NBA 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


november 17, 2020, 12:30:27, SPF Admin
Kezdődik!  ;D
NBA és az offseason, jönnek a megőrülések. James Harden cserét kért; Houston, baj van! Komolyra fordítva, szerintem ez jót fog tenni nekik (bizonyos szempontból), ez így nem működött. Harden megszabta, hogy csak a Brooklynhoz menne, mert újra egy csapatban akar játszani KD-vel. Ahogyan az OKC-nél is, összeáll a Durant - Harden páros, melléjük Irving, iso-ból nem lesz hiány. Vegyenek még egy raklapnyi labdát is, mert ezeknek kevés lesz egy, de még két labda is. Itt is borítékolható a bukás, hiába a három szupersztár. DeAndre Jordan is azért került hozzájuk, mert haver, gyakorlatilag robbantott egy tehetséges és ütőképes csapatot a Brooklyn, mindezt egy haveri társaságért.

A "nyertes" szerintem a Houston lehet, mert Harden nem olcsó, valószínűleg 3-4 játékos postáznak érte abból a csapatból, amivel nagyon szépen játszott a Brooklyn a Durant és Irving érkezése előtt. Közben a Houston postázta a liga egyik legjobb perimétervédőjét is, Covingtont. Ez számomra az érthetetlen döntés, mert erre viszont nem volt szükség. A Houstonnál belátták, hogy ebben nincsen több (ezt a vak is látta, nem értem, mi tartott eddig...), inkább arra leszek kíváncsi, mi lesz Westbrook sorsa. Elvileg cserélnék, de senkit sem érdekel a játékos. Hatalmas és problémás szerződés, nem kell senkinek. Ha marad Russ, akkor ebből rájátszás közeli csapat lehet, akik egy légüres térben fognak vergődni még három évig (két év Russ szerződése, plusz 46 millióért hülye lesz nem lehívni a játékosopcióját). Minden azon múlik náluk, hogy Westbrook-ot tudják-e postázni. Ha igen, akkor izgalmas csapat lehet a Rockets.

Covington? A Portland ezzel bejelentkezett a bajnoki címért, mostantól minden azon múlik, mennyire lesz egészséges a csapat. Ha igen, akkor ez egy olyan keret, amivel feladják a leckét a riválisoknak.

Milwaukee? Betolták az összes zsetont középre, tökösek voltak, így kell. Erre mondom azt, hogy az összes kisebb piac számára követendő példa. Kihasználták két csapat töketlenkedését, lerabolták őket. Jrue Holiday jött hozzájuk irányítónak, ami szerintem komoly upgrade (ha egészséges), elcserélték az ügyletben a PO-ban rendre betliző Bledsoe-t, de a nagyobb húzás ezután érkezett: spacing kérdésének megoldása Holiday érkezésével és Antetokounmpo játékával. Megoldották, mert a Kingsnek adtak egy közepes zsák krumplit Bogdan Bogdanovicért. Néztem reggel, először el se hittem, hogy mit művelt a Sacramento stábja... Bogdanovicra Antetokounmpo és Holiday mellett bőven lesz ideje az üres triplákra, ha pedig kihúzódnak rá (azért egy 38-40%-os triplázóról beszélünk, aki képes 15-20 pontra), akkor pedig hatalmas hely lesz a görögnek. Ott van még Lopez is, aki szintén csinálhatja a területet és bevághatja az üres triplákat. Két gond lesz náluk: kivel töltik fel a padot és mit keres még mindig ott Budenholzer? Elhiszem, hogy jó edző, de csak az alapszakaszra. Ha ez így marad, akkor simán megnyerik az alapszakaszt (arra érdemes fogadni).

Oklahoma? Szintén zsenik, mert begyűjtöttek pár draft cetlit most Chris Paulért, illetve elvileg érkezik még Ricky Rubio is. Az OKC-nek a következő 5-6 évre van vagy 15-20 draft cetlije, ami rengeteg. Ha okosan építkeznek, ebből kiváló csapatot lehet összerakni. Rubio esetében ott az egyik opció, hogy megtartják, lesz egy kiválóan passzoló irányítójuk, aki illik a rendszerbe (ha nem sérült), ha pedig továbbadják, akkor ott a lehetőség, hogy újabb cetliket szerezzenek. Pazar megoldás. Phoenix? Érthetetlen, minek nekik egy Chris Paul, ha a mostani csapatuk kiválóan működött (buborékban konkrétan a Heat mellett a legjobbak voltak...).

Lehet-e idén nagy szorzót fogni az NBA drafton?

Elemzés az idei draftról és a lehetséges kimenetelekről.  Olvasd tovább


Nem akarunk egy fantasyt csinálni hasonloan az nflhez?

Patrick Williams nagyon jó benyomást tett a Bulls stábjára, szóval, ha nem cserélnek feljebb Wisemanért, akkor 4. helyen elhozzák Williamst. Sajnos nem találtam konkrét fogadást a 4. helyezettre, de 1.57-ért lehet fogadni 7,5 alatti Williams pick-re, amiben szerintem van érték. Mindenki nagyon pozitívan beszélt a srácról.

Érdekesség, hogy Edwards eközben nyomott egy idióta interjút az ESPN-nek, amivel csak maga alatt vágja a fát. Eddig sem tartottam egy intelligens srácnak, de szinte biztos, ha nem változtat a mentalitásán (nem valószínű...), akkor csak egy prospect maradt. Eddig tuti volt a Minnesota first pick rá, de most már elgondolkodtam. Lehet mégis meglépi a cserét a Minny, Boston amúgy is fel akar cserélni a top3-ba. Ők amúgy is nagyon mozgolódnak, Hardenért is bedobták a Hayward - Walker duót, szóval következő pár órában robbantani akarják a keretet.

Jordan elvileg áment mondott Ball-ra, de mindeközben olyan hírek jöttek, hogy Onyeka Okongwu bejött a top3-ba (Wiseman tuti nem esik ki, szóval vagy Edwards, vagy Ball esne ki...), sérülése ellenére is. Érdekesen alakul a dolog, eddig azt mondták, hogy Wiseman lehet nekik a cél (esetleg Ball), de amennyi lehetséges opcióval rendelkezik a Boston csérere, simán össze tudnak rakni valami olyan csomagot, ami megérje a Wolvesnak is.

A Minnesota egy olyan drafton az első, ahol nem akar első lenni, mert a legjobb játékos nem kell nekik (Wiseman), de én helyükben húznék egy "merészet": lecserélnék a 4. vagy 6. helyig, behúznám Williams - Toppin duóból az egyiket. Williams lehetne a tökéletes választás, ha megtanul rendesen triplázni, akkor ideális megoldás. A gond az, hogy vele small-ball evidens, ráadásul nagyon alacsony lenne a csapat, cserébe a 2-4-es posztokon jól védekeznek. Toppin viszont megteremtené a spacinget, amire szükség van, viszont ő meg védekezésben van vakon. Ezt ugyan lehet tanulni kellő szorgalommal, de ez mindig kérdéses pont egy játékosnál. Azért lenne jó megoldás a lecserélés, mert a Chicago továbbra is tartogatja LaVine játékjogát. Problémás lenne őt visszavinni Minnesotába, de nem lehetetlen (igaz, eddig a Bulls minden cserét visszautasított). Mi lenne igazán minnesotás? Behúzni Wisemant vagy Ballt, akik nem illenek egyáltalán a csapatba.  ;D

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2020, 17:59:47
Nem akarunk egy fantasyt csinálni hasonloan az nflhez?
Felőlem mehet majd, van egy hónap a rajtig  :ok:

Wiseman top2 1.35-ért, ez most már tuti (azért elég finomat lehetett szakítani 1.90 környékével még tegnap). GSW biztosan őt választja, nem akarják cserélni a cetlit, ha a Bulls akarja Wisemant, akkor fel kell cserélniük a Minnesotához az első cetliért. Ebben az esetben, ahogyan említettem, be kell áldozni LaVine-t, amibe valószínűleg nem fog belemenni a chicagói stáb. Lehet olyat trükközni még, hogy Wiseman második (nem jön be a csere a Bullsnak), erre 1.55 van.

A Dallastól mire lehet számítani (Doncic)? 8)

Idézetet írta: Latzka Dátum november 18, 2020, 21:32:22
A Dallastól mire lehet számítani (Doncic)? 8)
A draftra gondoltál @Latzka ?
Ott szerintem semmi komolyabb, nagy move lenne egy Minnesota csere, így elhozhatnák Wiseman (akire óriási szükségük lenne), de nem tud mit ajánlani a Dallas. Marad nekik a 18. hely (esetleg minimális cserebere), ahová szintén lecsúszhat pár jó játékos. Róluk azért érdemes tudni, hogy eléggé jól draftoltak anno, két éve is összejött Trae Young trade után egy Luka Doncic, de draftoltak ők 30. hely környékén későbbi All-Star játékost is az elmúlt 20 évben (Josh Howard).

Amit róluk egyre többen írnak, hogy Mark Cuban beáldozna a fél keretet egy harmadik sztárért. El akarnak menni ők is abba az irányba, mint a Brooklyn Nets (sajnos... :'(). Ezzel két gond van: Hardaway le fogja hívni a játékosopciót, ami 18-20 millió körüli szerződés jövőre. Nem marad capspace, de ami ennél is nagyobb gond, hogy kit áldoznának be egy csere részeként? Három értéke van jelen helyzetben a csapatnak: Doncic, Porzingis és Powell. Curry, Kleber, Jackson és a többiek ügyes gyerekek, de csak akkor lehetnek része egy cserének, ha az adott illető megzsarolja Harden módjára a csapatát, hogy ő a Dallasba akar szerződni.

A jelenlegi szabadügynök-piac karcsú, Bogdanovic már el is kelt, Ibakáért a fél liga sorban fog állni, ráadásul állítólag Duranték meggyőzték, hogy álljon össze Brooklynban az új OKC (Ibaka, Durant és Harden... nehogy aztán jöjjön még Irving helyett Westbrook is...). Gasol, Howard és a többiek nem megoldás centerposztra, szó esett Gallinariról, de rá elvileg az Atlantának is fáj a foga. Felmerült Oladipo, de a srác a buborékban mindenkitől azt kérdezte, hová tudná igazolni a Pacerstől... Fejben gyenge, abszolút hiteltelen.

Zach LaVine szintén felmerült (nem free agent), aki papíron tökéletes lenne, de többnyire labda kell neki és terület. Oké, jól dolgozik hármasból is (catch and shoot fekszik neki), olvastam egy The Athletic cikket, ami ezt fejtegeti, érdemes megnézni a statjait is ilyen téren: tavaly 2,8 rádobásból hozott 42,6%-ot, ami egészen kiváló. Ő a vezére volt a Bullsnak, sok esetben first option, ami lássuk be, annyira nem fekszik neki. Amikor egymaga oldja meg a szituációkat és a labdát 6 másodpercnél tovább birtokolja, akkor a dobási hatékonysága 35-36%, viszont a Dallasban ezt a feladatot Doncic látná, így neki mehetne a catch and shoot (ráadásul a 6 másodperc alatti labdabirtoklások esetén közel 50%-os a dobási hatékonysága). Az ellenfeleket is megosztaná, hiszen nem lehet üresen hagyni két ilyen dobót, mint Doncic és LaVine, illetve ha egészséges, akkor még ott van Porzingis (catch and shoot: 36%) és ha megtartanák, akkor Seth Curry (48%).

A gond az: mennyit érne LaVine? Egy olyan LaVine, aki gyakorlatilag AS szint lassan, ha megtalálják egy megfelelő edzővel a dobási zónáját (erre Carlisle tökéletesen alkalmas), akkor gyakorlatilag simán lehet belőle egy 30 pontos játékos, mert jóval hatékonyabb, mint egy Hardaway, aki Doncic mellett 16 pontot átlagolt. Ami ráadásul óriási előnye Lavine-nek, hogy elvileg nem jó védő, de minden adottsága megvan hozzá (és statja is), hogy elitté váljon. Pozíciójához mérten (SG) túlmérezett (magasság 6'6" és wingspan 6'8", egyes adatok szerint 6'10"), amivel megoldaná a problémákat hátul is, Doncic ugyanis nem elit védő. Ha Doncicnak nem menne, akkor ott lenne LaVine második opciónak, Porzingis harmadiknak. Valószínűleg ez a csapat olyan emberekkel kiegészülve, mint Powell, egyből bejelentkezne egy döntőért?

Ez egy bilibe érős szituáció, ugyanis LaVinért továbbra sem tud értéket adni a Mavs, ráadásul Ő is egy ACL-ből jött vissza... Porzingis most épül fel a sérüléséből, ahogyan Powell is, óriási a potenciál a keretben, de egyelőre az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek. Én azt mondom: MLE-t dobják rá valakire, akivel még lehet nyitni a spacinget - Doncicnak kevesebb gondja lenne -, ha ez megvan, akkor pedig jegelni minél többet a lett óriást, Powellnél meg imádkozni, hogy egyszeri sérülés legyen. Ha így ki tudják hozni a PO-ig, nem hajszolják túl a szlovént (túl fogják...), akkor ez a csapat mehet minimum egy kört. Nekik 2021 nyarára kell készülni, Cuban most nem lehet türelmetlen, mert akkor kiesik Hardaway szerződése, Carlisle ráadásul olyan tehetséggel rendelkezik, hogy egy hulladék játékost is képes jobb fényben feltüntetni, hála a taktikai rendszerének.

A következő évi salary cap 109 millió, ezt maximálisan kihasználja a csapat, 2021-ben viszont lehet körülbelül 24-28 milliójuk a sapka alatt úgy, hogy Doncic, Porzingis, Powell, Curry, Kleber, Wrigth és Finney-Smith a csapat tagja, hét ember már a rotációban. A 2021-es piac pedig jóval jobbnak ígérkezik: Gobert, Adams, Tatum, Anunoby, Mitchell (olyanokat nem említek, mint Leonard, Giannis, LeBron stb.). Ráadásul LaVinért akkor már jobban tudnak mozgolódni, ha van a tarsolyban 20-30 millió felhasználható pénz, ha még akkor is a Zach lenne a fő irányvonal.

"Hasznos" volt leírni az előző hsz-t, ugyanis egyre több helyen jelenik meg, hogy felélénkült a Gallinari-szál a Dallas esetében (most meg is szereznék), ami szintén nem rossz megoldás. Catch and shoot szempontjából Gallinari 5 feletti triplából 41,8%-kal dolgozik, ami LaVine szint, védekezés a problémás. A kisebb és gyorsabb játékosokat nem tudja megfogni lábon, lassabb a mozgása. Intelligenciával pótolja ezt, ami segít mondjuk támadásban a labda nélküli mozgásoknál, védekezésben viszont azért kell a sok-sok munka is. Gallo gondja, hogy 32 éves, elvileg top szezonon van túl, de már nem fiatal, vele ez egy maximum 2 éves projekt a Dallas részéről (nem tudom, hogy milyen mértékű sign-and-trade), utána már azon múlik minden, hogy mennyi a visszamaradó szerződése.

Összességében Gallinari nem rossz védő, intelligens, de nem atletikus, amire olykor próbálnak az ellenfelek rájátszani. Az biztos, hogy egy hatékony dobó érkezne, aki megértette, hogy nem first option, megtanult passz után egyből dobni, vele lenne spacing, ráadásul nem szabad üresen hagyni sem, mert egyből berámol 20-30 pontot. Jó opció lenne, T-Mac tavaly beszélt róla az ESPN műsorában, hogy jó fit lenne a Portlandbe, de az biztos, hogy Gallóval nem oldódik meg a védekezés a Dallasnál. Taktikájuk még inkább az lesz, hogy túl kell dobni az ellenfelet, de láthatjuk, idén két olyan csapat döntőzött, akik masszívan védekeztek, rendkívül hatékony volt a defenzív játékuk...

Gallinari érkezésével szerintem még inkább az overes meccsek irányába tolódna el a Dallas, viszont szimpatikus lenne az európai vonal, intelligens játék, sok finom támadást láthatnánk tőlük.

Most olvasom hogy az Okc egybol tovabb tradeli Philibe Greent Horfordert. Wow.

Kozben Klay Thompson komolynak tuno serulest szenvedett a valtozatossag kedveert a jobb laba also reszen. Konkretumot meg nem irtak.

Sam Prestit majdnem piedesztálra emelték, majd jött ez a Horford csere, szerintem érthetetlen. Minek ode Horford? Idős játékos, nagy szerződéssel. Kitakarították Chris Paul monstrumát, elmegy Gallo, elmegy Rubio, erre jön Horford.  ;D

Phillynél örülhetnek, mert Horford abszolút nem volt fit Embiid mellé, kiment a nagy szerződése is, Green személyében rutinos bajnokot kaptak. Rubio vissza Minnesotába, azt se értem, de szerintem kell ő egy csere részeként, csak még nem látom, mit akarnak a vezetők.

Teljesen logikus volt, hogy ez a draft is megy a levesbe a Minnesotának, újabb elpocsékolt first pick. Edwards szerintem használhatatlan lesz, valamit ki kellett volna hoznia ebből a helyzetből a csapatnak, megint a létező legrosszabb döntést hozták. Amúgy nagyon örülök a draftnak, szépen lehetett rajta profitot termelni, bárcsak mindig ennyire megjósolható lenne minden a sportfogadásban. Leírod, logikus és utána úgy is történik minden. Ritka az ilyen, főleg a drafton, de most gyakorlatilag nem volt hiba. Minden papírforma volt, gyakorlatilag az első 4 pick megjósolható volt, sorrend is. Sajnos azonban a sportfogadás nagyon kevés esetben ilyen...

GSW? Sajnálom őket, mert ha tényleg rendkívül súlyos Thompson sérülése, akkor a szezonjuknak vége is, Steph Curry esetleg rámegy a pontkirályi címre, de az is benne van, hogy a szezon nagyobb részében pihen, aztán jöhet egy újabb top3 draft cetli. Thompsont sajnálom, 2 éve ACL sérülés, utána tavaly műtét, kiüli a szezont, előtte 5 évre maxot ír alá. Ha kiüli ezt a szezont is, akkor úgy gondolom le kell húzni a rolót náluk. Curry 33-34 évesen 2022-ben már nem lesz olyan tényező, Thompson ACL-ből és más egyéb sérülésből 32 évesen szintén nem életbiztosítás, ráadásul ott van Wiggins, aki fejben gyenge. Wiseman jött, de 2023-nál előbb, nem lesz hely a sapka alatt. Minden Thompson sérülésétől függ...

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 19, 2020, 10:11:52
Sajnálom őket, mert ha tényleg rendkívül súlyos Thompson sérülése, akkor a szezonjuknak vége is, Steph Curry esetleg rámegy a pontkirályi címre, de az is benne van, hogy a szezon nagyobb részében pihen, aztán jöhet egy újabb top3 draft cetli. Thompsont sajnálom, 2 éve ACL sérülés, utána tavaly műtét, kiüli a szezont, előtte 5 évre maxot ír alá. Ha kiüli ezt a szezont is, akkor úgy gondolom le kell húzni a rolót náluk. Curry 33-34 évesen 2022-ben már nem lesz olyan tényező, Thompson ACL-ből és más egyéb sérülésből 32 évesen szintén nem életbiztosítás, ráadásul ott van Wiggins, aki fejben gyenge. Wiseman jött, de 2023-nál előbb, nem lesz hely a sapka alatt. Minden Thompson sérülésétől függ...
Nem jó hírek, Achilles-szakadás, szóval Thompson szezonjának vége, valószínűleg a karrierjének is (összességében 2-2,5 év kihagyás a mostani újabb 1 évvel). Nagyon kár érte, mert anno az is benne volt a pakliban, hogy képes 80-90 pontra egy meccsen (bárcsak ne cserélték volna le a 60-nál...). Valószínűleg a jóslatom jönni fog, aminek nagyon nem örülök, mert sosem jó, ha ilyen dolog történik. Széthullik egy tehetséges csapat, mindez a sérülések miatt.

Nyitott a piac, izgalmas eddig. Bogdanovic a "tuti" Milwaukee trade után, végül mégis Atlantába kerülhet. Travis Schlenk jól okoskodott, mert Parsons és Teague fizetéseinek kiesésével, körülbelül 60 millió környékén állnak (következő nyárra meg 30 millió garantált, mellé 26 millió csapatopció), halom pénz van a kasszában. Rengeteg a tehetség a náluk, gyakorlatilag négyes és ötös posztra meg is vannak. Onyeka Okongwut valószínűleg azért húzták ki, mert lesz cserélgetés azokon a posztokon (felesleges Dedmon, Capela, Okongwu és a többiek).

Egy biztos, hogy Trae Young mögé kell egy rutinos, jól védekező irányító. Véleményem az, hogy ezt megpróbálják megoldani a szabadügynök piacról, egyre több a pletyka, hogy Rondo hozzájuk ír alá - így, hogy jött helyére Schröder -, vele biztosítva lenne az Atlanta masszív perimétere. SG-nek érkezhet Bogdan Bogdanovic, róla volt szó feljebb, hogy mire képes. Cam Reddish és De'Andre Hunter lefedik az SF (és SG) posztot, gyakorlatilag itt is kész a csapat. Ha jól számoltam, akkor Bogdanovic 18 milliójával, illetve Rondo pár millájával, legfeljebb 85 környékén lesznek, tehát 25 milliójuk maradt még. Egészesen zseniális. Csapat érdemi része meg is van, sok jól triplázó játékos, magasak is tudnak jól triplázni (Collins és jobb napjain Dedmon is), talán ide hoznék egy embert, de akkor meg már tényleg nagy lesz a tumultus ezeken a posztokon, valaki cserélni kéne (Dedmon jut eszembe). 

Ha valaki húzni akar majd valami stabilabb long term fogadást, akkor Atlanta Hawks rájátszás, ami saccra 1.75 környékén lesz (már ez is karcsú, de ebben még lehet érték). Azért az nagyon vicces, hogy Keletről a legnagyobb favorit a Brooklyn, míg az év edzője díjra Steve Nash.  ;D Bírtam a csávót, de ebben egyáltalán nem hiszek. Ez a Brooklyn egy temető lesz jövőre, ha minden megvalósul, amit akarnak (Ibaka, Harden, Durant, Irving stb.). Mike D'Antoni az edzői stábban, szerintetek mi várható? Harden érkezésével bele se merek majd gondolni.  ;D Mehet az iso srácok, bedobnak majd pár labdát még a pályára, meccsenként 60-70 hárompontos stb.  ;D

Év edzője díjra szerintem azért kicsit elmérték a szorzókat. Nincsen 10.00 alatti, pedig egy gyors logikával le lehet szűkíteni a kört:
- vagy azok közül kaphatnak díjat, akik megnyerik a konferenciát (és egyben első helyezett az alapszakaszban)
- vagy "lesajnált" csapattal top3-ban végeznek

Ennyi, más egyéb nem nagyon szokott előfordulni. Keleten van egy alapszakasz-specialista: Budenholzer. Milwaukee viszont lehet gondban lesz, ahogyan a Toronto is. Azt érzem, ha ezt nem szúrja el nagyon a Miami Heat (miért tennék?), akkor alapszakasz top2 meglehet. Oké, finálé után "csalódás" jelentene papíron egy 2-3. hely az alapszakaszban, de még mindig meglepetésfaktor a ligában. Spoelstra tehát jó opció a coach of the yearre (13.00), de Brad Stevens (Boston) és Doc Rivers (Philly) is érdekes lehet a konferenciából. Az Atlanta kiváló szezont futhat, ha elérik a top4-et akkor Lloyd Pierce szintén nagy fogás lehet (21.00).

Nyugatról Lakersnek valami bitang alapszakaszt kéne futni, hogy megkapja Vogel, de ők inkább a címvédésre mennek rá, mint az egyéni díjakra. Én úgy látom, ha minden klappol és elkapják a fonalat, akkor ebből a konferenciából Carlisle vagy Stotts nyerhetné. Mind a kettőjük esetében realitás most már a top4 (Portlandnél a top3 is). 15.00 és 34.00 a két szorzó, ha jól látom, akkor összességében még ezen kívül egy 21.00 és egy 13.00-as szorzó. Lehet még ezt szűkíteni két főre, aztán úgy megoldani, hogy összességében úgy alakuljon, mintha egy minimum 7.00-es szorzót fogadtunk volna meg.

Attól tartva, hogy a Kings tartja Bogdanovicra tett ajánlatot, Atlanta Hawks le is igazolta Gallinarit. Minimálisan több pénz, hasonló kvalitású játékosok. Tartom, hogy ez így PO-ra érett keret.

Lakers? Ez undorítóan erős csapat lesz, hiába megy el Howard, Rondo vagy KCP. Jött helyette Schröder, Harrell, Matthews illetve valószínű, hogy ők húzzák be kis Gasolt is. Úgy volt, hogy visszatér Barcelonába (család stb.), de Bartomeu akkora válságot hozott össze, hogy nincs pénz rá. Ez a keret szerintem még erősebb is lesz, mint a tavalyi.