Fogadom, hogy 2021-ben...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Folytasd a mondatot.

Sikerekben, zöld fogadásokban, és főleg egészségben gazdag új esztendőt kívánunk előre is!



Nem közvetlen ide tartozik, de néhány változtatást szeretnék eszközölni, ami leginkább a szabadidő menedzselését jelenti. Igyekszem hasznosan tölteni, azonban felfigyeltem rá, hogy nagyon alacsony az intenzitás. Tehát kevés új tudásra teszek szert a ráfordított időhöz viszonyítva. Határidőnaplóban szeretném megtervezni mindig a következő 1-2 napomat, betéve olyan fix tevékenységeket, melyek hosszú időt felölelve összeadódnak. Pl: minden nap 1-2 óra olvasás, új 10-20 szó megtanulása stb. Továbbá kialakítani olyan időszakokat, amikor intenzíven tanulok, mintha egy órám lenne felkészülni vizsgára az adott témából. Egy NAV-os határidőnaplót már kaptam tesómtól, így már tényleg csak rajtam áll. 8)

Fogadom, hogy 2021-ben...

...többet fogok olvasni, leginkább a pszichológia terén. Korábban sokat olvastam, de manapság szinte csak cikkeket és focis könyveket. Pedig az emberi tudatban és leginkább a tudatalattiban utazni nagy élmény. Ez lehetne egy drog szlogenje is :D valójában csak arra gondolok, hogy mennyire érdekes a gondolkodásmód. Egyetlen gondolat képes borítani a biztosnak hitt személyiségünk.

...többet fogok naplózni az orgon, és jobb sportfogadó szereték lenni. Nem feltétlen ROI terén, hanem hogy egy vesztes fogadáson meddig rágódok, mennyi időt szánok egy tipp átgondolására ilyesmik.

...alkotok valami nagyobb dolgot. Még nem tudom mit, de valami kreatív, gondolatébresztő és szép dolgot.

Fogadom, hogy 2021-ben...

Elkezdek újra edzeni, odafigyelek arra, hogy mit eszek, türelmesebb leszek és sokkal többet foglalkozok az én kis Családommal. Eddig sem foglalkoztam keveset, de többet szeretnék.
Pozítiv leszek, nem hagyom magam befolyásolni.
Újra elkezdek sorozatot és filmeket nézni, az elmúlt pár évben nagyon keveset tudtam. Olvasásról egyelőre nem álmodozhatok.
Amit viszont 1000%, hogy betartok, hogy még az emlékezeteimből is kitörlöm 2020-at. Annyira brutál szar év volt, mind anyagilag, mind lelkileg, hogy ilyen nem lehet még egy. Tartom magam az elveimhez (fogadás), máskülönben ismét lejtő jöhet.

Én letolok 20 kilót májusig, a módszer megvan, már próbáltam, május 31-ig sima.

Én is többet fogok olvasni, nagyon hiányzik, mióta van ez a genya okostelefon, alig olvastam, pedig előtte rengeteget, mert nem sok szuper képességem van sajnos, de nagyon gyorsan olvasok, így lehet pörgetni keményen.

A sportfogadásban egyelőre nem kell változtatni, megvan az irány, a módszer, a rendszer, működik. De: meg akarok fogni egy kombis gigaoddsot, a terv már itt is megvan, már csak oda kell pakolni. (ilyen 10-20 ezer dolláros nyereményre gondolok, 20-80 dolláros téttel, egy párszor oda kell tenni, be kell áldozni, mert csak akkor tud beesni, és be fogom áldozni idén, 15-20 alkalmat rászánok. =>A módszer annyi lesz csak, hogy össze fogok pakolni 4 db félidő végi vagy meccsvégi X+over 1,5-es szögitippet 5,00-ös-10,00-es oddson 3/4-ben és 4/4-ben. )

Mivel 2020. nekem sok embertársammal ellentétben összességében rendben volt, így nem kívánok sokkal többet 2021-től sem. Egészség legyen, a többit megvesszük! 👍🍻✌
Éppen ezért nem is fogadok meg semmit, mert azt biztos, hogy teljesíteni fogom. 😀
Egy dolog viszont biztos, ha már sportfogadó oldalon vagyunk. Fogadni biztos hogy fogok! Viszont az elmúlt évekhez hasonlóan csak hobbi szinten és mindig csak annyival, hogyha ne adj' Isten elmegy ( volt már rá példa 😀😀 ) akkor se fájjon.

Boldog Új Évet Kívánok az Org. minden résztvevőjének!



BÚÉK!
Nyertes fogadásokban bővelkedő új esztendőt mindenkinek!

Boldog Új Évet Kívánok!   :beerchug:

Boldog Új Évet Kívánok minden tagnak,plusz olvasónak is! :beerchug:

Minden fórumtársamnak sikerekben gazdag boldog újévet kívánok.🍀🎆😉

Szerencsében,egészségben gazdag ujévet kivánok a forumtársaknak! :-)

Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek, és sok zöldülő szelvényt mindenkinek!