NBA 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nekem a Denver játékerejével nincsen problémám, keret is minőségi, mindössze egyetlen ok miatt mondom, hogy ők egy Dallasszal (vagy bármilyen olyan csapat, ahol van clutch játékos) szemben kieshetnek: Michael Malone.

Tény és való, hogy kiválóan építkeztek az elmúlt évek során, Malone munkája is látszik, hiszen egy stabil top4-es csapatot csinált Denverben. Amit továbbra sem tudok eldönteni, hogy Malone elit edző-e? A ligában ugyanis nem elég jónak lenni, mert sok jó edző van. Az elmúlt évtizedekben szerintem csak Tyronn Lue volt az egyetlen olyan szakvezető, aki képes volt közepes (vagy gyengébb) szakértelemmel is bajnoki címet nyerni, de ehhez kellett egy olyan miliő. A jelenlegi Denvernél nincsen regnáló MVP és bajnoki címmel rendelkező klasszis. Nincsen olyan karizmatikus figura, mint LeBron James volt a Clevelandnél.

Ha megnézzük Malone és a Nuggets két PO-ját, akkor egy szembeötlő ténnyel találkozunk: szenvednek. Hiába kerültek be mind a kétszer top3-as csapatként, először az építkezési fázisban lévő, fél keretet lecserélő Spurs ellen szenvedtek, kényszerültek 7 meccsre (úgy, hogy annak a csapatnak temérdek hibája volt, Coach Pop volt az, aki víz felett tartotta őket). A Portland elleni második körben egyetlen szoros meccset tudtak nyerni emlékeim szerint, ott kiestek (4:3). Tavalyi szezon is hasonlóan alakult, egy épülőben lévő csapat volt az ellenfél (Jazz), ahol 1-3-ról kellett fordítani. Sikerült, majd jött a Clippers, ahol hiába volt két klasszis, edzői szinten nem volt a legjobbak, ráadásul a csapat sem állt össze. Ennek ellenére itt is hét mérkőzésre kényszerültek. A nyugati fináléban már minden passzolt az ellenfélnél (jó edző + két sztár), 4-1-re verte őket a Lakers.

A Dallas mindenki számára kellemetlen lehet, de ehhez egy dolog kell: pihentetni Doncicot. Amikor néztem az Euroligát, annyit láttam, hogy az alapszakaszban egy 19 éves játékos oktatja az öregeket. Amikor 33 pontot szórt az Olympiacosnak, sokan csak néztek, főleg egy olyan erős csapatban, mint amilyen az akkori Real Madrid volt. A PO-ban kettőzték, ütötték őt, de így is MVP lett. Tavaly először került rájátszásba az NBA-be, egy több sebből vérző Clippers ellen bizonyított, miközben az ő csapatával is sok gond volt. Szinte egyedül harcolt egy olyan csapatban, ahol a védekezést hírből sem ismerték, mindent a szlovéntól vártak.

Azóta ez a Dallas sokat fejlődött, érződik is, hogy nem mindig kell nekik Porzingis. Carlisle bajnok edző, aki látványosan és jól kosárlabdázó csapatokat rakott össze, taktikailag ott van a szűk elitben. Malone és a Denver azért is lehet bajban ellenük, mert pont azokban a mutatókban gyenge a Nuggets, amikben a Dallas erős: periméter védekezés, labdaszerzések, passzsávok elzárása. Ezekben mind gyenge a Nuggets, miközben a Dallas elit triplázó lett, rettentő kevés labdát adnak el, így pedig nehéz ellenük gyors támadást csinálni. A Denver hiába jó pattanózó, ha az ellenfél triplái beesnek. Jokic rendkívül ügyes játékos, de nem Doncic kaliber, ami a kritikus helyzeteket illeti. Az alapszakasz során az eddigi egymás elleni meccseiket 2-1-re nyerte a Dallas.

Az alapszakaszból kiindulni ugyanakkor felesleges, de az intő jel lehet Malone számára, hogy a rendszerének vannak gyengéi, bizonyos csapatok pedig kifejezetten kellemetlen ellenfelek lehetnek számukra, ha valamit nem találnak ki a PO-ra. Ha ezeket megoldják, Malone képes szintet lépni a PO-ban, akkor a továbbjutás meglesz, akár még a finálé is, de ehhez nem szabad nyújtani a párharcokat, mert az nem nekik kedvez (7 meccsen valószínűleg továbbmenne a Dallas). Ehhez mondjuk előbb a Dallasnak top5-be kéne jutnia, szóval ez még messze van.  ;D

Azt gondolom, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a hajnali forduló két fantasztikus teljesítménye mellett.

Gary Trent Jr.
Korábban, amikor még a Portlandben játszott, többször is fogadtam rá (pontosabban a pontjaira), és a legtöbbször hozta is a tippet. Nagyon jól dobott már akkor is (főleg a triplákat), de Lillard és McCollum mellett egy harmadik számú "dobógépnek" nem sok esélye volt a csillogásra. Igazából akkor tudta csak megmutatni magát, amikor a két csapattársa valamelyike sérült volt vagy pihent. Aztán amikor elkerült Torontóba, azt hittem, hogy cseberből vederbe kerül, hiszen a Raptorsnál 5 vagy 6 olyan játékos is van, akik ebben a szezonban legalább egyszer elérték már a 25-30 pontot (Siakam, Lowry, Boucher, Anunoby, VanVleet stb.), úgyhogy nem igazán láttam, hogy miért pont itt tudna megújulni. De aztán nagyon jól sikerült a beilleszkedés, hiszen pár meccs után már 31 ponttal zárt az OKC ellen, most pedig – kihasználva, hogy többen sérültek voltak a legjobbak közül – 44 pontot szorgoskodott össze. Ez manapság nem is lenne akkor csoda, de a 17/19-es dobásmutató nem mindennapi. 10/10 duplából, 7/9 triplából (a 3/3 büntető már szóra sem érdemes). És mindezt 33 perc játékidő alatt. Kíváncsi leszek, hogy ha visszatérnek a hiányzók, akkor mennyi szerep jut majd neki.

Enes Kanter
A másik játékos, akiről szót kell ejteni, az természetesen a török, aki valami elképesztőt nyújtott a Detroit ellen. Már maga a 24 pont/30 lepattanó is egy fantasztikus teljesítmény, de még inkább különleges ez éppen tőle. Azért ne feledkezzünk meg arról, hogy ő mégiscsak a Portland második számú centere csak (Nurkic mögött), de mivel a bosnyák nagyon sok meccsen hiányzott a szezonban, így Kanter lépett elő első számú centernek. Ennek ellenére meccsenként általában 8-10 pontokat dobált (10-12 lepattanó mellett), ami nem is csoda, hiszen a Portland nem igazán a centerjátékáról híres. Ahol Lillard, McCollum, Anthony, G. Trent (majd távozása után Powell) dobál, ott nem arról szól a támadás, hogy betesszük a magas embernek a gyűrű alá. Éppen tegnap néztem a Bet365-ön, hogy milyen szorzókat adnak Kanter pontjaira, és 1,28 volt arra, hogy 8,5 pont felett dob, 1,83-at fizetett a 13,5 pont feletti teljesítménye, és 4,75-öt adtak arra, hogy 18,5 pont felett zár. Pedig tudták, hogy Nurkic nem játszik, de az oddsmesterek is tisztában voltak azzal, hogy a legritkább esetben megy a török 12-14 pont fölé még ilyenkor is. Szóval ez a 24 pont nálam a csoda-kategória a részéről, de a 30 lepattanóra már nincsenek is szavaim. Az összes többi Portland játékos szedett összesen 19-et.

És bár csak két játékosról akartam írni, de azért megemlítenék egy harmadikat is. Bár őt nem elsősorban a fantasztikus teljesítménye miatt, sokkal inkább érdekességből (és némi kritikával).
Mitchell (Utah) a Sacramento ellen úgy dobott 42 pontot, hogy 35 perc játékidő alatt 31 rádobása volt. Nekem ez egy kicsit furcsa. A Utah az a csapat, ahol van 8-10 olyan játékos, akik közül bármelyik ötös van a pályán, az győzelemre esélyes. Ezért is nem szoktam Jazz-játékos teljesítményére fogadni, mert náluk mindig megoszlanak a pontok és a játékidők is. Snyder nagyon jól variálja a csapatot, senki nem játszik sokkal többet a többieknél, mindenki tud pihenni és játszani is. Talán ezért is tartanak most itt. De visszatérve Mitchellre, ez a 35 perc alatti 31 rádobás (majdnem percenként 1) még akkor is hihetetlenül soknak tűnik, ha tudjuk, hogy a Utah és a Sacramento is elég gyors kosárlabdát játszik, vagyis percenként akár 2-2 támadása is lehet egy csapatnak. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy különösen annak fényében nem valószínű, hogy ennyi dobást el kellett volna vállalnia, hogy 12/31 volt a dobásmutatója. És ha nincs a 17 büntetője (amiből 15 bement), akkor ez a teljesítmény sokkal rosszabbul is kinézhetett volna.

Jól összefoglaltad @HT  :ok:

Gary Trent Jr. kapcsán engem egy elemzés döbbentett meg, hogy milyen kincs lehet egy csapat számára: Februárig 44,7%-os catch-and-shoot triplával rendelkezett, gyakorlatilag nem lehet őt üresen hagyni. Az ilyen játékosokat okosan kell használni, igaz, védekezésben nem elit, de támadásban ilyen dobószázalékkal, bármikor ki tud húzni egy csapatot a bajból.

Enes Kanter egy underrated center, akiről mindig elmondják, hogy nem jó védő és nem tud összpontosítani hosszabb ideig, nincsen igazi motivációja. Az ilyen emberektől én megkérdezném, hogy ők hogyan összpontosítanának, ha a világ egyik legnagyobb diktátora (Recep Tayyip Erdogan) megfenyegeti őket, hogy megöleti a családját és őket is? Még az Egyesült Államokban is veszélyben van Kanter, Európába át sem tud jönni (ezért is hagyta ki anno az európai NBA-s turnét). Úgy kell őt elképzelni törökországi szinten, mint nálunk Soros Györgyöt (kormánypárti gyűlölet szempontjából). Kanter többször is felszólt Erdogan ellen, emiatt ugye gülenistának bélyegezték (nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene Erdoganék, gyakorlatilag kilövetési engedély megvan ellene), de miért ne szólalhatna meg? Elvileg szólásszabadság van. Ez az egész azonban nem érdekli a Portlandet, van egy kiváló offenzív játékkal megáldott centerük, aki luxuscsere, ha Nurkic végre egyben lesz hosszabb ideig, senki sem sérült a Blazersnél, ez a csapat nagy dolgokra lehet hivatott. Nurkic védekezésben jobb, Kanter támadásban, sok-sok opciójuk van.

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 07, 2021, 12:03:07
Nekem a Denver játékerejével nincsen problémám, keret is minőségi, mindössze egyetlen ok miatt mondom, hogy ők egy Dallasszal (vagy bármilyen olyan csapat, ahol van clutch játékos) szemben kieshetnek: Michael Malone.
Tény és való, hogy kiválóan építkeztek az elmúlt évek során, Malone munkája is látszik, hiszen egy stabil top4-es csapatot csinált Denverben. Amit továbbra sem tudok eldönteni, hogy Malone elit edző-e?

Mikor egy pár napja ezt az elemzést írtad, nem nagyon tudtam hozzászólni, mert nem ismerem olyan mélységében az edzők munkáját, mint te. Viszont most, hogy megnéztem a ma esti Denver-Boston összecsapást, azt hiszem, hogy kezdem érteni, hogy miért fogalmaztál meg "kritikai észrevételeket" Malone-nal kapcsolatban.
Mérhetetlenül nagy csalódás volt számomra ez a mai mérkőzés, és teljesen egyetértettem Bazskáékkal, amikor arról beszéltek, hogy ilyen szinten és ilyen meccsen megengedhetetlen az, hogy egy edző szinte sorokat cserél.

Idézetet írta: HT Dátum április 11, 2021, 23:39:54
Mikor egy pár napja ezt az elemzést írtad, nem nagyon tudtam hozzászólni, mert nem ismerem olyan mélységében az edzők munkáját, mint te. Viszont most, hogy megnéztem a ma esti Denver-Boston összecsapást, azt hiszem, hogy kezdem érteni, hogy miért fogalmaztál meg "kritikai észrevételeket" Malone-nal kapcsolatban.
Mérhetetlenül nagy csalódás volt számomra ez a mai mérkőzés, és teljesen egyetértettem Bazskáékkal, amikor arról beszéltek, hogy ilyen szinten és ilyen meccsen megengedhetetlen az, hogy egy edző szinte sorokat cserél.

Az a Denver keret alapján teljesen jó, megkockáztatom, hogy Popovich vagy Nurse simán bevinné őket a fináléba. Malone kapcsán vannak kételyeim, ami aggasztó lehet a Nuggets drukkereknek, hogy van-e még benne fejlődési lehetőség? Ha nincsen, akkor év végén el kell őt engedni, mert így egy tehetséges csapatot foszt meg egy nagyobb eredménytől. A keret adott 2022 végéig, utána lehet egy kis mozgástér (Gordon és Barton kiesik), de kár lenne elherdálni ezt a csapatot. Én eddig azt figyeltem meg, hogy kritikus helyzetben rossz döntéseket hozott Malone.

Calvin Booth tavaly lett GM a Denvernél, én a helyében húznék egy tököset, az alábbi edzők közül választanék:
- Dave Joerger (76ers segédedző): Azt hittem, hogy vezetőedzői posztot kap, ha már pihent egy évet. Valamit tudhat, ha elment Rivers mellé segíteni, valószínűleg bajnokok akarnak lenni. Joerger ideális választás lehet, egyike a legjobb taktikusoknak, akik ellen szinte képtelenség megfelelően felkészülni. Neki a legnagyobb gondja az volt, hogy két olyan csapatnál volt edző, ahol inkompetens vezetés volt, így pedig nehéz megfelelő csapatot építeni. A Denvernél nem lenne ilyen gondja, csapat adott, ide csak egy jó edző kell, Joerger pedig a legjobb opció. Az említett taktikai tudása alapján szerintem top5 az NBA-ben, meccsekbe rendszerint jól nyúl bele, ő tényleg a klasszikus edző. Remélem lesz olyan kész csapat, amely megadja neki az esélyt, megkockáztatom, hogy legfeljebb 2 év kéne neki egy fináléhoz.
- Jamahl Mosley (Dallas segédedző): Akinek a mentora Carlisle, illetve aki összerakta a pocsék Mavs védekezését ligaelit szintre, az rossz edző nem lehet. Ha megnézzük, ez a Dallas papíron nem kéne, hogy jó legyen defenzív játékban, de mégis azok, ami Mosleynak köszönhető. A védekezésért felelős szakember, akit sokan ligaszerte az egyik legjobb segédedzőnek tartanak. Felmerültek olyan kérdések is, mikor kap már végre csapatot? Pár hete, mikor a Knicks ellen nyert a Dallas, Carlise nem vehetett részt a meccsen, mert karanténba került. Mosley meccs előtt nem sokkal tudta meg, ma ő lesz az edző. Mi történt? A Dallas mindössze 86 pontot engedélyezett a Knicksnek, ultra feszes védekezéssel játszottak, képzeljük el, ha Mosley irányítaná őket egész szezonban vezetőedzőként? Denver szempontjából pont ideális lenne, mert dolgozott náluk az utánpótlásban, utána három évet a segédedzőként is a csapatnál.

Természetesen ott vannak az egyetemi szupersztár edzők is, mint Coach K (Mike Krzyzewski), Next Coach K (Scott Drew) és Mark Few, de ők mozdíthatatlan kategória. Few és Drew azt hiszem pár napja jelentették be, hogy maradnak az NCAA-ben (természetesen az idei fináléjuk után jöttek az ajánlatok bőséggel), míg Coach K-nél már senki sem próbálkozna. Visszautasította 1990-ben a Larry Bird fémjelezte Boston Celtics ajánlatát, majd 2005-ben a Kobe Bryant fémjelezte Lakersét is (miután Phil Jackson elment). Few sem volt piskóta, tavaly megkereste őt a Knicks, hogy legyen az edzőjük, végig sem hallgatta az ajánlatot, mondta, hogy nem, sohasem hagyná ott a Gonzagát (akik amúgy az NCAA-ben a legszebb kosárlabdát mutatják be).

A zsenik helyett tehát nézhetjük, ahogyan egy Lue irányít egy nyugati élcsapatot.  ;D

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 12, 2021, 00:26:41
Az a Denver keret alapján teljesen jó, megkockáztatom, hogy Popovich vagy Nurse simán bevinné őket a fináléba. Malone kapcsán vannak kételyeim, ami aggasztó lehet a Nuggets drukkereknek, hogy van-e még benne fejlődési lehetőség? Ha nincsen, akkor év végén el kell őt engedni, mert így egy tehetséges csapatot foszt meg egy nagyobb eredménytől. A keret adott 2022 végéig, utána lehet egy kis mozgástér (Gordon és Barton kiesik), de kár lenne elherdálni ezt a csapatot. Én eddig azt figyeltem meg, hogy kritikus helyzetben rossz döntéseket hozott Malone.

Calvin Booth tavaly lett GM a Denvernél, én a helyében húznék egy tököset, az alábbi edzők közül választanék:
- Dave Joerger (76ers segédedző): Azt hittem, hogy vezetőedzői posztot kap, ha már pihent egy évet. Valamit tudhat, ha elment Rivers mellé segíteni, valószínűleg bajnokok akarnak lenni. Joerger ideális választás lehet, egyike a legjobb taktikusoknak, akik ellen szinte képtelenség megfelelően felkészülni. Neki a legnagyobb gondja az volt, hogy két olyan csapatnál volt edző, ahol inkompetens vezetés volt, így pedig nehéz megfelelő csapatot építeni. A Denvernél nem lenne ilyen gondja, csapat adott, ide csak egy jó edző kell, Joerger pedig a legjobb opció. Az említett taktikai tudása alapján szerintem top5 az NBA-ben, meccsekbe rendszerint jól nyúl bele, ő tényleg a klasszikus edző. Remélem lesz olyan kész csapat, amely megadja neki az esélyt, megkockáztatom, hogy legfeljebb 2 év kéne neki egy fináléhoz.
- Jamahl Mosley (Dallas segédedző): Akinek a mentora Carlisle, illetve aki összerakta a pocsék Mavs védekezését ligaelit szintre, az rossz edző nem lehet. Ha megnézzük, ez a Dallas papíron nem kéne, hogy jó legyen defenzív játékban, de mégis azok, ami Mosleynak köszönhető. A védekezésért felelős szakember, akit sokan ligaszerte az egyik legjobb segédedzőnek tartanak. Felmerültek olyan kérdések is, mikor kap már végre csapatot? Pár hete, mikor a Knicks ellen nyert a Dallas, Carlise nem vehetett részt a meccsen, mert karanténba került. Mosley meccs előtt nem sokkal tudta meg, ma ő lesz az edző. Mi történt? A Dallas mindössze 86 pontot engedélyezett a Knicksnek, ultra feszes védekezéssel játszottak, képzeljük el, ha Mosley irányítaná őket egész szezonban vezetőedzőként? Denver szempontjából pont ideális lenne, mert dolgozott náluk az utánpótlásban, utána három évet a segédedzőként is a csapatnál.

Természetesen ott vannak az egyetemi szupersztár edzők is, mint Coach K (Mike Krzyzewski), Next Coach K (Scott Drew) és Mark Few, de ők mozdíthatatlan kategória. Few és Drew azt hiszem pár napja jelentették be, hogy maradnak az NCAA-ben (természetesen az idei fináléjuk után jöttek az ajánlatok bőséggel), míg Coach K-nél már senki sem próbálkozna. Visszautasította 1990-ben a Larry Bird fémjelezte Boston Celtics ajánlatát, majd 2005-ben a Kobe Bryant fémjelezte Lakersét is (miután Phil Jackson elment). Few sem volt piskóta, tavaly megkereste őt a Knicks, hogy legyen az edzőjük, végig sem hallgatta az ajánlatot, mondta, hogy nem, sohasem hagyná ott a Gonzagát (akik amúgy az NCAA-ben a legszebb kosárlabdát mutatják be).

A zsenik helyett tehát nézhetjük, ahogyan egy Lue irányít egy nyugati élcsapatot.  ;D

Őszintén megvallva ezek a nevek nekem nem igazán mondanak semmit (természetesen Krzyzewskin kívül, aki ugye a válogatottat irányította a világversenyeken), de tetszik, amiket írtál.

Nem tudom, hogy az NBA-ben is úgy van-e, mint az NFL-ben, hogy minden másodedző álma, hogy egyszer majd főedző legyen egy csapatnál. Még akkor is, ha egy top csapat másodedzői posztját kell lecserélni egy gyengébb csapat vezetőedzői helyére. Ráadásul a Denver a liga első harmadába tartozik, úgyhogy az lenne a logikus, hogy edzőváltás esetén szinte bárkit megkaphatnának.

A nagy kérdés inkább az számomra, hogy vajon van-e a Denvernél az idei szezonra egy fixen kitűzött cél, és ha igen, akkor az vajon mi lehet. Rájátszás? Nem hinném, ezzel a csapattal az a minimum elvárás. Esetleg főcsoportdöntő? Annál azért erősebbnek tűnik a Nyugat. Szóval az a nagy kérdés, hogy mi lehet az a pont (az az eredmény), ami után a vezetőség az edzőváltás mellett döntene. Valószínűleg a PO első köréből kiesés biztosan az lenne. Még akkor is, ha esetleg az addig megerősödő Lakers lenne az ellenfél. De vajon a 2. körben egy Suns vagy egy Utah elleni búcsú megérne-e egy edzőváltást? Erre leszek majd kíváncsi.

Nem követem az NFL-t, de az NBA-ben is van ilyen, főleg Gregg Popovich a nagy "kinevelő", mellőle eléggé sok edző került ki. Az biztos, hogy nála az alapokat nagyon megtanulják, utána viszont minden rajtuk múlik, tudnak-e még fejlődni. Ismertebb Coach Pop segédedzők: Mike Budenholzer (Milwaukee), James Borrego (Charlotte), Brett Brown (tavalyig Philly), Mike Brown (jelenleg GSW segédedző, de volt év edzője is a ligában), Jim Boylen (tavalyig Chicago), Jacque Vaughn (egykori Orlando edző), Alvin Gentry (egykor Pelicans). Az Austin Spurs révén (San Antonio "utánpótlás"), pedig olyan edzőkre volt még hatással és segítette fejlődésüket, mint Quin Snyder (jelenleg Utah Jazz) és Taylor Jenkins (jelenleg Memphis). Azért az megfigyelhető volt, hogy ezen edzők többsége alapszakaszban "menő" vezető volt, míg a PO-ra elfogytak a csapataik. Ott jön ki igazán Coach Pop klasszisa, amit nehéz átadni. Most is már ott kopogtat a következő generáció, azt várom, hogy Ime Udoka (7 évig volt Popovich mellett), Tim Duncan és Becky Hammon, mikor kapnak csapatokat.

Idézetet írta: HT Dátum április 12, 2021, 09:57:26
A nagy kérdés inkább az számomra, hogy vajon van-e a Denvernél az idei szezonra egy fixen kitűzött cél, és ha igen, akkor az vajon mi lehet. Rájátszás? Nem hinném, ezzel a csapattal az a minimum elvárás. Esetleg főcsoportdöntő? Annál azért erősebbnek tűnik a Nyugat. Szóval az a nagy kérdés, hogy mi lehet az a pont (az az eredmény), ami után a vezetőség az edzőváltás mellett döntene. Valószínűleg a PO első köréből kiesés biztosan az lenne. Még akkor is, ha esetleg az addig megerősödő Lakers lenne az ellenfél. De vajon a 2. körben egy Suns vagy egy Utah elleni búcsú megérne-e egy edzőváltást? Erre leszek majd kíváncsi.

Érdekes kérdés, amiről azt gondolom, célok vannak, én vizionálok egy főcsoportdöntőt. Az, hogy egy Suns vagy Jazz ellen kiesnek, nekem egyértelműen azt jelentené, hogy elküldik az edzőt. Malone esetében három vereség fér bele szerintem: fináléban elbukni, illetve a konferenciában a Clippers vagy a Lakers ellen. Aztán az is benne van, hogy rosszul látom, és még évekig Malone lesz az edző (vagy fejlődik annyit, hogy bajnokok lesznek), bármi is történik.


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET

Idézetet írta: SPF Orsolya Dátum április 12, 2021, 11:55:16

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 12., 08:00CET

Hát, nem tudom. Én nem látok értéket Jokic győzelmében. Többiek?

Érték ennyiért egyértelműen nincsen benne, de ha nem sérül meg és top4 lesz a Denver, akkor konzisztens teljesítménye miatt be is fogja húzni. Harden, LeBron, Embiid és a többiek kiestek sérülés miatt, egyedül Lillard az, akire érdemes még fogadni ellene. Azonban Dame teljesítménye is visszaesett az elmúlt meccseken, csapat pedig valószínűleg nem lesz top4-es. Harden akkor kaphatná meg, ha visszatérne minél előbb, aztán folyamatosan extrát hozna (szerintem ennyit nem kockáztat a Nets), ugyanez érvényes Giannisra is.