ATP Buenos Aires, Rotterdam

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 28, 2021, 10:08:20, Latzka
Heti ATP tornák: Buenos Aires, Rotterdam

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornákról, ide jöhetnek a tippek, vélemények stb. :topbet_125:

Selejtező mérkőzés

Fucsovics - Rinderknech 6-2 6-4

A főtáblához még holnap Herbertet kell megcsípni; hajrá Marci! :ok:

Kvali döntő:

Fucsovics - Herbert 6-4 6-3

Ahhoz képest, hogy Rafa Nadal mellett Milos Raonic, Denis Shapovalov, Gael Monfils, Matteo Berrettini és Taylor Fritz is visszalépett az ATP 500-as rajtja előtt, a 32-es tábla így is nagyon erős: Medvedev, Tsitsipas, Rublov, Zverev, Murray, Wawrinka is az indulók között.

Holnap 11:00

Koolhof/Kubot - McLachlan/Nishikori
Koolhof/Kubot 1,30
unibet


Napjaink egyik legjobb párosa az előbbi, ráadásul az egyik tag, Koolhof hazai környezetben szerepel. Nishinek szerintem csak egy éles edzés ez a mérkőzés, semmi több.

Fucsovics mekkora meccsen nyert. Az első szettet láttam illetve egy kicsit a másodikból (3-3ig), de kemény hogy három tiebreaket tudtak játszani. Az elején azért nem így indult, többször remegősek voltak a szervák és bukták is azt. Amúgy 1.szett Opelka 7:6-on voltam (5.00), nyilván azt Marci nyerte 7:6-ra.   :)

https://twitter.com/i/status/1366511684077178880
Nem láttam sajnos a meccset,de egy elképesztő pont Marcitól. :ok:

17:00 ATP Buenos Aires

Sousa, J - Nagal

tipp: Nagal
odds: 1,42
office: unibet

A múlt héten Joao Sousa cordobai fellépésével kapcsolatban már leírtam, iszonyat formahanyatláson, visszaesésen ment át az elmúlt években a nagy meneteléseket, ATP torna döntőket játszó abszolút portugál numero uno játékos. Nos a helyzet csak rosszabb lett, hiszen a Carballes Baena elleni fellépésén is a hitehagyott, eredménytelen teniszével rukkolt elő.
Sousa számára még "jár" az alanyi jogos főtábla Buenos Airesben, de lehet jobban járt volna, ha a selejtezőben egy kis önbizalom töltethez juthatott volna, mert így csak konzerválódik a jelenlegi helyzet.
Ellenfele az indiai Nagal ezzel szemben alaposan játékba hozhatta magát, igazi dél-amerikai salak spílerekkel mérkőzött és múlta felül őket kemény csatákban. Gomez-Herrera kiütése nem nagy szó, de az, hogy Vilella Martinezt két szettben, majd utána Nicolas Kickert is kiiktatta az már arról tanúskodik, hogy remek formába került Nagal.
Az egyik oldalon a teljesen padlót fogó, az eddigi játék erősségének számító elemeket is elvesztő, rendre panaszkodó luzitán, a másikon pedig pont ellenkezőleg, önbizalomtól duzzadó indiai.
Nagy szomorúság egy ilyen komplett tenisszel rendelkező, nagy harcos játékost így szenvedni látni a pályán. Egy-két éve ez a párosítás egy 1,20 -as Sousa sikert ajánlott volna, most ott tartunk, hogy egyértelmű favorit Nagal 1,36 -os szorzóval. Igen ez a reális kép, márpedig a bukik nem fognak nekünk ajándéknak számító nagyobb szorzót felkinálni. Én viszont erre a csekélyebb szorzóra is lecsapok, mert a látványosan visszaeső formában lévő Sousanak nem egy lendületben levő riválissal szemben fog megtörni a ramaty szériája.

17-kor kezdődik a meccs, a guruban 16:50 -re végeztem a cikkírással és a unibet 16:50 -re adta meg a kezdési időpontot, így azt maradt, hogy ide másoltam be az várakozásaimat ...  :laugh:

Idézetet írta: Latzka Dátum március 01, 2021, 21:52:52
Holnap 11:00

Koolhof/Kubot - McLachlan/Nishikori
Koolhof/Kubot 1,30
unibet


Napjaink egyik legjobb párosa az előbbi, ráadásul az egyik tag, Koolhof hazai környezetben szerepel. Nishinek szerintem csak egy éles edzés ez a mérkőzés, semmi több.

7-5 3-6 10-6 :ok: Szorosabb a vártnál, de jött.

Wawrinka-Khachanov:a szomorú hogy Wawrinka egy simán nyerhető meccset bukott el.Break labdái voltak nem egyszer,ki nem kényszerített hibákat tömegével ütötte vagy épp két break labda volt a tét és a lecsapást beleüti a hálóba...Magyarán elintézte az orosznak a továbbjutást.Amiatt írom le mindezt,hogy nehogy valaki úgy érezze,hogy legyőzte Wawrinkát és a következő körbe mindenképp tegyen az oroszra.

Murray hatalmas akaratereje mellett se menjünk el; nagyon nagyot küzdött Haase ellen :ok: A 2. szettet valahogy elhúzta tiebreakig, majd hozta is azt. A döntőszettben a holland hamar elhúzott 3-0-ra, de onnan már Murray dominált és 6 gémet zsinórban behúzva továbbjutott. Rublev 1,12 Murray 6,00; de furcsa látni ezeket a szorzókat, pedig kb. reális..

Ha valaki épp elcsípi, egy LIVE tipp...

Khachanov - Tsitsipas... az első szettet 6-4-re nyerte az orosz, de én még mindig érzem Tsitsiben az erőt a fordításra. 2.55-ös szorzó környékén mozog jelenleg... szerintem simán benne van még a fordítás, ilyen oddson egy kis aprót megér...

az eurosportot ilyenkor annyira tudom utálni, hogy csak az esti rotterdami meccseket adja. évekkel ezelőtt a sport tv délelőttől végig közvetítette, értem én h a playeren megy, de na, elég lett vna nekik a grand slam tornák, az 500tól lefelé meg a sport tv legalább leadta

Idézetet írta: zsivany20 Dátum március 05, 2021, 14:12:24
Ha valaki épp elcsípi, egy LIVE tipp...

Khachanov - Tsitsipas... az első szettet 6-4-re nyerte az orosz, de én még mindig érzem Tsitsiben az erőt a fordításra. 2.55-ös szorzó környékén mozog jelenleg... szerintem simán benne van még a fordítás, ilyen oddson egy kis aprót megér...

Khachanov - Tsitsipas 6-4 , 3-6 , 5-7

Ez a 2.55 szépen ült! 
:ok:

Azt valaki mondja már meg nekem, hogy miért kell a magyar nyelvű Eurosporton nekem a Rublev - Tsitsi meccs alatt és után román nyelvű reklámokat néznem???  ???

Fucsovics nagyon megy, remélem nem zuhan össze bár ennek nincs semmi jele  :great: