Mitől lesz valaki libernyák?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fogadótársak!

Komoly gondban vagyok, nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy én liberális vagyok, de végiggörgettem az instám, és csak fehér csajokat követek, a legsötétebb bőrű talán Payton lehet, aki meg a naptól lett sötét, mármint a bürkéje. Aztán hiába köti össze a politika a focit a politikával, engem ez nem idegesít fel, igazából a fehérvári stadiont is szépnek látom. Ha kettővel mellém költözne egy cigány, nem örülnék, de amúgy semmi bajom a cigusokkal.

Szóval a nagy kérdés, hogy van valami egyértelmű liberális teszt? Vagy a teszt eleve illiberális?

Remélem tud segíteni valaki, bár az is lehet, hogy ez is az egy hozzászólásos topikok sorát erősíti majd, mindenesetre addig is megnézem újra mit csinál Tóth Andi a parkban.

https://www.youtube.com/watch?v=sOtg7HGE7FM

Szia TIB!

Van egy oldal az pedig EREPUBLIK  - nak hívják ahol találsz egy ilyen kérdőívet amin lelehet tesztelni az embernek magát.  Te mennyire vagy liberális? - teszt kemény idegzetűek számára és jönnek a kérdések a végén pedig ott van a pontozásos eredmény. Jó töltögetést kívánok!

Jó ez a klip, véletlenül párhuzamosan ment az A$AP Rocky - Praise The Lord számával, le is vettem Andi "zenéjének" a hangját, így olyan volt, mintha egy csaj vonaglana egy rap zenére.

Nekem az jutott eszembe,hogy melyik parkba kell menni? ;D Indulok is..

https://www.erepublik.com/en/article/838513

Megcsináltam a tesztet, amit grof19 ismertetett velem, ezek alapján nem vagyok liberális. Bár megmondom őszintén, hogy kicsit fura volt a teszt, például nézzük a halálbüntetést. Mintha komolytalan lenne, amiért pont jár, amiért pedig nem jár, az komolyabb.

Üdvözölnéd a halálbüntetés visszaállítását?
a, Természetesen nem. A többszörös gyilkosok is érző, emberi lények önálló, szabad akarattal. (10 p.)
b, Nem. A fegyház jó dolog, ott legalább nincsenek heterók. (9 p.)
c, A nagyon súlyos bűncselekmények esetében igen.