Napi tipp - április 7. (Születésnap)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bayern. München-PSG
Mindkét csapat szerez golt és PSG gyözelem
Ods 6.00
Bbet365
Jobb csapat a PSC

BAYERN M. - PSG
Gól az első 10.percben
Odds: 3,75
Iroda: Bet365

Ugy érzem,hogy sok gól lesz a mérkőzésen! Már a mérkőzés kezdetekor támadó focit várok és gólt az első 10.percben!

Foci, BL, 04.07. 21:00

Bayern München - PSG

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt az első félidőben (igen)
Odds: 3,85 Unibet

Indoklás: Az utóbbi idők hasonló párosításaiból többnyire a Bayern került ki győztesen, de most szerintem fordul a kocka. A Bayern hozza a kötelezőket, a PSG annyira nem meggyőző mostanában, de ez más terep. A Bayern eléggé gólképes elől-hátul, A PSG jól használja ki a lehetőségeket. Szerintem beindulnak a csapatok, nem várok nagy puhatolózást. Egy PSG kontra után a Bayern a szokásos szívósságával begyötör legalább egy gólt még az első félidőben.

2021. 04. 07. 19:30
Jégkorong, AUSZTRIA, ICE Hockey League - Play Off

Vienna - Bolzano

Tipp:    6,5 gól felett
Odds:   3.10
Iroda:   TippmixPro

Hajnali 10 óra előtt az enyém a 13. tipp mára, máskor egész nap nincs ennyi. Ahogy a régi munkahelyemen mondtuk: Van az a pénz, amiért korpásodik a haj!  ;D
A hazaiaknak támadni kell, ha meccsben akarnak maradni, a vendégeknek ez pont jól jön, ezért gólgazdag meccset várok.

MAGYARORSZÁG: Merkantil Bank Liga - 31. forduló
07.04.2021 16:30
Debreceni EAC - Vasas
Tipp: Félidő eredménye 0:3
Odds: 15,00
Bet365

A DEAC bár matematikailag még nem, de fixre vehető hogy búcsúzik a másodosztálytól. Harmatgyengék, az NB1-es keretű Vasas akár félidőre döntésre vihető a dolgot amire remek oddsot kapunk. A Gyirmót és a Pécs is tapad, így nincs más lehetőség ütni kell a vasat amihez a Debi ideális ellenfél.

Foci BL Porto - Chelsea

Félidő/Végeredmény
Döntetlen
odds:4.75 bet365

Azt gondolom passzív focit fog játszani mindkét csapat a Chelsea idegenben amúgy sem szokott erőlködni és talán az igazán átütő focit a második meccsen szoktak nyújtani. A Porto szerintem kimaxolta azt ami bennük van nem gondolnám hogy jobbak a Chelseanél de szerintem otthon nem is rosszabbak.

Békéscsaba - Csákvár
Labdarúgás Magyarország NB2
2021.04.07. 18:00

Tipp: végeredmény: más (az egyik csapatnak 5 gólt kell rúgnia)
Odds: 35.00
Iroda: betclic

firgabácsi adta az ötletet a Vasas meccsel. Ősszel a két csapat 5-3-at játszott, tehát a Csaba megrúgta az 5 gólt. A Csákvár védelme nagyon gyenge, most is sikerülhet ez, de felszívták magukat a vendégek tavaszra, és a Kazincbarcikát 4-1-re verték legutóbb, akik az egyik legdefenzívebb csapat az NB2-ben. Ha a barcikai keménylegényeknek ment a 4 dugó, összejöhet az 5 a Viharsarokban. Tehát mindkét csapatban benne van az 5 találat. Hajrá és BUÉK sportfogadás.org  ;D

Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.04.07. 16:30
Esemény: Soroksár - Siófok
Tipp:  Gólszám  6+
Odds: 13.00
Iroda: TippmixPro

A Soroksár októberben idegenben verte a Siófokot 3:2 -re. Nekik hazai pályán még jobban megy, a Budaörsöt a meccset megfordítva verték 5:4 -re. A Siófok pedig idegenben is tud viaskodni azon csapatok ellen, akik támadólag lépnek fel. A Debreceni EAC -ot például 5:1 -re verték. A Soroksár pont jó ellenfél ahhoz, hogy pár gól beesen vendég részről is , és lejöjjön legalább hat gól.

Sportág, Időpont: labdarúgás, 2021.04.07. 18:30
Esemény: Juventus - Napoli
Tipp:  V
Odds: 3.80
Iroda: Unibet

Torino magasabban jegyzett klubja a Benevento elleni égés után sem bírta kellően felszívni magát, így az idén elég gyengén muzsikáló városi riválisba is beletörte bicskáját.
Velük ellentétben a nápolyiak négy meccses győzelmi sorozatban vannak. A Romát és a Milánt idegenben nullázták le, miért ne tehetnék ugyanezt a botladozó, gondterhelt Juventussal? A tét nem kevesebb, mint a jövő évi BL indulás. Nagy csatát várok, amelynek végén a Napoli örülhet majd a három pontnak.

Labdarúgás
18:45
Inter - Sassuolo
Legalább 5 gól lesz
3,80
Unibet

Az utolsó három egymás elleni meccsen 3,6, illetve 7 gól esett. A Sassulo mostani formája is azt mutatja, hogy gólzápor várható, rendre 4-5 gólos meccseket játszik. Az Inter már régebben játszott sokgólos meccset, most viszont megvan hozzá az ideális ellenfél.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája, 04.07. 21:00

Bayern München - PSG

Tipp:Félidő/Végeredmény :Döntetlen-PSG

ODDS 8,50


2021.04.07. 21:00
Spanyol Primera Liga
Real Sociedad - Athletic Bilbao
Tipp: Pontos eredmény 1-1
Odds: 6,50
Bet365

A csapatok az elmúlt szombaton találkoztak a Copa Del Rey döntőjében ahol 1-0-s sikert aratott a Sociedad egy büntető lövéssel. Hasonlóan szoros mérkőzésre számítok 2,5 gól alatt, ahol mindkét csapat betalál 1-1-s döntetlennel.

Kosárlabda
Német bajnokság
2021.04.07. 19:00
VECHTA - HAMBURG
Vechta 6-10 pont különbséggel nyer
12,00
Tippmixpro

Indoklás:
Ebbe lehet nagyon csúnyán beleszaladok most. A hazai együttesnek nagyon kell a győzelem a bentmaradáshoz, hiszen a tabella legalján vannak jelenleg. A Hamburg viszonylag biztonságban van, bőven ott van a playofft érő helyen, 10 pont az előny a veszélyzónától, és két meccsel kevesebbet is játszottak, mint a kilencedik helyen lévő együttes.
A Vechta ebben a szezonban mindössze négy győzelmet ért el ezidáig. Azonban a Hamburg még nem todott nyerni a Vechta otthonában, bízom a hazaiak elszántságában.

Labdarúgás: : Bajnokok Ligája- Bayern München - Paris SG
Idő: 2021.04.07- 21:00
Tipp: Megítélt piros lap- igen
Odds: 3.95
Iroda: Unibet
Szerintem gólszegény ,de annál agresszívabb mérkőzésre számíthatunk, hiszen nem annyira régen 2020.08.23.-án találkozott a két csapat egymással Bl keretein belül. Ezen a meccsen 0:1-re nyert a Bayern München. Úgy gondolom,hogy a mai meccsen mivel hiányzik pár kulcsfontosságú gólszerző a Bayernnél, név szerint: Gnabry S,Lewandowski R, így inkább védekezőbb formában fog felállni a csapat.  Paris SG revansot szeretne szerintem venni, és ezt kihasználva erőteljes nyomást fog helyezni a Bayern kapujára. Mbappe,Neymar,Di Maria,Kean támadósor,ha felveszi a ritmust ,akkor képes gólokat szerezni. Ezért érzem úgy ,hogy ma a Bayern ezt megfogja akadályozni,így elég sok szabálytalanságra illetve lapra lehet számítani. A csapatokban vannak olyan játékosok, akik nem a nyugalmi állapotukról híresek pl.: Müller vagy Neymar. Ezért következtetek ma arra,hogy lesz piros lap is  :) 8) :'( :bash:

Idézetet írta: Hajdunorbert89 Dátum április 07, 2021, 07:27:21
Üdv
Ezen a napon is él a szabályzat 18.pontja ugyanúgy?

18. Abban az esetben ha egy játékos nyereményt érő tippel rendelkezik, de az azt megelőző 3 tippje vesztes volt (az elmúlt 30 napban), akkor nem részesülhet a nyereményben. Helyette a sorban következő játékost illeti a nyeremény.

Kívételesen most erre nem fogunk figyelni! Köszi, hogy szóltál.  :cya: