Napi tipp - január 17.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - január 17.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Magyarország v Uruguay
Gólok száma 55,5 felett
2.35
betclic

OLASZORSZÁG: Serie A - 18. forduló
17.01.2021 12:30
Napoli - Fiorentina
Tipp: 1
Odds: 1.50
Bet365

PL 17:30
Liverpool-Manchester United
félidő 2-0
10.0
bet365

A túlértékelt, többnyire nem topcsapatok ellen vitézkedő, a BL-ből csúnyán kieső, a City ellen nagy nehezen egy 0-0-t kicsikaró, majd a ligakupában kieső, a Soton ellen már 2-0-ra égő, a Basaksehirtől megalázó vereséget szenvedő, a még az Arsenaltól is kikapó, a Chelsea ellen is 0-0-t játszó, nem utolsó sorban a Tottenhamtől 6 gólt kapó United jelentősen túlértékelt, és a tabellán jelenleg megtévesztő helyet foglal el. A mögötte a 2. helyen álló Liverpool nincs jó formában, de az ősi rivális ellen biztosan motivált lesz, erődemonstrációra készül és otthon begyűjti a 3 pontot. Az elejétől koncentráltan, magabiztosan játszik majd, és a félidőben vezet. Lehet, hogy épp 2-0-ra. (A Spursnek is van esélye erre a Sheffield ellen.)

Sziasztok!

Időpont: 2021.01.17. (13:30)
Esemény: Foci Egyiptomi bajnokság (El Entag El Harby - Smouha)
Tipp: Az 1.félidő eredménye Döntetlen
Több mint (4) szöglet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Odds: 2.00
Iroda: bet365
Indoklás:

El Entag El Harby (18) utolsó kiesőhelyen áll a bajnokságban. Itt volna az ideje a javításra. Smouha (11) helyen áll a bajnokságban viszont győzelmével jelentőset javítana helyezésén. Egymás elleni utolsó kettő mérkőzésükön félidőben döntetlenre állt a mérkőzés. El Entag El Harby utolsó hat mérkőzéséből három mérkőzésen döntetlen volt a félidőben. Smouha szintén hat utolsó mérkőzéséből négy volt félidőben döntetlen. Ma sem várható sok gól a mérkőzésen de a félidő nagyon biztató lehet a döntetlenre. Szögleteknek pedig ennyinek lenni kell.

Bayern München - Freiburg
Labdarúgás Németország Bundesliga
2021.01.17. 15:30

Tipp: 1. félidő over 1,5
Odds: 1.76
Iroda: unibet

Liverpool-Man. United
PL

Tipp: Liverpool labdabirtoklása 55,5 % felett @ 1,50 (unibet)

A top bajnokságok top csapatai elég pocsék focit játszanak, ritka, hogy jó meccset látunk. Főleg igaz a 'nagy' meccsekre, mint ez is. A Liverpool gödörben, és ez hagyján, de a Liverpool unalmasabb, mint a Barátok Közt. Hol van már a Klopp féle heavy metal foci??? Sehol. Ez a 'pool ualmasabb, mint a tiki-takás Barca, ez a 'pool megfáradt. Általában keveset talál kaput, viszont a labdát fényezi, persze alibi passzokkal. Mondjuk tény, nehéz dolga van, mert a 'pool ellen mindenki ikszre játszik, aztán 9-10 emberrel védekezik, így meg nem könnyű játszani. Ez tény. Márpedig a United is biztosan ikszre és kontrákra játszik, ez a United annyival jobb pl a Szarkáknál, hogy Fernandes picit jobb játékos, mint Almirón. De ugyanúgy nem kell neki a labda, a Unitednek és Rashfordéknak terület kell. A labda meg arra az 5-6 másodpercre, amíg végigmegy a kontra.

Kicsit úgy vagyok ezzel a meccsel, mint egy-egy durvább pornó jelenettel. Akarom is látni, meg nem is  ;D


Sheffield United - Tottenham
tipp: Vendég
odds: 1,71
iroda: Unibet

Indok: Hétközben pontokat bukott a Tottenham az egyik kiesőjelölttel szemben, ez ismét nem fog beleférni, ezért sima vendég győzelmet várok, több indoklás a GURUban

Labdarúgás
20:15
Manchester City - Crystal Palace
Manchester City nyer és legalább 7 szöglettel többet rúg
3.6
Unibet

A két csapat ellentétes formában van, a City utolsó 7 tétmeccsét megnyerte. A vendégektől több játékos is hiányozni fog, mig a Citynél biztosan csak Aguero nem lesz, de ő ebben a szezonban alig volt bevethető. Az utolsó négy találkozójukon mindig legalább 7 szöglettel többet végzett el a City, de kétszer is kétszámjegyű volt a szögletkülönbség.

Kézilabda, Világbajnokság, 2021. 01. 17., 20:30

Magyarország - Uurguay
Tipp: Magyarország nyer 13-16 góllal


Odds: 4,25
Iroda: Bet365

Indoklás: Nem mondhatni, hogy túlságosan nehezen indul ez a VB a magyaroknak: az első meccsen félgőzzel is simán verték a harmatgyenge elefántcsontparti válogatottat, és minden valószínűség szerint most is ez fog történni, Uruguay ellen. Mindazonáltal, az első meccsen is alaposan elmaradtak a mieink a meccs előtt meghúzott hendikep határtól: mindössze hét gól lett közte végül. Én azt hiszem, hogy e tekintetben is hasonló lesz a forgatókönyv ma is. Végső soron mi értelme lenne kihajtani magát a csapatnak, mikor jószerivel még el sem kezdődött a VB? Szóval, szerintem ez is bőven belül lesz a 20-as hendin, a kérdés, hogy mennyivel. Az nem lehet kétséges, hogy sokkal jobb csapat a magyar, félgőzzel is legalább egy tucattal többet kell dobniuk, mint Suarezéknek. Ha ennél sokkal többet nem is akarnak, zöldülhet ez a tipp.

2021. 01. 17. 18:00
Labdarúgás, NÉMETORSZÁG, Bundesliga

Frankfurt - Schalke 04

Tipp:    X
Odds:   4.45
Iroda:  TippmixPro

A Schalke végre nyert egy bajnokit, ez ad nekik annyi erőt, hogy a döntetlen-bajnok hazaiaktól egy pontot elhozzanak.

ROMANIA Liga1
Academica Clinceni - Hermannstadt
Tipp: hazai
Odds: 2.14
Iroda: unibet

A vendég csapat formája nem valami meggyőző. Dinamo elleni mérkőzésen a védelem nem volt valami szervezett, sok hibát vétettek. Támadásban sem valami acélosak. Az Academica ennek az ellenpéldája elég ügyesen játszanak főleg hazai környezetben. CFR ellen kikaptak de nem vallottak szégyent. Az Academica meg soha nem tudott nyerni hazai környezetben a Hermannstadt ellen, úgy érzem ez a negatív statisztika ma megszakad.

18:00
Portugál 2.
Varzim - Casa Pia
Tipp: 2-3 gól
Odds: 1,90
TippmixPro

Liverpool - Manchester United
Labdarúgás / Anglia / Premier Liga
2021. jan. 17. 17:30
Tipp:Gólok száma - Ázsiai
Felett 4
Odds:4,50
Iroda:unibet
Az első helyről dönt a mai rangadó. A Pool lépéshátrányban van,így szerintem már az elejétől nekiesnek a vendégeknek.A védelmek sebezhetőek mindkét oldalon,így én itt ma sok gólt várok.

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum január 17, 2021, 09:42:42
Sheffield United - Tottenham
tipp: Vendég
odds: 1,71
iroda: Unibet

Indok: Hétközben pontokat bukott a Tottenham az egyik kiesőjelölttel szemben, ez ismét nem fog beleférni, ezért sima vendég győzelmet várok, több indoklás a GURUban
Nyertes, szükség esetén van képem is  :great: