Robmiller's moneyburner :-)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


2/2
Bodo/Glimt - Molde 1.5 over @1.40

2/3
Lilleström - Rosenborg 1.5 over @1.40

EB Nyolcaddöntők 1. nap

18:00 Wales - Dánia
Reményeim szerint a dánok továbbjutnak a nyolc közé. Sokkalta érzelemdúsabb, és látványosabb focit tolnak, ráadásul Erikssen miatt egy világ kívánja nekik, hogy jól szerepeljenek. Wales meglepetésre jutott tovább a második helyen az A-csoportban. Masszív gárdának számítanak, és számomra különösen tetszik James és Ward játéka, ám nem hiszem hogy a két játékos kiegészülve Ramsey és Bale kettősével megállítja ezt a dán tizenegyet. Amennyiben vezetést szerez Wales, akkor ott jó kis overt lehet élőben fogni. 0:0-nál 60. perc környékén óvatos leszek, mert szerintem Wales igyekszik kihúzni hosszabbításra a találkozót.

21:00 Olaszország - Ausztria
Elemzést írtam róla a Guruban! Olasz továbbjutást várok rendes játékidőben. Minden más eredmény számomra hatalmas meglepetés lenne. 0:1-es osztrák vezetésnél, vagy 0:0-nál a 65. perc környékén biztosan beszállok overbe, ha úgy alakul. Bár kétlem, hogy ekkorra már ne vezetnének a taljánok.

2/4
Olaszország - Ausztria 0.5 over@1.40

Innentől remélem kizúgnak az olaszok, mert rohadtul megérdemelnék.

3/1
Cooma Tigers - Belconnen United 1.5 over @1.40

4/1
Capala - Sunshine Coast 2.5 over @1.44

Megpakoltam a félidőben a Fradi győzelmét 1.50-ért.

Ha sokáig nincs gól, rámegyek az overre nagyobb téttel.

Ment a 0.5 over is 1.50-en.

Ment 1.40-ért a 0.5 over a Puskás meccsére. Egyik banda csak képes úgy belebotlani a labdába, hogy gól legyen.

1.40-en ment a 0.5 over a Vidire. Borzasztó, ahogy ők is szenvednek. A helyzetek megvannak, már csak az a bizonyos dugó kéne..

1.57-ért pakoltam az X2-őt a Vidi meccsén...hátha megjön a hatása az öltözői ordibálásnak. Ha sokáig nincs gól, nagyobb téttel teszek az 1.5 overre.

1.5 over ment 1.55-ért.

Na a lényegesen nagyobb overes tétnek köszönhetően pluszban jöttem ki a meccsből, bár én Vidi egyenlítésre számítottam, szóval köszönöm az örményeknek. A Fehérvár meg vegye be, hogy ilyen szégyenletes eredményt produkáltak.

Ma van időm hétvégi lazulás közben meccseket vizslatni. Három párharcot tűztem ki élőzésre:

13:30 Hannover - Rostock 1.5 over (1.22) 0:3
Az első fordulóban az újonc Rostock 1:3-as vereséggel nyitotta a szezont a jelenleg listavezető Karlsruhéval szemben. Most idegenben egy még keményebb ellenfél vár rájuk a Hannover személyében, akik a nyitókörben 1:1-es remit toltak az élvonalból kieső Werder Bremennel. Igazából a csörte favoritjai a hazaiak, s szerintem a meccs 1.5 overre jó kis lehetőséget nyújt majd.

17:45 Ferencváros - Kisvárda 1 (1.28) 1:2
Hazai pályán kezdi meg szereplését a Fradi a bajnokságban. Igazából a sorsolás jól is jött nekik, hiszen nem kell több 100 km-t utazniuk Szabolcsba a szerdai Slavia elleni BL előtt. A Kisvárda személyében verhető ellenfél jön a Groupamába, igaz ennek a Ferencvárosnak jelenleg mindegyik magyar együttes verhető ellenfél kell, hogy legyen. Szerintem a várdaiak beállnak kibekkelni a 90 percet, aztán meglátjuk mire lesz elég. Mindenesetre meglepne, ha az FTC nem húzná be mindhárom pontot. Élőzésre akkor lesz  jó a csörte, ha vezetést szerez a Várda, vagy sokáig, kb. a második félidő 60-65. percéig 0:0 lesz az állás, mert akkor jöhet a 0.5 over. Persze ez majd függ attól is, hogy alakul addig a játék képe. De szerintem Stöger be szeretné húzni első bajnokiját hazai pályán.

20:30 Honvéd - Debrecen 1.5 over (1.22) 1:4
Debütál tétmeccsen az új Bozsik-stadion. Ez már alapból ad egy pikantériát a meccsnek, pláne ha meg azt vesszük, hogy a Loki egy év kihagyás után visszatért az NB1-be! Szerintem jó kis adok-kapok kerekedhet ki ebből a meccsből, csalódott lennék, ha itt nem ülne az over. Mindkét csapat nyerni szeretne!


Hannover - Rostock félidőben 0:1

Nézem a meccset, s nagyjából a 40. percig abból állt a játék képe, hogy próbálkozott a Hannover, defenzív volt a Rostock. A hazai nyomás viszont nem igazán hozott nagy helyzeteket, amit mutat, hogy nem volt kaput eltaláló lövésük, a legveszélyesebb helyzetet pedig az egyik Rostock védő hozta össze nekik, amikor majdnem a saját kapujába rúgta a labdát.
Én már úgy voltam vele, hogy 0:0 lesz a félidő, és itt még az 1.5 overnek is annyi, amikor a félidő végén a semmiből volt két Rostock helyzet, az egyiknél még óriásit védett a hazaiak kapusa, majd az ebből következő szögletet már nem úszta meg a Hannover, s az újonc vezetést szerzett a favorit otthonában.
Mindenképpen sokkal pörgősebb, jobb második félidőt várok, hiszen a Hannover kényszerhelyzetben van! Itt vagy egyenlítenek, vagy kihasznál egy kontrát a vendégcsapat, mindenesetre nagyon meglepődnék, ha nem jönne le az 1.5 over. Készülök az élőre, remélem nem esik be túl korán a második találat a meccsen!

46. perc 0:2 - nem szórakozik a Rostock  ;D innentől nincs élő, bár lesz itt még dugó.

Ferencváros - Kisvárda 0:1

1X ment 1.44-ért Leoni gólja után rögtön. Ha sokáig nem rúg a Fradi egyet, akkor nagy téttel lövöm az 1.5 overt

NB2, 19:00
Diósgyőr - Kecskemét
DNB1[/b] @1.30

Sajnos nem tudtam az időhatárokon belül Guruzni a tippet, pedig megtettem volna. Lassan végetérnek a zűrös nyári hetek, és ősztől reményeim szerint már aktívabb tudok lenni!

1000rel "dolgozom" az őszi visszatérésen, s hetek óta több-kevesebb időt rászánva mókolok egy viszonylag automatizált stratégián, ahol gyakorlatilag egyfajta szűrő kidobja nekem, hogy miben van érték, mely szorzókon. Meglátjuk, hogy muzsikál majd.
Mára az alábbi meccsekre dobnék tétet. Egyelőre képzeletben.

15:00 FRA1 Angers - Rennes 1.5 over
15:00 FRA1 Clermont - Metz 1.5 over
17:30 ENG1 Wolves - Manchester United 1.5 over
17:30 GER1 Wolfsburg - Leipzig 1.5 over
19:00 HUN2 Haladás - Szeged 1.5 over