudja húzni tovább a MU edzői székébe töltött idejét (amit én egy percig sem bánok  ;D). Bizom Gulácsiékban, ez a MU fogható kategória, szép kis odds is van rá, én beprobálom.

EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör - 2. forduló 28.10.2020 21:00

Ferencváros - Dynamo Kyiv
Tipp:Összes szöglet: Ferencváros: Felett 4.5
Odds:2.33
Iroda:Unibet

2020.10.28 21:00
Ferencváros-Dinamo Kijev
12.5 szöglet felett a mérkőzésen
Odds:3.90
Tippmix

2020.10.28 21:00
Ferencváros-Dinamo Kijev
Tipp: Hazai lapok 2 felett + Vendég lapok 2 felett + X2
Odds: 4.75
Bet365

Nem lesz egy túl barátságos meccs, mindkét csapatnak csak a győzelem elfogadható amit bármi áron megpróbálnak majd megszerezni. Sok szabálytalanságot várok, kevés gólt, akár még 0-0 is lehet.

Mérkőzés:Manchester United - RB Leipzig
Tipp
Döntetlen
Háromesélyes fogadás hendikeppel - 1. félidő, Kezdése 1-0
Odds:4,60
Iroda:unibet
Indoklás: ....gulacsieknak nem lesz könnyű dolga de vmiert úgy érzem h nyernek idegenben. A félidő tapogatos  játék 1 2 helyzettel egy gólos előnnyel fordulnak a lipcseiek

21:00
Juventus - FC Barcelona
2.5 Felett (Messi, Lionel)
Játékos kapott faultjai
1.95
Unibet

Messi messze a legtöbb faultot kapja a Barcelonából. Mivel nehéz megállitani, sokszor szabálytalankodnak ellene. Úgy gondolom, alacsony határ a 3 fault.