Australian Open 2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kíváncsi vagyok, hogy mennyit vett ki Tsitsipasból a Nadal elleni meccs. Biztos nem fogja könnyedén adni a győzelmet, minimum egy szettel elcsíp, de valahogy úgy érzem nem fogja tudni megállítani az oroszt. A korábbi összeszólalkozások miatt úgy érzem, hogy mindketten megakarják mutatni, hogy ki a jobb, így egy nagyon komoly csörtére számítok. Tippem: Medvedev 3-1-re nyer (2 tie-break lesz a meccsen)

Most én is a Medvét mondanám, egészen hihetetlen ahogyan 'ponton belül' tud maradni, nagyon nehéz leütni a pályáról. Engem Gilles Simonra emlékeztet, csak az orosz egy 3.0-ás verzió :)

Szintén Medvedev nyer szerintem de nagyon szoros csatában. Tiebreakből sem lesz hiány, egy hosszúra nyúlt 3:2 a tippem ami megint Djokonak kedvez.. ::)

Idézetet írta: csatarid Dátum február 19, 2021, 07:06:57
Szintén Medvedev nyer szerintem de nagyon szoros csatában. Tiebreakből sem lesz hiány, egy hosszúra nyúlt 3:2 a tippem ami megint Djokonak kedvez.. ::)

akkor 4+ is mehet a szettekre ? :)

Medve extra ahogy nyomja. Nehéz így játszani Tsitsipasnak hogy esélytelen fogadóként bármire is, tényszerű hogy nem tudja végig tartani ilyen nyomás alatt a saját szerváját. Így hamar vége lehet sajnos.  :-\

2-0 ismét fordítani? Az lenne igazán extra :D Medve nagyon megy, esélyt nem adva a görögnek. Remélem a döntőben is ilyen formában lesz.

Idézetet írta: Pondrux Dátum február 19, 2021, 11:02:24
Remélem a döntőben is ilyen formában lesz.

Ha ez már ilyen sima, akkor valóban abba bízzunk, hogy a döntő az extra lesz, mint a Nadal-Csicsi.

Na Medvedev maga ellen fordította a közönséget egy mozdulattal. Már minden elrontott szervája után megy az örjöngés.  :)

Szorosabb mérkőzésre  számítottam de ezt most simán nyerte Daniil Medvedev.

El kell ismernem, ez sajnos simább volt, mint vártam.
3-1-es orosz győzelmet tippeltem (egy rövidített szettet mindenképp a görögnek gondoltam), de elég meggyőzően játszott Medvedev.

Viszont olyan liftes széket, amin a vezetőbíró ül (és a végén lassan leereszkedik a földre, mint az istenek a néphez), mindenképpen szereznek kell egyet otthonra.  ;D

Ez sima volt ahogy vártam.Hiába bukta vissza a break előnyt,amikor koncentrált az orosz simán el is vette a görög adogatását.Reméljük Djokovicot is megveri.
A szerbnek ott már muszáj lesz beiktatni egy-két ápolást és egyszer kétszer a hasát fogni vagy valami,mert különben kikaphat Djoko.

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a döntőben a nézők kit fognak támogatni.
Djokovic nem a legnépszerűbb játékos (ez köztudott), most viszont Medvedev is elkezdett mutogatni a nézőknek, amiért nem neki szurkoltak. Márpedig ez sem túl szimpatikus viselkedés.

Fuh, Medvedev nagyon komoly volt, ha nincs a közönség, akkor ez 6-4,6-2,6-2 szerintem...nagyon stabil volt egész meccsen. Szerintem Djokovic ellen is nyerni fog, és remélem az már nem egy 3 szettes meccs lesz (egy 5 szettes 4 órás maratont örömmel megnéznék)

Egyik játékos se szimpatikus de ha választani kéne akkor már inkább Medvedev, ő leaglább nem játssza el a nagy halált... Én is nagyon remélem hogy egy 5 szettes döntőt láthatunk. Kíváncsi vagyok milyen odds lesz rá.

Írok már én is, hogy legyen egy ember, aki Djokonak drukkol. 🙂 Remélem rendben lesz vasárnap és nyeri az újabb Grand Slamet!