NBA 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Dallas és Miami készül valamire. Mindkettőjük kapcsán felmerült Giannis Antetokounmpo, ennek lehet realitása. Dallas nem hozta el végül Bogdát és Gallót sem, sok múlik majd jövőre Josh Richardson döntésén. Lehívja a 11 milliót - mert akkor Giannis nem fér be a sapka alá -, vagy annyira jó szezont fut, hogy máshol többet adna érte (esetleg nem hívja le, de szotyiért marad, mert a Giannis - Doncic - Porzingis trióval bajnok akar lenni).

A nagyobb esély viszont a Miami előtt van. Pat Riley megcsinálja majd okosan az üzletet, képzeljük el: Butler (36 millió), Igoudala (15 millió, de csapatopció...), Herro (4 millió, csapatopció), Bradley (5,5 millió, csapatopció), Leonard (10 millió, csapatopció). Ennyire zseniálisan építkezni, le a kalappal Riley. Igoudala ki lesz téve, marad Butler, Herro, Bradley és Meyers, illetve mehet Adebayónak a QQ. Sok múlik majd azon, hogy Adebayo mit lép, de valószínű, hogy egy maxos helye lesz a Miaminak. Minden adott Giannis számára (kedvező adózás, tengerpart), de van egy másik fele is a sztorinak: nem lesz spacing. Oké, Herro triplavető, de ennyiben meg is áll a dolog. Védekezés bivaly lesz, de valószínű, hogy támadás akadozni fog, ha nem hoznak egy csomó jó triplázót vetminért a padra.

Mondjuk én a Giannis - Doncic duót se tudom elképzelni, mert Giannis kezébe labda kell, különben használhatatlan, Doncic meg zseni, kár lenne megfosztani a labdától...

Atlanta nem lesz semmi a keleti főcsoportban. Bogdanovic aláírt, mostantól a Kings térfelén pattog a labda, hogy tartják-e, vagy elengedik. Rondo is aláírt hozzájuk, szóval eléggé mély az Atlanta hátvédsora (Rondo, Trae Young, Dunn, Huerter, Gallinari és Bogdanovic). Gallo mehet SF-be is, ahol ott van Reddish és Hunter. Ennyire mély keretet, hitetlen. Felsőbb posztokról beszéltem, ezzel a kerettel, ha McMillan jól segít Pierce munkáját, még az alapszakasz top3 sem elképzelhetetlen a főcsoportban. Itt már minden az edzői stábtól függ.

Milwaukee? Fogalmam sincs mit csinálnak, de a legnagyobb keleti esélyesből odáig fognak bukni, hogy következő nyáron Giannis távozik. Nagyot változott a világ pár nap alatt.

Karácsonyi program, csodás...
Miami Heat - New Orleans Pelicans 18:00
Milwaukee Bucks - Golden State Warriors 20:30
Boston Celtics - Brooklyn Nets 23:00
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 02:00
Denver Nuggets - Los Angeles Clippers 04:30

Két értelmes meccs maradt a végére, kár érte. Három sima hazai győzelem kezdésnek, jobb lett volna, ha 8 környékén adják a Lakers - Mavs meccset, lett volna nézettsége bőven Európában is.



Pici poci nehezíti a triplákat. ;D



Lejárt Duranték ideje, jöhet az új generáció?

Gyorsabban ment végbe a generációváltás, mint azt gondoltuk? Olvasd tovább



#24 december 22, 2020, 12:08:32, SPF Admin