Napi tipp - március 13.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - március 13.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


#1 március 12, 2021, 23:04:38, strictly
Labdarúgás
21:00
Getafe - Atlético Madrid
Atlético Madrid nyer
1.93
Unibet

Ez a párharc elég egyértelműnek tűnik a korábbi eredményeket figyelembe véve. Az utolsó 13 tétmeccsük egytől egyig Atletico sikert hozott. Most is nagyon kell a győzelem a Matracosoknak, hogy a Barca ne fenyegesse a listavezetői státuszukat. Egyébként a hazaiak házi gólkirálya, Jaime Mata piros lap miatt hiányozni fog a derbiről, igy az is nagyon esélyes, hogy kapott gól nélkül nyer a vendég csapat.

Sportág, időpont: Tenisz, WTA Szentpétervár selejtező 16:30
Esemény: Kudermetova - Frech
Tipp: Kudermetova
Odds: 5.00
Iroda: Bet365
Indoklás: A fiatalabb Kudermetova óriási ígéret, jelenleg a juniorok között a negyedik világranglista helyet foglalja el, és valószínűleg csak idő kérdése, hogy mikor robban be a nagyok között. Hazai pályán, egy TOP100-on kívüli, ITF szinten megrekedt Frech ellen szerintem simán okozhat meglepetést.

Premier league 13:30
Leeds-Chelsea
korai gól
1.83
bet365

A Leeds meccsein sokszor bejön, nyíltan játszanak, sok gólt kapnak. A Chelsea pedig minőségi támadókkal rendelkezik.



Tenisz
12:30
Marchenko I. - Broady L.
Marchenko 2-0
2,62
Bet365

Láttam tegnap Broadyt és rettentő gyenge volt. A szervája mintha nem is lenne, szerintem az összes adogatójátékában nyomás alatt lesz. Az ütéseiben nincs erő, egy agresszívebb játékos simán megtámadhatja őket. Marchenko világranglistás helyezése hasonló, de játékban most sokkal előrébb tart. A jelenlegi biellai tornán még nem vesztette el az adogatását és a februáriban is szépen menetelt, még Andy Murrayt is megverte. A győzelmét szinte biztosra érzem, de bátrabbaknak a 2-0 is ajánlott.

Getafe - Atletico Madrid
tipp: Getafe 0,5 gól alatt és Atletico nyer
odds: 2,50
iroda: Unibet

Indok: Oakland Guru-s elemzését olvasva tünt fel mennyire underdog hosszú évek óta a Getafe az Atletico ellen. Simeonenak hatalmas lehetőség előtt áll, hogy ismét bajnokságot nyerjen, s mivel a keretük nem olyan erős, hogy több fronton is helyt tudjanak állni, érdemesebb a BL-t elengedni, és rámenni a bajnokságra.  Kötelező győzelem előtt az Atletico, és a két csapat múltja miatt képesek lennek lehozni a mai mérkőzést kapott gól nélkül.

TÖRÖKORSZÁG: Super Lig - 30. forduló
13.03.2021 17:00
Kayserispor - Galatasaray
Tipp: 2
Odds: 1.57
Bet365

Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.03.13. 19:30
Esemény: Diósgyőr - Honvéd
Tipp:  Melyik csapat szerez gólt? :mindkettő
Odds: 1.66
Iroda: Tippmix

Idézetet írta: sportbettorpro Dátum március 13, 2021, 08:10:03
Premier league 13:30
Leeds-Chelsea
korai gól
1.83
bet365

A Leeds meccsein sokszor bejön, nyíltan játszanak, sok gólt kapnak. A Chelsea pedig minőségi támadókkal rendelkezik.

Kinek mi a korai  ;D De még mindig sanszosabb, mint hogy 2,5 gól lesz a meccsen  ;D

Labdarúgás
21:00
Getafe - Atlético Madrid
1. half booking points range 41+ @ 13.00 (betclic)

Reméljük JMSM spori már az első percekben lapokkal próbálja megfogni Bordalás vérszomjas kutyáit. Általában lapgazdag meccseket játszik a Geta, bízom benne, hogy az 'osztás' érdts kétféleképp, már az első perctől elkezdődik. Sok lapot várok, és kész.
(Egyébként nem elpoénkodva, inkább a 2. félidőre jöhetnek a lapok, a spori is inkább a 2.-ban szokott nagy lapesőt indítani, de tényleg előfordulhat, hogy próbálja elejét venni a keménykedésnek, és rögtön röpülnek a lapok)

A napi 3K-ra ezzel nem vagyok veszélyes, mivel volt zsinórban három vesztes tippem

Lecce - Chievo
Labdarúgás Olaszország Serie B
2021.03.13. 14:00

Tipp: félidő/végeredmény 1/1
Odds: 3.90
Iroda: unibet

A Chievo idegenben fogatlan csacsi, amelyet vágóhídra kellene terelni. A Lecce viszont nyomul a play-off helyekből minél jobbat megcsípni, egyre jobb formába lendül Corini mesterrel a padon. Én felturbózom az alaptippet, ami a hazai győzelem, és szerintem már félidőben meglesz a Lecce vezetése, mert nagyon motiváltak.

Labdarúgás, Magyarország, NB I, 2021. 03. 13., 19:30

Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC
Tipp: Fogadásépítő -mindkét csapat gólt szerez + Budapesti Honvéd FC nyer


Odds: 5,10
Iroda: Unibet

Indoklás: Egyre forróbb a helyzet a Honvédnál: nagyon nehéz helyzetbe kerültek azzal, hogy az előző fordulóban hazai pályán betliztek a Kisvárda ellen. Ezt muszáj lenne jóvá tenni: el kéne hozni a három pontot Miskolcról.

Persze, azért ehhez valószínűleg a hazaiaknak is lesz egy-két szavuk. Nincs rossz formában a Diósgyőr - olyannyira, hogy mindkét bajnokaspiránst verték a tavaszi szezonban. A sorsulásuk se rossz - ebből még simán összejöhet a bentmaradás. Persze, mikor szerezzék meg az ehhez szükséges pontokat, ha nem épp olyankor, amikor szintén egy, a kiesés elől menekülő csapattal játszanak.

Így hát nyílt játékot várok, és az ebből következő gólváltást. Ez eddig a tuti - arra, hogy a vendégek nyerni fognak, már legfeljebb az asszonyt tenném, a házat nem. De a fontos meccsekre össze szokta szedni magát Horváth Ferenc gárdája - én most is ezt várom: bízom benne, hogy az a - nem túlságosan nagy - különbség, ami játékerőben megvan a Honvéd javára a két gárda között, az eredményben is meg fog mutatkozni.

ATP Doha
16:00

Bautista A. - Basilashvili N.
Tipp: Bautista A. 2-1-re nyer
Odds: 4.00
Iroda: bet365

Mindkét játékos jó tenisszel rukkolt elő a tornán, jó kis mérkőzést várok, ami döntő szettbe torkollik. Bautista szerintem megnyeri a mérkőzést, de a grúz egy szettet megcsíphet.

Tenisz, Monterrey, Mexico
18:15
Zacarias M. - Sherif M.
Mérkőzés alakúlása (1.játszma / mérkőzés)
Sherif M / Zacarias M
10,50
TippmixPro

Sherif M az esélyesebb,de mostanság nem remekel. Nem régiben mind ketten szembe kerültek Olmos G.-vel, ebben
az összeütközésben Zacarias nehezebb ellenfélnek bizonyult. Zacaraias hazai pályán játszik! Nem lesz könnyű mérkőzés,Sheriftől jó kezdést várok,de Zacariastól a pálya előnyöket!

2021. 03. 13. 18:30
Labdarúgás, NÉMETORSZÁG, Bundesliga

Borussia Dortmund - Hertha BSC

Tipp:    1
Odds:   1.53
Iroda:   bet365