ATP Szingapúr, Cordoba, Montpellier

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Heti ATP tornák: Szingapúr, Cordoba, Montpellier

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornákról, ide jöhetnek a tippek, vélemények stb.  :topbet_125:

Tsonga - Korda igazi csemege kezdődik hamarosan; kár hogy nem adja a tévé. Nagy kérdés, hogy Tsonga milyen egészségnek örvend, de ha végigmegy a találkozó, akkor csak nem adja könnyen a bőrét. Tippem: 21,5 gém felett 1,59


Attól függ milyen erőállapotban van,de szerintem egy sima vereségbe is könnyen belenézhet a francia.Sok esélyt nem adok a győzelmére.Nálam könnyed Korda win.Pedig nagyon szerettem a játékát,de már benne is van a korban...nem tudom van még neki egyáltalán visszaút.

Igazatok lett, sima Kora win lett; talán ha kihasználta volna a 2 bp-t, de még akkor sem férhetett kétség Korda győzelméhez.

Ma jön a szintén sokat kihagyó Lucas Pouille, de azért neki idén már van 3 mérkőzése 1 győzelemmel és mindegyik 3 szettes volt; tehát azért nála már több játék volt, mint Tsongánál. Over, de csak halkan :)

Murray - Gerasimov 1,44 - 2,62  Murray szorzója szerintem túl alacsony, bár az is tény, hogy a fehérorosz az AO-n nagyon beégett Karatsev ellen az 1 megnyert játékával :laugh:

Ymer - Veseley csörtén meglehet a 2,5 , és a tiebreak is  . Nagyon egy szinten vannak.

Carballes - Sausa pedig 2:0  Sausát már kétszázadik helyezettek verik el.

Kötésben 3,9 -es szorzó jelenleg Unibeten.

Éjszakai fél egyes Jarry -Paie csörte első szett 12,5 felett megér egy kis aprót.
Három találkozójukból hármon volt tiebreak.
Legutóbbin az első szettben.
Salakon egy szer találkoztak, az első, és második szett egyaránt 12,5 felett volt.

Paire mostanában fokozottan agyhalott; az ő meccsén azt várni, hogy 6szor hozza az adogatását vagy, hogy pont úgy breakelgessenek, hogy az jó legyen a tiebreakre az egy nagyon meredek vállalás..

Idei szösszenetek:

4 kettőshibával bukott adogatójáték Fognini ellen :D

https://www.youtube.com/watch?v=IxOKWcTofA4

23 kettőshiba Gerasimov ellen :laugh:
https://www.youtube.com/watch?v=AmZEmE7JM7Y

"2010 óta minden évben jutott be francia a montpellieri ATP verseny döntőjébe, idén azonban nem."

Belga, fehérorosz, német, spanyol nemzet harcol a trónért.

Juan Manuel Cerundolo menetelése folytatódik Cordobában, a 19 éves argentin 64 46 62-re verte Federico Coriát és bejutott a döntőbe. 2004 óta az első játékos, aki első ATP főtáblás szereplésekor a döntőig jutott.
Ellenfele Albert Ramos-Vinolas lesz, aki 75 57 63-ra verte Facundo Bagnist és a 2019-es kitzbüheli torna óta első döntőjét játszhatja.

Álmodni sem lehet ennél jobb bemutatkozást, mint amit Juan Manuel Cerundolo művelt Cordobában!
A 19 éves selejtezős játékos az első argentin, aki tornagyőzelmét aratott első ATP versenyén, miután a döntőben 60 26 62-re legyőzte Ramos-Vinolast. A 335. helyről a 180 közelébe érkezik ezzel.

:ok:

140es szervaival halalra van ítélve a csávó. Van egy jó tenyerébe, de ennyi. Megkockaztatom, kemeny pályán sose fogjuk látni.